Eko Drogist - Natuurijke Gezondheidsproducten

Lichaamsborstels Natuurijke Producten:

Ergo-Form, Massage Brush, 1 Brush by Earth Therapeutics

Ergo-Form Massage Brush Earth Therapeutics Bad, Schoonheid, Badsponzen En Borstels, Lichaamsborstels

€ 4,50

Aardtherapie, ergo-vorm, massageborstel, 1 borstel – [geest | lichaam] therapie. Niet getest op dieren. Milieuzorg. Levensecht. Krijg een handvat op deze dubbele functie massage borstel met aardbehandeling ergonomische greep. De speciale golfgroefconstructie zorgt voor een veilige hefboomwerking, terwijl u kalmert, stimuleert en exfoliereert. Regelmatige afschilfering is belangrijk omdat het poriën ontdooit – waardoor de huid toxinen vrijgegeven in het lichaam vrijlaten. Een kussen van mini-massageballen ontspant gespannen spieren en stimuleert de bloedsomloop, terwijl een pluche mat van semi-stijve borstels de huid een goede buffing geeft. mironon De borstel is zachtder in vergelijking met bernard jensens natuurlijke borstelborstel. Echter, de borstel is te kort, dus als ik meer strengh gebruik, zal het de woodle-gedeelte raken. De tegenovergestelde kant van de borstel kan gebruikt worden als massager, maar niet veel gebruikt. Dit gereedschap is ideaal voor droog poetsen, niet te zacht, niet te stevig. Ik kon niet gelukkiger zijn!

Ik was erg enthousiast over deze kwast, …


Earth Therapeutics, Ergo-Form, Massage Brush, 1 Brush

Earth Therapeutics, Ergo-Form, Massage Brush, 1 Brush Bad, Schoonheid, Badsponzen En Borstels, Lichaamsborstels

€ 4,50

Om je te helpen moeilijk bereikbare gebieden zoals je rug schoon te maken, zoek je naar badsponzen met lange handvatten. Gebonden aan een gezichtsbar met raffia, maken deze kleine borstels een grote partijgunst. Chirisen antislip lang handvat zachte rug douche scrubber bad en body brush exfoliërende voor mannen en vrouwen ontspannen. Er is ook een voortdurende discussie over het al dan niet toepassen van kokosolie op de huid vóór of na het wasproces. Dus, moet ik een body scrub toevoegen – een scrub scrubt normaal en hydrateert, maar het kan ook de vasculaire en lymfatische activiteit stimuleren, afhankelijk van hoe krachtig je wordt. Ik heb absoluut een verschil in mijn huid en de lichte cellulitis op mijn dijen opgemerkt. Heeft dit probleem opgelost door een borstel te maken die perfect werkt als een stimulator vóór de douche of met uw douchegel.

Vervang het met een natuurlijke spons (en een scrubgereedschap of twee) om uw betaalbare zelfopgewekte soaps als een service in een vijfsterren-spa te laten voelen. We voeren geen tests uit op dieren en kopen ook geen natuurlij…