Ekodrogist.nl: Bad, Schoonheid, Zonnebrandcrème

Natures Gate, Sport, Vegan Sunscreen Lotion, SPF 50, Fragrance-Free, 4 fl oz (118 ml): Bad, Schoonheid, Zonnebrandcrème

Sport, Vegan Sunscreen Lotion, SPF 50, Fragrance-Free, 4 fl oz (118 ml) by Natures Gate-Bad, Schoonheid, Zonnebrandcrème

€ 7,50

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Natures Gate, Sport, Vegan Sunscreen Lotion, SPF 50, Fragrance-Free, 4 fl oz (118 ml). Inhoud: 0.16 kg, 5.3 x 5.3 x 13.2 cm
Categorieën: Bad, Schoonheid, Zonnebrandcrème, Bath, Beauty, Sunscreen

Natures gate, sport, veganistisch zonnebrandcrème, spf 50, geurvrij, 4 fl oz (118 ml) – breed spectrum. Waterbestendig (80) minuten. Vrij van geur, parabenen, fthlaten en oxybenzone. Wreedheid vrij en veganistisch. Gebruik: helpt bij het voorkomen van zonnebrand. mironon Uitstekende absorptie. Er zijn geen witte tekens achtergelaten. Geur zo zwak ik zou kunnen zeggen dat het niet bestaat. De meeste zonblokkers veroorzaken mij over zweet. Met deze ik denk eigenlijk dat ik minder dan geen blokkers zweet. Hoge weerstand tegen water en zweet.

Hoewel ik er niet bij heb geprobeerd te zwemmen. Ik heb een vette huid, een moment nadat ik het op mijn gezicht wrijf, ziet de huid vreselijk uit. Maar even even. Aangezien ik het gebruiken, zeggen mensen dat mijn huid er veel beter uitziet. Zal opnieuw kopen. Dit is op de ewp website als een van de minst schadelijke zonnebrandmiddelen op de markt! Ik begon te onderzoeken nadat ik ontdekte dat de zonnebrandcrème mensen dragen om te snorkelen in Cancun en het zien van de zeeschildpadden doet ze schadelijk en geeft ze huidproblemen. Dus toen ik naar cancun ging, wilde ik iets kopen dat de schildpadden niet zou doen en dit is het! Het wrijft echt goed en laat geen duidelijk wit merk op je huid. Goede zonwering.

De geur, textuur en algemene prestaties zijn fantastisch. Zachte bescherming, zelfs voor het gezicht, en zonder schuld. Zal het opnieuw kopen, het was een goede zonnebrandcrème voor de eerste drie uur, maar mijn gezicht werd rood en ernstig jeukend. Ik wou dat het voor mij gewerkt had omdat het goed en alles was aangevuld, maar ik denk dat ik allergisch ben voor iets in de zonnebrandcrème. Ik patch nooit test omdat ik niet dacht dat ik allergisch zou zijn voor iets, maar ik kan niet benadrukken hoe belangrijk het is om de test te patcheren! Ik heb gebruik gemaakt van de besparingen en kocht meerdere buizen voor mijn eerste aankoop. Ik beveel het product sterk aan. Het is makkelijk te solliciteren, glinstert, gaat glad. Het zinkoxide absorbeert in de huid en het is een taak om de huid te beschermen tegen schadelijke stralen. Ik zal dit product zeker in de toekomst kopen.

Vergelijkbaar product:
Ecco Bella, Aromatherapy, Eau de Perfum Spray, Ambrosia, 1.0 fl oz (30 ml): Bad, Schoonheid, Geursprayen

Natures Gate, Sport, Vegan Sunscreen Lotion, SPF 50, Fragrance-Free, 4 fl oz (118 ml): Bad, Schoonheid, Zonnebrandcrème

Geweldig! Veganistisch, wreed vrij, niet vettig. Sterk aanbevolen product. Ik kocht dit voor mijn moeder omdat ze veganistisch is en ze had een nieuwe zonnebrandcrème nodig. Ze heeft het gebruikt terwijl ze buiten tijd doorbrengen. Dit laat een witte kast zien als je te veel toepast, maar ze lijkt het leuk. Deze spf-crème was te dik en vettig voor mijn gezicht (ik heb een combinatie-vette huid). Ik gebruik het op mijn nek en splitsing. Gebruik het sinds 2 jaar door het feit dat het pure veganist is, het is inderdaad een goede zonnebrandcrème, leuk, niet kleverig en zonder parfum, super olierig. Ik heb dit getest op mijn familieleden die gevoelig zijn voor chemisch geladen zonlicht en er is geen bijwerkingen geweest. Ik hou ervan dat het niet vet is en goed verspreidt.

Natures Gate, Sport, Vegan Sunscreen Lotion, SPF 50, Fragrance-Free, 4 fl oz (118 ml): Bad, Schoonheid, Zonnebrandcrème

Beschermt tegen de zonbrand, het belangrijkste. We wonen in de tropen en brengen veel tijd buitenshuis en op het strand door. Deze zonnebrandcrème is makkelijk aan te brengen (hoewel ik suggereert dat je kleine druppels tegelijkertijd moet gebruiken om witte vlekken te vermijden), gaat goed en biedt goede zonbescherming. Mijn vrienden met baby's en jonge kinderen vragen het altijd om het te gebruiken als ze uit waren, want het is zo natuurlijk. De maat en prijs maken het een no-brainer om conventionele producten te vervangen. Geweldig, zeer tevreden over de kwaliteit van de ingrediënten. Geen kleverig. Over het algemeen ben ik optimistisch dat zoveel huidverzorgings- en schoonheidsbedrijven het belang van dagelijkse zonbescherming erkennen. We dragen ook lippenbalsem met spf die gemakkelijk te dragen is, zodat je overal beschermd bent. De melkachtige formule zit boordevol antioxidanten om schade door vrije radicalen te bestrijden, plus onzichtbare en gewichtloze spf 50. Huidverzacht mineraal zonnebrandmiddel met olijf polyfenolen spf 40 kalm roodheid en ontsteking met supergoop! Natures Gate, Sport, Vegan Sunscreen Lotion, SPF 50, Fragrance-Free, 4 fl oz (118 ml) De zomerse kokosnoot-mango geur brengt je naar de tropen terwijl dit hydraterende en lichte zonnescherm je huid beschermt zonder de poriën te verstoppen.

