Ekodrogist.nl: Bad, Schoonheid, Vrouw, Natracare Ultra Pads

Natracare, Organic & Natural, Ultra Extra Pads, Normal, 12 Pads: Bad, Schoonheid, Vrouw, Natracare Ultra Pads

Organic & Natural, Ultra Extra Pads, Normal, 12 Pads by Natracare-Bad, Schoonheid, Vrouw, Natracare Ultra Pads

€ 4,00

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Natracare, Organic & Natural, Ultra Extra Pads, Normal, 12 Pads. Inhoud: 0.11 kg, 9.4 x 10.2 x 9.1 cm
Categorieën: Bad, Schoonheid, Vrouw, Natracare Ultra Pads, Bath, Beauty, Woman, Natracare Ultra Pads

Natracare, organisch en natuurlijk, ultra extra pads, normaal, 12 pads – gecertificeerd organisch katoenhoesje. Plastic vrij, parfumvrij en chloorvrij. Nordic ecolabel. Usda gecertificeerd biobased product. Vegetarische samenleving goedgekeurd. Etische prijs – de ethische organisatie. Biologisch afbreekbaar. Waarom natuurlijke pads. Veel gynaecologen hebben vrouwen geadviseerd met een gevoelige huid om natracare sanitaire pads te gebruiken om hun contact met chloorbleekmiddelen, synthetica en superabsorbenten van petrochemische stoffen te verminderen. mironon Deze pads zijn zo comfortabel. Zo licht en breezable. Ik voel me erg comfortabel en schoon wanneer ik ze gebruik. Gebruik dit nu al een paar maanden. Hoewel het niet zo verfijnd is als de laatste liners in de markt daar, ik hou ervan, want het is geen fuss, eenvoudige pantiliner die het functioneert, het beste is dat het allemaal natuurlijk is. Dit product is vooral goed voor mensen met een gevoelige huid.

Ik ben blij om dit product te herstellen, en ik zal dit merk opnieuw in de toekomst kopen. Ik heb een paar jaar geleden Natracare producten gebruikt en op een of andere manier werd ik lui en begon ik een commercieel merk pads aan te schaffen. Zeker genoeg hebben ze me vreselijke problemen veroorzaakt en ging ik terug met het gebruik van de organische katoenen liners en al hun pads en tampons. Alle brandende, jeuk en pijn verdwenen voor goed. Beste beslissing die ik heb gemaakt. Ik vind het leuk, voelde zacht en comfortabel en was dun en licht. Goed, maar niet genoeg voor zware stroming, dit is ook leuk, maar ik verkies de blauwe, omdat het met papierhoes is verpakt en voelt meer ademend wanneer ik draag, ik vond deze pads flink en slecht. Normale pads van gewone merken zijn volgens mijn mening te absorberend. Als de absorptie uw stroming overschrijdt, kan u irritatie en infectie ontwikkelen.

Vergelijkbaar product:
Mineral Fusion, Lipstick, Ruby, 0.137 oz (3.9 g): Bad, Schoonheid, Lippenstift, Glans, Voering

Natracare, Organic & Natural, Ultra Extra Pads, Normal, 12 Pads: Bad, Schoonheid, Vrouw, Natracare Ultra Pads

Het natracare-assortiment van producten voor vrouwelijke hygiëne is volledig vrij van chloorbleking en -synthetica. De absorberende kern absorbeert de menstruatievloeistof en vergrendelt deze zodat de zachte, biologisch katoenen hoes uw huid in staat stelt te ademen terwijl u tegelijkertijd droog blijft. Natracare maandverbanden en -pads zijn gemaakt van uitsluitend pure en natuurlijke materialen op basis van plantaardige cellulose. Natracare-producten zijn ook gezond voor onze planeet. Dus als het gaat om hedendaagse producten voor vrouwelijke verzorging, hebben we een markt die gedomineerd wordt door giftige producten. Veel gynaecologen adviseren vrouwen natracare-pads te gebruiken om met chloor gebleekte materialen, kunststoffen, latex en superabsorberende gels gemaakt van petrochemicaliën te vermijden. Gecertificeerd biologisch katoen verwijdert het risico van directe blootstelling aan residuen van chemische bestrijdingsmiddelen en meststoffen die op traditioneel katoen worden gebruikt. Natracare ultra-pads zijn kunststofvrij, volledig chloorvrij (Tcf), bevatten geen parfums of kleurstoffen en zijn biologisch afbreekbaar en composteerbaar. De biologische intieme veegingrediënten zijn als volgt: Organische katoenen doekjes, aqua, glycerine, extract van biologische rozenextract, biologische rozenolie, organisch kamille-extract, organische calendula, polyglyceryl-10-lauraat, levulinezuur, natriumlevulinaat, terpineol, kaliumsorbaat, natriumfytaat. We zorgen er dus voor dat natracare-producten tussen 95% en 100% biologisch afbreekbaar en composteerbaar zijn.

Natracare, Organic & Natural, Ultra Extra Pads, Normal, 12 Pads: Bad, Schoonheid, Vrouw, Natracare Ultra Pads

100% natuurlijke oorsprong, fluoride-vrij en met een koele, muntachtige smaak, regelmatig poetsen. Natracare 100% puur biologische katoenen tampons zijn gegarandeerd ggo-vrij en zijn biologisch gecertificeerd door de grondvereniging. De absorberende kern absorbeert de menstruatievloeistof en vergrendelt deze zodat de zachte, biologisch katoenen hoes uw huid laat ademen, terwijl u tegelijkertijd droog blijft. Natracare brengt organische persoonlijke verzorging voor vrouwen in elke levensfase op de markt zonder hun gezondheid of het milieu in gevaar te brengen. Natracare, Organic & Natural, Ultra Extra Pads, Normal, 12 Pads Dus waarom worden deze synthetische vezels en gifstoffen gebruikt in vrouwelijke hygiënische producten? Voor het grootste deel komt het neer op de bottom line, zoals met de meeste dingen die vandaag op de markt zijn. Wij zijn een bekroond, ethisch bedrijf dat zich inzet voor het aanbieden van organische en natuurlijke oplossingen voor persoonlijke gezondheidszorg die een zachte voetafdruk achterlaten op de aarde uit respect voor onze toekomstige generaties.

