Ekodrogist.nl: Supplementen, Gezondheid, Bot, Osteoporose, Mineralen, Collageen, Silica (Silicium)

Natural Factors, BioSil, ch-OSA Advanced Collagen Generator, 30 Vegetarian Capsules: Gezondheid, Bot, Osteoporose, Collageen, Supplementen, Mineralen, Silica (Silicium)

BioSil, ch-OSA Advanced Collagen Generator, 30 Vegetarian Capsules by Natural Factors-Gezondheid, Bot, Osteoporose, Collageen, Supplementen, Mineralen, Silica (Silicium)

€ 13,50

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Natural Factors, BioSil, ch-OSA Advanced Collagen Generator, 30 Vegetarian Capsules. Inhoud: 0.05 kg, 10.2 x 5.3 x 5.3 cm
Categorieën: Gezondheid, Bot, Osteoporose, Collageen, Supplementen, Mineralen, Silica (Silicium), Health, Bone, Osteoporosis, Collagen, Supplements, Minerals, Silica, Silicon,

Natuurlijke factoren, biosil, ch-osa geavanceerde collageen generator, 30 vegetarische capsules – haar, huid, nagels. Vermindert fijne lijnen en rimpels. Dikt en versterkt haar. Versterken nagels. Bevordert gezonde botten en gewrichten. Oorspronkelijke ch-osa formule. Klinisch getest, ons octrooi nr. 5, 922, 360 en andere patenten in afwachting. Voedingssupplement. Vegetarisch. Klinische gegevens Choline-gestabiliseerde orthosiliczuur (ch-osa) klinisch bewezen dosis klinisch bewezen voor huid 1 capsule, 2 keer per dag klinisch bewezen voor haar 1 capsule, 2 keer per dag klinisch bewezen voor nagels 1 capsule, 2 keer per dag ch-osa getest in nauwkeurige dubbelblinde placebo gecontroleerde klinische studies voor zowel werkzaamheid als veiligheid. De resultaten worden gepubliceerd in peer reviewed medical journals. (Zie invoeg voor details).

Voed je 3 schoonheidsproteinen van je lichaam op – natuurlijk. De conditie van je huid, haar en nagels hangt af van drie eiwitten: collageen plukt uit de huid, verwijdert rimpels en voorkomt dat ze vormen. Daarnaast is collageen essentieel voor sterke, gezonde botten en gewrichten. Keratine is het eiwit dat in je haarschacht zit. Het geeft je haardikte, lichaam, kracht en elasticiteit. Plus, keratine geeft je nagels kracht. Elastin geeft uw huid het vermogen om te strekken en te spuiten om fijne lijnen en rimpels te voorkomen. Met leeftijd, kollageen keratine en elastine afname. Biosil hair skin nagels, met klinisch bewezen ch-osa, is speciaal geformuleerd om je 3 schoonheid eiwitten te helpen voeden en te herstellen naar meer jeugdige niveaus. De doorbraak in collageen. Collageen is essentieel voor mooie huid, haar en nagels, evenals gezonde botten en gewrichten. Maar vanaf 21 jaar neemt collageen 1% per jaar af. Op de leeftijd van 30 worden de borden zichtbaar. Al jarenlang hebben wetenschappers gezocht naar een methode om het menselijk lichaam het vermogen te geven om zijn eigen collageen te regenereren. Maar het nam de ontdekking van de biosil van ch-osa om het realiteit te maken.

