Ekodrogist.nl: Supplementen, Gezondheid, Mannen, Adaptogen, Maca

Navitas Organics, Organic Maca, Gelatinized, 16 oz (454 g): Gezondheid, Mannen, Maca, Supplementen, Adaptogen

Organic Maca, Gelatinized, 16 oz (454 g) by Navitas Organics-Gezondheid, Mannen, Maca, Supplementen, Adaptogen

€ 18,00

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Navitas Organics, Organic Maca, Gelatinized, 16 oz (454 g). Inhoud: 0.48 kg, 18.8 x 15.2 x 5.8 cm
Categorieën: Gezondheid, Mannen, Maca, Supplementen, Adaptogen, Health, Men, Maca, Supplements, Adaptogen

Navitas organica, organisch, maca, gelatiniseerd, 16 oz (454 g) – premium. Plant-based superfood. Voedingsdicht essentieel. 20 calorieën / plantaardige aminozuren / vitale voedingsstimulatie – per 5 g portie. Ondersteunt energie en vitaliteit. Gelatiniseerd = makkelijker verteren. Geroosterde moute superwortel. Usda organisch. Niet-GMO-project geverifieerd. Oude schat. B corporation gecertificeerd. Kosher. Glutenvrij.

Vegan. Gecertificeerd organisch door certificaat certificaten. Bpa gratis. Positieve geest – positieve vibratie – positief leven. Superfood belofte: met behulp van de meest gezondheidsversterkende planten ter wereld, beloven we dat onze superfoods organisch, voedingsdicht zijn en zorgvuldig behandeld worden in elke stap. Maca: Inca-strijders gebruikt voor uithoudingsvermogen. Adaptogen: bestrijdt stress en vermoeidheid. Gelatinisatie: verwijdert zetmeel om de spijsvertering te vergemakkelijken. Ga na elke dag met passie en rijden. Supervoudige, super-voedzame superfoods geven u de energie die u nodig heeft om elke dag ten volle te leven. In feite is navitas (nuh-vee-tus) latin voor 'energie'. Wij zoeken de wereld voor de hoogste kwaliteit biologische superfoods om u energie te houden. Bovendien werken we hard aan het positieve vermogen in alles wat we als bedrijf doen, gezond eten vieren en duurzame oorzaken ondersteunen. Navitas.

Leef het leven positief. mironon Ik ben een vaste klant van i. Herb maar dit is de eerste keer dat ik zo onder de indruk was van een supplement dat ik het woord wilde verspreiden. Ik heb hormonaal in mijn leven hormonaal uit balans geweest, bij conventionele artsen geweest, alternatieve artsen en niemand kunnen me helpen me te vertellen dat mijn hormonen allemaal goed waren, hoewel ik me meestal lastig voelde, ben ik nu 45 en perimenopausal. Ik had eerder maca poeders gebruikt, maar ik heb ze lang genoeg niet gebruikt om ze in werking te treden of de effecten van de gelatineerde versie ontbrak. Ik heb 1 theelepel hiervan de afgelopen 6 weken genomen en ik voel me even voor de eerste keer in mijn hele leven evenwichtig, waarbij ik op alle juiste plaatsen en nergens anders benadrukken, verbeterde slaap, stemming en energie. Ik ben over de maan! Niets slaat dit product op om te gaan met vaginale droogheid en andere hormonale onbalans symptomen. Ik bedoel, deze spullen maken je echt klaar om met je man te gaan! Maca is een adaptogeen dat bekend is om libido te verhogen voor zowel mannen als vrouwen zonder hormonen te beïnvloeden.

Vergelijkbaar product:
Supplementen, Eiwitten, Rijst Eiwit Poeder, Rijst Eiwit: Growing Naturals, Organic Rice Protein, Brown Rice Protein Powder, Vanilla Blast, 32.8 oz (930 g)

Navitas Organics, Organic Maca, Gelatinized, 16 oz (454 g): Gezondheid, Mannen, Maca, Supplementen, Adaptogen

