Ekodrogist.nl: Supplementen, Eiwitten

Natures Plus, Spiru-Tein, High Protein Energy Meal, Strawberry, 2.4 lbs (1088 g): Supplementen, Eiwitten

Spiru-Tein, High Protein Energy Meal, Strawberry, 2.4 lbs (1088 g) by Natures Plus-Supplementen, Eiwitten

€ 32,50

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Natures Plus, Spiru-Tein, High Protein Energy Meal, Strawberry, 2.4 lbs (1088 g). Inhoud: 1.22 kg, 13 x 13 x 17.8 cm
Categorieën: Supplementen, Eiwitten, Supplements, Protein

Natuurlijk plus, Spirituele, High Protein Energie Maaltijd, Aardbei, 2. 10 kg (1088 g) – Kwaliteit gegarandeerd door onafhankelijke laboratoriumonderzoeken. De energie supplementen. Glutenvrij. Tri ~ deel eiwit grote smaak – mengt meteen. Voltooi breed spectrum eiwit complex met spirulina. Kosher parve. Gezond hart voedsel. Niet-GMO natuurlijke soja. Vegetarisch, gistvrij product. Spiru-tein is wetenschappelijk geformuleerd met geïsoleerde sojaproteïne uit alleen niet-genetisch gemodificeerde (niet-GMO) sojabonen zoals de natuur bedoeld is. 25 gram sojaproteïne per dag, als onderdeel van een dieet met verzadigd vet en cholesterol, kan het risico op hartziekten verminderen. Een portie spuit levert 6. 25 gram sojaproteïne. Natuur's plus aardbei-spruitpoeier heeft een unieke mix van ingrediënten, waaronder. Superior tri-part eiwit mix: *** rijst, erwt, soja. 100% Dagelijkse waarde van alle vitaminen.

Breed profiel van essentiële mineralen. Energievoedingsstoffen: hoogwaardig tri-deel eiwit en bee pollen. Dieet-hulpmiddelen: lecithine, spirulina, choline en inositol. Enzymen: Bromelain en Papaya. Reinigen: chlorofyl. Vezel: zemelen, cellulose en appelpectine. ***Patenten aangevraagd. mironon Dit poeder mengt zeer goed in een shaker cup. De aardbeiensmaak is goed en hoewel ik geen vetvrije melk heb, kan ik vetvrije melk gebruiken met dit product omdat het de smaak van de drank niet verandert. Het is erg vullend en voedzaam. Ik heb andere maaltijdvervangingsschudden geprobeerd en tot nu toe is dit mijn favoriet. Het enige waar ik niet zeker van was was de aanwijzingen om een ​​heaping scoop te gebruiken, dus ik gebruik gewoon een level scoop en het werkt goed. Ik heb de eerste keer een heaping scoop geprobeerd, maar het leek of het te veel was. Het is een zeer goede maaltijdvervanging.

Vergelijkbaar product:
Supplementen, Weiproteïne, Biochem: Country Life, BioChem, 100% Whey Protein, Natural Flavor, 12.3 oz (350 g)

Natures Plus, Spiru-Tein, High Protein Energy Meal, Strawberry, 2.4 lbs (1088 g): Supplementen, Eiwitten

Maar de smaak is echt heel erg slecht. Er is gewoon vol poeder smaak zonder helemaal geen aardbeiensmaak! Dit helpt me echt om de ochtend te lunchen zonder de bloedsuikercrash die ik van bagels of donuts krijgt. Geweldig, ik gebruik dit product al enkele maanden en tot nu toe zijn de resultaten uitstekend. Ik had een paar weken geleden mijn cholesterol gecontroleerd en sinds vorige jaar is het meer dan 50 punten gedaald. Ik denk niet dat deze daling alleen te wijten is aan de spirutean, maar ik weet zeker dat het niet pijn doet. In Engeland is spirutein duurder dan in ons $, zelfs nadat u de invoerrechten en verzendkosten betaald heeft.

Ekodrogist.nl stuur snel en dhl levering is goed. Vergeet niet dat u plicht en vracht betaalt in aanvulling op contantprijs: maar nog steeds goedkoper dan de Engelse winkelprijs. Het heeft zo'n heerlijke smaak en mengt goed met noten en verschillende vruchten. Ik heb al een maand nu een van deze shakes voor het ontbijt gedronken en voel me beter. De aardbei, naar mijn mening, is de beste smaak, vooral wanneer gemengd met ananas of cranberry sap. Ik begon dit product als een manier om eiwitten te verhogen om de mid-day munchies op het werk af te maken. Ik eindigde met 20 pond te verliezen. Door niet te vragen junk food snacks. Ik hou van het product. Als ik honger heb en een speciale traktatie wil, doe ik een kopje energie-maaltijd in een glas amandelmelk. Ik meng het met een blender en het smaakt als een dikke milkshake. Ik kan het product van deze plek heel in vrede gebruiken.