Vergelijkbaar product:
Desert Essence, Organics, Shampoo, Lemon Tea Tree, 8 fl oz (237 ml): Bad, Schoonheid, Shampoo, Haar, Hoofdhuid, Conditioner

Review: Natures Gate, Sport, Vegan Sunscreen Lotion, SPF 50, Fragrance-Free, 4 fl oz (118 ml)

 Het Amerikaanse farmaceutische bedrijf obagi medical is toegewijd aan de gezondheid van de huid en daarom passen zelfs hun getinte zonneschermen beter bij de kleuren dan alle andere. Bodylotionsnatuurlijke organische parabenenvrije bodylotions zijn geformuleerd met een botanische basis en verrijkt met voedingsoliën en vitamine E om intensieve reparatie, hydratatie en bescherming te bieden. Breed spectrum: belangrijk, omdat het betekent dat het zonnescherm zowel uva- als uvb-stralen blokkeert. 100% minerale onoverwinnelijke instelling poeder SPF 45, $ 30, supergoop. De meeste gezichtsoliën kunnen twee keer per dag worden gebruikt, zowel 's ochtends als' s avonds. Ze helpen ook cataracten en maculaire degeneratie te voorkomen, de belangrijkste oorzaken van verlies van het gezichtsvermogen bij ouderen. Een spf 15 beschermt tegen 94% van de stralen, een spf 30 is een blok van 97% en een spf 50 is een blok van 98%, dus voor de meesten van ons beginnen de voordelen te plateren, zegt batra.

Antioxidanten en ontstekingsremmende ingrediënten maken dit hydraterende zonnescherm een ​​uitstekende optie voor mensen die op zoek zijn naar rustgevende en anti-aging voordelen. Eerlijke minerale zonnebrandcrème is geen uitzondering. Dr bruto heeft ook een melatonine verdedigingscomplex toegevoegd, dat in feite een combinatie is van het hormoon melatonine, drie vormen van vitamine C en één soort vitamine e. Je hebt 's morgens je zonnebrandcrème ingewreven, maar daar kun je niet stoppen. Er wordt ons vaak gevraagd of het aanbrengen van een foundation die geen zonnebrandmiddel bevat op de zonnebrandcrème die u zojuist hebt aangebracht, het vermogen van de zonnebrandcrème om de huid te beschermen vermindert. Je gezicht wassen is de meest elementaire en essentiële stap in elke routine, zegt de new york city dermatoloog dr. Hoewel SPF 50 misschien veel meer bescherming biedt dan SPF 30, garandeert dit hogere aantal niet altijd veel meer bescherming en geeft het je zelfs een vals gevoel van veiligheid. De spf-beoordeling geldt trouwens alleen voor uvb-straling.

Ze werken op aanzienlijk minder slaap dan jij of ik ooit zou kunnen doen, verzamelen vip-polsbandjes als erebadden en houden echt heel erg van ruimtebroodjes. Je past zonnebrandcrème niet snel genoeg toe. Maar ik heb altijd van dronken olifantenproducten gehouden en was geïntrigeerd door het hoge gehalte aan zinkoxide van dit zonnescherm, dat de huid tegen uv-stralen beschermt en helende eigenschappen heeft. Door het hele jaar door een gezichtszonnebrandcrème te dragen, behoud je meer jeugdige looks. Perfect voor volwassenen en kinderen, dit zonnescherm is gemaakt met zinkoxide voor krachtige bescherming en organisch aloë dat de huid kalmeert. Dermalogica zonne-afweer booster spf 50 spf gezichtslotionions, uv-beschermende moisturizers, zonne-defensiehuidboosters en dagelijkse spf-moisturizers gebruiken onze dermalogica zonne-afweer booster spf gezichtslotion om blootstelling aan schadelijke uva- en uvb-stralen te verminderen. Ze is wereldwijd bekend als de cosmetica-agent en de maker van paula's choice skincare. Wanneer ik de fouten van zonnebrandcrème in mijn praktijk zie, komt dit zelden door het spf-nummer en vaker omdat ze geen toereikende hoeveelheid toepassen, voegt batra toe. Als je make-up niet met een milde cleanser komt, kan een op olie gebaseerde make-upremmer, zoals koude crème, in orde zijn. Als je merkt dat je flesje zonnebrandcrème langer meegaat dan een paar dagen wanneer je op een strandvakantie bent, gebruik je zeker niet genoeg.

Deze zonnebrandcrème zit boordevol biologisch actieve antioxidanten, vitamines, mineralen en extracten en zal uw huid gelukkig en gezond maken. Deze is geweldig omdat het gebruik maakt van natuurlijk zinkoxide en titaniumdioxide om de huid te beschermen tegen de zon, met toevoeging van aloë vera en vitamine E om de huid te verzachten en rimpels te verminderen. Actieve ingrediënten: minerale zonnefilters zullen alleen zink en / of titaniumdioxide vermelden.