Eko Drogist: Bad, Schoonheid, Badzout

Aura Cacia, Aromatherapy Mineral Bath, Warming Balsam Fir, 2.5 oz (70.9 g)

Aura Cacia, Aromatherapy Mineral Bath, Warming Balsam Fir, 2.5 oz (70.9 g) Bad, Schoonheid, Badzout

Aura Cacia Aromatherapy Mineral Bath Warming Balsam Fir

€ 2,00

Ga naar webwinkel >>

Product: Aura Cacia, Aromatherapy Mineral Bath, Warming Balsam Fir, 2.5 oz (70.9 g)
Inhoud: 0.09 kg, 1.5 x 9.1 x 10.7 cm
Categorieën: Bath, Beauty, Bath Salts, Bad, Schoonheid, Badzout Nederland

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
TheraNeem Naturals, Shave Cream with Neem, Gentle Therape, 8 fl oz (237 ml) by Organix South

Het is nu bekend dat zeezouttherapie een effectieve behandeling is die helpt bij de verjonging van de cellen en tevens een gezonde uitwisseling van mineralen en toxinen tussen het bloed en het water veroorzaakt. Maak je klaar om dreamland in te gaan en vergeet de stress van deze dag met essentiële oliën van lavendel, salie en petitgrain bigarade. Perfect voor leraren, zussen, moeders, vrienden en vrijwel elke vrouw in je leven! Vanwege de aard van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, zullen we onze formuleringen aanpassen. Badzout met aromatherapie heeft een aantrekkelijk kleurrijk label dat geschikt is voor zijn geur. Onze aromatherapie badzout is handgemaakt met de beste natuurlijke ingrediënten en pure essentiële oliën, gebruikmakend van de genezende voordelen van plantaardige en aromatherapie bij elk bad. Onze populaire analgetische etherische oliemelange wordt toegevoegd aan een krachtige combinatie van voedende dode zee- en himalayazouten, geformuleerd om het gevoel van ongemak te verlichten en een opgeheven, ontspannen gemoedstoestand te bevorderen. Oceaan minerale badzout, bevatten veel heilzame mineralen. Onze klanten houden ervan dit te gebruiken om hun pijn en pijnen weg te smelten, en jij ook! Zal het lichaam verjongen en zuiveren om de balans van de energieniveaus van het lichaam te herstellen. Speciaal gemengd met pure rozenolie met ondersteunende oliën van rozengeranium en rozenhout, om het hart te troosten en te kalmeren.

Je kunt bijna alle zout gebruiken, maar ik zou het fijngemalen en geraffineerde gejodeerde zout dat vaak wordt gebruikt voor het koken overslaan. De meeste badzout op de markt zijn gemaakt met zout dat is verzameld uit vervuild water dat is gewassen en verwerkt, waardoor de heilzame mineralen uit het zout zijn verwijderd. Anders dan het dode zeezout wordt dit keltische met de hand geoogste zeezout al lang door de macrobiotische gemeenschappen herkend als een belangrijke smaakmaker. (Volg voor de solubilizer die u kiest de gebruiksrichtlijnen die door uw leverancier zijn verstrekt). De basis voor onze etherische olie badzout is Keltisch zeezout, geïmporteerd uit Frankrijk. Goed idee over de lege flessen en zouten! Plantlife gebruikt zeezout geoogst in zijn natuurlijke staat: vochtig en zilverachtig van kleur, met behoud van alle natuurlijke eigenschappen van het zout. Slaap lavendelgeur is prachtig en heeft geen overweldigende geur. We maken onze producten in kleine batches om de kwaliteit en versheid te behouden. Puoi modificare le tue preferenze in qualsiasi momento nelle impostazioni della privacy. Perfect om de rand te maken voor mensen met een hoge druk klus!

