Eko Drogist - Natuurijke Gezondheidsproducten

Mango Natuurijke Producten:

Organic Mangos Sweet & Tangy Supersnacks, 3 oz (85 g) by Made in Nature

Mangos Sweet&Tangy snacks Made in Nature Voedsel, Gedroogd Fruit, Mango

€ 3,90

Gemaakt in de natuur, organische mango's zoete & tangy supersnacks, 3 oz (85 g) – geen suiker toegevoegd. Usda organisch. Niet-GMO-project geverifieerd. Organische mango's die ongestoord zijn. Organisch gedroogd fruit. Nul vet snack. Rijp voor het plukken. Bpa gratis. Certified organic by quality assurance international. Sommige mensen zeggen snacks zijn geen lachzaken.

Zij denken dat eten alleen bedoeld is om te voeden, niet te vermaken. Nou, ze kunnen doorgaan en blijven doorgaan met ernstige straat omdat we geloven dat de natuur het nodig heeft om je zo groot te lachen, je lacht zonder reden. Vul in: onze organische mango's. Ripened in de hete tropische zon, deze zachte strips mango serveren een gezonde barst van verse smaak en komische reliëf uit de dagelijkse standaard. Maar onze kwaliteit? Dat nemen we niet licht aan. Alleen de beste, juicyest fruit zal doen, en we maken geen grapjes. Ernstig. mironon Dit is een heerlijke snack, smaakte als rauwe mango. Het is een beetje crunchy en taai.

Ik zou het bestellen, hoewel ik het duur vond (alleen 85g…


Made in Nature, Organic Mangos Sweet & Tangy Supersnacks, 3 oz (85 g)

Made in Nature, Organic Mangos Sweet & Tangy Supersnacks, 3 oz (85 g) Voedsel, Gedroogd Fruit, Mango

€ 3,90

De uitgesproken, intense smaak van mango wordt gemakkelijk benut in het vriesdroogproces. Toen een doos mango's te koop werd aangeboden, hebben we besloten de dehydrator van onze broer te lenen en deze gedroogde mango-plakjes te maken! Ze zitten boordevol voedingsstoffen en bieden de energie die je nodig hebt om het leven te ondersteunen tijdens noodsituaties. Gerijpt in de hete tropische zon, dienen deze zachte reepjes mango tot een gezonde uitbarsting van verse smaak en komische verlossing van de standaard van dag tot dag. Raisined broden waren gebruikelijk voor het ontbijt en werden geconsumeerd met hun granen, bonen en gekweekte melk. Onze ethisch geteelde kruidensupplementen en infusies dragen bij tot een gezondere planeet en een waardig leven voor onze boeren. Zelfs als het natuurlijk is, is suiker niet gezond in grote hoeveelheden omdat het nog steeds een piek in bloedsuikerspiegel veroorzaakt. Drogen van fruit verwijdert water, concentreert zijn natuurlijke suikers, zoals fructose, en creëert een energierijk voedsel.

Om sommige gedroogde vruchten nog meer zoet…