Eko Drogist: Bad, Schoonheid, Zeep, Castiele Zeep, Madre Labs Castiele Zeep

Castile Soap Bar, No Gluten, No GMOs, No Sulfates, Plant-Based, Lavender, 5 oz (141 g) by Madre Labs

Castile Soap No Gluten No GMOs Madre Labs

€ 2,50

Ga naar webwinkel >>

Product: Madre Labs, Castile Soap Bar, No Gluten, No GMOs, No Sulfates, Plant-Based, Lavender, 5 oz (141 g)
Inhoud: 0.16 kg, 11.2 x 7.1 x 3.3 cm
Categorieën: Bad, Schoonheid, Zeep, Castiele Zeep, Madre Labs Castiele Zeep

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Lip Balm, Grapefruit.15 oz (4.3 g) by Hurraw! Balm

Madre labs, castile zeepbars, geen gluten, geen gmo's, geen sulfaten, plantaardig, lavendel, 5 oz (141 g) – gunstig voor het zwemmen, douchen of scheren. Premium ingrediënten. Vochtinbrengende (met 7-9% glycerine). Rijke schuim die gemakkelijk spoelt. Zacht voor gevoelige huid. Regenwoud alliantie gecertificeerd palmolie. Plus lavendel etherische olie.

Wreedheid vrij – absoluut geen dierproeven. Geen parabenen. Geen ftalaten. Milieuvriendelijke verpakking. Castilla verwijst naar een zeep met ingrediënten die afkomstig zijn uit Spanje, en zijn gemaakt van plantaardige oliën. Onze castiele zeep is afgeleid van ingrediënten waaronder regenwoud alliantie gecertificeerde palmolie en kokosnootolie. Het bevat een lavendelgeur die afkomstig is van pure essentiële olie, zodat het een ontspannend en rustgevend effect heeft. De zeep is hydraterend en geschikt voor alle huidtypes. mironon Te licht Ik hou van lavendel en wilde echt lavendelzeep, zachte, zeer mooie zeep, aangename geur, grote afmeting. Goed en snel in verzending, reinigt, voorzichtig en met een mooie geur, ik hou van hoe deze lammeren & ruikt. Voor lavendelliefhebbers, lekker geurige geur, ontstaat er extreem goed. Heeft een verfrissend effect. Voelt goed op de huid. Ik hou van de grootte, duurt een tijdje, ruikt goed, goede waarde, denk er niet eens aan! Koop het gewoon. Het komt mooi uit en mijn huid houdt ervan!

Ik kan niet zeggen dat ik veel lavendel kan ruiken, maar ik heb geen lavendel zeep geprobeerd om deze te vergelijken, maar de geur is mild en het is een mooie grote bar, dus een tijdje! Ga ervoor! Grote en zachte lavendelgeur voelt goed op de huid. Palmolie is gewoon niet nodig. Palmolie is moeilijk te vertrouwen. Schuimt niet goed. Reuk blijft niet en je kan het niet op de huid ruiken. Omdat het zo groot is, snijd ik het in de helft en heb het lang gebruikt! Mooie zeep – leuk om te gebruiken en goed te houden.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Natural Tea Tree Oil Toothpaste, Mint, 6.25 oz (176 g) by Desert Essence

Madre Labs, Castile Soap Bar, No Gluten, No GMOs, No Sulfates, Plant-Based, Lavender, 5 oz (141 g): Bad, Schoonheid, Zeep, Castiele Zeep, Madre Labs Castiele Zeep

Hou van deze zeepbar zoveel dat ik het heb geregeld. Ik beveel ook de pepermunt aan, het is niet te geurig en laat je huid schoon en zacht, mooie zeep, ik ben in allerlei gevallen allergisch voor de meeste zeep. Deze werkt voor mij! Aangename geur. Tot nu toe gaan we allemaal goed en zijn er 3 van ons die behoorlijk gevoelig zijn voor additieven en parfums in de reinigingsmiddelen. Op de harde manier geleerd om een ​​masker te dragen, dus ik adem niet het poeder in dat een beetje in de lucht komt. Ik zal waarschijnlijk proberen de zeep zonder melk te maken de eerste keer sinds ik er nog geen heb gemaakt. In mijn geval liet ik de zeep 48 uur zitten (ik gebruikte zelfgemaakte geitenmelk, olijfolie en kokosolie bar zeep), en het was mooi ingedikt zonder overdreven dik te zijn.

