Ekodrogist.nl: Gezondheid, Mondverzorging, Droge Mond

Natures Answer, PerioBrite, Natural Whitening Toothpaste, Cinnamint, 4 oz (113.4 g): Gezondheid, Droge Mond, Mondverzorging

PerioBrite, Natural Whitening Toothpaste, Cinnamint, 4 oz (113.4 g) by Natures Answer-Gezondheid, Droge Mond, Mondverzorging

€ 3,50

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Natures Answer, PerioBrite, Natural Whitening Toothpaste, Cinnamint, 4 oz (113.4 g). Inhoud: 0.14 kg, 3.8 x 18 x 3.6 cm
Categorieën: Gezondheid, Droge Mond, Mondverzorging, Health, Dry Mouth, Oral Dental Care

Natuurlijk antwoord, periobrite, natuurlijke whitening tandpasta, kaneel, 4 oz (113. 4 g) – allemaal natuurlijk. Tandarts geformuleerd. Bevordert gezonde tanden en tandvlees. Sinds 1972. Met coq10 & foliumzuur. Natuurlijke whitener. Wreedheid-vrij. Niet getest op dieren.

Dagelijkse poetsen helpen bij het bevorderen van gezonde tanden en tandvlees. Periobrite, een laagschurende tandpasta doet meer dan schone tanden – het ondersteunt periodontale gezondheid. Tandarts geformuleerde periobrite bevat rustgevende wildcrafted kruiden die bekend staan ​​om hun reinigingsactie, terwijl coq10, foliumzuur, oregano, kaneel en kruidnagel weefsel- en tandvleesgezondheid bevorderen. Als onderdeel van een mondhygiënische programma lijkt periobrite natuurlijk op de tanden, terwijl u uw adem fris en schoon maakt, waardoor uw hele mond met koele, fonkelende mintvruchtige sensatie wordt geactiveerd. Voor de beste resultaten, gebruik met periocleanse, periowash en periorub. Natuurlijk whitens & brightens. Ideaal voor gevoelige tanden. Ideale droge mondverlichting. Geschikt voor hele familie. mironon Ton goede dingen zoals natriumbicarbonaat, co-enzym q10 en foliumzuur. Geen van vieze spullen zoals giftig fluoride, synthetische oplosmiddelen, natriumlaurylsulfaat, kunstmatige zoetstoffen, kleuren en kleurstoffen. Sommige ingrediënten in deze tandpasta werkten niet voor mij omdat ik geen tijd had om mijn tanden te poetsen, toen het erg sting werd, pijn werd, worden ze erg gevoelig. Dus ik gebruik deze tandpasta niet.

Vergelijkbaar product:
Natures Herbs, Organic Maca Root, 100 Vegetarian Capsules: Gezondheid, Mannen, Maca

Natures Answer, PerioBrite, Natural Whitening Toothpaste, Cinnamint, 4 oz (113.4 g): Gezondheid, Droge Mond, Mondverzorging

Heeft de uitstraling en de textuur van de poep. Consistentie in de mond is erg dun, wordt te waterig te snel. Proeft ook niet erg goed. Vrij duur voor een onaangenaam product. Heeft een groot informatieblad en een miljard ingrediënten, maar komt niet meer terug. U kunt zelfgemaakte tandpasta veel goedkoper maken die beter werkt (combineren koeksoda en kokosnootolie en welke smaak u ook wilt – dikke consistentie zeer vergelijkbaar met commerciële merken). Geen rommel of schadelijke additieven. Proeft ook prima. Voor de weinigen die klagen dat het niet schuimt: dat komt omdat dit een gezond alternatief is en geen schadelijke schuimmiddelen heeft die slecht voor je zijn. Schuimen betekent niet dat het een betere baan doet, het betekent gewoon dat je je tanden versleten met icky spullen), ik heb het diepste respect voor dit bedrijf maar na 2 weken deze tandpasta is ik terug naar mijn zelfgemaakte tandpoeier meestal op koeksoda, die ik veel beter vind als tandreiniger, hoe dan ook, als je nog steeds geen tandpasta geeft, mag ik de koele munt van hetzelfde bedrijf aanbevelen.

Belangrijk om te vermelden dat, ongeacht de smaak, beide producten vrij zijn van fluoride, sls en andere lichaamsverontreinigingen die op een of andere manier gewoonlijk voorkomen in de tandpasta's van vandaag. Het merendeel van de overige producten heeft natriumlauriumsulfaat en andere additieven. Terwijl sensodyne een tijdje heeft gewerkt, verbeterde het mijn tandvleesgezondheid niet. Ik heb ook geprobeerd dokter Katz periotherapie die al een tijdje goed was. Na enige pijn in mijn tandvlees (waarvan de periotherapie zou moeten hebben geholpen) probeerde ik perirub voor tandpijn. Het werkte veel beter dan orajel. De insert in het pakket zei dat het effectiever was in combinatie met peribrite tandpasta en periwash. Tijdens het gebruik van een dokter Collins tandenborstel (als je gevoelige tanden hebt, is deze borstel uiterst zacht) Ik heb de wrijven, tandpasta en spoelen geprobeerd. In bijna 3 maanden van regelmatig gebruik heb ik geen pijn of gevoeligheid gehad! Periobrite komt in verschillende smaken, twee mintjes en dit kaneelgeur. Ik ben niet een grote muntventilator, maar hou van dit kaneelgeur. Het heeft een geweldige kruidenformulering die coq10 bevat (gezond voor ons lichaam en onze mond), foliumzuur, oregano, kaneel en kruidnagel. Het is natuurlijk whitens, helpt droge mond en heeft geen conserveermiddelen, alcohol, zoetstoffen en kleurstoffen.

