Eko Drogist - Natuurijke Gezondheidsproducten

Neti Potten Natuurijke Producten:

Himalayan Institute, Eco Neti Pot

Himalayan Institute, Eco Neti Pot Gezondheid, Nasale Gezondheid, Nasale Was, Neti Potten

€ 8,00

Werkt uitstekend bij het verkrijgen van de oplossing in de bovenste sinusholten boven de ogen. Ik dacht dat het allergieën waren, maar het bleek een doozy van een sinus-infectie te zijn. Die lucht brengt weliswaar de adem van het leven met zich mee, maar brengt ook deeltjes met zich mee die de neusholtes en sinussen irriteren en vaak leiden tot allergieën en infecties van de sinussen. Sinds we de nasopure hebben gebruikt, heb ik een paar keer dat ik die oude, vertrouwde kietel achter in de keel voelde, en het gebruik van dit apparaat verminderde onmiddellijk de irritatie van het gebied en ik heb nog steeds een ernstige bovenste helft te ontwikkelen ademhalingsproblemen. We hebben de binnenkant van deze neti-potten gecoat met paarse olie, om te testen hoe gemakkelijk ze waren om grondig schoon te maken. We zorgen er dagelijks voor dat we onze tanden, mond, oren en lichaam reinigen en onze neuspassages volledig over het hoofd zien. Hana's nasopure nasale wassysteemkit was iets stijver dan de neilmed knijpfles, dus voelde het niet zo comfortabel in mijn hand en was het moeilij…


Eco Neti Pot by Himalayan Institute

Eco Neti Pot Himalayan Institute Gezondheid, Nasale Gezondheid, Nasale Was, Neti Potten

€ 8,00

Himalaya-instituut, eco neti pot – gemaakt van natuurlijke bioplastische. Delen dien een verschil maken. Verzacht droge neusgangen. Voorzichtig spoelt stof, pollen en irritaties. Verwijdert overmatig slijm natuurlijk. Een neuswassing helpt om: de neusgaten te verwijderen en de dag vrij te ademen. Verwijder overtollig slijm. Rid neusgaten van allergenen.

Reinig de nasale passages van stof. Neusdroogheid verlichten. Opbouwen van slijm in droge klimaten. Verbeter de ademstroom voor oefening of ontspanning. Waarom neuswassen. De nasale passages bevatten een van onze eerste lijnen van verdediging tegen ziekte. Ze zijn bekleed met een dunne laag slijm die vuil, stof, pollen, kiemen en andere deeltjes opluchtt. Als het delicate evenwicht van deze slijmvoering niet wordt gehandhaafd, wordt het gemakkelijker voor bacteriën, virussen en andere irritanten om de neus te penetreren en problemen te veroorzaken. Neusirritatie helpt deze onzuiverheden en overmatig slijm uit het lichaam te wassen.

Recente studies hebben aangetoond dat nasale irrigatie effectief is bij het verbeteren…