Ekodrogist.nl: Bad, Schoonheid, Tandpasta

Natural Dentist, Cavity Zapper, Fluoride Gel Toothpaste, Berry Blast, 5.0 oz (142 g): Bad, Schoonheid, Tandpasta

Cavity Zapper, Fluoride Gel Toothpaste, Berry Blast, 5.0 oz (142 g) by Natural Dentist-Bad, Schoonheid, Tandpasta

€ 5,00

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Natural Dentist, Cavity Zapper, Fluoride Gel Toothpaste, Berry Blast, 5.0 oz (142 g). Inhoud: 0.18 kg, 18.3 x 5.3 x 4.3 cm
Categorieën: Bad, Schoonheid, Tandpasta, Bath, Beauty, Toothpaste

Natuurlijke tandarts, holte zapper, fluoride gel tandpasta, bessen ontploffing, 5. 0 oz (142 g) – aangedreven door de natuur. Bewijs door de wetenschap. Reinigt tanden en tandvlees. Verwijdert tartaar. Versnelt adem. Geen natriumlaurylsulfaat. Geen kunstmatige zoetstoffen, kleuren of smaken. Wreedheidsvrij product. Gebruiks-hulpmiddelen bij het voorkomen van tandholtes. Uw kinderen willen plezier en een smaak die ze van hun tandpasta willen. U wilt een bewezen holtevechter die ze zullen gebruiken. Onze wetenschappers en aroma experts ontwikkelden deze tandpasta om u te bevredigen. Alsjeblieft, le gebruiken, weten hoe onze producten voor u werken en wat we beter kunnen doen. mironon Mijn kinderen zijn 4,5 jaar en 3,5 jaar oud. Mijn kinderen houden meestal van hun tanden poetsen en mijn enige downside is dat ze te veel aan de tandpasta houden! Ze begonnen op de wedela tandgels voor kinderen, verhuisden vervolgens naar toms maine zonder fluoride, dan met fluoride, toen probeerden we mijn gezicht te kussen, die ze vonden, maar niet zo veel als toms.

Hoe dan ook, we hebben besloten om deze te proberen aangezien de ingrediënten goed zagen. Omg, het ruikt en smaakt smaakvol. Eerst dacht ik dat het gewoon mij was (ik probeer altijd de kds spullen voordat ze het gebruiken), toen weigerden mijn kinderen het te gebruiken. Mijn 4,5 jaar oud spoot het onmiddellijk uit, en mijn 3,5 jarige probeerde het dan een gezicht te maken en de volgende nacht weigerde. Dit is de eerste keer dat ze ooit een tandpasta hebben gekregen of weigerden hun tanden te poetsen. We hebben geprobeerd voor een paar dagen, zonder succes, heb ik het opnieuw geprobeerd, en denkt nog steeds dat het smaakt alsof het ging. Ofwel kreeg ik de buis weg of dit is gewoon niet voor onze familie. Hoe dan ook, de lokale winkel had gelukkig een aantal toms maine, dus ik heb het opgevuld. Kijk of u dit kunt proberen van een vriend voordat u aankomt.

Vergelijkbaar product:
Hugo Naturals, Handcrafted Soap, Indonesian Patchouli & Sandalwood, 4 oz (113 g): Bad, Schoonheid, Zeep

Natural Dentist, Cavity Zapper, Fluoride Gel Toothpaste, Berry Blast, 5.0 oz (142 g): Bad, Schoonheid, Tandpasta

Het spijt me dat ik mijn geld verspilde. De ingrediëntenlijst laat het laatste ingrediënt niet zien: titaandioxide. Dit staat vermeld op de tandpasta buis. Rijm niet met uitspraak: geen kunstmatige kleuren die natuurlijk een probleem zijn. Maar is de ingredientlijst defect door Ekodrogist.nl of de fabrikant defect? Ook zouden ze het niet moeten proeven. Waarom verslaafde kinderen zo'n smaak. En waarom inderdaad gebruik maken van bloem als wetenschappers zeggen dat het geen onzorgvuldige karies doet. Nou, de jury is er op dat en inmiddels was dit low flour item nuttig geweest. Titanium is niet onschadelijk in het lichaam, er zijn studies die twijfelachtige effecten hebben.

 Tand- en heuptitanium wordt ook niet door sommigen getolereerd. Mijn dochter houdt van deze tandpasta, en ik hou ervan dat het natuurlijk is. Mijn kinderen houden ervan te poetsen, smaakt goed en ik vind dat niet vol chemicaliën. Ik kocht dit voor mijn 5 jaar oud. Hij houdt van de smaak en de fonkelingen. Ik vind het leuk, want het is beter voor hem. Mijn 7-jarige vindt dit leuk. Hij is erg kieskeurig met tandpasta, maar deze wint de prijs. Mijn dochter is 7. Ik heb deze tandpasta gekocht omdat het organische samenstelling is. De tanden van mijn meiden werden geel en ze kregen karies. En hun tanden – ook ervan houden), dit was een goede vervanging voor de natuurlijke tandarts oranje gearomatiseerde tandpasta die door de fabrikant werd stopgezet.