Het helpt bij het vergroten van het aantal sperma en motiliteit, het verbeteren van de immuniteit, de dichtheid van voedingsstoffen (rijk aan aminozuur, fytonutriënten, gezonde vetten, vitamine en mineralen), voed het endocriene systeem, balanseer de hormonen op losgekomen adrenale klieren die helpen om stress te verhelpen, energie te verhogen niveaus, verbeteren fysieke uithoudingsvermogen en verhoogt onze stemming. Dit product is organisch (geen pesticiden), kosher, veganistisch en rauw (betekent dat vitaminen en enzymen niet door hitte worden vernietigd). Dit is de gelatineerde versie omdat u het zetmeel (carbo) niet krijgt, wat betekent dat u ook meer van de belangrijke voedingsstoffen krijgt. Het goede punt is dat het maar iets meer kost! Maca heeft een zoete en lichte wortelsmaak. Ik vind het aangenaam proeverij. het is een goede prijs voor 454g maca. Persoonlijk vind ik dat het libido boost en energie boost is vrij opvallend. Dit is een goede manier om maca te nemen, evenals in vergelijking met die capsules van 500 mg of tabletten van 1000 mg (ernstig lage dosering).

Navitas Organics, Organic Maca, Gelatinized, 16 oz (454 g): Gezondheid, Mannen, Maca, Supplementen, Adaptogen

Ik hou ervan om te mengen met een chocolade gebaseerde mix zoals geweldig gras's chocolade om te drinken. Ik kan waarschijnlijk de boost meer voelen met deze gelatineerde maca in vergelijking met normale maca. Mijn enige klacht is dat de rits vergrendelt, zodat u een container nodig heeft, tenzij het poeder zal taarten. Ik heb geprobeerd gewone maca poeder van een ander merk, het was oke, maar ik vind deze gelatineerde versie zachter op de maag. Navitas Organics, Organic Maca, Gelatinized, 16 oz (454 g) Het heeft mijn hormonen uitgebalanceerd en heeft me meer energie gegeven tijdens de dag, zonder mijn slaappatroon te beïnvloeden. Zou opnieuw kopen. Geen buikproblemen met dit koele gelatiniseerde poeder. Fantastische dingen! Ik gebruik het in smoothies. Bijgewerkt december 2014 – Ik kom terug om meer te bestellen en zie de prijs is meer dan verdubbeld! Wat de?

Vergelijkbaar product:
ALLMAX Nutrition, AllWhey Gold, 100% Whey Protein + Premium Whey Protein Isolate, Chocolate, 1.06 oz (30 g): Sport, Supplementen, Wei-Eiwit

Review: Navitas Organics, Organic Maca, Gelatinized, 16 oz (454 g)

Is er een wereldwijd maca tekort of iets? Kunt me niet veroorloven om meer te kopen tegen deze prijs, ik denk dat dit spul werkt! Je voelt je meer gedreven om dingen te bereiken. Ik merk op dat ik, als ik het niet neem, minder energie zal hebben. Het is geen hyperenergie, het is meer van een rustige, gefocuste energie. Het poeder is geweldig omdat u het met drankjes kunt mengen en het smaakt soort maltey. Ik eet het soms uit de lepel en spoelt het met water af. Ik heb gelezen het is nog beter voor vrouwen om te nemen omdat ze hun hormonen evenwicht, die meer fluctueren dan mensen doen. U moet langzaam met de dosering beginnen en aanpast volgens de behoeften van uw lichaam, neem dan af en toe een pauze of het lijkt op het verliezen van de potentie (bijvoorbeeld: 3 weken, 1 week na). Ik raad aan om 1 theelepel te gebruiken voor 1 eetlepel in water om het te mengen en zo snel mogelijk in de ochtend te drinken. Het smaakt maar je kan het mengen met sap of iets anders (smoothies, shakes en thee). Het is noodzakelijk om op te merken dat iedereen die een gevoelig spijsverteringskanaal heeft, voorzichtig moet zijn met de rauwe maca. Zoals andere kruisachtige wortels is maca bijzonder moeilijk te verteren wanneer het rauw is. Niet alleen is het vezeldicht, het bevat ook veel goitrogenen – daarom is de ruwe wortel en het is zo bitter, dus het is geen wonder dat mensen spijsverteringskanalen hebben en soms hormonale (schildklier) klachten.

