Ekodrogist.nl: Supplementen, Superfoods, Greens, Macro Greens

Macrolife Naturals, Macro Greens, Superfood, 30 oz (850 g): Supplementen, Superfoods, Greens, Macro Greens

Macro Greens, Superfood, 30 oz (850 g) by Macrolife Naturals-Supplementen, Superfoods, Greens, Macro Greens

€ 55,90

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Macrolife Naturals, Macro Greens, Superfood, 30 oz (850 g). Inhoud: 0.98 kg, 12.2 x 12.2 x 16.3 cm
Categorieën: Supplementen, Superfoods, Greens, Macro Greens, Supplements, Superfoods, Greens, Macro Greens

Macrolife naturals, macro greens, superfood, 30 oz (850 g) – alkaliseren, energiseren, vitaliseren. 38 Voedingsrijke voedingsmiddelen. Beste proeverij- plantaardige vitaminen-mineralen-kruiden. Est. 1998. 90 porties. Glutenvrij. Raw. Non-gmo. Vegan. 18 miljard probiotica.

Optimale alkalische bron voor stimulerende energie en gezondheid. 1 Heerlijk glas = 5 porties groenten en fruit. Voedingssupplement. Co-formulatoren dr. Ed wagner en sylvia ortiz, ceo. Macro greens is meer dan een groen product, is een volledige wetenschappelijke basis fytonutriënten, kruiden en plantaardige formule. Macro Green heeft een basis van gecertificeerd organisch garsgras, die de meest effectieve en meest synergistische van alle grassen is.

Macro greens leveren vitale voedingsstoffen die door de cellen van het lichaam nodig zijn, om te profiteren en te helpen bij het bereiken van optimale voeding voor de snelle levensstijl van vandaag. Macro greens voedt uw lichaam van binnenuit, met antioxidanten, enzymen, vitaminen, mineralen, aminozuren, 18 miljard probiotica, plus een kruidenmengsel die meerdere systemen ondersteunt. Geniet van stimulantvrije energie uit plantaardige voedingsmiddelen die zachtjes ontgiften om een ​​gezond gewicht te ondersteunen. Dit heerlijke alkaliserende poeder mengt of mengt makkelijk en haalt het gokwerk uit de dagelijkse supplement. Voeg een beetje toe aan je dag. voeg veel toe aan je leven. Macromaan is een macrofage, een gespecialiseerde cel die je immuunsysteem verdedigt. mironon Neem 3 grote glazen hiervan per dag met een beetje appelsap en water en bekijk je gezondheid en welzijn naar het volgende niveau. Ik neem ook elke dag een glas van het wonderwerk rood. Mijn energieniveaus zijn enorm. Ik heb dit product al 7 jaar gebruikt. Het smaakt fantastisch, snijdt cravings en levert geweldige voeding. Mijn hele familie houdt ervan en neemt het dagelijks! Oh, alles wat iemand zegt, dit proeft vreselijk! Het is draaglijk wanneer gemengd met veel fruit in een milkshake.

Vergelijkbaar product:
Supplementen, Adaptogen, Superfoods: Z!NT, Maca, Organic Gelatinized Powder, 16 oz (454 g)

Macrolife Naturals, Macro Greens, Superfood, 30 oz (850 g): Supplementen, Superfoods, Greens, Macro Greens

Ik heb het 8 oz water + sap-ding geprobeerd, maar ik doe het niet meer. Het voelt alsof je eeuwig nodig hebt om dat ene glas marteldrank te drinken. Wat ik doe, meng het ook in mijn eiwitmilkshake met bevroren fruit of meng het met ongeveer een schotglas vol water, drink het alsof je een tequila zou hebben. Dat werkt zolang je de geur niet ademt. De wonderen rood proeven beter, maar ik wil het voordeel van beide. Ik gebruikte deze greens apart in de pm en de rode in de middag maar een week van tequila-grootte schoten was te moeilijk voor mij, dus ik pak het gewoon in de am, in mijn milkshake. Ik probeer het gewicht te verliezen, maar wil niet voelen dat ik mezelf moet verhongeren of mezelf houden van voedsel die ik leuk vind, maar ik probeer te leren hoe ik porties kan doen. Ik denk dat ik je moet vertellen hoeveel ik hou van eten. En ik hou van koolhydraten! Opgroeien, mijn vrienden hebben me altijd geprezen om een ​​alligator in mijn maag coz te hebben. Ik heb nooit meer gewicht gewonnen en ik heb twee keer zo veel gegeten als ze deden.

