Ekodrogist.nl: Kruiden, Valeriaan

Natures Bounty, Valerian Root with Proprietary Herbal Blend, 450 mg, 100 Capsules: Kruiden, Valeriaan

Valerian Root with Proprietary Herbal Blend, 450 mg, 100 Capsules by Natures Bounty-Kruiden, Valeriaan

€ 4,50

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Natures Bounty, Valerian Root with Proprietary Herbal Blend, 450 mg, 100 Capsules. Inhoud: 0.09 kg, 5.8 x 5.8 x 11.4 cm
Categorieën: Kruiden, Valeriaan, Herbs, Valerian

Natuurlijk bounty, valeriaanse wortel met eigen kruidenmengsel, 450 mg, 100 capsules – traditioneel gebruikt voor ontspanning en rustige rust. Kruidengezondheid. Herbal supplement. Meer dan 40 jaar vertrouwde kwaliteit. Bij natuurlijk overvloed, zijn we toegewijd aan uw gezondheid. Gedurende meer dan 40 jaar hebben we vertrouwde producten gemaakt, ondersteund door wetenschap, en gemaakt met alleen de zuiverste ingrediënten gegarandeerd. Zo kunt u elke dag het meeste uit het leven halen.

Gehele kruid **. Traditioneel gebruikt om te helpen met af en toe slapeloosheid. Gegarandeerde kwaliteit. Laboratorium getest. ** Natuurlijkheden belonen natuurlijke hele kruidsproducten gebruik maken van grondplantendelen. mironon Hallo! Ik moet u mededelen dat dit product zeer effectief is. Nu kan ik echt veel beter slapen. Ik neem maar één capsule van dit product met een capsule melatonine een uur voor slaaptijd.

Nu kan ik 8 uur slapen zonder te wakker worden! En dit is erg ontspannend. Nu kan ik goed slapen en mijn dagen zijn veel gelukkiger. Slechts één capsule helpt me in slaap te vallen en in slaap te blijven. Ik word de volgende ochtend fris en klaar om te gaan! Ik beveel dit porduct sterk aan voor iemand die een natuurlijke manier nodig heeft om in slaap te vallen en een goede nachtrust te krijgen. Het werkte. Het helpt me wanneer ik moeite heb met in slaap vallen of in slaap blijven. Het werkt binnen een half uur. Ik heb het aanbevolen aan een vriend die zolpidem al jaren heeft genomen en ze is er uiteindelijk van af dankzij deze kruidenpillen.

Vergelijkbaar product:
Kruiden, Kaneel Extract: 21st Century, Cinnamon Plus Chromium, 2000 mg, 120 Veggie Caps

Natures Bounty, Valerian Root with Proprietary Herbal Blend, 450 mg, 100 Capsules: Kruiden, Valeriaan

Dit product werkt echt. De capsules hebben een erg sterke geur, maar dat stoort me niet zozeer. Dit zou kunnen hebben geholpen met slaap, maar ruikt zo erg dat ik er niet voor zou reorganiseren, zelfs als het vrij was en ik meestal niet schelen over de geur van producten, zoals dat er dingen in de rotting waren. Ik wist nooit dat valeriaanse wortel werkt voor depressie. Ik ben meer geduldig wanneer ik het supplement aanvaard. Ik ben veel rustiger sinds ik valeriaanse wortel begon te nemen. Ik heb het nodig als ik wakker word of als ik een frustratie heb. Valeriaanse wortel is goed als u een stressvolle baan hebt, omdat het lichaam helpt bij stress aan te passen. Mijn baan impliceert veel stress, dus het helpt me op het werk. Valeriaanse wortel minimaliseert de negatieve effecten van stress op het lichaam. Het supplement moet dagelijks worden genomen omdat het niet in het systeem blijft. Het is geen gewoontevorming.

Voorgeschreven medicijnen hebben veel bijwerkingen. Als u geen bijwerkingen wilt hebben, kan de valeriaanse wortel u helpen angst, huilen, depressie of stress te verlichten. Het is veel beter dan anti-depressiva die ongewenste bijwerkingen veroorzaken. Ik hou van valeriaanse wortel en zal er elke dag door blijven om angst te ontdoen. Ik beveel dit product aan, het helpt bij stress. Het zal onderdeel zijn van mijn dagelijkse routine voor het leven omdat ik slaapstoornis heb. Iedere keer dat ik stress heb, valeriaan wortel mij rustig. Ik neem het 1-2 uur voor het bed, en adviseer voor mensen met problemen om te slapen, 2 capsules maken me erg slaperig. Bedankt voor snelle verzending en goede kwaliteit, ik gebruikte een van deze met melatonine, omdat ik een serieuze insomniac ben, maar nu neem ik maar twee van deze en slaap als een baby. Zeer aan te bevelen aan iedereen die problemen heeft met slapen, het is een geweldige natuurlijke manier om gezonde rust te krijgen. Samen met melatonine, helpt ontspannen en slapen. Ik heb geen effect na het innemen van deze capsules. Ik hou ook niet van die maat die bestaat uit 5 grote capsules.

