Ekodrogist.nl: Gezondheid, Vrouwen, Progesteronroomproducten

Life Flo Health, Progesta-Care, Body Cream, 4 oz (113.4 g): Gezondheid, Vrouwen, Progesteronroomproducten

Progesta-Care, Body Cream, 4 oz (113.4 g) by Life Flo Health-Gezondheid, Vrouwen, Progesteronroomproducten

€ 22,50

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Life Flo Health, Progesta-Care, Body Cream, 4 oz (113.4 g). Inhoud: 0.16 kg, 4.1 x 6.1 x 15.2 cm
Categorieën: Gezondheid, Vrouwen, Progesteronroomproducten, Health, Women, Progesterone Cream Products

Life flo health, progesta-care, lichaamsroom, 4 oz (113. 4 g) – gemeten doseringspomp. Geen gok hoeveel te solliciteren. Natuurlijk leven. Vrij van parabenen. Natural. Met natuurlijk progesteron. Optimale balansoplossingen. Eerste keuze. Welzijn van vrouwen.

Wetenschappelijk geformuleerd. Bespreking: elke volledige druk van de pomp zorgt voor ongeveer 20 mg natuurlijk progesteron usp. Deze progesteroncrème is geformuleerd om 480 mg progesteron per ons te bevatten. mironon Ik was terughoudend dat een crème mijn endometriose zou helpen, vooral omdat ik zo veel receptbehandelingen heb geprobeerd, maar deze crème heeft mijn cyclus helemaal veranderd! Het verlengde mijn te korte cyclus, en ik heb deze keer al een pijnvrije periode gehad. Ik gebruik dit elke maand vanaf nu! Ik heb net een back-up fles gekocht, mijn betere helft ging door een lange periode van moeite, gewichtstoename en stemmingswisselingen. Na een uitgebreide bloedonderzoek heeft zij een voedingsgerichte (vrouwelijke) arts in Florida geraadpleegd die dit product heeft voorgeschreven (samen met enzymatische therapie, metabole voordeel schildklierformule). Binnen enkele dagen begon ze veel beter te voelen. Ze heeft veel meer energie, ze is 20 pond verloren (zonder dieet), ze lijkt en voelt zich meer fit dan ze sinds haar 20s heeft, haar haar is verdikt en verduisterd (het grootste deel van de grijze is nu weg). Ze heeft nu weer periodes (op 53-jarige leeftijd, na jarenlang niet). De life flo is goedkoop en makkelijk te gebruiken. Het is meestal vettig en moeilijk te absorberen. Wij vinden het echter het waard. Ze voelt dat ze haar leven weer terug heeft!

Vergelijkbaar product:
Gezondheid, Oogzorg, Visiezorg, Visie: Irwin Naturals, Vision Sharp, Multi-Nutrient Eye Health, 42 Liquid Soft-Gels

Life Flo Health, Progesta-Care, Body Cream, 4 oz (113.4 g): Gezondheid, Vrouwen, Progesteronroomproducten

Ik werd gediagnosticeerd met pcos, endo en heb ook fibroids. Ik heb gezegd dat ik nooit kinderen zonder ivf zou hebben. Ik heb 3 miscarriages gehad. Mijn partner en ik hebben besloten om een ​​paar verschillende dingen te proberen, schildkliergeneeskunde voor de twee van ons en vitex en dit voor mij. Nou, na nog 1 cyclus ben ik zwanger. Het is vroeg, dus ik weet het nu niet als het uitwerkt maar in de jaren dat ik met mijn partner geweest ben, hebben we nooit anticonceptie gebruikt en ik ben niet zwanger geworden (de miskrachten waren 6 jaar geleden), maar in 1 maand Ik ben. Ik denk dat dit spul geweldig is.

