Eko Drogist - Natuurijke Gezondheidsproducten

Nettels Stekende Brandnetel Natuurijke Producten:

Solgar, Stinging Nettle Leaf Extract, 60 Vegetable Capsules

Solgar, Stinging Nettle Leaf Extract, 60 Vegetable Capsules Kruiden, Nettels Stekende Brandnetel

€ 12,00

De bladeren, stengels en wortels van de brandnetelplant hebben allemaal een medicinale waarde. Rond het midden van augustus zal brandnetel nieuwe planten opsturen van hun under ground lopers. Het probleem is dat, totdat we de kruiden een voor een leren, het onmogelijk is om te weten hoe ze effectief kunnen worden gecombineerd. Ik hoop dat het het bp-medicijn zal vervangen en tegelijkertijd mijn urinezuurniveaus zal verlagen. Deze video en het recept maken het een makkie om op te zwepen. Stekende haartjes zijn langer, ongeveer 1 millimeter lang, en hebben de neiging om agressief uit te steken. Laat de droge of verse bladeren 10 minuten in gekookt water staan ​​en zeef. De mannelijke bloemen zijn in losse sprays of trossen, de vrouwelijke bloemen dichter bij elkaar gegroepeerd. Thee gemaakt van de bladeren is rijk aan ijzer en kan helpen bij de stolling en de vorming van hemoglobine. Het kruid kan interfereren met bloedverdunners zoals warfarine, clopidogrel en aspirine.

Brandnetels kunnen helpen als alternatief voor kruiden en ondersteunen een gezonde functie van de nieren…


Stinging Nettle Leaf Extract, 60 Vegetable Capsules by Solgar

Stinging Nettle Leaf Extract Solgar Kruiden, Nettels Stekende Brandnetel

€ 12,00

Solgar, brandnetelblad extract, 60 plantaardige capsules – phyt02x systeem. Sinds 1947. Gestandaardiseerde volledige kracht. (Urtica dioica). Herbal supplement. Geschikt voor vegetariërs. Solgar's gestandaardiseerde full potency (sfp) kruiden worden ontwikkeld door een uniek proces dat de ideologieën integreert van zowel traditionele kruiden als gestandaardiseerde kruiden technologie. Om consistente en betrouwbare fytonutriënten te waarborgen, isoleren we een gecontroleerde hoeveelheid van deze belangrijke actieve plantenverbindingen.

 Vervolgens maken we deze verbeterde, gestandaardiseerde verbindingen met alle componenten die natuurlijk voorkomen in het hele ruwe kruid. Het resultaat is een krachtig, hoogwaardig gestandaardiseerd kruidenextract met alle synergistische en voordelige kwaliteiten in de natuur. mironon Ik heb last van allergieën en zou ongemakkelijk genoeg zijn om jaarlijkse sinus infectie te geven. Naarmate ik ouder word, lijken de sinusinfecties moeilijker te zijn en ik voel me zwak en uit de weken na het gevoel. Ik heb geprobeerd steknet en ik hou er…