Ekodrogist.nl: Supplementen, Gezondheid, Mineralen, Vrouwen, Calcium D Glucaraat

Natrol, Calcium D-Glucarate, 60 Tablets: Supplementen, Mineralen, Calcium D Glucaraat, Gezondheid, Vrouwen

Calcium D-Glucarate, 60 Tablets by Natrol-Supplementen, Mineralen, Calcium D Glucaraat, Gezondheid, Vrouwen

€ 13,00

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Natrol, Calcium D-Glucarate, 60 Tablets. Inhoud: 0.05 kg, 10.4 x 5.1 x 5.1 cm
Categorieën: Supplementen, Mineralen, Calcium D Glucaraat, Gezondheid, Vrouwen, Supplements, Minerals, Calcium D Glucarate, Health, Women

Natrol, calcium d-glucaraat, 60 tabletten – ondersteunt hormonale balans. Body detoxificatie. 100% Vegetarisch. Voedingssupplement. Natrol calcium d-glucaraat bevordert het ontgiftingsproces van het lichaam en ondersteunt hormonale balans. Calcium d-glucaraat wordt aanbevolen door het onderzoekscentrum voor kankeronderzoek. ^. ^ Natrol heeft geen affiliatie met het onderzoekscentrum voor kankeronderzoek. mironon Nadat mijn dokter enkele darmproeven had uitgevoerd, zei hij dat ik overmaat beta-glucuronidase had en dit supplement nodig had. Binnen een week begon het opgeblazen en darmcomfort te verbeteren. Hij zei dat de bèta glucuronidase zorgt ervoor dat de hormonen oestrogeen en schildklier worden gereconduceerd en opnieuw opgebracht en opnieuw een tweede keer door de lever worden gereproduceerd, waardoor hogere niveaus van deze hormonen worden gecreëerd. Hij zei dat toxines en probiotica op dezelfde wijze worden beïnvloed door de bèta glucuronidase. Ik heb minder dan een maand 500-750 mg / dag gehad, en ik ben al blij met de resultaten die ik heb gezien. Ik neem dit mee met dim en vitex, en mijn pms-symptomen worden veel verbeterd. Het beste van alles, mijn huid begon op te helderen binnen de eerste week!

 Ik vermoed dat er iets teveel was met mijn hormoonmetabolisme, en alle 3 lijken te helpen. Dit zal zeker onderdeel worden van mijn permanente lineup. Als u een gevoelige maag heeft, wees voorzichtig om dit met maaltijden te nemen of het kan je misselijk maken. Mijn dokter heeft dit aanbevolen om de overtollige oestrogeen uit mijn systeem te spoelen. Er was maar een fles nodig. Lijkt zeer effectief te zijn. Goede leverondersteuning. Ik heb minder tederheid in mijn borsten. Dim en indool 3 deed niets voor mij. Ik heb cfs problemen gehad die volgens mij meestal uit de darm komen. Ik las dat onvriendelijke bacteriën overbodig bèta glucuronidase kunnen creëren die als een gevaarlijk enzym wordt beschouwd.

Vergelijkbaar product:
Supplementen, Antioxidanten, Selenium: Thorne Research, Selenomethionine, 60 Vegetarian Capsules

Natrol, Calcium D-Glucarate, 60 Tablets: Supplementen, Mineralen, Calcium D Glucaraat, Gezondheid, Vrouwen

D-glucaraat dient dit enzym onder controle te houden. Sinds ik eraan ben, heb ik de nacht doorgebracht. Heb jarenlang calcium d glucaraat gebruikt om te gaan met cystische borstongestoornissen. Enige ding dat ooit voor me gewerkt heeft om flair ups op te lossen. Goedgekeurd door de Amerikaanse kankervereniging voor borstverzorging. De afgelopen jaren is mijn maandelijkse cyclus zeer onevenwichtig geweest, soms zou het een week of twee laat zijn, andere keren zou ik het helemaal missen. Dit product heeft me uitgebalanceerd! Voor een keer is het tijdig en was slechts 3 dagen in plaats van 5! Plus, geen krampen! Verbazingwekkend.

Het is twee weken en ik hou al van dit product. Zoals de meeste zullen zeggen, zijn de pillen klein maar vreemd dik (ik haat geen pillen), zodat ik ze allemaal in een koffiemolen verbrijzelde als poeder en met yoghurt eten, het werkt perfect, 2 pillen is alles wat ik nodig heb zoals voorgesteld . Ik zal dit zeker opnieuw kopen en adviseer het aan andere vrouwen met onevenwichtige hormonen / cyclusproblemen. Ik heb gemerkt dat dit zorgt voor bloating. Het heeft ook op dat moment van de maand zorgen gemaakt voor de tederheid van de borst. Ik neem dit product met dim (zonder soja erin). Ik denk dat ze heel goed samen werken. Ik nam maar een beetje dikker en het hielp mijn cystische acne veel, maar ik had nog weinig acne-uitbraken, dus ik heb dit toegevoegd en ongeveer 99% van mijn acne is verdwenen. Misschien komt het tot 100% met meer tijd. Ik heb ongeveer 3 weken calcium d-glucaraat gebruikt.

