Ekodrogist.nl: Bad, Schoonheid, Shampoo, Haar, Hoofdhuid, Conditioner, Madre Labs Haarverzorging

Madre Labs, Thickening B-Complex + Biotin Shampoo, No Sulfates, Citrus Squeeze, 14 fl oz (414 ml): Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Madre Labs Haarverzorging, Shampoo, Conditioner

Thickening B-Complex + Biotin Shampoo, No Sulfates, Citrus Squeeze, 14 fl oz (414 ml) by Madre Labs-Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Madre Labs Haarverzorging, Shampoo, Conditioner

€ 6,00

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Madre Labs, Thickening B-Complex + Biotin Shampoo, No Sulfates, Citrus Squeeze, 14 fl oz (414 ml). Inhoud: 0.48 kg, 19.3 x 9.7 x 5.1 cm
Categorieën: Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Madre Labs Haarverzorging, Shampoo, Conditioner, Bath, Beauty, Hair, Scalp, Madre Labs Hair Care, Shampoo, Conditioner

Madre labs, verdikking b-complex + biotine shampoo, geen sulfaten, citrus squeeze, 14 fl oz (414 ml) – voedingsrijke shampoo om te reinigen en het haar helder en dikker te laten verlaten. Bevat b-complex + biotine om het haar en de hoofdhuid te voeden. Met plantaardige quinoa en vlasproteïnen helpen het haar te versterken. Aloë vera-blaarsap helpt de hoofdhuid en haarfollikels te verzachten. Blend van essentiële oliën om de natuurlijke oliebalans van het haar te ondersteunen. Bevat organische en niet-gmo ingrediënten. Verse citrusgeur. Wreedheid vrij – absoluut geen dierproeven. Geen toegevoegde synthetische geuren. Geen gluten. Geen gmos. Geen parabenen. Geen ftalaten. Geen siliconen. Ph gebalanceerd.

Milieuvriendelijke verpakking. Deze shampoo is perfect voor iedereen die wil dat hun haar dikker en voller wordt. Sommige shampoos bevatten chemicaliën die het haar van zijn oliën en natuurlijke pH-balans kunnen strippen. Deze therapeutische shampoo is versterkt met biotine-, panthenol-, quinoa- en vlasproteïnen, plus vicia faba zaad & loquat blad extract voor dikker, voller, gezonder kijkend haar – natuurlijk. mironon Ik heb dun, olierig, recht haar – maar niet als ik deze shampoo gebruik! Als ik voor en na foto's kon posten, zou je verbaasd zijn, maar ik kan het niet, dus je moet me gewoon vertrouwen. Ik hou van het feit dat het betaalbaar is, ph evenwichtig, milieuvriendelijk, wreedheidloos en ruikt lekker. Het is dikker dan veel andere shampoos die ik heb gebruikt, dus ik was van het begin opgewonden. Ik heb mijn vrienden verwezen om dit ook te proberen en hoop dat ze dat doen. Het reinigt goed, laat geen residu achter, maar droog het haar niet uit of laat het kleverig of kleverig. Ik vind dat bijna elk natuurlijk product wat nadeel heeft voor mijn haar. Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over deze shampoo, behalve dat ik dit nog nooit eerder op een shampoo ben geweest! Ik ben een grote fan van Ekodrogist.nl, een website die hoogwaardige voedingssupplementen en persoonlijke verzorgingsproducten tegen een goede prijs verkoopt. Ik heb het voor 2 weken gebruikt. Ik heb dun, vlieg haar weg en heb veel verdikkings shampoos geprobeerd.

Vergelijkbaar product:
Kiss My Face, Organics, Kids, Face & Body Mineral Sunscreen, SPF 30, 3.4 fl oz (100 ml): Bad, Schoonheid, Zonnebrandcrème, Spf 30-45, Kids

Madre Labs, Thickening B-Complex + Biotin Shampoo, No Sulfates, Citrus Squeeze, 14 fl oz (414 ml): Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Madre Labs Haarverzorging, Shampoo, Conditioner

Mijn haar was merkbaar dikker en glanzend na het eerste gebruik, niet stijf en saai zoals met andere merken gebeurd is. Het heeft een aangename, subtiele oranje geur. De schuim is dik en romig, het spoelt helemaal uit, zonder tangels. Mijn haar heeft lichaam gehad en is makkelijk te stijl. Ik beveel deze shampoo aan voor anderen met fijn dun haar. Deze shampoo is geconcentreerd, dus het maakt zo veel schuim. Dit is een plus omdat veel organische shampoos niet veel schuim maken. En ik heb heel wat shampoo nodig voor mijn kort haar. De shampoo is goed voor dagelijks gebruik. Het geeft geen volume aan mijn haar, maar het is oké.

Madre Labs, Thickening B-Complex + Biotin Shampoo, No Sulfates, Citrus Squeeze, 14 fl oz (414 ml): Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Madre Labs Haarverzorging, Shampoo, Conditioner

Hoe dan ook, het reinigt het heel goed en het is meestal organisch dat voor mij erg belangrijk is. Ik gebruik geen shampoo met sulfaten, daarom kies ik deze shampoo. Mijn vrouw houdt ook van het. En ik hou van het ontwerp van een fles, heel cool, herinnert me vintage spullen! Misschien is deze shampoo niet geschikt voor iedereen, omdat het geen volume of een speciaal effect maakt. Maar het is erg goed shampoo en ruikt lekker. Je zou het zeker moeten proberen! Ik heb olierige hoofdhuid en fijn, droog en beschadigd haar. Ik heb jaren lang veel van mijn haar gebogen, wat mijn haar ernstig beschadigde. Mijn hoofdhuid was extreem vettig, tot het punt dat het slecht zou gaan ruiken na slechts 36 uur wassen. Mijn haar droeg ook zo veel dat ik kale plekken begon te zien! Deze shampoo heeft al mijn problemen opgelost!