Natures Plus, Spiru-Tein, High Protein Energy Meal, Strawberry, 2.4 lbs (1088 g): Supplementen, Eiwitten

Daarnaast is de briefwisseling ook voorzichtig en voelt het met een goede trou. Daarnaast zal ik het gebruiken. Deze maaltijdvervanging bevat alle voedingsstoffen en vitaminen die uw lichaam elke dag nodig heeft. De smaak is geweldig, maar mijn favoriet is de pia colada. Goede ontbijtpauze wanneer ik me niet fussing voel. Ik ben erg blij met dit in een smoothie! Goed product, makkelijk te verwerken, geweldige smaak, en de meeste vitaminen die je nodig hebt voor de dag.

Geweldig voor ontbijt op de vlucht of een eiwitdrank na het trainen! aanbevolen door mijn reflexoloog. Een eiwitschake die duurzame energie en vitaminen geeft. Eén scoop + 8 oz sinaasappelsap + twee ijsblokjes + meng het in een blender = hemels! Geweldige voeding en geweldige smaak! Natures Plus, Spiru-Tein, High Protein Energy Meal, Strawberry, 2.4 lbs (1088 g) Zeer goede smaak. Geweldig eiwitpoeder! Smakelijk net met water en ijs (dus de 4 sterren), maar het toevoegen van wat bevroren bessen neemt het al naar een ander niveau. Ik voeg ook normaal gesproken een sojaproducten yoghurt toe en smaakt als een rijke ijsje smoothie. Ik hou ervan dat het bijna alle vitaminen die je nodig hebt voor de dag, zonder overbeladen te worden met gekke hoeveelheden. Zou zeker opnieuw kopen. Een van de aantrekkingskracht van het supplement was het feit dat de kwaliteit van de daarin aanwezige eiwitten consistent hoog kon zijn; de tweede oproep was het vermogen van het supplement om eventuele proteïnedeficiënties op te heffen die zouden kunnen ontstaan ​​na een bijzonder veeleisende training of als de sporter op een bepaald moment niet in staat was om de vereiste hoeveelheid voedingseiwitten te consumeren. Het wordt echter niet als een volledig eiwit beschouwd omdat het zeer lage niveaus van de aminozuren lysine en leucine heeft. Een hoogwaardig eiwitsupplement gemaakt met hoogwaardige ingrediënten en vervaardigd door een gerenommeerd bedrijf kan nog steeds minder dan wenselijk zijn.

Vergelijkbaar product:
Supplementen, Probiotica: Flora, Udos Choice, Super Bifido Plus Probiotic, 30 Capsules

Review: Natures Plus, Spiru-Tein, High Protein Energy Meal, Strawberry, 2.4 lbs (1088 g)

Een bodybuilder of powerlifter is 300 pond spier, daarom hebben ze in het algemeen grote hoeveelheden proteïne en calorieën nodig. Echter, een recente meta-analyse gepubliceerd in het Britse tijdschrift voor sportgeneeskunde door morton en collega's (2017) beveelt een gericht eiwit niet groter dan 1 aan. De groeiende vraag naar fitnesssupplementen van consumenten en atleten zal naar verwachting de marktgroei over de prognose voeden periode. Goede koolhydraten verbeteren het eiwittransport en -gebruik. Eiwitpoeder is vanaf het begin onderdeel geweest van bodybuilding. Veel eiwitvoedsel kan dienen als een caloriearm middel om je zoetekauw te bevredigen. Deze stoffen zijn in verband gebracht met kanker, hersenschade en reproductieve problemen. De sportschool vijf dagen per week raken zonder cellen bij te tanken, kan energie uitputten, de immuniteit verzwakken en spierverlies veroorzaken. Toegepaste voeding iso-xp 800 g is een hoog eiwitsupplement met zoetstof en verreweg het schoonste en hoogste kwaliteit wei-eiwitisolaat dat tot nu toe beschikbaar is.

 Honderd procent van degenen die eiwitsupplementen consumeerden met hun maaltijden, verhoogde de verhouding van magere tot vetmassa in de tijd, vergeleken met slechts 84 procent in de tweede groep. Hoewel erwten-eiwitpoeder veelbelovend is, is er meer onderzoek van hoge kwaliteit nodig om de resultaten van deze onderzoeken te bevestigen. Een verscheidenheid aan echt voedsel kan een voedingsdiepte bieden die moeilijk te bereiken is met eiwitsupplementen. Bovendien is geitemelkproteïne extreem hoog in bcaa en is 100% lactosevrij.