Macrolife Naturals, Macro Greens, Superfood, 30 oz (850 g): Supplementen, Superfoods, Greens, Macro Greens

Totdat ik een baby had. Nu plagen ze me dat mijn eetgewoonten me inhalen. Ik meng dit met macro greens en wonderroodjes, voeg 2/3 kopje melk, 1 / 4-1 / 3 kopje elk van 2 bevroren vruchten en 1/2 kopje ijs (om te smeer en soort masker de superfoodsmaak) . Deze mix geeft mij ongeveer 530-600 calorieën en in eerste instantie leek het heel erg, maar ik merkte op hoe ik ongeveer 4-5 uur niet honger heb, en als ik iets dreef, was het niet iets dat ik niet kon vechten. Plus ik heb al deze energie die ik daadwerkelijk aerobics doe nadat ik dit heb genomen. Plus, ik heb nog veel energie na het uitwerken van mijn werk Tmi, maar dit kan iemand helpen: deze mix heeft me ook regelmatig gemaakt, 2-3 keer per dag, zonder urgentie. Als ik het om 8-9 uur begint, begint ik om 14.00 uur hongerig te worden en ik neem maar wat wat ik er aan de hand heb. Ik was op een dag zeer verrast, ik heb wat brownies gemaakt en kan normaal gesproken de helft van de gehele partij in één zitting eten. Macrolife Naturals, Macro Greens, Superfood, 30 oz (850 g) Ik begon honger te krijgen, dus ik nam een ​​vierkant stuk en liep rond terwijl ik het eet. Ik was verbaasd dat ik, nadat ik wat water had, niet meer meer wilde. Het was niet zoals ik zelfs probeerde niet meer te eten. Een ander bewijs is wanneer mijn schoonzus me een doos kreeg van snoepjes en ik nam maar een stukje.

Vergelijkbaar product:
Mamma Chia, Organic Chia Squeeze Vitality Snack, Blackberry Bliss, 8 Pouches, 3.5 oz (99 g) Each: Supplementen, Efa Omega 3 6 9 (Epa Dha), Chia Zaden

Review: Macrolife Naturals, Macro Greens, Superfood, 30 oz (850 g)

Ze weet dat ik een doos in twee nachten kan afmaken van tv kijken. En er zijn dagen (het is bijna 3 weken) Ik zou het coz openen Ik dacht dat ik wat chocolade wil, en als ik probeer te beslissen wat ik moet kiezen, ga ik mijn verlangen verliezen en sluit je de doos dicht. Om een ​​of andere reden, wanneer ik dit neem, ga ik niet over mijn 1200 calorie dieet. Ja, zelfs met de bijna 600 calorieën in mijn milkshake. Ik veronderstel dat de oefening ook helpt, het maakt me minder hongerig en laat me de hele dag bewegen. Ik ga niet overboord met lunch en diner en zou soms lunchen, gewoon coz, ik was niet hongerig. Dan kan ik een groot diner eten als ik (vóór 18 uur) wilde, maar een week nadat ik deze mix had, voelde ik me niet echt meer van eten. Met mijn shake mix, neem ik ook multivits en vlaszaadolie caps. Ik had echt droge winterhuid, mijn gezicht was letterlijk peeling als een helende zonverbrande huid. Een week in deze aanvulling combo en mijn huid voelt beter plus ik heb niet zo veel uitgebroken als voorheen. Macro greens, is de beste proeverijen die ik ooit heb geprobeerd. Mijn vrouw vindt het ook leuk. Ik neem het in de ochtend met weiproteïne en vlas, ik voel me geweldig als ik dit product gebruik. Ik voel me gewoon beter op het product.