Natures Bounty, Valerian Root with Proprietary Herbal Blend, 450 mg, 100 Capsules: Kruiden, Valeriaan

Het hielp me niet slapen of voelt me ​​meer ontspannen. Duur, het helpt me om de hele nacht te slapen en helpt me ook niet meer rimpels te krijgen, als ik ben onder druk en onder druk. Zeker zal het blijven kopen. Het helpt bij het verminderen van zachte stress en slapeloosheid. Zeer goede slaap en een goed gevoel na het wakker worden, wanneer ik dit product gebruik, slaap ik direct als ik in het midden van de nacht wakker word. Natures Bounty, Valerian Root with Proprietary Herbal Blend, 450 mg, 100 Capsules Natuurlijk en effectief! Goede anti-angst zonder alle toxinen.

Vergelijkbaar product:
Planetary Herbals, Horse Chestnut, Vein Strength, 705 mg, 90 Tablets: Gezondheid, Vrouwen, Spataderenzorg, Kruiden, Slagers Bezem

Review: Natures Bounty, Valerian Root with Proprietary Herbal Blend, 450 mg, 100 Capsules

 Ik vind het leuk, behalve de geur. Als ik het gebruik, kan ik zelfs beter wakker worden, dit is een goede aanvulling voor wanneer je een beetje overwerkt, benadrukt bent of gewoon moeite heeft met het oplossen van afwikkeling. Net voor het bed komt het beter om beter te slapen. Ik zou het niet permanent nemen, maar het is goed om voor eenmalig gebruik te hebben. In ongeveer 5 procent van de bevolking fungeert valeriaan als een stimulerend middel, wees je bewust van dit effect als je nog niet bekend bent met het kruid. Er zijn geen gereguleerde fabricagestandaarden voor veel kruidensamenstellingen en sommige op de markt gebrachte supplementen zijn vervuild met toxische metalen of andere geneesmiddelen. Dolfijnen zijn high-energy types, en hun energie heeft de neiging om 's nachts hoog te zijn. Archeologische vondsten hebben de geschiedenis van Valeriaan teruggeleid tot in het bronzen tijdperk. Er zijn op zijn minst een paar andere namen voor deze kleine groenblijvende struik; sandberry, berendruif, veenbes en kinnikinnick.

 Evenzo bleek uit een review dat de meeste klinische onderzoeken naar valeriaanwortel geen verschillen vertoonden tussen valeriaanwortel en placebo op de slaap. Als een mild laxeermiddel bij verstopping of trage darmen en als een middel met sterkere laxerende / zuiverende kruiden. Hoe valeriaan de angst vermindert en ontspanning bevordert – een manier lijkt, hoe dan ook, te zijn door het verhogen van de hoeveelheid gaba (gamma-aminoboterzuur) in de hersenen. Valeriaan extract kan een enzym blokkeren dat gaba vernietigt, wat betekent dat er meer gaba beschikbaar is voor een langere tijd. Een vergelijkbaar onderzoek, ook gerandomiseerd, gecontroleerd en dubbelblind, vergelijkde valeriaan en stjohns wort met het antidepressivum amityptyline en vertoonde een verbetering van 82% in de kruidengroep na 6 weken vergeleken met 77% in de amityptyline-groep, maar zonder enige van de bijwerkingen van droge mond, slaperigheid etc. Hier kunt u het juiste product vinden door te zoeken naar uw gezondheidsprobleem, een specifieke gaia kruidenproductnaam of door kruideningrediënt. Hij veronderstelt dat valeriaan in Groot-Brittannië anders kan zijn dan wat in Noord-Amerika wordt gevonden.

 Vermijd valeriaan te gebruiken met andere kruiden- / gezondheidssupplementen die slaperigheid kunnen veroorzaken. Na 60 minuten toediening, de samenvatting van een klinische studie luidt, verhoogt gaba significant alfagolven en vermindert de beta-golven in vergelijking met water of l-theanine. Dit is een geconcentreerd preparaat dat moet worden verdund in warm water om angst te verminderen en slaap te induceren.