Ekodrogist.nl: Gezondheid, Schoonheid, Oogcrèmes, Huid Serums

Life Extension, Cosmesis Skin Care, Advanced Under Eye Serum, With Stem Cells, 1/3 oz (10 ml): Gezondheid, Huid Serums, Schoonheid, Oogcrèmes

Cosmesis Skin Care, Advanced Under Eye Serum, With Stem Cells, 1/3 oz (10 ml) by Life Extension-Gezondheid, Huid Serums, Schoonheid, Oogcrèmes

€ 31,50

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Life Extension, Cosmesis Skin Care, Advanced Under Eye Serum, With Stem Cells, 1/3 oz (10 ml). Inhoud: 0.05 kg, 2.8 x 2.8 x 7.1 cm
Categorieën: Gezondheid, Huid Serums, Schoonheid, Oogcrèmes, Health, Skin Serums, Beauty, Eye Creams

Levensverlenging, kosmese huidverzorging, geavanceerd onder oog serum, met stamcellen, 1/3 oz (10 ml) – dermatoloog geformuleerd. Het gebied van zachte huid rond je ogen is zeer gevoelig voor de zichtbare invloed van veroudering (van rimpels en kraaienvoeten tot fijne lijnen en zakken), simpelweg omdat het dunner en gevoeliger is dan de huid op andere delen van je gezicht met minder subcutaan vet om soepelheid behouden Daarnaast spannen de onderliggende spieren in deze regio elke keer dat u gezichtsuitdrukkingen verandert, waardoor de huid's kwetsbare collageenmatrix geleidelijk wordt verholpen. Zo geavanceerd onder oog serum met stamcellen is geformuleerd met ingrediënten die helpen bij het bestrijden van deze ongelukkige effecten van veroudering. Plant stamcellen werken als stamcellen doen bij mensen die het regeneratieve vermogen hebben om zich te ontwikkelen tot elk ander type cel. Geavanceerd onder oog serum bevat stamcellen getrokken uit een soort Zwitserse appel die klinisch is aangetoond om de verschijning van rimpels na ongeveer een maand met 15% te verminderen. Deze formule bevat ook hydraterende extracten van rijstlan en soja om de huid zacht en glad te houden. In een recente studie van een soja-gebaseerde verbinding bleek dat de huid ruwheid en de huid duidelijkheid bij 65 verouderende vrouwen na slechts 12 weken bleek.

En omdat weinig vruchten granaatappel en bosbessen (rijk aan polyfenolen) voor antioxidant-kracht verslaan, gebruikt deze formule hen om de zachte huid om de ogen te ondersteunen en te beschermen tegen de vele externe beledigingen die leiden tot die rimpelde, papiere blik te vaak gezien in volwassen individuen. mironon Ik koop dit product opnieuw, omdat het mijn ogen zacht en vochtig de hele dag voelde. Ik heb het echter drie sterren gegeven omdat producten vaak willen dat je gelooft dat ze meer kunnen doen dan ze echt kunnen. Misschien heeft het stamcellen, ik weet het niet, maar de verlenging van de levensduur zou ertoe leiden dat je denkt dat het rimpels vermindert of herstellend wordt. Ik merkte dat niet op, maar zoals ik al zei, houdt het de ogen vochtig, wat een goed ding is. Het beste serum voor de omgeving rond de huid waar ik tot nu toe heb geprobeerd. Heeft een zeer lichte olieachtige consistentie, zodat het heel goed geabsorbeerd wordt. Moisturiseert de huid en maakt het stevig, vermindert onder de ooglijnen. Ik zal dit product definitief opnieuw bestellen. Het serum is erg goed, absorberend snel, ik heb een zeer kleine druppel voor beide ogen nodig. Zal lang duren. Het was mijn eerste underroom serum voor ogen en ik merkte op dat het veel beter werkte toen ik alleen een room had gebruikt.

Vergelijkbaar product:
Elizavecca, Gold CF-Nest-B-Jo Eye Want Cream, 100 ml: Schoonheid, Anti-Veroudering

Life Extension, Cosmesis Skin Care, Advanced Under Eye Serum, With Stem Cells, 1/3 oz (10 ml): Gezondheid, Huid Serums, Schoonheid, Oogcrèmes

De huid gedurende twee weken ziet er fris uit. Ik gebruik het 's morgens en' s avonds. ik ben 35 jaar, 35 jaar oud Dit is de eerste keer dat ik een oog serum gebruikt en ik ben blij met de resultaten. De fijne lijnen onder mijn ogen lijken minder op aanvraag. Ik gebruik een druppel voor beide ogen. Het serum is niet vettig en absorbeert vrij snel. Het is vrij duur voor een 10 ml fles, maar oogproducten zijn nooit goedkoop. Ik denk dat het me 3 maanden kan duren met dagelijkse applicatie.

