Ekodrogist.nl: Supplementen, Mineralen, Jodium

Life Extension, Sea-Iodine, 1000 mcg, 60 Veggie Caps: Supplementen, Mineralen, Jodium

Sea-Iodine, 1000 mcg, 60 Veggie Caps by Life Extension-Supplementen, Mineralen, Jodium

€ 5,00

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Life Extension, Sea-Iodine, 1000 mcg, 60 Veggie Caps. Inhoud: 0.05 kg, 9.7 x 5.1 x 5.1 cm
Categorieën: Supplementen, Mineralen, Jodium, Supplements, Minerals, Iodine

Levensverlenging, zee-jodium, 1000 mcg, 60 veggie caps – basis voor een langere levensduur. Jodium met zee plantencomplex. Voedingssupplement. Sea-jodium. Al sinds decennia is het verteld dat Amerikanen tafelzout hebben vermeden. Maar wanneer iodized tafelzout wordt verminderd, kunnen mensen onbewust hun iodine-inname verminderen tot suboptimale niveaus. Analyses uit de nationale gezondheids- en voedingsonderzoek (nhanes) tonen aan dat de urine-jodiumniveaus sinds de jaren zeventig zijn gedaald. Het goede nieuws is dat je ijzerhoudend tafelzout kan vermijden zonder de gezondheidsvoordelen van jodium te verliezen. Sea-iodine is een goedkope proprietary formule die gezondheidsbewuste individuen elke dag kunnen nemen om optimale jodiumniveaus te ondersteunen. Met behulp van natuurlijke ingrediënten die worden geoogst uit een mengsel van organische mariene algen, brengt zeewering u de gezondheid van de zee, terwijl u de gevaren van buitensporige zoutopname vermijdt. De algen die in zee-jodium worden gevonden, geven u meer dan 667% van de aanbevolen dagelijkse waarde van natuurlijk jodium.

Jodium is een levensmiddelenbevorderend spoorelement dat essentieel is voor het leven. Zijn primaire biologische rol ligt in de productie van de schildklierhormonen triiodothyronine (t3) en thyroxine (t4). T4 en t3 bevatten respectievelijk vier en drie atomen jodium per molecuul. De schildklier absorbeert actief jodide uit het bloed om deze hormonen in het bloed te maken en vrij te maken. Jodium komt voor in overvloed in zee groenten en planten. In gebieden waar geen mariene voedingsmiddelen worden gegeten, hebben mensen lager jodiumgehalte. Om deze reden hebben we commerciële zoutmakers lang toegevoegd jodium om dit belangrijke ingrediënt aan uw dieet te leveren. Echter, we weten nu de zorgen die verband houden met het eten van teveel tafelzout, dat het dilemma weergeeft van waar je gezonde bronnen van jodium krijgt. Ironisch genoeg zijn gezondheidsbewuste mensen vaak het meest waarschijnlijk om lage jodiumniveaus te ontwikkelen. Een van de redenen is dat atleten en mensen die zich bezighouden met zware lichamelijke inspanning hun natuurlijke winkels van dit sporenmijn door middel van transpiratie afbreken. Vegetariërs hebben ook een aanzienlijk grotere kans op lage niveaus van jodium dan vleesetende mensen, aangezien voedingsmiddelen van plantaardige oorsprong minder rijk zijn aan jodium dan dierlijke afkomstige voedingsmiddelen. Een studie toonde aan dat jodiumtekort in 25% vegetariërs en een ongelooflijke 80% van veganisten bleek.

Vergelijkbaar product:
Sporten, Supplementen, Aminozuren: MusclePharm, Amino 1, Hydrate + Recover, Cherry Limeade, 15.24 oz (432 g)

Life Extension, Sea-Iodine, 1000 mcg, 60 Veggie Caps: Supplementen, Mineralen, Jodium

 Voor degenen die het gemak en de economie willen vinden om vitamine d samen met hun zeediodine in één pil te nemen, biedt de levensverlenging ook vitamine d3 aan zee-jodium. mironon Na het gebruik van 3 pakketten (2 caps per dag) zijn mijn jodiumgehaltes nog veel te laag. Amerikanen hebben veel minder jodium in hun systemen dan andere culturen. Er is minder borstkanker in landen met hoog jodium. Dacht dat het een goed idee zou zijn om mijn niveaus te verhogen. Ik gebruik veel levensverlengingsproducten voor hun zuiverheid. Houdt mijn niveaus optimaal, dus wat kan ik nog meer zeggen. Je lichaam heeft dit nodig. Veel jodium die we krijgen is uitgelekt in het voedsel dat we eten, dus een supplement is heel nodig. Dit is een van die supplementen die artsen moeten aanraden, maar ze doen het niet. Als u niet genoeg jodium hebt, zal uw schildklier lijden en u zal het gewicht oplichten. Deze kleine pillen die gemakkelijk te slikken zijn van natuurlijke zeewier. Als u een beetje in de stortplaatsen voelt, voeg dan wat jodium toe aan uw leven (en sommige d3). Het zal je schildklier beginnen te springen. Voorzichtig als u reeds schildkliermedia gebruikt.