Ik gebruikte azijn in mijn spoelwater maar de vaat voelde nog steeds vettig aan. Ik heb golvend haar en ik heb altijd moeite gehad om mijn haar te gebruiken om het golvend te regelen en dus maak ik het normaal recht, maar sinds ik ben begonnen met het gebruik van de baking soda en appel cider azijn methode zijn mijn golven veel uitgesprokener en blij. Ingrediënten: water, gehydrolyseerde jojoba-esters, aminopropylascorbylfosfaat, natriumhyaluronaat, algenextract, rosa canina fruit extract, propaandiol, calendula officinalis bloem extract, acacia senegal gom, hordeum vulgare zaad extract, natrium fytaat, xanthaangom, natriumhydroxide, fenoxyethanol, Ethylhexylglycerin. Ze geeft nauwkeurig, wetenschappelijk bewijs dat baking soda niet goed is voor je haar en hoofdhuid en het is niet zo natuurlijk als we misschien denken. Dit is weer een meer geavanceerd gebied voor het maken van zeep en is volledig optioneel. Net als jij, zou ik mijn zepen ook zo natuurlijk mogelijk willen houden, door te blijven plakken aan kruiden en wortels voor kleur en etherische oliën voor geur, maar ik vroeg me af wat de voordelen zijn van het gebruik van koudgeperste oliën versus geraffineerde oliën bij het maken van zeep. Ik heb een gevoelige huid en ben allergisch voor veel dingen. Ik was mijn haar ongeveer een keer per week, dat deed ik zelfs voordat ik dreadlocks had. We stinken niet (hoe dan ook slechter dan normaal), en ik merk dat we allemaal minder behoefte hebben aan lotion of moisturizers. Hoewel ik sinds de overschakeling op dieven, ik het zelden aan de was toevoeg omdat ik het niet nodig vind. Madre Labs, Castile Soap Bar, No Gluten, No GMOs, No Sulfates, Plant-Based, Lavender, 5 oz (141 g) Ik zal opnieuw schrijven nadat ik deze zeep door de ultieme reinigingstest heb gehaald.

Madre Labs, Castile Soap Bar, No Gluten, No GMOs, No Sulfates, Plant-Based, Lavender, 5 oz (141 g): Bad, Schoonheid, Zeep, Castiele Zeep, Madre Labs Castiele Zeep

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Alba Botanica, Fast Fix For Undereye Circles, 7 g (0.25 oz)

Review: Madre Labs, Castile Soap Bar, No Gluten, No GMOs, No Sulfates, Plant-Based, Lavender, 5 oz (141 g)

Ik wou dat ik de azijn kon doen, want dat doet wonderen voor mijn haar ook, maar mijn vriendje moet eerlijk gezegd deel uitmaken van de hoektand met de neus die hij heeft. Oh, ik kan me niet voorstellen dat de biergeur uit je haar komt nadat het is opgedroogd. Daarom moet ik shampoo gebruiken om het product uit mijn haar te krijgen. Ik heb een fles wasverzachter een jaar lang gebruikt omdat ik het zo verdund heb en mijn vrienden oude föhnlakens heb meegenomen en ze aan de container met wasverzachter heb toegevoegd, en wanneer ik er een wil gebruiken, wring ik het uit en gooi het in mijn droger . Ik heb zojuist een donzige bal gekocht en ga er volgende week azijn in doen. Fixers zijn een beetje geavanceerder in het maken van zeep, maar ik dacht dat ik ze zou toevoegen, zodat degenen die experimenteren met het maken van mooie ruikende zeep niet gefrustreerd zijn door de geur van hun zeep die verdampt tijdens het uithardingsproces. Dit zijn matte jabs en diynatuurlijk is mijn website gewijd aan diy, natuurlijke gezondheid en zelfgemaakte projecten. Ik heb het nog niet geprobeerd, omdat het hier op dit moment te koud is om de vloeistof vloeibaar te houden, maar ik zal het opwarmen.

Wat zijn je aanbevelingen voor baby's met heel gemakkelijk geïrriteerde ogen- we gebruikten California baby, maar het lijkt haar veel te drogen. Er is veel verkeerde informatie die er is, maar de wetenschap over hoe dingen eigenlijk schoon worden is vrij duidelijk, en zelfgemaakte waszeep is gewoon niet wetenschappelijk zinvol. Daardoor is mijn haar glanzender en beter hanteerbaar en hoef ik geen enkel product te gebruiken om te kroezen, behalve direct na de wekelijkse shamponering. Dus ik heb gemerkt dat het erg belangrijk is om mijn haar af en toe diep te conditionen. Ik had vloeibare zeep gemaakt met mijn zelfgemaakte zeep (alleen Kokosolie, vanwege de hoge reiniging en het lage schuim). Dit is goed voor degenen onder u die een ongeparfumeerde shampoo zonder franje willen voor de baby. Ik merkte elke keer dat ik shampooed dat mijn hoofdhuid extreem jeukende en droog zou worden, en deze vreemde, korrelig getextureerde knobbeltjes op hen zou krijgen.

 Wat je huid en haar verpesten is dat kraanwater, shampoo en conditioners.