Ik hoop echt dat het ook andere mensen helpt. Mijn enige probleem daarmee – en dat is niet een belangrijk ding – is dat ik zou willen dat het een halve dosis zou meten. Na het lezen over progesteron lijkt het dat 2 kleine applicaties beter dan één zijn. Ik raad gewoon hoeveel de helft van een pomp is, maar het zou geweldig zijn als het 2 pompen voor een volledige dosis was en 1 (die twee keer per dag zou doen) een halve dagelijkse dosis zou zijn. Dit product heeft me helemaal gered. Ik ben maar 43, dus ik neem aan dat het perimenopauze is, maar ik begon plotseling de hele nacht door verschrikkelijke nachtzweten en warme flitsen te hebben. Ik kreeg weinig slaap, omdat ik elke avond wakker werd gewekt en een paar keer per nacht afkoelde om af te koelen. Na een paar weken door hen te lijden, heb ik eindelijk nagedacht over wat ik kon doen om te helpen. Deze crème was een echte levensredder voor mij. Het maakt een complete einde aan mijn ongemakkelijke nachtzweet en hete flits na een dag! Geen grapje!

Life Flo Health, Progesta-Care, Body Cream, 4 oz (113.4 g): Gezondheid, Vrouwen, Progesteronroomproducten

Ik heb het in de ochtend toegepast en die nacht heb ik in de week voor de eerste keer zonder wakker geslapen. Het was ongelooflijk. Ik kon niet geloven hoe snel en effectief het voor mij werkte. Als u lijdt aan hete flitsen en u nog geen progesteronroom heeft geprobeerd. Deze werkt! Misschien doen ze allemaal. Ik weet het niet, maar dat weet ik wel! Ik ben 39 en mijn eierstokken hebben mislukt op 29. Ik heb de hormoonvervanging gehad – alle combinaties en sterkten en typen voor de laatste 10 jaar.

 Je zult me ​​niet zien dat ik bij de bandwagon aansluit bij oestrogeen. Het redde mijn leven – zonder dat ik depressief was, de hele tijd knippert, geen energie en een miljoen andere symptomen. Maar ik moest elke maand progesteron gebruiken. Life Flo Health, Progesta-Care, Body Cream, 4 oz (113.4 g) Ik heb geweest op provera en prometrium en zelfs apotheek samengestelde preogesteron die 3 keer zo veel als dit product kost. Dit is veruit de beste geweest. Ik heb geen bijwerkingen gehad met dit dat ik met de andere progesterones had. Ik gebruik het met mijn oestrogeen en ik voel me beter dan ooit. Zeer aan te bevelen.

Vergelijkbaar product:
Gezondheid, Huid, Massageolie: InstaNatural, Complete Organic, Black Cumin Seed Oil, 4 fl oz (120 ml)

Review: Life Flo Health, Progesta-Care, Body Cream, 4 oz (113.4 g)

 Na het nu al enkele jaren te hebben genomen, is harig gezicht duidelijker van haar. Zwarte snor is bijna vervallen – niet meer oververhitting bij hoge temperaturen en extra exhertie. Ik had veel te veel oestrogeen en nu heeft dit product mijn systeem uitgebalanceerd. Ik gaf het maar 4 sterren omdat de crème een kleverig gevoel op je huid liet na toepassingen anders dan dat, het werkte wonderen op me, bedankt! Ekodrogist.nl had de beste prijs die ik kon vinden op een natuurlijke progesteronroom die ik vertrouw. Progesta-care is makkelijk te gebruiken. De pomp meet het bedrag voor u en verzekert dat de crème niet aan de lucht wordt blootgesteld of verontreinigd is. Ik ben blij met Ekodrogist.nl en progesta-care en zou ze aanraden aan mijn vrienden. Ik was een beetje sceptisch maar besliste het toch te proberen.

