Ekodrogist.nl: Ekodrogist.nl

Naturtint, Permanent Hair Color, 5N Light Chestnut Brown, 5.28 fl oz (150 ml): Ekodrogist.nl

Permanent Hair Color, 5N Light Chestnut Brown, 5.28 fl oz (150 ml) by Naturtint-Ekodrogist.nl

€ 11,90

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Naturtint, Permanent Hair Color, 5N Light Chestnut Brown, 5.28 fl oz (150 ml). Inhoud: 0.2 kg, 17.5 x 8.6 x 5.8 cm
Categorieën: Ekodrogist.nl, Permanent Hair Color

Naturtint, permanente haarkleur, 5n lichte kastanje bruin, 5. 28 fl oz (150 ml) – natuurlijk beter. Met ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Geen ammoniak geen resorcinol geen parabenen. Langdurige grijze dekking. Intense en stralende kleur. Phergal laboratoria. Dermatologisch getest.

Niet getest op dieren. Deze doos bevat: beschermende handschoenen. Instructiesfolder. 2. 1 fl oz / 60 ml natuurlijk kleurstof. 2. 1 fl oz / 60 ml kleurontwikkelaar. 0. 53 fl oz / 15 ml naturtint nutrideep. 0. 53 fl oz / 15 ml naturtint shampoo.

Ontdek een nieuw concept in haarkleur die je een gezond en revitaliseerd haar geeft. Ontdek natuurtint, de eerste natuurlijk betere permanente haarkleur geformuleerd met actieve plantaardige ingrediënten die optimale kleur en zorg voor gezond haar bieden. Maximale zorg maximale kleur ammoniak en resorcinol vrij geen ammoniak. Geen resorcinol. Geen parabenen. Geen siliconen. Geen paraffine. Geen minerale oliën.

Geen zware metalen. Geen kunstmatige geuren. Geen sls. Geen formaldehyde derivaten. Langdurige grijze dekking Naturtint's revolutionaire formule zorgt voor langdurige grijze dekking van de eerste applicatie. Revitaliseert de actieve plantaardige ingrediënten van Naturtint, verloren vitaliteit en glans, zelfs in beschadigd haar. Levendige natuurlijke kleur natuurtint's ultra-geconcentreerde micropigmenten penetreren naar de diepste lagen van je haar, waardoor het een intense en levendige kleur die niet vervalt met het wassen. Versterking van natuurtint beschermt en regenereren haarvezels. De gehydrolyseerde tarwepeptiden helpen bij het verminderen van haarbreking. Haarvezels lijken glad en zacht, en stralen gezonde glans uit. Het natuurlijke zonnebloem extract van de langdurige kleur natuurlijk tint is een natuurlijke bescherming tegen de elementen, zodat uw haar de intense kleur kan behouden tot de volgende wortelafdruk.

Vergelijkbaar product:
Purely Inspired, Organic Protein, 100% Plant-Based Nutritional Shake, French Vanilla, 1.50 lbs (680 g): Ekodrogist.nl

Naturtint, Permanent Hair Color, 5N Light Chestnut Brown, 5.28 fl oz (150 ml): Ekodrogist.nl

De uiteindelijke resultaten zijn afhankelijk van de kleur, de dikte en de algemene conditie van je haar. Plantaardige permanente haarkleur: Natuurlijke tint's actieve plantaardige ingrediënten beschermen en regenereren haarvezels, herstellen verloren vitaliteit en glans, zelfs in haar beschadigd door agressieve kleurprocessen en behandelingen. Langdurige grijze dekking. De revolutionaire formule van Naturtint zorgt voor een gezonde en effectieve langdurige grijze dekking van de eerste applicatie. mironon Dit is de beste haarkleur die ik in 20 jaar heb gebruikt! Ik wou dat ik het eerder had ontdekt. Prachtige, langdurige kleur en conditioner versterkt en voegt lichaam aan mijn fijne haar toe. Ik heb deze kleur half en half gemengd met 5g lichte gouden kastanje, omdat de 5n helemaal langer grijs bedekken, zoals de instructies zeggen. Echtgenoot zei dat de kleur prachtig was en hij heeft nooit een reactie gemaakt toen ik andere haarproducten gebruikte. Ik hou van het gebruik van dit product, omdat het helemaal de grijze dekt, het voegt glans en natuurlijke hoogtepunten toe aan mijn haar. Ik hou ook van de manier waarop het mijn haar zo zacht voelt. Ik ben allergisch voor veel chemicaliën en geuren en dit is het enige product dat ik kan gebruiken dat mijn allergieën niet beïnvloedt. Ik heb al mijn vrienden erover verteld! Ik raak elke twee weken mijn wortels aan en geen probleem met mijn hoofdhuid en een uitstekende grijze dekking. Geen onaangename geur met dit product. Ik heb dit product al een jaar gebruikt.