Mengt gemakkelijk in shakes en smoothies. Smaakt een heerlijke mix van fruit en groenten. Ik ben zo erg tevreden over dit product. Gebruik het dagelijks in shakes die voornamelijk bestaan ​​uit selderij, wortelen, bananen, appel of paar voor ontbijt (breek ook gewoonlijk een paar andere capsules aminozuurcomplex, taurine, enkele anderen) open. Een diatomeeënaarde drinken later in de dag. Het heeft enige tijd geduurd. Ik verbruik meestal 1-1 en 1/2 scoops per dag gezien alle andere groenten / fruit die ik verbruik. Voel je geweldig en als je ergens in kent of het te wijten is aan hitte / gebrek aan eetlust of anders kan dit en een clifbar en een banaan me langere tijd houden (3-8 uur, afhankelijk van het niveau van de lichamelijke activiteit). Niet in vergelijking met veel andere formules die er zijn, misschien niet de smaakste op de markt, maar de gezondheid hoeft niet altijd goed op de voorkant te proeven, de smaak te verwerven / de voordelen te realiseren. Ik zou niet echt zeggen dat fastfood smaken goed, het is afschuwelijk voor het grootste deel, maar als je geconditioneerd bent om het te consumeren. Eenvoudig proces. Dit product zorgde ervoor dat ik een week na de opname van de buikpijn heb, ik raad dit niet aan iedereen aan. Ik meng het met sojamelk en het smaakt zo goed dat zelfs mijn pre-tiener er naar uitkijkt om het te drinken!

 Alles wat iemand over hen zei, niet goed proeven, is stapelbed. Als ik mijn man kan drinken, kan iedereen dit doen. Gemengd met sap, ze proeven geweldig. Ik drink het door een stro, dus alles wat ik opeet, drink ik eerst. Ik denk dat de reds ook zijn. Koolaid zoals proeverij. Ekodrogist.nl biedt dit tegen de beste prijs. Ik probeerde ze allemaal en macro greens is de enige die ik consequent kan nemen zonder gagging. Ik vind het echt leuk en kijk ernaar uit om het te nemen. Duurder maar naar mijn mening de moeite waard. Ik heb macrofen rood geprobeerd voordat ik dit probeerde, ik kan eerlijk zeggen tussen de twee, dit wint de handen omlaag. Ik neem het elke ochtend, gemengd met een banaan, wat ik ook heb, en water. Het geeft me een opgewonden gevoel, en in de afgelopen weken heb ik daadwerkelijk vet om mijn buik verloren – en ik heb niets veranderd in mijn routine, behalve met het vervangen van macro rood met de groene.

De smaak is niet echt slecht, mix alles met een banaan en het zal goed proeven. Probeer het. Ik heb ze allemaal geprobeerd en weet niet waarom ik deze eerder niet heb geprobeerd – ik wou dat ik dat had, omdat ik het echt niet kan zeggen als ik het bij mijn smoothies voeg. Het kostte gewoonlijk alles wat ik gewoon had om andere producten te krijgen. Als u in groene producten bent, weet u wat ik bedoel. Ik schrijf nooit reivews – maar ik moest op dit! Ik heb een paar super groen eten geprobeerd.

Dit is veruit de beste proeverij groen eten dat ik ooit heb gehad! Ik kijk ernaar uit om het elke ochtend als ontbijt te hebben! De prijs lijkt ook redelijk, aangezien het 90 dagen kan duren. Deze spullen smaken als water uit mijn vistank. Ik heb alles geprobeerd om het goed genoeg te maken om te drinken, maar in geen geval. Misschien is het gewoon mij, maar dit is niets in vergelijking met de reds! Kan het niet drinken! Dit zijn een paar in uw gezicht. We houden van de pure, krachtige ingrediënten. De smaak / geur is zeker moerasachtig, maar als ik het met appelsap meng, is het geweldig. Ik kijk ernaar uit om het elke dag te drinken en toen ik het aan een 4-jarige gaf om ook te proberen, hield ze van het.

Dit bedrijf heeft het product niet verzadigd met zoetstoffen en smaken, het is gewoon rechtop goedheid. Ook goed in smoothies! Ik hou absoluut van deze greens. Ik zie niet eens hun smaak in mijn morgen smoothie: Ongesoete Amandelmelk, Organische Pindakaas, Macro Greens, Gebroken Wei-eiwit (Ongewenste Wei-eiwit), Navitas Naturals Organische Rauwe Cacao, Navitas Naturals Organische Maca, Wijsheid Natuurlijke Vanille crème vloeibare stevia, en ofwel een banaan met ijs of bevroren mango. Beste greens die ik ooit heb gebruikt. De smaak is geweldig, heel licht en fris, en ik merk echt een verschil op mijn energieniveau wanneer ik met een groot glas hiervan beginnen. Dit product is het beste en ik zal dit voor de rest van mijn leven bestellen, denk ik. Dit is gewoon een hernoeming van het product dat ik uit 20 anderen kies. Nog steeds fantastisch. Ik hou van deze greens!

Ze smaakt goed en werken ook geweldig.