Natural Dentist, Cavity Zapper, Fluoride Gel Toothpaste, Berry Blast, 5.0 oz (142 g): Bad, Schoonheid, Tandpasta

Dit is de enige tandpasta die mijn dochter kon gebruiken tot ze 8 jaar oud was. Ze heeft veel geprobeerd, maar ze waren altijd te sterk of vreemd. Hier zijn de tanden wit en gezond! Proeft geweldige en geen vieze chemicaliën! Zo heeft het flouride. Mijn bijna 3 jaar oude dochter houdt ervan – het lijkt erop dat na het gebruik van dit product al een tijdje haar tanden meer wit geworden zijn. we hebben dit al een paar jaar gebruikt en mijn kind houdt ervan! Ze krijgt ook goede rapporten van haar tandarts. Grote fan! Goed, ik heb liever dit over jasons coz de jasons kleuring zal mijn kindertanden vlek tot een lelijke gele kleur. Natural Dentist, Cavity Zapper, Fluoride Gel Toothpaste, Berry Blast, 5.0 oz (142 g) Natuurlijke tandartsen vlek niet op hun tanden en het heeft floride dus wees zeker dat je kinderen weten hoe ze het kunnen spugen en niet slikken. Mijn zoon houdt er van, dus ik hou ervan, deze tandpasta heeft me al een paar jaar gezond gezond.

Vergelijkbaar product:
Weleda, Wild Rose, Smoothing Day Cream, 1.0 fl oz (30 ml): Schoonheid, Gezichtsverzorging, Crème Lotions, Serums, Gezondheid, Huid, Crèmes Dag

Review: Natural Dentist, Cavity Zapper, Fluoride Gel Toothpaste, Berry Blast, 5.0 oz (142 g)

Het is de enige natuurlijke die ik kon vinden dat mijn kieskeurig zes jaar oud van de smaak houdt. Bevat ook natuurlijk fluoride, belangrijk als je je kinderen niet meer kan stoppen met dikke, zoete voedingsmiddelen. Het heeft de smaak en de smaak van de bessen en de kleur van de commerciële tandpasta, die belangrijk is voor een van mijn kinderen. Leuk alle natuurlijke rivaal. Geweldig product! Bedankt. Afgezien daarvan is elke dagelijkse make-up mijn rms-concealer en -poeder. Deze crème is speciaal samengesteld voor mannen en heeft een geavanceerde, tijdverslindende formule die vroegtijdige veroudering rond de ogen helpt voorkomen. Beide zijn geformuleerd met biologische kamille en kokosolie, een ingrediëntkeuze geïnspireerd op olielekkage. In feite hebben ze perfect goede, sterke, gezonde tanden. Ujjayi's tandpoeder is een subtiel en grondig tandpoeder dat de tanden krakend schoon en helder laat lijken! Ten eerste helpt het tandenpoetsen voedselresten en plaque te verwijderen. Klik hier voor de eerlijke bedrijfsbetaling voor biologische genezing. Vertrouw me, je tanden hebben nog nooit zo schoon gevoeld! Aan het einde van dit artikel vindt u een goed basisrecept voor zelfgemaakt soda-tandpasta.

Voor ernstige problemen zoals deze, raad ik aan het boekje genezing van tandbederf te lezen en zo mogelijk met een holistische tandarts te praten. Krijg hier een puur ongeparfumeerde crème deodorant. Blisque biologische tandpasta combineert naadloos een unieke mix van arrowroot, himalayazout, aloë vera, koudgeperste virgin kokosolie en essentiële oliën voor hun natuurlijke tandpasta's. Mensen denken dat omdat ze antimicrobiële eigenschappen hebben, je ze zou kunnen gebruiken om een ​​zelfgemaakte lotion of ander product met water erin te bewaren, maar hun antimicrobiële eigenschappen zijn absoluut niet krachtig genoeg daarvoor! Het is een veelvoorkomende aandoening die deels te wijten is aan omgevingsfactoren die moeilijk te beheersen zijn, zoals koud of droog weer, verwarming binnenshuis en lage luchtvochtigheid, of woestijnklimaten. De enige natuurlijke vorm van fluoride is calciumfluoride en je zult het niet vinden in een tandpasta die fluoride bevat. Alle tandpasta is veganistisch, wreedheidvrij en gemaakt zonder parabenen of ftalaten. Sinds kort ben ik super geïnteresseerd in duurzaamheid en transparantie en begrijp ik wat ik op mijn gezicht en op mijn lichaam doe.

Dessert essence natuurlijke tea tree olie tandpasta krijgt middeltekens op smaak, maar hoge ratings omdat het geen agressieve schuurmiddelen, synthetische zoetstoffen of kunstmatige smaakstoffen bevat (hoewel het natriumlaurylsulfaat bevat) en het is fluoridevrij.