Ekodrogist.nl: Sporten, Trainen

Muscletech, Performance Series, Phase8, Multi-Phase 8-Hour Protein, Milk Chocolate, 4.60 lbs (2.09 kg): Sporten, Trainen

Performance Series, Phase8, Multi-Phase 8-Hour Protein, Milk Chocolate, 4.60 lbs (2.09 kg) by Muscletech-Sporten, Trainen

€ 41,00

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Muscletech, Performance Series, Phase8, Multi-Phase 8-Hour Protein, Milk Chocolate, 4.60 lbs (2.09 kg). Inhoud: 2.38 kg, 20.1 x 20.1 x 27.7 cm
Categorieën: Sporten, Trainen, Sports, Workout

Muscletech, prestatie-serie, fase8, eiwit met meerdere fasen 8 uur, melkchocolade, 2,9 kg. – onderzoek en ontwikkeling. Amerika's # 1 verkoop bodybuilding supplement merk. 26 G eiwit. 7 eiwit bronnen. 5 G glutamine en voorloper. 5. 6 g bcaas. Biedt een hoge biologische waarde en eiwit met langdurig vrijkomen.

8 uur na afgifte van aminozuur. Verhoogt spiergrootte en sterkte. Natuurlijke en kunstmatige smaken. Voedingssupplement. # 1 Meest bekroonde sportvoedingsmerk. # 1 Meest klinische studies in de wetenschap. Amerikaanse meesters van smaak goudmetaal superieure smaak. 20 jaar uitnemendheid. Gegarandeerde verboden stof vrij. Cgmp vervaardigd. Als u serieus bent over prestaties en resultaten, heeft u de all-new muscletech-prestatieserie nodig. Geen proprietair mengsel. Geen vulstoffen. Geen ondergedompelde belangrijkste ingrediënten. Geen hype. Geen verboden stoffen.

Geen uitzonderingen. Alleen de meest krachtige formules beschikbaar. De complete, 8-uurs eiwit formule met volgehouden vrijlating. Phase8 is ontworpen om uw spieren te voeden de hoogste kwaliteit mengsel van eiwitten beschikbaar. Elke portie fase8 levert een 26 g mengsel van eiwitten uit meerdere bronnen met variabele verteringssnelheden. De verscheidene vrijgegeven percentages van aminozuren geven uw spieren 8 uur aan. Dit is langdurige levering van belangrijke spieropbouwblokken, waardoor fase8 het perfecte eiwit is voor elk moment van de dag of nacht. Bovendien levert de 26 g mengsel eiwitten in elke portie fase8 een ongelooflijke 5. 6 g van natuurlijk voorkomende bcaas en 5 g van natuurlijk voorkomende glutamine en precursor. 8-uur langdurige vrijgave eiwitabsorptie. Het belangrijkste eiwitcomponent in fase8 heeft de unieke mogelijkheid om aminozuren in je bloedbaan te laten vrijkomen voor 8 uur na het innemen ervan. Door deze eigenschappen met langdurige afgifte is het een zeer anabole en anti-katabolische eiwit die gedurende langere tijd een spieropbouwomgeving creëert. 7 Hoogwaardige eiwitbronnen. In het algemeen bevat fase8 eiwitbronnen die zijn ontworpen om te verteren tegen verschillende tarieven – waardoor uw lichaam in de perfecte staat staat voor reparatie en herstel. Biologische waarde van eiwitbronnen.

Vergelijkbaar product:
Sporten, Creatine, Training: BPI Sports, Best Creatine, Pro Strength Creatine Blend, Watermelon Cooler, 10.58 oz (300 g)

Muscletech, Performance Series, Phase8, Multi-Phase 8-Hour Protein, Milk Chocolate, 4.60 lbs (2.09 kg): Sporten, Trainen

 Proteïne bv fase8 97% weiproteïne isolaat 104 v gehydrolyseerd wei eiwit isolaat 104 v wei eiwit isolaat 104 v wei eiwit concentraat 104 v melk proteïne isolaat 91 v calcium caseinaat 77 v micellair caseïne 77 v bruine rijst 70 x andere multifase eiwit formules zijn vaak geladen met vet en koolhydraten. Fase8 bevat hoogwaardig melkafkomstig eiwit en heeft de helft vet van de toonaangevende concurrent. Fase8 multi-fase eiwitafgifte verteringssnelheden. Proteïne mengsel in fase8 – super snel – snel – medium – langzaam – super slow-8 uur. Best-in-class smaak. Phase8 werd geparfumeerd door één van 's werelds beste aroma's van eiwitaroma-experts om beter te proeven dan enig ander eiwit op de markt. Neem alsjeblieft: ochtend, voor- en na-training en 's nachts. Fase8 bevat een unieke mix van eiwitten waarmee u het kunt gebruiken wanneer u het nodig hebt. De multi-fase eiwitaflevering levert de benodigde snelle release van aminozuren voor de aminozuurafgifte na het trainen, de medium-vrijkomende eiwitfase voor tussen de maaltijden en de langzame verterende eiwitfase voor de nachtelijke gebruiksfase8, de perfecte keuze voor elke situatie . Muscletech is Amerikaans # 1 verkopende bodybuilding supplement merk gebaseerd op cumulatieve groothandel dollar verkoop 2001 tot heden. Lacroix et al. , 2006.