Vergelijkbaar product:
Bad, Schoonheid, Body Lotion: Jason Natural, Hand & Body Lotion, Smoothing Coconut, 8 oz (227 g)

Review: Natracare, Organic & Natural, Ultra Extra Pads, Normal, 12 Pads

 Groothandelsprijs – gezonder van aard – gecertificeerde biokatoenen hoes – kunststofvrij – volledig chloorvrij – natuurlijke materialen – parfumvrije Natracare-producten voor vrouwelijke hygiëne werden in 1989 gecreëerd door susie hewson uit bezorgdheid over de schadelijke effecten van dioxineverontreiniging op de gezondheid van vrouwen en het milieu en vandaag zijn de natracare-maandverband en de gecertificeerde biologische 100% katoenen tampons wereldwijd verkrijgbaar, en bieden vrouwen een kwalitatieve, natuurlijke keuze. Het is gemakkelijk om te zien hoe milieuvriendelijk deze zijn. Het zou dagen duren voordat de allergie zou verdwijnen ondanks het gebruik van een sterke steroïde crème. De absorberende kern van de pad is gemaakt van gecertificeerde pulp van Forest Stewardship Council (Fsc) en de bovenlaag van 100% gecertificeerd biologisch katoen. Volgens de biologische handelsassociatie is katoen een van de meest chemisch afhankelijke gewassen, met een tweede plaats voor pesticidengebruik. Ik heb een vreselijke allergie gehad met intense jeuk aan maandverband, inclusief de plakstrips, zo erg dat mijn huisarts zei dat ze nog nooit zo'n enorme reactie had gezien.

 Natracare-hygiëneproducten voor vrouwen werden in 1989 gecreëerd door susie hewson uit bezorgdheid over het schadelijke effect van dioxineverontreiniging op de gezondheid van vrouwen en het milieu en tegenwoordig zijn natracare maandverband en gecertificeerde biologische 100% katoenen tampons wereldwijd verkrijgbaar, en bieden vrouwen een natuurlijke keuze van hoge kwaliteit . Veel gynaecologen hebben vrouwen met een gevoelige huid geadviseerd om natracare-pads te gebruiken om hun contact met chloor gebleekte materialen te verminderen en beschermt ook het bevatten van synthetische en superabsorbentia gemaakt van petrochemicaliën. Natracare chemicaliënvrije pads zijn producten van hoge kwaliteit gemaakt van uitsluitend pure en natuurlijke materialen gemaakt van plantaardige cellulose. Het verbetert de combinatie van vitamines, de bloedcirculatie. Zacht, gecertificeerd biologisch katoen en volledig chloorvrije, kunststofvrije, biologisch afbreekbare materialen zorgen ervoor dat natracare alleen een zachte voetafdruk achterlaat op de aarde. De absorberende kern van de pad is gemaakt van Forest Stewardship Council gecertificeerde pulp (Fsc) en de hoes die naast je huid zit is gecertificeerd biologisch 100% katoen. Een ecologisch gecertificeerde absorberende cellulosekern vergrendelt vloeistoffen om u droog te houden, en een zachte, biologisch katoenen hoes laat uw huid ademen. Deze tampons zijn gemaakt van biologisch katoen en gewit zonder chloor. Ik heb nog nooit problemen met ze gehad en ben dol op ze omdat ze plastic zijn en biologisch katoen bevatten.

Pad: Gecertificeerd biologisch katoen, ecologisch gecertificeerde cellulosepulp, niet-gmo-maïszetmeel, niet-toxische lijm. Elk jaar worden miljarden plastic beladen pads afgevoerd op stortplaatsen, dus het gebruik van ontleedbare natuurlijke pads helpt dit probleem te verminderen. Natracare biologische katoenen tampons en chemicaliënvrije pads zijn hoogwaardige producten gemaakt van uitsluitend pure en natuurlijke materialen die niet met chloor zijn gebleekt en vrij zijn van kunststoffen en andere soortgelijke synthetische materialen die een negatief effect hebben op onze omgeving. Met zijn krachtige, prikkelende muntachtige smaak is ons mondwater vrij van alcohol en sacharine en. De intieme afwrijfingrediënten zijn aanzienlijk beter dan conventionele afveegdoekjes, inclusief die voor baby's (ouders houden rekening). 250G zeepnoten, zeepnoten, zeepbessen, noten wassen, biologisch, met gratis monster voor een vriend, milieuvriendelijke groene was, afwasmiddel en huishoudelijke reiniging. Veel vrouwen hebben verlichting gevonden bij irritatie bij het overschakelen naar natracare-hygiënische producten.

Natracare werd voor het eerst gelanceerd in 1989 in het Verenigd Koninkrijk als een directe reactie op gezondheids- en milieuproblemen over dioxinevervuiling veroorzaakt door chloorbleking, het uitgebreide gebruik van pesticidenspuiten op conventioneel verbouwd katoen en het gebruik van rayon en andere synthetische stoffen in de vrouwelijke hygiëne. Verpakt in gerecycleerde kartonnen dozen zijn natracare-tampons biologisch afbreekbaar en composteerbaar. Dit merk produceert langere / dikkere pads voor nieuwe postpartum of 's nachts bloeden.