Life Extension, Cosmesis Skin Care, Advanced Under Eye Serum, With Stem Cells, 1/3 oz (10 ml): Gezondheid, Huid Serums, Schoonheid, Oogcrèmes

Voorheen heb ik oogcrème gebruikt voor mijn fijne lijnen maar zonder resultaten. Ik weet dat fijne lijnen niet kunnen verdwijnen bij gebruik van het product, maar als dit oog serum de fijne lijnen onder mijn ogen kan maken, lijkt het minder duidelijk, ben ik al tevreden. Het is elke cent waard. Ik heb dit voor 3 nachten gebruikt en ik merk al een andere op. De fijne lijnen onder mijn ogen zijn bijna weg! Ik kan het zelf niet geloven. Maar let op dat het niets doet voor een donkere oogcirkel. Als uw belangrijkste zorg lijnen is, zal dit goed werken.

Ik denk helpt omdat ze stopte met klachten over rimpels, weet je wat! Dit is een geweldig product, ik heb het al maanden lang gebruikt en positieve resultaten gehad. Life Extension, Cosmesis Skin Care, Advanced Under Eye Serum, With Stem Cells, 1/3 oz (10 ml) Ik heb zo veel verschillende oogserums geprobeerd, dit is verreweg het beste. Glijdt, een druppel meer dan genoeg voor beide ogen, en heeft een langdurig en incrementeel effect. Het beste van alles, het laat mijn ogen niet water, evenals de meeste producten. Niet erg tevreden met dit serum, gebruikend voor 2 weken, ziet er geen verschil in. Ik heb een zeer denkende huid om de ogen, na het gebruik van dit product lijkt de huid droger te zijn en meer rimpels te zien. Niet het geld waard voor mij. Ooglid geïrriteerd na het toepassen van oog serum, rood en jeukend! Niet een goede keuze als u gevoelige huid hebt. Werk echt voor mij! Leuk serum voor het oogoppervlak, maar een beetje klein, dus een beetje duur, als het ontbreekt, zal terugkoop.

Vergelijkbaar product:
Gezondheid, Long- En Bronchiale Borstvoeding: Christophers Original Formulas, Sen Sei Menthol Rub, 2 fl oz (59 ml)

Review: Life Extension, Cosmesis Skin Care, Advanced Under Eye Serum, With Stem Cells, 1/3 oz (10 ml)

Het kan helpen om de fijne lijn onder mijn ogen te gladden, ging niet goed onder zonnebrand, een serum dat werkt. De enige kant is de prijs, de prijs is redelijk en de textuur is makkelijk voor absorptie, maar ik kan het verschil niet vertellen na het afronden van een fles. Erg goed. Dit product is ook goed voor mensen die lijden aan gewrichtspijn, omdat de productie van collageen essentieel is voor de gezondheid van gewrichten. Probeer ook deze truc: als je huid 15 minuten na het wassen van je gezicht voelt alsof het poeder nodig heeft, is het vettig en heeft het een op gel gebaseerde cleanser en een olievrije moisturizer nodig. De beste anti-aging oogcrème zal altijd degene zijn die tegelijkertijd behandelt en voorkomt. Deze retinolcrème is een beetje rijker en fluweelzamer dan de anderen – perfect als je van veel vocht houdt. Niet alleen zit het boordevol antioxidanten voor algemene anti-verouderingsvoordelen, maar een geconcentreerd parelpoeder helpt de algehele toon van het gebied op te helderen. Origins Heeft extracten van gist en paddenstoelen die onmiddellijk leeglopen en uw huid kalmeren.

Borageolie heeft ontstekingsremmende eigenschappen en kan de productie van uw huid van de beschermende brandstoffen die een buffer vormen tussen uw gezicht en milieutoxines verhogen. Omdat nachtcrèmes retinoïden bevatten, worden ze niet aanbevolen voor gebruik bij daglicht. Feit: het type huid rond uw ogen kan verschillen van dat van de huid van uw gezicht. Een serum helpt de reinigingsresultaten te stollen, dus afhankelijk van uw aandoening kunt u een specifiek serum kiezen. De bestanddelen van probiotische heroïnen worden versterkt door degenen zoals hij huan ma, een Chinees kruid waarvan bewezen is dat het gaat om hangende oogleden en Afrikaanse gouden kamille, die de tere huid in de ogen kalmeren en verzachten. We sluipen anti-aging granaatappel in de meerderheid van 100% pure natuurlijke huidverzorging en cosmetica – nu weet je waarom! heb geen resultaten gezien dit serum voelt erg glad aan en ruikt lekker, maar eerlijk gezegd zie ik geen veranderingen onder mijn ogen. Het ging soepel, aangezien de oogcrème niet alleen een nacht- of dagcrème is die ik 's ochtends en elke nacht heb gebruikt. Hoewel er veel dure huidverzorgingsbehandelingen op de markt zijn, is niets beter in het voorkomen van zowel huidkanker als vroegtijdige huidveroudering dan zonnebrandmiddelen.

Perfect uv zonnescherm van Anessa is ideaal voor de gevoelige huid en kinderen. Het vitamine C- en kastanjerextract in deze anti-rimpelcrème helpt je huid glad en zachter te maken.