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Queen Helene, Mud Pack Masque, Toxin Relief, Anti-Aging, 8 oz (227 g)

Bad, Schoonheid, Badzout – Aura Cacia, Aromatherapy Mineral Bath, Warming Balsam Fir, 2.5 oz (70.9 g)

Spuit met een spuitfles het droge mengsel met de toverhazelaar en essentiële oliën. Zorg ervoor dat u de veiligheidsgegevens in acht neemt voor de oliën die u wilt gebruiken. Door te weken in een zoutbad met epsom kan magnesium, dat in veel diëten wordt aangetast, worden aangevuld in de huid en spieren, wat belangrijk is bij het handhaven van een gebalanceerde cellulaire omgeving. Gemengd met essentiële oliën en plantaardige ingrediënten is dit een geweldige manier om spierspanning te verminderen. Berg is medevoorzitter van de personal care-commissie van het non-profit green spa-netwerk, is lid van de charter-adviesraad van de alliantie voor nutritionele esthetiek en is een veelgevraagd spreker op conferenties overal ter wereld. Wanneer u in de stemming bent voor een bad, zal niets anders het doen. Zal dit product blijven kopen en heeft ook andere producten van dit bedrijf gevonden die ook bevredigend zijn. De unieke mix van etherische oliën zal het lichaam verheffen en ontgiften en de geest zuiveren. Het is koud als ik 's middags wakker word. Ook vroeg hij zijn toestemming om producten en diensten aan te bieden die verband hielden met de gevraagde en hem als klant te behouden. Wanneer u essentiële oliën toevoegt, krijgt u iets dat u kunt zeggen dat u nodig hebt en dat u niet alleen wilt. Zorg ervoor dat je de botanicals in een soort theezakje houdt (we gebruiken katoenen mousselinezakken), anders krijg je te maken met een verstopte afvoer! Aura Cacia, Aromatherapy Mineral Bath, Warming Balsam Fir, 2.5 oz (70.9 g) Badzout werkt wonderen voor scrubben en conditionering.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
EO Products, Soothing Shower Gel, French Lavender, 16 fl oz (473 ml)

Aura Cacia, Aromatherapy Mineral Bath, Warming Balsam Fir, 2.5 oz (70.9 g) Beoordeling

Ik zou geen plastic gebruiken tenzij het plastic van huisdieren is, zoals de onderstaande pot. Deze oliën, met uitzondering van lavendel en theeboom, moeten altijd worden verdund in dragerolie voordat ze rechtstreeks op de huid worden aangebracht. Trovi maggiori informazioni nel nostro regolamento sui cookie e tecnologie similari. Soms is het een natte, kille dag die sijpelt in je botten en je koud maakt tot in je kern. Onze badzout wordt gemaakt met behulp van epsomzouten, waardoor een hoog mineraalgehalte ontstaat dat de voordelen van een hete bron dupliceert. We houden van het mooie, kleine bamboeschepje dat aan de pot is bevestigd, samen met de houdbaarheidsdatum om ons te helpen het fris te houden! Orange is een extreem populaire, essentiële citrusolie, met veel soorten beschikbaar. Al het bulkbadzout dat zoutwerken bieden, is heel gemakkelijk te ruiken. Naast het hebben van bewezen fysieke gezondheids- en schoonheidsvoordelen na het gebruik van de beste met etherische olie doordrenkte epsom en dode zee aromatherapie badzout, zullen uw lichaam en geest ontspannen en verjongd voelen.

Kruiden kunnen ook worden gebruikt om prachtige natuurlijke kleuren voor uw zouten te creëren. Het hoge magnesiumgehalte in epsomzout helpt de spieren te ontgiften. Het is een van de redenen dat ik al jaren last heb van migraine. Sommige zeepstaven kunnen diep reinigen, terwijl het hydrateren van lichaamswassingen de droge huid kan hydrateren. De grijze kleur komt van de met klei omzoomde zoutvijvers waar het zout met de hand wordt verzameld. Elke creatie is zorgvuldig gemaakt en combineert de beste natuurlijke oliemelanges om uw eigen toegeeflijke ontsnapping te creëren. Voordelen van aromatherapie: wat de ultieme ontspanning anders maakt, is de unieke mix van dode zeezouten met biologische essentiële oliën van lavendel, cederhout, kamille en marjolein. Een ander voordeel van minerale badzout uit de oceaan is dat ze helpen onze huid te ontgiften.

Ik probeer dat perfecte kristal of steen te vinden die het mooiste en meest positieve hebben; licht en energie. Volle melk en karnemelk hebben het hoogste vetgehalte en zullen uw huid het meest gehydrateerd laten voelen, hoewel een lichte spoeling waarschijnlijk het beste is om een ​​kleverig gevoel van melkresten te voorkomen. Als je eenmaal een goede zoutbasis hebt, is je volgende taak om wat kruiden te kiezen om je badmengsels echt esthetisch te maken.