Ekodrogist.nl: Vitaminen, Vitamine C, Vitamine C-Tijd Vrijkomen

Natural Factors, Vitamin C, Time Release, 1000 mg, 180 Tablets: Vitaminen, Vitamine C, Vitamine C-Tijd Vrijkomen

Vitamin C, Time Release, 1000 mg, 180 Tablets by Natural Factors-Vitaminen, Vitamine C, Vitamine C-Tijd Vrijkomen

€ 13,00

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Natural Factors, Vitamin C, Time Release, 1000 mg, 180 Tablets. Inhoud: 0.29 kg, 7.1 x 7.1 x 12.2 cm
Categorieën: Vitaminen, Vitamine C, Vitamine C-Tijd Vrijkomen, Vitamins, Vitamin C, Vitamin C Time Release

Natuurlijke factoren, vitamine C, tijdslossing, 1000 mg, 180 tabletten – voedingssupplement. Geschikt voor vegetariërs / veganen. Zuiverheid en kracht gegarandeerd. Isura. Niet-GMO massapr. Documentatie v laboratorium getest v. Vitamine c 1000 mg tijd vrijkomen met citrus bioflavonoïden is ontworpen om de voedingsstoffen geleidelijk over een periode van acht uur af te geven. Bioflavonoïden versterken de absorptie en acteren in synergie met vitamine C om antioxidantbescherming te bieden, collageen gezond te houden en te helpen bij het vergroten van de capillaire sterkte.

Vitamine C is een krachtige antioxidant die gezonde botten, kraakbeen, tanden en tandvlees ondersteunt. Het helpt cellen tegen de schade van de vrije radicalen en vitamine C te beschermen in het dagelijkse dieet, en ondersteunt een gezonde celgroei. Gemaakt door natuurlijke factoren om veiligheid en kracht te waarborgen in overeenstemming met goede productiepraktijken (GMP) van de FDA en gezonde Canada. mironon Zij helpen de verkoudheid weg te houden. Ik ben al jarenlang vitamine C gebruikt. Ik krijg zelden verkoudheid of griep. Plus het is zo goed voor blaasgezondheid, omdat het urine zuur maakt – waardoor het milieu onvriendelijk wordt voor bacteriën. Ik neem 10.000 mg. Elke nacht en krijg het virus niet. Als ik het gevoel dat het virus opkomt, neem ik 10, 000 mg. Op bedtijd en volgende dag 1, 000 per uur. Voel me geweldig. Het is ook goed voor het hart, vrij goed en de grootte is kleiner dan die ik vroeger nam. Teleurgesteld omdat ik dit gekocht heb zonder te merken had calcium als een ander ingrediënt. Ik heb jarenlang vitamine C gebruikt en ik ben altijd aan een formule voor tijdstippen. Dit product is geweldig het hele jaar door!

Vergelijkbaar product:
Nature Made, Multi Complete, With Iron, 250 Tablets: Vitaminen, Multivitaminen

Natural Factors, Vitamin C, Time Release, 1000 mg, 180 Tablets: Vitaminen, Vitamine C, Vitamine C-Tijd Vrijkomen

Ik neem dit product 's nachts omdat ik medicijnen inneemt die niet met het calcium gemengd kan worden. Echter, het werkt goed, pil is een beetje moeilijk om te slikken, dus de volgende keer gaat het met een poeder. Ik houd van de langzame release van dit, zodat ik meer gestage absorptie krijgt en het product niet verspillen. Ik hou niet van chewables, tenzij ik heb een pijnlijke keel en als ik wil koken om te koud, krijg ik een fles en eten ze als snoep totdat ze weg zijn. Dit is echter mijn dagelijkse vitamine C en ik denk echt dat het me de antioxidant en immuun boost geeft die ik nodig heb voor de dagelijkse bescherming. Ik sta bij vitamine C als de natuurlijke genezing als u probeert om verkoudheid te voorkomen en op hen te vallen als u er een krijgt. *, Ik ben meer dan tevreden met dit product als de tabletten mijn ietwat gevoelige maag zelfs niet storen toen ik op een lege maag te nemen. Ik had kou en koorts en na een tablet te hebben, viel mijn temperatuur binnen 1 uur normaal en bleef normaal tot de volgende dag. Ik was vrij onder de indruk. Ik hou van deze vitamine, ze helpen de verkoudheid weg te houden. Ik neem dit regelmatig en ik raak zelden ziek. Als ik koud voel, kom ik twee keer per dag en dit houdt het gewoonlijk weg. Ze zeggen dat vitamine C de huid eerlijker maakt, ik voel dat deze vitamine C mijn huid eerlijker maakt, mensen complimenten altijd over hoe mijn gelaatskleur gloeit.

Natural Factors, Vitamin C, Time Release, 1000 mg, 180 Tablets: Vitaminen, Vitamine C, Vitamine C-Tijd Vrijkomen

Geweldig product! Dit product is geweldig omdat het waarde is, de tabletten zijn te moeilijk om me te slikken en de tijd vrijgeven betekent ongeveer 3 uur, wat niet duidelijk is uit de beschrijving. Goed product lijkt goed te werken, ik neem altijd vitamine C en heb allerlei producten geprobeerd. Aangezien ik dit product heb geprobeerd, heb ik het vele malen opnieuw besteld en blijft het bestellen. Ik ben erg blij met deze specifieke tijd die vitamine C vrijlaat. Ik voel me alsof ik profiteer van deze vorm van vitamine C en ook omdat het relatief economisch is. Dank je. Een van de betere tijdverschillen vitamine C-producten die ik heb gebruikt. Goede $$ waarde, ok ingrediënten lijst. Net als de toegevoegde bioflavinoïden. De resultaten zijn zoals verwacht.