Om dit probleem te vermijden, moet maca gekookt worden om zacht te zijn op vertering, metabolisme, en het is altijd traditioneel (door de native puruvians) gekookt voor dit doel! Een andere optie voor degenen met spijsvertering probleem is gelatineerde maca poeder (Ekodrogist.nl draag gelatiniseerde rauwe maca). Gelatiniseerd betekent dat het vezel is verwijderd, en goitrogenen gedenatureerd. Het gelatineerde product werd speciaal ontwikkeld om het verdelingsprobleem inherent aan de wortel aan te pakken. Om samen te vatten, geef ik dit maca poeder een vijf sterrencijfer omdat het gewoon geweldig is. Met deze dingen voel je je beter dan elke multivitamine die je zal vinden en ik raad het zeker aan. *, Ik heb maar een paar weken maca gebruikt, maar de voordelen zijn dramatisch. Het is geweldig om uit te werken, spier te bouwen, een scherpe geest te houden en extra energie in de energie te geven en helpt je heel duidelijk en scherp te houden.

Ik beveel dit bedrijf zeker aan. Ik neem deze dagelijks en voelt dat het mijn horomones echt echt balanseert. Ik heb een merkbaar verschil wanneer ik het meeneem. De kwaliteit is uitstekend. Ik stuurde terug om dit product weer te kopen, maar was geschokt om te zien dat de prijs meer dan verdubbeld is! Ik heb in februari 2014 ongeveer $ 24 betaald. Ik zal zeker niet tegen deze prijs kopen. Hoewel gelatineerde maca duurder is dan de organische versie, is het de moeite waard. We houden van het aroma en de smaak. Het is mout en een litte zoet, zoals de meeste ginseng. We mengen een theelepel met 2tsp gerstgraspoeder alvorens in het water te gieten. Zo zal het niet zo veel kloppen. Goede opname half uur of meer voor het ontbijt.

Zie het resultaat in mannen sneller dat vrouwen – beter uithoudingsvermogen in alle lichamelijke activiteiten. Tenzij na de menopauze, hebben vrouwen over het algemeen een paar maanden nodig om het menstruele patroon aan te passen. Kan tijdelijke pms ervaren. Ik vond dat dit product krachtiger is en beter werkt dan de maca capsules. Ik vind de smaak van het gelatineerde poeder beter dan het ruwe poeder. Ik neem 1-2 eetlepels per dag in een groene smoothie of in soja / noot / rijstmelk met ruwe cacao. Nadat ik dit voor minder dan een maand heb genomen, verdwenen al mijn pms-symptomen volledig. Ik gebruik echt om afschuwelijke menstruele krampen te hebben, maar met het maca poeder is mijn periode regelmatig, licht en niet eens een hint van krampen! 'S nachts primrose olie gebruikt iets, maar niets vergeleken met maca. Liefde navitas natuurlijk. Ik gebruik ook de cacao poeder in mijn koffie in de ochtend! Maca is niet te lekker, maar met cacao. Wauw! Een van de beste producten die ik ooit heb gekocht. Verhoogt de lichaamstemperatuur na het verteren.

Na 4 weken van gebruik heb ik een opmerkelijke verbetering. Bedankt. Zeer krachtig product doet echt wat het zegt het verklaart gebruik slechts een beetje een beetje gaat een lange weg. Hoewel dit al gelatiniseerd is, heb ik nog steeds pijnlijke maagkrampen en het is gerelateerde problemen. Zeker niet voor mijn spijsverteringsstelsel. Het kan zijn dat ik gevoeliger ben, andere mensen vinden het misschien prima. Ik heb deze maca elke dag gebruikt in mijn herstel smoothie na training en liefde van de smaak en ik voel het ook echt met mijn energie helpt. Maca is een wortelgroente die een adaptogeen is en de adrenale voeding voedt, zodat iedereen met adrenale vermoeidheid of die stimulanten gebruikt zoals koffie, thee, suiker, drugs, alcohol zou profiteren van het toevoegen van maca in hun dieet. Ook als u oefent, creëert u een lichamelijke stress in het lichaam dat uw adrenalen uitpompt, zodat maca een optimaal voedsel is om daarna een smoothie in te zetten. Ook geweldig voor het reguleren van hormonale balans in zowel mannen als vrouwen. Ik heb ontdekt dat met behulp van maca dagelijks mijn vitaliteit en algemene mentale flexibiliteit op geweldige manieren mogelijk is!

Plus, mijn behoefte aan andere supplementen is aanzienlijk gedaald. Sterk aanbevolen, heb ik gevonden sinds ik begon met het nemen van macca power mijn energie niveau heeft significant beproefd. Beveel dit product sterk aan.