Ekodrogist.nl: Bad, Schoonheid, Gezichtsverzorging, Crème Lotions, Serums

Mizon, Black Snail, All In One Cream, 2.53 fl oz (75 ml): Bad, Schoonheid, Gezichtsverzorging, Crème Lotions, Serums

Black Snail, All In One Cream, 2.53 fl oz (75 ml) by Mizon-Bad, Schoonheid, Gezichtsverzorging, Crème Lotions, Serums

€ 13,90

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Mizon, Black Snail, All In One Cream, 2.53 fl oz (75 ml). Inhoud: 0.2 kg, 6.4 x 6.4 x 7.6 cm
Categorieën: Bad, Schoonheid, Gezichtsverzorging, Crème Lotions, Serums, Bath, Beauty, Facial Care, Creams Lotions, Serums

Mizon, zwarte slak, alles in één crème, 2. 53 fl oz (75 ml) – deze alles-in-een zwarte slakroom die gemengd is met 90% van het zwarte slakslijmfiltraat van Afrika met veel mucine en meer dan 20 soorten zwarte planten en zorgt voor algehele huidproblemen zoals sporen, poriën losgemaakt, onregelmatige huidtint etc. En presenteert een gezonde huid. mironon Ik heb een zeer gevoelige gecombineerde huid en in tien jaar op zoek naar gezichtcrème die mij zou passen, is dit zover de beste! Het is makkelijk aan te brengen en absorbeert snel. Het laat geen plakkerige film op het gezicht achter en de huid is zacht en glad na gebruik. In minder dan 14 dagen heeft mijn huid voor 80% verbeterd. Ik was bang voor de geur, maar het heeft bijna niemand. Liefde slaat dit 's nachts op omdat het zo ongelooflijk luxe voelt en zich aan de huid verwend. Als het op mijn gezicht wordt aangebracht, gaat het nogal dik, zoals een boterachtige, maar melkachtige crème, maar het absorbeert zo snel en het laat mijn huid een beetje matig. Geen plakkerigheid of vetige rest! Ik heb nog olierig, maar ook uitgedroogde tienerhuid, maar deze crème heeft me niet uitgebroken en heeft mijn olieproduktie ook een beetje gebalanceerd. Ik hou ervan om dit te gebruiken na mijn vitamine C-serum en voor mijn Rosehip-olie en het heeft zeker prachtig gewerkt voor mijn huid en ik hou er gewoon van dat het voordelen is. In vergelijking met de slakroom in de oorspronkelijke formule (de in de bruine bad), verkies ik deze zwarte slakroom nog veel meer. Sterk aanbevolen voor alle Aziatische schoonheidsverslaafden daar!

Vergelijkbaar product:
Schoonheid, Gezichtsverzorging, Spf Gezichtsverzorging: Andalou Naturals, BB Perfecting Beauty Balm, Natural Tint, SPF 30, Age Defying, 2 fl oz (58 ml)

Mizon, Black Snail, All In One Cream, 2.53 fl oz (75 ml): Bad, Schoonheid, Gezichtsverzorging, Crème Lotions, Serums

 Update vanaf 22 februari 2017: ik eindigde in september 2016 met mijn eerste kruik en ik heb mijn tweede kuip een paar dagen geleden teruggekocht na het beslissen dat ik dit weer wil gebruiken. Ik heb sinds november 2016 geen breakouts gehad, maar na het gebruik van dit heb ik zo veel gesloten comedones / whiteheads / verstopte poriën uitgevonden. Ik dacht dat het alle stress veroorzaakt was, maar toen ik naar mijn fotogalerij ging en een kijkje nemen op de selfies die ik in september 2016 had genomen (dat was de periode die ik door mijn eerste badje ging), realiseerde ik mijn huid zag er ook ongelooflijk verstopt! Ik was helemaal onbewust dat deze crème dan de boosdoener was geweest en ging gewoon door het hele bad, zonder er te veel over te denken. Het maakt me erg, omdat ik echt van dit hield en ik heb er altijd over gepraat. Ik breek bijna nooit uit moisturisers, maar dit lijkt mij zo veel problemen te geven? Ik gebruikte een veel veel meer hydraterende en vette hydraterende crème na het afronden van mijn eerste bad van deze zwarte slakroom, maar ik heb er nooit uit gebroken) mijn huid is een combinatie van olierig en vlekken gevoelig, en het is zeker niet gevoelig. De ingredientlijst is ook geweldig, dus ik weet niet precies wat er mis gegaan is! Tt Ik heb deze zwarte slakroom met rooskoololie (die geweldig is en ik heb jarenlang btw gebruikt) geperst, omdat de crème er eigen is, niet genoeg hydratert, zodat mijn huid freaking out zeker niet hoeft te doen met hydratatie / gevoeligheid gerelateerde problemen. Vanwege dit alles moet ik dit tot 2 sterren snijden.

