Eko Drogist - Natuurijke Gezondheidsproducten

Melk Natuurijke Producten:

Mt. Capra, CapraMilk, Non-Fat Goat Milk Powder, 1 lb (453 g)

Mt. Capra, CapraMilk, Non-Fat Goat Milk Powder, 1 lb (453 g) Voedsel, Melk, Eiwit, Geitenmelk Eiwit

€ 15,00

De magie van caseïne ligt in het feit dat het ook het proces van spierafbraak (proteïnekatabolisme) kan vertragen. De totale waarden voor aan na 4 uur digestie waren 13. Ik heb er echt van genoten hoe zacht dit was, de textuur en alle geweldige feiten die samenhangen met schapenmelk: meer eiwitten en gezonde vetten en minder natrium. Vroeger gebruikte ik tuin van het leven, maar ze veranderden de formule, dus nu is dit de beste geitenmelkproteïne die je kunt kopen. Voor mij zal ik werken aan het vaker opnemen van zuivelvrije opties in mijn dieet, zoals amandelmelk en kokosmelk, maar ik zou zo nu en dan graag een schapenmelkyoghurt willen eten. Zo is geitenmelkseiwit vergelijkbaar met koemelkeiwit en kan het een reactie veroorzaken bij mensen die een melkallergie hebben. Bovendien zijn de niveaus van omega 3- en 6-vetzuren hoger in geitenmelk dan in koemelk. Sommige studies hebben ook aangetoond dat de opname van verschillende mineralen in geitenmelk hoger is in vergelijking met koemelk.

Als je geitenmelk een bucky-proeverij is, is er iets mis. Een beter alternatief zou he…


CapraMilk, Non-Fat Goat Milk Powder, 1 lb (453 g) by Mt. Capra

CapraMilk Non-Fat Goat Milk Powder Mt Capra Voedsel, Melk, Eiwit, Geitenmelk Eiwit

€ 15,00

Mt. Capra, Capramilk, Niet-dikke Geitenmelkpoeder, 1 Ib (453 g) – sinds 1928. Het beste voedsel van de natuur. Glutenvrij. Geen antibiotica. Geen toegevoegde kunstmatige hormonen. Gemakkelijk te verteren. Non-gmo. Capramilk is een heerlijke romige geitenmelk. Dit product is vanzelfsprekend gehomogeniseerd en heeft een lager allergiepotentieel dan koemelk. Capramilk is een uitstekende bron van calcium en is vrij van pesticiden, herbiciden, groeihormonen en antibiotica. Geitenmelk wordt goed geduld door de meeste mensen en is rustgevend voor het spijsverteringskanaal. mironon Mt capra instant geitenmelkpoeder – zeer wit zeer fijn poeder (ziet er meer uit als een eiwitpoeder) – nul geurig aroma, geen melkaroma. Dit geeft me een slechte indruk) – slechte mengbaarheid (een shaker is de enige manier om klompen te voorkomen) – flauwproeverij (de hele familie zei dat het smaakte als droge karton) – nul geitenmelksmaak.

Nul geitenmelk aroma. Zero melk aroma – slechte mondgevoel voor een onmiddellijk melkpoeder. Helemaal niet romig. Voordeel: geschikt voor mensen die geen geurige g…