Mijn hoofdhuid is niet zo vettig zoals het vroeger was, en ik kan nu maximaal 4 dagen tussen de was wassen. Madre Labs, Thickening B-Complex + Biotin Shampoo, No Sulfates, Citrus Squeeze, 14 fl oz (414 ml) Mijn haar ziet er vollediger uit en groeit ook veel sneller. Deze shampoo is ook mild genoeg om dagelijks op mijn fijne en droge haar te worden gebruikt. Ik ben bijna uit en ik moet slecht terug kopen. Ekodrogist.nl, alstublieft, alsjeblieft, herstelt u snel Dit product heeft ook gewerkt aan avalon-organica, verdikkingsschampoo, biotin b-complex therapie op mijn haar – mijn haar was erg zacht en voelde dikker na het spoelen en na drogen was er een merkbare toename van het volume. Ik ben erg blij met dit product en zal heen en weer wisselen met het avalon biotin b-complex. Ik heb een olierige hoofdhuid, de eerste 2 weken van het gebruik van dit product was goed, het maakt mijn haar niet droog of frisse maar daarna raakte heel erg veerwekkend veel van mijn haar gevallen! Ik dacht dat ik een bloedarmoede had. Ik wist niet dat het probleem van deze shampoo is! Ik raad dit product echt niet aan. Voor mijn droge haar vond ik het heel goed, maak het niet te droog na de douche, zelfs als ik geen conditioner heb gebruikt. Echt goede shampoo, ik hou absoluut van verse citrusgeur – zo lekker! Ik zou kunnen zeggen dat het een diepe schoonmakende shampoo is – maakt je haar echt schoon! Haar is superzacht, schoon en glanzend na gebruik, adviseer ik! Ik wens ook dat ze hetzelfde haar conditioner zouden kunnen hebben!

Vergelijkbaar product:
Schoonheid, Gezichtsverzorging, Gezichtsreinigingsmiddelen: Neutrogena, Fresh Cleansing + Makeup Remover, 6 fl oz (177 ml)

Review: Madre Labs, Thickening B-Complex + Biotin Shampoo, No Sulfates, Citrus Squeeze, 14 fl oz (414 ml)

Fyr, ik woon in Azië, Singapore, een heel heet land door het jaar. De geur is erg leuk. Dit zijn de enige voordelen die ik in de shampoo vind. Nadat mijn haar met deze conditioner was gewassen, kan mijn hoofdhuid voor dagen klagen. Zeer verschrikkelijk jeuk. Ik kan er allergisch voor zijn. Mijn bf gebruikt het en heb dezelfde jeuk. Zijn hoofdhuid begint fladderend met roos. Verschrikkelijk.

De beste shampoo voor een zwak haar! Ik heb geen briljante resultaten gehad met een volumerizer. En het heeft absoluut prachtige aroma. Alles perfect. Ik hou van de shampoo zoveel, mijn haar bleek veel te vallen na het gebruik van deze shampoo met de conditioner (niet hetzelfde merk), mijn haar stopte vallen, ik ben twee flessen afgewerkt en ik bestelde nog twee uur aan om mijn hele familie aan te bevelen om deze shampoo te gebruiken , Ik vond ook de geur leuk. Een beetje verdacht? Ik ben meestal erg blij met mijn aankopen in Ekodrogist.nl, met name omdat ik in het buitenland werk en niet de etiketten op de flessen hier kan lezen. Ik ben blij dat Ekodrogist.nl bestaat. Levert haar in goede staat, terwijl u olieachtige wortels effectief reinigt.

Ik vraag me af of iemand anders een jeukende hoofdhuid krijgt, na het een paar keer te gebruiken. Ik ben een Afrikaanse Amerikaan met 4c krullend natuurlijk haar. Dit is de slechtste shampoo die ik ooit heb gebruikt. Het is zo vervelend en geknikt. Ik heb uren door de wanhopige mijn haren geprobeerd om het te drogen totdat het droog wordt, omdat het nat was terwijl het bleef breken. De volgende ochtend heb ik uren geprobeerd te ontwijken en mijn haar te scheiden met de minste hoeveelheid breuk die ik naar de winkel moest nemen en iets te vinden om mijn haar te hakken, dit was een nachtmerrie-ervaring. Ik zal nooit dit product kopen of aanbevelen. Reinigt – droogt de hoofdhuid niet uit – voor een verandering ruikt mijn haar niet als een barbiehuis. Smelt erg leuk, werkt heel goed voor mijn haar. Mijn haar is recht, lang en de wortels worden vettig snel. Deze shampoo was geweldig. Ik zal opnieuw bestellen, maar nu wilde ik andere dingen proberen. Gemaakt mijn hoofdhuid en haar voelen zacht en schoon en mijn haar was zo glanzend. Shampoo doet wat het beweert.

Kan te drogen voor gekleurd haar. Werkt het beste voor olieachtig haar / hoofdhuid. Ik vind het leuk om citrus aroma te hebben. Zeer goede haarschoonmaak. Het lijkt erop dat er niet zo veel chemicaliën erin zijn. daarom heb ik beslissing om het te bestellen! Ik merk een verschil in de duidelijkheid van mijn wortels met dit product – mijn haar is zacht en weelderig na het wassen. Ik denk dat de kwaliteit van dit product goed is voor de prijs.

 Ik zeg dat het het midden van de weg is omdat ik geen verschil heb gezien in de textuur / zachtheid van mijn krullen of een afname van de split ends.