Ik neem er één tabblad van elke keer dat ik griep heb. Het werkt! Natural Factors, Vitamin C, Time Release, 1000 mg, 180 Tablets Griep en nies gaan weg! Een andere tip is als het nog steeds volhardt, zou ik 's nachts na het eten nog een tabblad nemen. het is een prachtig soort supplementen die zacht worden aan je buik !. Over het algemeen is ons aanbevolen vitamine C-supplement natriumboteribotaat-ascorbaatpoeder, omdat het geen vulstoffen bevat en u kunt zo veel of zo weinig nemen als u wilt, omdat het een poeder is. 8 Mm hg) bloeddruk in de loop van de suppletie, hoewel er geen verandering in bloedlipideniveaus was. Door 's morgens een tablitsupplement in te nemen en nog eens 12 uur later, zal 2000 mg vitamine C worden vrijgegeven gedurende een periode van 24 uur. Een meer recent onderzoek onderzocht de plasmaconcentraties van ascorbinezuur bij 59 mannelijke rokers aangevuld gedurende twee maanden met ofwel 500 mg / dag langzame afgifte ascorbinezuur, 500 mg / dag gewoon ascorbinezuur of een placebo.

Vergelijkbaar product:
Vitaminen, Vitamine E, Vitamine E Tocotrienolen: Nutricology, Delta-Fraction Tocotrienols, 125 mg, 90 Softgels

Review: Natural Factors, Vitamin C, Time Release, 1000 mg, 180 Tablets

 Toen we praatten met arielle levitan, md, mede-oprichter van vous-vitamine en co-auteur van de vitamine-oplossing: twee artsen hebben de verwarring over vitamines en uw gezondheid duidelijk gemaakt, ze legde uit dat onafhankelijke controles onafhankelijke manieren zijn waarop fabrikanten kunnen aantonen dat ze hebben de extra stap gezet om de zuiverheid van hun product te verifiëren en om te verklaren dat wat er in de fles zit, daadwerkelijk in de fles zit. Vitamine C is een antioxidant die nodig is voor ten minste 300 metabolische functies in het lichaam, waaronder weefselgroei en -herstel, bijnierfunctie en gezond tandvlees. Een acerola-extract van hoge kwaliteit kan worden gestandaardiseerd met 17% vitamine C. Dit product is speciaal samengesteld om vitamine C duurzaam aan te maken en bevat rozenbottels als een toegevoegde bron van vitamine C. Het instituut voor linuspulp zegt echter dat er geen sluitend bewijs is dat bioflavonoïden de absorptie verhogen. Zorgvuldige studies moeten worden uitgevoerd om te bepalen of de snelheid van absorptie van vitamine C daadwerkelijk onder bepaalde omstandigheden verandert. Artsen speculeren dat de reden voor het voordeel is omdat deze super-atletische soorten voor koud weer een vitamine-c-tekort hebben. Supplementen zijn een andere manier om de voordelen van vitamine C te benutten, hoewel ze verschillende effecten hebben dan het verkrijgen van de voedingsstof uit natuurlijke voeding. Vitamine C-supplementen verbeteren de gezondheidsbevorderende effecten van lichaamsbeweging en verminderen door inspanning veroorzaakte oxidatieve schade.

Het nemen van een vitamine C-supplement na een koude start lijkt echter geen positief effect te hebben. Bovendien verminderden berkeley volksgezondheidsonderzoekers met succes de niveaus van f2-isoprostanes, een teken van oxidatieve stress en celbeschadiging, in een groep van 67 passieve rokers die twee maanden lang vitamine-supplementen kregen toegediend. Dit product is niet bedoeld voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven of voor kinderen jonger dan 12 jaar. De mineralen in deze formuleringen zijn meestal niet hoog, maar als er extra zorgen zijn met natrium-, magnesium- of calciumgehaltes, kunnen ze een punt van zorg zijn. Geen peer-reviewed, rigoureuze studies zijn uitgevoerd waaruit blijkt dat vitamine C-afgifte aan de bloedbaan is verbeterd met liposomale formuleringen. Maar op dit moment is er nog steeds niets definitiefs te zeggen; op grotere schaal is meer onderzoek nodig om te bepalen of dit type vitamine C echt superieur is aan ascorbinezuur. Als u volledig wilt profiteren van een goedkope losse poeder zoals bulk-supplementen vitamine c, moet u een schaal van hoge kwaliteit krijgen, die de initiële verzonken kosten zal verhogen. Als je de tijd hebt genomen om door de vitaminegang te dwalen, heb je misschien vitamine-c-supplementen opgemerkt die op de markt worden gebracht met extra's zoals rozenbottels, bioflavonoïden of formuleringen met tijdgebonden afgifte. Ik neem het met alleen het kleinste voedsel, heb er nooit maagproblemen mee gehad zoals met andere vitamines!

Velen in de gezondheidsgemeenschap openen hun ogen voor de voordelen van vitamine C voor het verminderen van cataracten en het vertragen van de progressie van leeftijdsgebonden maculaire degeneratie (Amd). Naast verschillende bronnen van vitamine C, komt het supplement in een overvloed van vormen. Grootschalige farmacokinetische studies zijn nodig om te bepalen hoe de biologische beschikbaarheid van deze vitamine c-formuleringen zich verhoudt tot die van ascorbinezuur. Als u het heel moeilijk vindt om een ​​tablet of capsule te nemen, kunt u overwegen om vitamine C-gummies te nemen.