Ekodrogist.nl: Supplementen, Diindolylmethaan (Dim)

Metabolic Maintenance, DIM Complex, Diindolylmethane with CoFactors, 60 Capsules: Supplementen, Diindolylmethaan (Dim)

DIM Complex, Diindolylmethane with CoFactors, 60 Capsules by Metabolic Maintenance-Supplementen, Diindolylmethaan (Dim)

€ 29,00

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Metabolic Maintenance, DIM Complex, Diindolylmethane with CoFactors, 60 Capsules. Inhoud: 0.18 kg, 10.2 x 5.1 x 5.1 cm
Categorieën: Supplementen, Diindolylmethaan (Dim), Supplements, Diindolylmethane, Dim,

Metabolisch onderhoud, dim complex, diindolylmethaan met cofactoren, 60 capsules – voedingssupplement. Gemaakt in een gmp-conforme faciliteit. Diindolylmethaan is een molecuul dat de verdeling van oestrogenen vergroot. Twee indole-3-carbinol (i3c) moleculen werken samen om een ​​gezonde oestrogeenbalans te ondersteunen. Het verhogen van de verhouding van 2-ohe1 / 16a-ohe1 kan helpen om gezondheidsproblemen te verbeteren die negatief beïnvloed worden door oestrogenen. mironon Dit is geweldig, ik zal zeker terugkoop. Het heeft echt geholpen met mijn hot flashes, ik krijg nu geen hot flashes, na het gebruik ervan voor ongeveer een maand. Ik word nog steeds warm, wanneer het echt warm buiten is, of als ik de verkeerde voedingsmiddelen eet, maar geen hot flashes.

Ik moet twee nemen, omdat ik overgewicht ben, maar realiseerde me, omdat er extra vitaminen erin zijn, dat ik er twee niet mee kan nemen, dus ik moet een dun aanvulling vinden zonder de extra vitaminen, maar ik zal doorgaan om dit merk ook te nemen. Het heeft me echt geholpen om mijn hormonen te compenseren en de overmaat oestrogeen uit mijn lichaam te krijgen, ik ben niet meer irritabel, dankzij deze heilige basilicum. Ik slaap ook veel beter. Ik heb dit product uiterst gunstig gevonden, ik slaap beter met geen flitsen om me te onderbreken. Ik draag niet zoveel overtollige vloeistof en dit symptoom is steeds beter. Ik heb meer energie en voel me meer evenwichtig dan voorheen metabole onderhoud dim. Al de hormonale symptomen die ik eerder had, begon onmiddellijk te verbeteren en ik ben van kracht tot kracht gegaan. Ik heb dit product voor twee weken onlangs gemist en al mijn symptomen begon terug te komen, inclusief rugpijn, dat is voldoende voor mij! Dit zou de beste vorm van dim moeten zijn die ik tot nu toe heb gekregen.

Vergelijkbaar product:
Sundown Naturals, Ultra Digest, 60 Capsules: Supplementen, Probiotica

Metabolic Maintenance, DIM Complex, Diindolylmethane with CoFactors, 60 Capsules: Supplementen, Diindolylmethaan (Dim)

De co-factoren in deze formule zijn een geweldige combinatie om ervoor te zorgen dat uw hormoon op de gezonde weg omzetten. Het heeft veel van mijn klanten geholpen met borstgevoelheid en knollen en stoten op de verkeerde plaatsen – fibroids, cysten, en het helpen van jongens met hormonale acne. Gewoon een geweldig product. Ik ben op mijn 2e fles om dit een keer per dag te nemen. Ik heb phytoestrogenen, evenals estradiol en estriol topisch geprobeerd, maar ze hebben me ongemakkelijke symptomen veroorzaakt. Dim complex helpt bij de oestrogeentekort na de chirurgische menopauze, maar veroorzaakt geen van de onaangename bijwerkingen. Mijn d. O. Zegt dit is een van de essentiële dingen die ik dagelijks moet nemen, 3 van hen. Bevat oestrogeen evenwichtig, voor een groot voordeel. Ik hou echt van de formule van dit product – perfect synergistische ingrediënten voor hormonale balans en methylering. Ik heb het nu al een week overgenomen (één capsule per dag op een lege maag), ik hoop dat het zal helpen om mijn acne en puistjes te verminderen, en laat mijn maandelijkse cycli zien. Diindolymethaan heeft ook een zeer krachtige anit-kankeractie, ik heb de hele dag saai hoofdpijn en was duizelig en zwak.