Natures Answer, PerioBrite, Natural Whitening Toothpaste, Cinnamint, 4 oz (113.4 g): Gezondheid, Droge Mond, Mondverzorging

Natures Answer, PerioBrite, Natural Whitening Toothpaste, Cinnamint, 4 oz (113.4 g)

 Ik heb ook de koele munt geprobeerd en beide hebben een mooie, frisse zing voor hen. Het is geconcentreerd, zodat u geen grote hoeveelheid hoeft te gebruiken. Ik geloof dat natuurlijk beter is. Ik mis niet alle additieven en zoetstoffen. Zelfs toms maine, voegt een natuurlijke tandpasta nog steeds natriumlauriumsulfaat toe. Dit is de eerste tandpasta die mijn tanden en tandvlees in zijn geheel heeft geholpen. Het kaneelgeur is het moeilijkst te vinden en ik ben blij dat Amazon het uiteindelijk draagt. Periobrite in elke smaak is de beste keuze voor een natuurlijke tandpasta die uw mondgezondheid zal verbeteren. Het is sinds de jaren 70 op de markt geweest en is beter dan veel van de nieuwere items die er zijn. Vind uw favoriete smaak en gebruik deze dagelijks voor betere mondhygiëne. *, Helemaal geholpen om mijn tanden te witten en ook mijn gevoelige tandvlees en tanden te genezen!

Vergelijkbaar product:
Badger Company, Moisturizing After Shave Face Oil, Cooling Bergamot, 4 fl oz (118 ml): Bad, Schoonheid, Scheren, Na Scheren, Gezondheid, Huidverzorging

Review: Natures Answer, PerioBrite, Natural Whitening Toothpaste, Cinnamint, 4 oz (113.4 g)

Liefde periobrieten lijn tandpasta met kaneel het beste zijn als je whiter en helderdere tanden naartoe gaat! niet een hoop valse suiker en andere ingrediënten voor de geklede mensen. De smaak en consistentie van deze tandpasta kost wat tijd om eraan te wennen. Kijk de ingrediënten van andere tandpastaen op en leer waarom deze veiliger voor u en uw familie ook voor u beter is. Zeer goed, smaakt en voelt lekker. Ik weet echter niet van de whitening, aangezien mijn tanden permanent geel zijn. Als u van vicco tandpasta houdt, moet u deze ook proberen. De enige fout voor mij is dat het de elektrische tandenborstel vies laat. Zelfs aan het begin van een scherpe tong begon te knijpen. Waarschijnlijk kan de kaneel zich voelen. Naast goede kwaliteit en ik ben blij met het resultaat, fluoridevrije tandpasta, dat reinigt de tanden.

 Nee, het lijkt niet op traditionele fluoride tandpasta. Ik prefereer periobriten een fijne smaak van mout over deze smaak. Onze familie vindt het leuk en we zijn dankbaar voor de algemene productie van periobrite. Deze tandpasta is vrij mild, de smaak is goed, niet opdringerig, maar het kan een beetje meer schuimen. Ingrediënten zijn geweldig, het was slechts 1 usd geprijsd zoals ik het heb gekocht, dus we hebben deze keer gewonnen! Het is ok dat het niet schuimt, het druppelt er rondom als ik ermee poets en het smelt gewoon weg. Ik moet 2x knijpen voor elke borsteling en elke keer gebruik er veel van om op te maken voor alle gesmolten. Andere niet-schuimende tandpasta zijn niet zo verschrikkelijk als deze e. G weledas. Ik zou dit nooit weer kopen. Te vloeibaar, zo moeilijk te gebruiken! Maar smaak goed. Reinigt de tanden maar je moet opnieuw aanbrengen tijdens het poetsen, omdat het zo waterig is, blijft het niet op de tandenborstel. Ook de smaak is een kalkachtige munt, het is moeilijk om de kaneel te detecteren. OMG.

Dit is serieus de ergste freakin tandpasta die ik ooit heb geprobeerd. Allereerst heeft u veel nodig om eventuele borstwerking te krijgen, alhoewel de aanwijzingen zeggen dat u een erwtengrootte wilt gebruiken aangezien dit geconcentreerd is. Het is niet. Dit schuimt helemaal niet op, dus het is net als het borstelen met een vloeistof. Ook, het is helemaal bruin vanwege de kaneel, denk ik, maar je eindigt de tandpasta uit en gooit de gootsteen uit. Het is zo verschrikkelijk. Ik kan gewoon mijn hoofd niet rond beige tandpasta krijgen. Ook ben ik gewend aan schuimen of schuimen en deze tandpasta doet dat niet. Ik geef me ook niet om de smaak, die, hoewel niet helemaal onaangenaam, raar is.

 Tenslotte is deze tandpasta echt rennend / waterig zodra je er met begint te poetsen en ik vind dat ik echt over de gootsteen moet leunen, want de beige tandpasta loopt helemaal over de plaats. Dat alles gezegd kan ik niet zeker zijn dat het niet werkt. Mijn tanden lijken wit en schoon maar deze tandpasta is zo ongebruikelijk dat ik het 's nachts alleen heb gebruikt – ik gebruik nog een ander merk in de ochtend.