Naturtint, Permanent Hair Color, 5N Light Chestnut Brown, 5.28 fl oz (150 ml): Ekodrogist.nl

Het slaat op de prijs van salons en ik krijg een geweldige kleur. Ik meng 5n & 7n, met verschillende percentages om mijn gewenste kleur te bereiken. Ik hou van dit product, het heeft geen ammoniak of aluminium ingrediënten, dat is zoveel gezonder voor je lichaam. Ik geef het aan mijn kapper en ze maakt het graag op mij. Ik hou van deze bijzondere schaduw, want het is niet te zwart, niet te licht, meer als donkerbruin op mijn haar. Het ruikt niet zoals alle andere haarkleurstoffen die ik heb gehad en geen sterke chemicaliën. Goed spul!

Van alle natuurlijke haarkleurproducten die ik heb geprobeerd, is natuurlijk het makkelijkst en het minst rommelig om te gebruiken. Een beetje meer chemisch-ruiken dan de surya henna die ik heb gebruikt, maar het wrijf me niet op mijn kussensloop. Naturtint, Permanent Hair Color, 5N Light Chestnut Brown, 5.28 fl oz (150 ml) Er is altijd een afwisseling met natuurlijke haarkleur) De schaduw is een beetje donkerder dan het op de doos lijkt, maar tot nu toe werkt dit product voor mij. Maar zoals anderen al hebben gezegd, gaat de kleur altijd donkerder dan het op de verpakking lijkt. Ik gebruik het vaak om mijn grijze wortels te kleuren en hoewel het geen ammoniak heeft, kan het drogen. Maar het nevers ruikt hard als andere merknamen, zodat het lijkt alsof het minder aan het haar zou schaden. En mijn kapper heeft me gecomplimenteerd op de natuurlijke uitstraling. Ik heb voor het eerst een jaar geleden natuurtint gebruikt en heb het sindsdien gebruikt. De resultaten waren fantastisch! Het kan een beetje donkerder zijn dan verwacht, dus ik verminderde de instellingstijd met 5-10 minuten. De kleur is ook langdurig en beslaat de grijze strengen. Mijn haar is het zachtste dat het ooit is geweest, zelfs mijn haarstylist heeft erop geantwoord.

Vergelijkbaar product:
Ekodrogist.nl: Flower Essence Services, Cherry Plum, Flower Essence, 1 fl oz (30 ml)

Review: Naturtint, Permanent Hair Color, 5N Light Chestnut Brown, 5.28 fl oz (150 ml)

Het is zo veel beter dan elke chemische kleur die ik heb gebruikt, mijn haar voelt geen stro meer. Ik gebruik dit product al meer dan een jaar en heb er erg blij mee. Het heeft een grijze goed, is makkelijk te gebruiken en heeft niet zo veel tijd nodig als sommige andere natuurlijke haarkleurstoffen. Dit werkt echt goed. Het is makkelijk te gebruiken. Het laat mijn haar goed voelen. De kleur is natuurlijk. En het gaat goed over grijs (meestal). Het lijkt ook lang te duren. Hou van deze haarverf! Grote dekking voor grijze haren en zachtder aan mijn haar dan de meeste andere kleurstoffen die ik heb geprobeerd.

Ook is het wreed vrij, dat is een cruciale bezorgdheid voor mij, ik heb veel van deze cocranten geprobeerd en vond ze heel erg leuk. Wees nog voorzichtig met de kleur – het kan donkerder zijn dan u verwacht. Dit bedekte elk beetje van mijn koppige grijze! Ook geen sterke dampen ademen! Ik gebruik deze kleurstof gedurende meer dan een jaar. Het is comfortabel om te denken dat het biologisch product is. Het doet het werk en bedekt grijs haar, maar het verdwijnt ook vrij snel, waardoor lichtere kleur met rode hint wordt verlaten. Ik heb dit merk al jaren gebruikt – geweldig product, dit is een van mijn favoriete haarkleuren, een mooie kleur en duurt ongeveer een maand. Gisteren heb ik mijn haar met dit product gekleurd. Het was aangenaam om het te gebruiken – goede geur zonder chemicaliën, jam-achtige consistentie, grote hoeveelheid (de volgende keer dat ik een helft van het product gebruikt), goed eindresultaat.

Haarkleur van de eerste klas die meer dan tien jaar wordt gebruikt, zonder effect op het haar, en gelukkig adviseer ik me te gebruiken voor mensen met wit haar en licht haar wordt continu geverfd. Het was echt gelukkig om na het gebruik van dit product geen bijwerkingen te hebben. Niet hoofdpijn, tintelingen en mistige geest. Beste dicht bij natuurlijk haarproduct dat ik tot nu toe heb geprobeerd. Ook een aantal witte haren bedekt. Deze bruine heeft een lichte koperen kijk in het licht, dus volgend keer probeert u een andere kleur.