Metabolic Maintenance, DIM Complex, Diindolylmethane with CoFactors, 60 Capsules: Supplementen, Diindolylmethaan (Dim)

Stopgezet na 2 dagen, kan voor anderen werken. Dit product is fantastisch! Ik voel me het beste wat ik al jaren heb, ongeveer 6 kilo verloren en oefent opnieuw. Op een gegeven moment gebruikte ik anticonceptiva, maar was erg bang voor hun bijwerkingen, dus nam dit naast b-vitaminen, magnesium en probiotica (waarvan alle orale anticonceptiva afnemen). Ik heb het goed verwijderd van de pil. Had geen bijwerkingen van het anticonceptie met deze aanpak, maar het is nog beter om zonder het te zijn. Een uitstekend product dat we jarenlang hebben gebruikt voor dim de andere ingrediënten zijn een pluspunt en bespaart extra pillen. Mijn bestelling arriveerde in twee dagen en de prijs is uitstekend. Dank je. Zeer goed anti-oestrogeen met nac en calcium-d-glucaraat, ik vind het. Doet de baan Dit heeft zoveel van wat ik nodig heb om oestrogeen te verminderen en te helpen ontgiften. Ik ben heel hoopvol van wat het kan doen, en ik heb het gevoel dat het een verschil maakt. Metabolic Maintenance, DIM Complex, Diindolylmethane with CoFactors, 60 Capsules

Vroege dagen al. Het oude cliche dat je krijgt, waarvoor je betaalt, is zo waar. Kwaliteit ingrediënten = kwaliteit resultaten. Ik voel me veel beter nu. Mijn periode is minder pijnlijk, ik heb niet zo veel hoofdpijn als voorheen. Ik heb dit product twee weken genomen en het heeft snel geholpen met mijn hormoon niveaus. Zal opnieuw op dit product worden hersteld, het is snel de moeite waard om te kopen. Ik vind dit een uitstekend product met de juiste balans voor goede gezondheid, dit product is aanbevolen door mijn dokter en sinds ik deze vitamine aanvulling heb, heb ik veel meer energie gekregen. Ik ben in mijn jaren 70 en weet dat het mijn welzijn ondersteunt. In beide gevallen bevordert testosteron de aanmaak van nieuw eiwit. Volgens een rapport onthulde een over het algemeen solide dame focale sereuze chorioretinopathie (een aandoening die visuele verzwakking teweegbracht) na een dagelijkse opname van diindolylmethaan gedurende twee maanden. ik heb endometriose en dit was een supplement dat werd aanbevolen om dit spul te proberen, heeft mijn leven gered!

Vergelijkbaar product:
Ascenta, NutraSea + D, Omega-3 + Vitamin D, Crisp Apple Flavor, 6.8 fl oz (200 ml) Liquid: Supplementen, Efa Omega 3 6 9 (Epa Dha), Visolie Vloeistof, Ascenta Nutrasea

Review: Metabolic Maintenance, DIM Complex, Diindolylmethane with CoFactors, 60 Capsules

Maca en dim bij elkaar helpen je lichaam om gezonde oestrogeenmetabolieten en een gezond progesteronniveau te maken. Mensen die aan acne lijden, kunnen ook merken dat het nemen van weinig supplementen op korte termijn kan helpen met een verbeterde huid kort na het begin. Dim onderdrukt aromatase-activiteit en beschermt de testosteronniveaus tegen uitputting. Verder kan een biopsie de natuurlijke geschiedenis van de laesie beïnvloeden, en als we cin2 of cin3 hadden gevonden, zouden we verplicht zijn geweest om de patiënt te behandelen en haar van de rechtszaak uit te sluiten. In tegenstelling tot andere plantvoedingsstoffen, zoals soja-isoflavonen, heeft diindolylmethaan unieke hormonale voordelen. Dim kan de hormonale activiteit in evenwicht houden, bijdragen aan een betere stofwisseling en het gehalte aan vrije testosteron in het lichaam lichtjes verhogen. Een dagelijks gedimd supplement dat binnen de aanbevolen richtlijnen wordt genomen, moet het mogelijk maken dat de oestrogeenspiegels gedurende een langere periode in evenwicht blijven. Een teveel aan oestrogeen kan ook de effectiviteit van een trainingsprogramma verminderen door de werking van testosteron te verminderen. Ik nam ook enkele andere aanvullende supplementen om te helpen bij het metaboliseren van oestrogenen omdat ik ellendig en wanhopig was. Een ander groot voordeel is dat het supplement geen wreedheden bevat, geschikt is voor vegetariërs en veganisten en geen gluten, zuivel of soja bevat. Als je een beperkt budget hebt en iets wilt dat je lang zal doen, dan is dit supplement een goede prijs.

Voordat ik een paar doffe supplementen zonder soja deel, zou ik het een beetje over de gezondheidsvoordelen willen hebben, omdat er jarenlang onderzoek naar deze stof heeft plaatsgevonden en enkele zeer belangrijke voordelen heeft waarvan je op de hoogte moet zijn. Sommige dim supplementen kunnen de samenstelling combineren met hele voedselextracten van broccoli, kool en andere voedingsrijke groene bladgroenten. Modulatie van antitumoractiviteit van natuurlijke killercellen door de arylkoolwaterstofreceptor.