Natrol, Calcium D-Glucarate, 60 Tablets: Supplementen, Mineralen, Calcium D Glucaraat, Gezondheid, Vrouwen

Ook al mijn krampen tijdens mijn cyclus zijn voor het eerst in mijn leven weg! Ik wilde opmerken dat deze pillen moeilijk te slikken zijn, maar ik slaag erin om ze te krijgen omdat ze me zo veel hebben geholpen. Ik gebruik dit als onderdeel van mijn oestrogeen dominantie (/ bijnier vermoeidheid) regime. In 2010 had biopsie op mijn borst gedaan, verdachte resultaten maar goedaardig. Mijn holistische practicum stelde voor dat ik calcium d-glucaraat zou moeten beginnen, om mijn borsten gezond te houden, want mijn familie had aan beide kanten geschiedenis van borstkanker. Natrol, Calcium D-Glucarate, 60 Tablets Tot nu toe is mijn mammogram weer normaal, een must voor leverondersteuning en hormoonbalans. Oestrogeen gerelateerde gewichtskwesties bij mannen en vrouwen. Heldert de huid beter dan alle actuele crèmes. Combineer met melkdistel om de lever te redden en andere protocollen tegen ziekte te ondersteunen. Gerson therapie enz. Enz. Helpt met opgeblazen en ook brest gevoeligheid.

Vergelijkbaar product:
Supplementen, Antibiotica, Echinacea, Gezondheid, Kou En Griep: Source Naturals, Wellness Formula, Herbal Defense Complex, 240 Capsules

Review: Natrol, Calcium D-Glucarate, 60 Tablets

Goed product voor de trage lever. Ik gebruik dit product om overmatig oestrogeen te elimineren, omdat ik oestrogeen dominantie heb. Had gehoopt dat het me zou verlichten van grote pms (pmdd), maar in plaats daarvan heeft het mijn acne helemaal opgeruimd. En het gebeurde letterlijk overnachting. Ik heb acne sinds 11 jaar gehad en de littekens om het te bewijzen. Ik heb door de jaren heen alles onder de zon geprobeerd om er niks van te doen. Maar dit product werkt! Ik had geen idee mijn acne was te wijten aan overmaat oestrogeen. Ik heb al lang genoeg acne gehad (alhoewel verslechtering gedurende pms) al die jaren, en ik wou dat ik eerder van dit product wist! Ik kan gewoon niet geloven hoe helder mijn huid is. Ik zal niet zonder dit product zijn. Gewoon wens ik hielp mijn grote pms. Mijn homeopaat heeft dit product 1 1/2 jaar geleden aanbevolen voor botverslechtering en ik heb een duidelijke verbetering in de conditie gezien. Prachtig product. Mijn huid is duidelijk wanneer ik hier ben en mijn stemmingen zijn evenwichtiger, mijn dokter heeft het aanbevolen samen met dim plus als een substantie voor kankergeneeskunde.

Zeer erg goede glucosemetaboliseerder. Ik neem met vitex om te helpen met menstralige problemen. Het hielp echt om de extra oestrogeen uit te spoelen en mijn maandelijkse acne en opgeblazen zijn bijna weg. Als je niet stopt met de productie van ontstekingschemicaliën (Termed cytokines), dan begint je lichaam alles in zicht, pollen, huidschilfers, schimmels, huisstofmijt (Dan verlies je zelftolerantie) aan te vallen nu is het je schildklier aanvallen, je gewrichten, bijnieren, hart of myelineschede rond zenuweinden. Goede vraag en het hangt af van welke links zijn gebroken of werken niet optimaal in je lichaam om je te ontgiften van de oestrogeenmetabolieten. De inname van deze voedingsstoffen kan worden verzekerd door dagelijks een hoogwaardig multivitamine- en mineralensupplement te nemen dat speciaal is ontworpen voor vrouwen. Walaszek ontdekte dat suppletie met calcium-d-glucaraat zowel het aantal oestrogeenreceptorplaatsen (welke hormoonsignalen verzendt) met 48% kan verminderen, als ook de tumorgroei in de borst.

Wat betekent het wanneer het zegt het op een lege maag aan te nemen of mee te nemen met eten, omdat ik me nooit aan die waarschuwingen houd en ik leef nog steeds. Vitaminen en mineralen kunnen effectief zijn bij de behandeling van symptomen voor sommige personen. Het is aangetoond dat een bepaalde vorm van calcium, calcium-d-glucaraat, het enzym beta-glucuronidase verlaagt dat in de darm wordt geproduceerd door pathogene bacteriën. Onze eigen laboratoria helpen ons om het testen van grondstoffen, ingrediëntenmonsters en afgewerkte producten te bespoedigen en onze technici een niveau van kwaliteitscontrole te bieden die vrijwel ongeëvenaard is binnen de natuurlijke-productenindustrie. In een voorstudie bij ratten bleek calcium d-glucaraat de incidentie van borsttumoren met maar liefst 70% te verminderen. Bij mensen met voldoende zinkopslag heeft dit echter geen klinisch significant effect op de langetermijnstatus van ijzer, zink of magnesium in het lichaam. Sommige onderzoeken suggereren dat lycopeen ook de groei van prostaatkanker zou kunnen vertragen. Het supplement verlaagt de bloeddruk en cholesterol, remt dodelijke stolsels en verbetert het herstel van hartchirurgie in een opmerkelijke mate.

Rijk aan antioxidanten, het is ook goed voor het hart en kan virussen bestrijden. Calcium d-glucaraat: Anders dan mineraal calcium, helpt calcium-d-glucaraat toxines te verwijderen, vooral de carcinogene vormen van oestrogeen die aanwezig zijn in milieuverontreinigende stoffen.