Vergelijkbaar product:
Swisse, Calcium + Vitamin D, 250 Tablets: Supplementen, Mineralen, Calcium

Natural Factors, BioSil, ch-OSA Advanced Collagen Generator, 30 Vegetarian Capsules: Gezondheid, Bot, Osteoporose, Collageen, Supplementen, Mineralen, Silica (Silicium)

 De capaciteit om collageen te genereren met je eigen dna-vingerafdruk maakt ch-osa de echte doorbraak in collageen. mironon Ik had 3 jaar problemen met mijn sacrioliacale gewrichten die niet in mijn rug te wijten zijn aan gestrekte ligamenten uit jaren van misalignment. Na het nemen van dit product voor een maand, was het de eerste keer in 3 jaar, mijn chiropractor zei dat mijn aanpassing eigenlijk werd gehouden! Ik voel me sterker. Ik ben vrij zeker dat het al dezelfde jaren dezelfde orthosilicische formule is, omdat mijn nagels en haar in consistente goede conditie zijn gebleven. De capsule-versie is zeker niet zo kosteneffectief als de vloeistof, en als je niet langs de oneven / funky smaak van de vloeistof komt, zelfs in iets zoet als fruitsap gemaskerd, dan is dit deze pil versie die je moet nemen. Ik schrijf om u te laten weten wat mijn resultaten zijn. Na 3 weken hiermee begon ik minder haaruitval in de douche te zien, minder rimpels (de fijne lijnen zijn 40% weg! En mijn nagels voelen sterker / dikker. Ik ben 51 jaar en voel me dat dit me een jongere blik geeft.

Natural Factors, BioSil, ch-OSA Advanced Collagen Generator, 30 Vegetarian Capsules: Gezondheid, Bot, Osteoporose, Collageen, Supplementen, Mineralen, Silica (Silicium)

Mijn huid ziet er jonger uit. Dus, ik ga zeggen, dit product levert positieve resultaten op. Zit dit al ongeveer 3 maanden en mijn haar is veel dikker en glanzend. Mijn nagels zijn gestopt met splitsing en zijn ook shinier. Mijn haar is echt veel voller geworden. Goed product! Aangezien ik sinds 2009 dagelijks biosil ben geweest, voel ik me gekwalificeerd om te vertellen dat het product mijn vingernagels versterkt, zodat ik ze kan uitgroeien zonder te peelen, splitsen of breken. Voorafgaand aan het nemen van biosil waren mijn nagels dun en zwak. Mijn haar is sterker geworden, er is meer, en ik heb mijn natuurlijke kleur, alle belangrijke eigenschappen van biosil. Biosil is iets wat ik elke dag meeneem, afhangt van en ben dankbaar voor. Natural Factors, BioSil, ch-OSA Advanced Collagen Generator, 30 Vegetarian Capsules

Ik ben net begonnen met het aanvullen van dit supplement, maar tot nu toe, zo goed: mijn huid is zachter, en mijn emblemen, tragisch korte nagels beginnen terug te komen. Heeft al een tweede fles besteld, lijkt een zeer goed product te zijn. Biosil heeft mijn tanden sterker gemaakt. Biosil is veel beter dan paardestaart. Ik gebruik ook optimsm – 4 gram per dag. Biosil heeft een goede fles, een goede fles nek en een goede schroef fles pet. Het zegel laat geen plakkerig residu achter. Er is een katoen aan de binnenkant en een absorberend voor frisheid. Biosil heeft goede ingrediënten en geen slechte vulstoffen. Na het bevallen van mijn geboorte was mijn haar gevallen. Biosil heeft me geholpen en nu is het enourmous vallende proces gestopt, mijn vingernagels zijn jarenlang rommelig en blijkbaar saai. Ik ben net klaar met mijn eerste 30 pillen, ik nam 1-2 pillen per dag. Ik merkte dat mijn nagels nu glanziger en gladder zijn, hoewel randen nog zichtbaar zijn. Ik ben blij met de verbetering en zou het meer tijd geven.

Vergelijkbaar product:
Gezondheid, Anti Stress Stemming Ondersteuning: Vitanica, Mood Tonic, Peach Flavor, 2 oz (59 ml)

Review: Natural Factors, BioSil, ch-OSA Advanced Collagen Generator, 30 Vegetarian Capsules

Biosil werkte het beste voor mij om mijn nagels te groeien, mijn lange haar glanzend en mijn huid gloeiend! Ik bestel een 6 maanden levering per keer! Ik moet niet meer achter nepspijkers verbergen! Luv dit product! Dit spul is het beste. Het laat je huid, haar en nagels eruit zien als een model. Neem het regelmatig.