Mizon, Black Snail, All In One Cream, 2.53 fl oz (75 ml): Bad, Schoonheid, Gezichtsverzorging, Crème Lotions, Serums

Ik heb nog 3/4 van dit badje, dus ik denk dat de rest ervan op mijn lichaam wordt gebruikt. Sighhh kijkt naar mijn vreselijke breakouts nu maakt me echt verdrietig. Ik heb dit geprobeerd voor mijn genezende acne en het is absoluut geweldig! De textuur is zo glad en snel geabsorbeerd, de huid voelt gehydrateerd en er is geen extra uitbraken opgetreden tijdens het gebruik, dus het is geschikt voor olieachtige / combinale huid. Wat ik in de afgelopen maand opgemerkt heb, omdat ik het tweemaal per dag gebruikt: acne littekens verdwijnen een beetje sneller, geen wonderwerker, zoals je weet dat littekens moeilijk zijn, de huid vlakt niet meer uit, maar ook niet vettig, Gewoon zijdezijdig, ik voel me een algemene gladding in de huidstructuur. De pot is groter dan de reguliere crèmes, dus ik zie dit voor 3 maanden lang, aangezien tot nu toe ik slechts ongeveer 30% met mijn routine beneden overschreden. Mizon, Black Snail, All In One Cream, 2.53 fl oz (75 ml) Over het algemeen is het beter dan elke crème die ik heb gebruikt en ik zou het zeker kopen.

Vergelijkbaar product:
Bad, Schoonheid, Scheren, Scheermesjes, Scheerschuim: Personna Razor Blades, Tri-Flexxx, Triple Blade Cartridges for Men, 8 Cartridges

Review: Mizon, Black Snail, All In One Cream, 2.53 fl oz (75 ml)

 Ik heb het een paar weken gebruikt en alles wat ik echt opgemerkt had, was meer blackheads en breakouts, heb echt geen voordelen gezien en de geur laat me denken aan goedkope cosmetica. De genoemde ingrediënten zijn meestal redelijk goed en ik kan het opnieuw proberen enige tijd omdat je het misschien niet kan vertellen voordat je het lang genoeg hebt gebruikt en ik wil het nog een kans geven, maar nu heeft het mijn huid erger gemaakt / niets gedaan en ik stopte met het gebruiken. Ik zal updaten als ik positieve veranderingen zie, ik hou van producten met slakmucine in hen en deze is super hydraterend en niet irriterend. Ik hoop echt dat ze de andere bruine pot weer in voorraad krijgen, omdat deze een beetje dik is. Laten we voorbij gaan, ik heb miljoenen crèmes geprobeerd, zowel dure als goedkope lijn en laat me u vertellen dat dit een wonder in een pot is. Al na een paar toepassingen ziet mijn huid er fantastisch uit, zo keek ik nooit eerder. Poriën minimaliseerd, de fijne lijnen vervagen, zelfs skintone. Het heeft dit echt leven pas een paar weken gebruikt, dus er is nog geen merkbaar verschil, maar het voelt lekker op het gezicht wanneer het wordt toegepast.