Ik werd gediagnosticeerd met baarmoedervezels en endometriose (ik ben 43 jaar oud). Ik ben ook begonnen met het experiancing van zeer zware periodes en hot flashes. Zodra ik deze crème begon te gebruiken, ben ik vergeten over mijn koude flitsen, vooral in de nacht, waardoor ik me lastig vond en mijn laatste periode was verrassend kort en licht. Ik heb het nu al 1,5 maanden gebruikt en absoluut van het houden. Sterk aanraden om te proberen! Ik heb momenteel last van pcos. Ik had deze crème dagen 14-26 bij 40mg 2x per dag gebruikt en wow! Mijn cyclus is terug! Ik kan niet genoeg goede dingen over dit product zeggen. De enige fout is dat het erg kleverig is en niet goed absorbeert. Maar een kleine prijs om te betalen voor de voordelen. Ik vond hoe meer ik exfoliate, hoe beter absorbeert. Dus als u de crème te kleverig hebt gevonden, probeer dan exfolieren in de douche of droog poetsen. Het is ook erg makkelijk te gebruiken, als gemeten dosis (1 pomp = 20 mg). Product heeft zo veel geholpen.

Niet meer hot flushes en voel je zo veel beter. Geniet van het leven weer. Zo glad met prachtige geur. Makkelijk te gebruiken. Ik voel me geweldig op deze crème. Veel beter dan de progesteron-wanna-be pillen die de arts me voorzag. Alle natuurlijke en mijn bijwerkingen zijn weg! Ik heb dit product al een jaar gebruikt. Ik heb een hysterectomie gehad en ik had hulp nodig met de effecten van de menopauze, vooral nachtsweet, aangezien hrt mij niet uitkwam. Het kostte me de tijd om de dosering die ik persoonlijk nodig had te vinden.

 Ik vond dat zelfs een hele dosering per dag te veel was en nu gebruik ik een halve dosis elke nacht en het heeft de nachtzweet zeker verminderd, geholpen met stemmingswisselingen – alles voelt gewoon minder ernstig. Je hoeft te blijven volhouden, maar ik realiseerde me alleen hoe veel het me hielp toen ik het voor een tijdje stopte en alles terug ging van kracht! Efficacy-wise dit merk werkt maar omdat de room voor altijd duurt om in te wrijven en een kleverige film achterlaten die ik de behoefte voelde om dit af te wassen was een deal breaker. Hun nieuwere progesta-care-nevelproduct (meer als een oliespray) is een verbetering in een kleinere verpakking, dus ik heb er overgeschakeld. Echter, voor anderen zoals ik die een beter geabsorbeerde crème met een schone huid verkiezen, voel ik dat ik je echt aanraden om het bron Naturals-merk of het duurdere metabolische onderhoudsmerk te proberen, want dit zijn de enige 2 producten van alles wat ik heb geprobeerd verdween gemakkelijk in mijn huid. Beide zijn beschikbaar op Ekodrogist.nl en zullen mijn enige go-to merken worden zodra mijn progesta-care flessen zijn opgebruikt. Er was nog steeds flitsjes, lijkt helemaal niet helemaal te helpen en het ruikt ruikt, dit product is betaalbaar, makkelijk te gebruiken en werkt. Het geeft een gemeten dosis af met een volle pomp, waardoor het een no-brainer is.

Dit stopte mijn hot flashes en nachtzweten, en het verbeterde mijn stemming. Ik ben minder prikkelbaar en heb minder depressie dan ik vroeger met behulp van actueel progesteron begon te gebruiken. Als u nog steeds periodes heeft, vergeet niet om elke maand een pauze uit de crème te nemen. Dit heeft me al de laatste jaren helemaal geholpen met postmenopauze en de kosten zijn zo veel liefhebber dan mijn lokale winkel. Ik kon er niet zonder leven! De hot flashes die ik heb meegemaakt hebben volledig afgenomen. Ik zal dit opnieuw kopen.

Hou van dit product. Het heeft mijn hormoon niveaus gebalanceerd en me geholpen om gewicht te verliezen en te houden. Ook herstelde de natuurlijke balans van vocht die nodig was voor premenopauzale symptomen.