Life Extension, Sea-Iodine, 1000 mcg, 60 Veggie Caps: Supplementen, Mineralen, Jodium

 Dit zal de zieke effecten van blootstelling aan radongas en andere soorten van natuurlijk voorkomende straling in onze omgeving bestrijden. Jodium helpt ook om borst- en prostaatkanker te bestrijden. Dit product is een must als deze in uw genetica lopen. Lifeextension is een merk dat al decennia door gezondheidswerkers wordt gebruikt. Goede dosis, gaat akkoord met mij. Life Extension, Sea-Iodine, 1000 mcg, 60 Veggie Caps Ik zal het blijven gebruiken, dus ik heb dit gekocht en hoop dat het helpt. Maar nadat ik het internet over hashimoto heb gelezen, stop ik het te nemen. Vroeger gebruikte ik Swansons Kelp, maar was er niet helemaal mee gelukkig wegens nare aanvullende ingrediënten. Dit keek naar mijn beter. En ook één heeft er maar 1 capsule nodig en zwanen.

Vergelijkbaar product:
Supplementen, Co-Enzym Q10: KAL, CoQ10, ActivMelt, Green Apple, 30 mg, 90 Micro Tablets

Review: Life Extension, Sea-Iodine, 1000 mcg, 60 Veggie Caps

Men moet 4-5 tabletten per dag voor dezelfde dosering verbruiken. Maar in geval van zwanen, voelde ik wat effecten op schildklierhulp, slanker lichaam, enzovoort. Ik kan er helemaal geen echte voordelen op hebben. Ik ben zeer teleurgesteld. Ik denk dat in sommige gevallen de slechtere kwaliteitsproducten bezorgkosten hebben. Het is zielig. werkte niet voor de schildklier, ik nam dit product gedurende 2 maanden en ik voelde me niet anders. Ik kon geen veranderingen voelen.

Ik ben er zeker van dat dit een geweldig product is of Ekodrogist.nl zou het niet te koop hebben. Dit product was niet voor mij. Nadat ik in 2004 borstkanker had, realiseer ik het belang dat jodium in schildkliergezondheid speelt en studies tonen aan dat schildklierwanbalansen een rol kunnen spelen in de ontwikkeling van borstkanker. Maar ik koop het niet meer vaak, omdat ik de minder noodzakelijke supplementen moest afsluiten, aangezien ik er weer toe ging, ik begon weer in de zeeweek te eten, ik gebruik geen regelmatig tafelzout, dus ik heb een dosis jodium nodig de deskundigen vertellen mij). Ik hou van deze kleine capsules, omdat ze gemakkelijk in te slikken zijn en een royale dosis jodium in slechts één hebben. Lijkt te werken voor mij. Aziatisch en zwaar jodiumdieet zijn al mijn leven, ik heb deze dosering nodig om mijn schildklier te laten functioneren, omdat het piek, gewicht en buikvet beter beheerd is, super. Jodide wordt snel en bijna volledig opgenomen in de maag en de twaalfvingerige darm.

Molecuul gezien is jodide in tabletvorm kaliumjodide (Ki), natriumjodide, moleculair jodium, kaliumjodaat, natriumjodaat of natriumjodide, of een combinatie hiervan. Zoete aardappelen bevatten goitrogens, die bij rauw eten jodiumopname door de schildklier voorkomen. Bovendien, als het lichaam een ​​constante toevoer van jodium mag wennen, kan het hele lichaam genieten van een hogere stofwisseling, een essentieel concept, niet alleen voor gewichtsverlies, maar ook voor energieniveaus, stemming, slaap en zelfs het immuunsysteem. Voor veganistische of vegetarische vrouwen die de meeste voedingsbronnen van vitamine B12 niet consumeren, zijn supplementen echter essentieel. De jodiumbehoefte neemt aanzienlijk toe tijdens zwangerschap en borstvoeding. Het is op veel manieren belangrijk voor het lichaam, inclusief de ondersteuning van de immuunsysteemfunctie, het metabolisme en zelfs de cardiovasculaire gezondheid. Slechts een vijfde van de niet-zwangere vrouwen meldde in een eerdere jaren (2001-2006) gebruik te maken van jodiumhoudende supplementen (32). Gebruik dit supplement om hypothyreoïdie te ondersteunen! Het is ook belangrijk voor de productie van collageen (een component van de huid), botten, kraakbeen, spieren en bloedvaten. Jodium is het belangrijkste bestanddeel van de schildklierhormonen, de belangrijkste metabole regulatoren van het hele lichaam (niet alleen de schildklier).

Voor een zout en / of dierlijk product beperkt dieet, kunnen zeegroenten (Kelp, hijiki, dulse, nori (Gevonden in sushi)) regelmatig worden opgenomen in een dieet als een goede bron van jodium. Bewijs toont het vermogen van jodiumrijk zeewier om de groei van borsttumorontwikkeling te remmen. Een supplement dat geen zeewier is, is onbetwistbaar de meest betrouwbare manier om te voorzien in de behoefte van je lichaam aan jodium. Omdat schildklierkanker bekend staat voor meer dan 80% van alle schildklierkankers, is het minder agressief en heeft het een betere prognose dan schildklier folliculaire kanker of anaplastische schildklierkanker. Deze informatie is bedoeld om de mogelijkheid van stralingsbesmetting en het effect op een gezonde schildklier te communiceren. (21) Dit wordt ondersteund door het lage percentage borstkanker in delen van de wereld, met name in Japan, waar vrouwen een dieet gebruiken dat rijk is aan jodium.