Ik begon dit te nemen voor osteoporose. Het belangrijkste ding dat het lijkt te doen is dat haar en nagels snel groeien. Het helpt ook de botten te versterken. Ik ben er een paar jaar op en ik kan het verschil met mijn botten vertellen, hoewel ik de botdichtheid niet heb getest. Het voelt gewoon verbeterd. Mijn echtgenoot begon het te nemen omdat het haar haar heel gezond maakt en snel groeit. Ze houdt van wat het voor haar doet. Ik neem maar 1 capsule elke 2 of 3 dagen en krijg merkbaar voordeel daaruit. Een deel van het gezamenlijke heropbouwprotocol samen met vitamine vitamine C en glucosamine. Ik heb al een maand gebruikt, het is begonnen mijn nagels te helpen versterken. Ik heb hiermee nog niet veel verbeteringen gezien, maar zal blijven proberen.

Te snel te vertellen, maar ik merkte na een paar weken dit, mijn nagels zijn sterker. Ik ben verbaasd hoe snel dit product mijn huid heeft verbeterd, waardoor droogte wordt verminderd en de gloed wordt vergroot. Hou ervan! Kan niet vertellen of dit product werkt, het geeft me migraine elke keer als ik het meeneem. Sinds de bevindingen van carlisle (17) En schwarz en milne (16) Van de potentiële rol van silicium in botweefsel en bindweefsel zijn er de afgelopen dertig jaar talloze onderzoeken geweest naar deze potentiële rol van silicium in de voeding. Een tekort aan calcium in de botmatrix leidt tot vergroting van de kanalen en ruimtes in de botten, waardoor de botten een poreus, dunner uiterlijk krijgen. Kiwipqq (afkorting van pyrroloquinoline-chinon) is een vitamine-achtige stof die voorkomt in plantaardig voedsel en die een groot aantal voordelen biedt voor de hersenfunctie en energieproductie.

 Wetenschappers aan de universiteit van Tokio ontdekten dat suppletie met collageencalciumchelaat de botsterkte in grotere mate verbeterde dan dezelfde hoeveelheden calcium en collageen die afzonderlijk of samen maar in een niet-gechelateerde vorm werden gegeven. Dit komt door een tekort aan de essentiële eiwitmatrix. Osteoporose en lage botmineraaldichtheid treffen miljoenen Amerikanen. 5 Bone is een uniek flexibel materiaal gemaakt van apatietkristallen (Apatite is een calcium-fosfor-mineraal) ingebed in een eiwitmatrix die collageen en glycosaminoglycanen bevat. Groene bladgroenten uit de koolfamilie, waaronder broccoli, spruitjes, boerenkool, collards en mosterdgroenen, evenals groene thee bieden een aanzienlijke bescherming tegen osteoporose. Dit is een gevarieerde lijst, maar er loopt een rode draad doorheen: een goede productie van collageen. De resulterende gewassen hebben een minder rigide structuur als gevolg van verminderde biosynthese van fytolytische vezels en specifieke epidermale cellen die silica-structuren bevatten. Het minerale silica is een bron van het element silicium voor ons lichaam.

 Omdat genetische factoren een belangrijke rol spelen in het potentieel om alzheimer te ontwikkelen, is het verstandig om een ​​gekwalificeerde arts in de gezondheidszorg te raadplegen voordat u wordt aangevuld met silica als de ziekte in uw familiegeschiedenis voorkomt. Bovendien heeft het ortho-siliciumzuur (H4sio4), als een belangrijke vorm van biologisch beschikbaar silicium voor zowel mensen als dieren, tot nu toe onvoldoende aandacht gekregen. Er wordt aangenomen dat silicium zich bindt met aluminium in voedsel en dranken, waardoor de gastro-intestinale absorptie van aluminium wordt verminderd.