 Het is een beetje dun in vergelijking met veel andere crèmes op de markt, maar zodra je er aan gewend bent, is het een leuk product. Ik gebruik het dag en nacht en hoewel ik een gevoelige huid heb die in een uitslag komt met veel product, heb ik geen reactie op dit product gehad, dus ik zal het zeker kopen. Geen merkbare geur, wat ook goed is als u gevoelig bent voor sterke geuren. Ik vind dit product leuk voor mijn meer dan 55 jaar oude huid. Aanbevolen, dit product is mijn heilige graal en ik zal het waarschijnlijk weer 100 keer kopen. Het heeft geen geur en maakt je huid moeiteloos. Het is niet zwaar op de huid en voelt je liever alsof je niets draagt. Het balanseerde mijn vette huid alleen voor 2 toepassingen. Het heeft het echter niet overgedroogd. Kleine rimpels verdwenen voor 3 geldt. Tekens van oude acne verdwenen ook. Mijn huid werd tegelijkertijd mat en gehydrateerd. Ik heb het eerder met andere crèmes ervaren. Het is een goede moisturizer.

Ik heb het nu al 4 weken gebruikt. Het is niet zo hydraterend als ik had verwacht, het was erg licht en snel absorberend. Draagt ​​ook goed onder make-up. Maak mijn huid op en maak het schoon. Acne litteken lijkt langzaam te verdwijnen. Het is echter niet hydraterend genoeg voor mijn ontwaterde huid, dus ik moet hierna nog een andere crème opvullen. Ik gebruikte het na de mizon snail ampul. Niet te zwaar, niet te licht, absorbeert goed, heeft geen residu achtergelaten. Eerst was ik erg blij mee, maar na een uur voelt mijn huid strak en droog. De volgende keer dat ik een andere laag moisturizer toepast, lijkt de dichtheid beter te zijn. Dus dit is niet alles-in-één, je hebt nog steeds je moisturizer nodig, en alles anders. Ik zie geen verbetering op mijn huid nadat ik het twee weken heb gebruikt, en vergeleken met het stoppen met het gebruiken voor twee weken. Geen verschil. Ik heb tien jaar problemen met mijn huid gehad.

Ik heb constante breakouts en littekens / roodheid van vorige breakouts. Ik ben zo blij dat ik het heb geprobeerd omdat ik er van hou. Ik heb mijn tweede bad besteld omdat ik er van genoten en graag verbeteringen wil zien. Mijn roodheid is praktisch weg en de algehele uitstraling van mijn huid is duidelijker. Ik hou ook van de textuur en de geur is aangenaam. Het is erg licht en voelt niet alsof je iets draagt, zelfs als je het lakt. Ik heb dit product relatief kort geleden met dit product gebruikt, maar het voelt me ​​geweldig, mijn huid heeft geen glanzend olieachtig residu, net als na andere crèmes. Het wordt in mijn huid geabsorbeerd en voelt perfect. Dank je. Ik heb deze crème al 14 dagen constant gebruikt en ik voel dat het echt iets doet. Ik gebruik skinceuticals (ongeveer 10 crèmes en lotions van hun huidverzorgingslijn) en dit past gewoon prachtig in mijn routine. Ik voeg het recht in nadat ik vitamine C serum gebruikt.

 Goede hydraterende middelen, ik heb gevoelige huid en dit had geen bijwerkingen, het deed niets ongelovigs om mijn acne littekens te verwijderen of iets, maar ik denk dat het goed is, laat een vreemde laag achter, die meent dat het mijn poriën verstoort, waardoor de uitbraken ontstaan! Gestopt met gebruik van het na 2 dagen. Afval van geld, ik hou van deze crème! Het is zeer geschikt voor mijn huid. Beste kwaliteit en niet duur, de eerste dag dat ik het gebruikte, voelde mijn huid zacht en gehydrateerd. Dit doet precies wat het zegt dat het zal doen. Hydrateren en repareert direct.

Ik hou absoluut van dit product, zal zeker terugkoop.