Eko Drogist - Natuurijke Gezondheidsproducten

Mirre Olie Natuurijke Producten:

100% Pure Essential Oil, Myrrh.5 fl oz (15 ml) by Aura Cacia

Essential Oil Myrrh Aura Cacia Bad, Schoonheid, Aromatherapie Etherische Oliën, Mirre Olie

€ 19,00

Aura cacia, 100% pure essentiële olie, myrra. 5 fl oz (15 ml) – pure aromatherapie. Introspectief. Oorsprong. Somalië. Aroma. Pittig, aardig. mironon Hou van deze olie, de geur is geweldig en ik laat me ontspannen voelen, dit is een mooie mirre. Ik gebruik het zelfs intern, hoewel het label anders suggereert. Heeft wat semi-wonderlijke gezondheid en mentale voordelen. Goed product en een geweldig bedrijf. Essentiële olie myrra heeft veel voordelen en het heeft een geur die heel uniek is! Helpt controle puistjes.

 Ik heb mirre gevonden om genezende eigenschappen te hebben en gebruikt als antibioticum en in kleine hoeveelheden om de gezondheid van de mond te verbeteren. Het duurt ook een lange tijd goed afgesloten in de fles. Ik ben een eerste keer gebruiker, maar absoluut van dit product. Ik denk niet dat ik het ooit weer zal doen. De producten waren zoals beschreven en aangekomen in de tijd. Ze hebben goede, competitieve prijzen. Ik denk voor de prijs deze olie is erg goed.

Je kunt fijner worden, maar voor veel meer geld. Ik denk dat dit merk een zeer hoge standaard…


Aura Cacia, 100% Pure Essential Oil, Myrrh.5 fl oz (15 ml)

Aura Cacia, 100% Pure Essential Oil, Myrrh.5 fl oz (15 ml) Bad, Schoonheid, Aromatherapie Etherische Oliën, Mirre Olie

€ 19,00

Een gezichtsstoom is een effectieve manier om poriën te openen, toxines te verwijderen en een gezonde glans te krijgen. Het staat erom bekend dat het wordt gebruikt als basis voor parfums en andere geuren. U kunt uw geurmengsel toevoegen aan een geurvrije dragerolie en bewaren in een kleine rollerball-fles. De mirreboom varieert in hoogte tussen 9 en 15 ft. Voeg 1 tot 2 druppels wierook toe aan een halve theelepel draagolie als u klaar bent om uw essentiële olie te gebruiken. Ik gebruik nu alleen lavendelolie voor mijn huid, maar ik zou zeker de anderen op de lijst willen uitproberen. Vul de resterende ruimte in de fles met tamanu-olie of rozenbottelolie. Kruidnagel wordt al eeuwenlang gebruikt in tandartspraktijken, snoep en kauwgom vanwege de smaak en het vermogen om de mond te reinigen en tandpijn te verzachten. Pure essentiële oliën van hoge kwaliteit kunnen intens voedend en balancerend zijn voor de huid. Etherische olie van essentiële oliën op de markt, essentiële olie van lavendel, brengt een ontspannen aroma dat stress kan verlichten en ook kan helpen de huid tegen besc…