Muscletech, Performance Series, Phase8, Multi-Phase 8-Hour Protein, Milk Chocolate, 4.60 lbs (2.09 kg): Sporten, Trainen

Het Amerikaanse tijdschrift voor klinische voeding. mironon Prachtige smaak, meng gemakkelijk, goede en snelle service van Ekodrogist.nl. Ik hou ervan. Dit is een goed eiwitproduct, ik heb het geprobeerd vanwege de prijs. Het is veel betaalbaarder dan de standaard op gouden standaard weiproteïne. Echter, ik vond ook dat het betere resultaten leverde – zowel bij het verminderen van lichaamsvet als toename van sterkte / spier. De nadelen – smaak, textuur en mengen. Het is veel dikker dan aan en veel moeilijker om op te lossen. Muscletech, Performance Series, Phase8, Multi-Phase 8-Hour Protein, Milk Chocolate, 4.60 lbs (2.09 kg) De smaak heeft een soepelheid, en in combinatie met de zwaartekracht is het niet de beste om te drinken. Ik zal het gebruiken, maar omdat het werkt en de prijs is uitstekend. Ik hou van de voedingsstatistieken van dit product en het feit dat ze geen eigen mixen bevatten, die meestal niet echt de juiste manier werken. Maar de smaak is niet helemaal goed. En het meest frustrerende, het poeder is zo goed, dat is alles aan elkaar en vaak is het moeilijk om het te mengen als het in de hoeken van de shaker in de hoek komt. Anders dan dat, echt leuk product. Eerste indrukken waren best goed.

Vergelijkbaar product:
Sporten, Trainen: Metabolic Nutrition, E.S.P Pre-Workout, Fruit Punch, 300 g

Review: Muscletech, Performance Series, Phase8, Multi-Phase 8-Hour Protein, Milk Chocolate, 4.60 lbs (2.09 kg)

Het mengt goed en alhoewel het meer chemisch is, kunstmatige smaak dan de gebruikelijke dingen die ik meestal gebruik, dat is niet het soort ding waar ik het voor zou markeren. Het was immers aanzienlijk goedkoper dan onze versie. Alvorens ik het probleem uit te leggen, moet ik duidelijk zijn dat ik geen significante veranderingen in mijn levensstijl heb aangebracht sinds ik hier van heb veranderd. Mijn dieet- en trainingssysteem is hetzelfde gebleven, zoals mijn maaltijdtijden, enz. Hierin ligt de rubbersdames en heren: dit product maakt u in een lopende vuile bom, 30-40 minuten nadat u het heeft genomen, is een tremor diep in mijn ingewanden, probeer ik vast te houden, maar ik kan het gewoon niet meer nemen, en de gevaarlijke gassen vloeien voort uit mijn donkerste opening zoals glycerine wolken uit een vaping hipster. Of het effectief is als een maaltijdvervanging, blijft te zien – het is teruggeplaatst aan de achterzijde van mijn kast als een back-upproteïne. Maar voor degenen die werken om zich aantrekkelijker te maken, houd dit in gedachten: als iemand die je interesseert ruikt dit uit je andere uiteinde komt, krijg je nooit. Nooit. Echt, ooit. Deze eiwitmix is ​​moeilijk te verteren – veroorzaakt maag opgeblazenheid en pijn gedurende 3-5 dagen.

Het gebeurde met mij en mijn collega die hetzelfde kocht. De winderigheid die het veroorzaakt is vaak en ook stinkend. Dit is gemakkelijk een van de beste eiwitten in de markt. Het mengt makkelijk met water, er is wat dikte aan de smaak die ook leuk is, en u krijgt ook een paar gram essentiële amino bij elke portie. Geweldig product zeer goede smaak tevreden, geweldig product. Zeer goed product, een beetje zoet. Perfect eiwit na hard workout! Ik vond het meer dan anderen. De smaak is oké, niet goed en niet slecht. Wat belangrijk is, is het trage verteringsproces dat spieren opbouwt en spaart. Het mengt niet goed met lepel, misschien is het beter met een blender. Bom, een van de betere eiwitten die ik heb geproefd is licht en makkelijk te ontlopen.

 Houdt uw buik vol voor ongeveer 4 uur. Geproefd geweldig met melk of water. Zou graag de andere smaken proeven. Geweldige smaak, chocolade. Goede oplosbaarheid, net als of zelfs beter smaak dan ohyeah eiwitten. Ik kocht twee van deze en kreeg ze nooit omdat ze als douane werden aangegrepen en ze vertelden me dat de mensen uit de douane contact met mij zouden nemen. Ze hebben het nooit gedaan.