Ekodrogist.nl: Supplementen, Antioxidanten, Alfa Lipoïnezuur, Alfa Lipoïnezuur 600 Mg

Now Foods, Alpha Lipoic Acid, Extra Strength, 600 mg, 120 Veg Capsules: Supplementen, Antioxidanten, Alfa Lipoïnezuur, Alfa Lipoïnezuur 600 Mg

Alpha Lipoic Acid, Extra Strength, 600 mg, 120 Veg Capsules by Now Foods-Supplementen, Antioxidanten, Alfa Lipoïnezuur, Alfa Lipoïnezuur 600 Mg

€ 24,50

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Now Foods, Alpha Lipoic Acid, Extra Strength, 600 mg, 120 Veg Capsules. Inhoud: 0.16 kg, 6.4 x 6.4 x 11.4 cm
Categorieën: Supplementen, Antioxidanten, Alfa Lipoïnezuur, Alfa Lipoïnezuur 600 Mg, Supplements, Antioxidants, Alpha Lipoic Acid, Alpha Lipoic Acid

Nu voedsel, alfa lipoïnezuur, extra sterkte, 600 mg, 120 veg capsules – extra sterkte. Free radical scavenger. Met druivenzaad extract & bioperine. Kosher. Een voedingssupplement. Vegetarisch / Veganistisch. Algemene gezondheid. Familie eigendom sinds 1968. Gmp kwaliteit verzekerd.

Alfa-lipoïnezuur (ala) wordt in zeer kleine hoeveelheden van nature in het menselijk lichaam geproduceerd, maar ook in sommige voedingsmiddelen. Ala is uniek omdat het in zowel water als dikke omgevingen kan functioneren. Ala bevordert de productie van glutathion en kan ook vitaminen c en e recyclen, waardoor hun antioxidantactiviteiten worden versterkt. Daarnaast kan ala helpen om gezonde neurale weefsels te behouden, een goede glucosemetabolisme te bevorderen en een gezonde cardiovasculaire functie te ondersteunen. mironon Ik heb dit product gekocht voor leverondersteuning, niet weten dat alfa lipoïnezuur = ala. Ik ben op een lang en goed doordacht detox programma, dat begint met darmreiniging en leverreiniging, en vervolgens kwikdetox. Ik heb niet alle informatie over de kwik detox gelezen, want dat komt later en het is veel info. Dus eerst a deed de darmzuivering nu, die goed werkte, ik verloor de opgeblazen buik en voelde me veel beter. Toen ging ik naar fase ii: leverreiniging en leverondersteuning. Hier is alpha lipoïnezuur een van de vele aanbevolen producten. Ik nam elke dag een pet en ik begon me na een paar dagen zo vreselijk te voelen.

Het was als de eerste jaren van mijn kwikvergiftigingstermijn, net nadat mijn nieuwe zilveren vullingen waren geplaatst. Ik voelde me vreselijke, misselijk, zware darmpijn, zwakte, gedachte mist, woedend, huilen en schreeuwen bij iedereen, kreupel, niet weten wat te doen en waar te gaan, paniekaanvallen. Mijn bloeddruk stijgt. Mijn oren begonnen te bellen. Ik kon niet meer slapen. Ik moest mijn gedachten duidelijk houden en proberen erachter te komen wat er aan de hand was. Ik heb door middel van een aantal bestanden op mijn computer al klaar voor de kwik detox in de toekomst die ik had gepland. Daar heb ik veel, veel waarschuwingen gevonden: gebruik geen ala in hoge doses en onvoorbereid.

Vergelijkbaar product:
Now Foods, Essential Oils, Lime, 1 fl oz (30 ml): Bad, Schoonheid, Aromatherapie Essentiële Oliën, Limoenolie

Now Foods, Alpha Lipoic Acid, Extra Strength, 600 mg, 120 Veg Capsules: Supplementen, Antioxidanten, Alfa Lipoïnezuur, Alfa Lipoïnezuur 600 Mg

Ala moet in zeer kleine doses worden ingezet om te beginnen (van 1 mg tot 12 mg! En omwille van de halve levensduur, moet u het om de 3 uur, niet één minuut later, nemen. van regressie of schade. Bij grote enkelvoudige doses of eenmaal daags kunnen doses leiden tot permanente neurologische en andere schade. Uitdagingstests zijn een voorbeeld van dit soort gebruik. Dit komt doordat ala (= alfa lipoïnezuur) de enige kwik chelator is die naar de hersenen kan gaan en de kwikzitting daar bindt. Het gaat dan terug naar het bloed en na 3 uur is het halfleeftijd, waardoor het kwik vrijkomt, waarna het overal gaat, maar vooral de nier, lever en darmen. Gelukkig was ik gestopt na 4 dagen van 600 mg ala. Om normaal te voelen nam nog eens een week. Nou, normaal, ik ben nog steeds terug gegooid in een staat waar ik jaren geleden was, voordat ik begon aan te vullen. Positieve kant: ik weet nu zeker dat ik kwik in mijn brein heb en veel ervan.

Now Foods, Alpha Lipoic Acid, Extra Strength, 600 mg, 120 Veg Capsules: Supplementen, Antioxidanten, Alfa Lipoïnezuur, Alfa Lipoïnezuur 600 Mg

Ander positief ding: dit was een wekoproep voor mij en ik zal het andy cutler protocol zo snel mogelijk beginnen (vind het op het web), een protocol gevolgd door duizenden zware metalen dronken personen. Zodra u dit product koopt, moet u eerst lezen over ala en kwik detox, en neem de 600 mg alleen als een enkele dosis als u absoluut zeker bent dat u absoluut geen zware metalen in uw hersenen heeft. Uitstekend product, hielp mij om mijn glucose te verminderen van het 200 tot 120 bereik. Ik kon niet gelukkiger zijn. De door Ekodrogist.nl aangeboden prijzen zijn ook opmerkelijk. Mahrez djelmane, ik heb al deze producten gebruikt voor hasimotos thyroiditis zal uitstekende resultaten hebben. Mijn moeder is 81 en heeft de afgelopen 5 jaar 1200mg / dag gehad. Ze heeft alzheimers en is niet slechter gekregen. Now Foods, Alpha Lipoic Acid, Extra Strength, 600 mg, 120 Veg Capsules Ze herinnert ons allemaal aan, en slechts een keer in een tijdje herhaalt ze wat ze ons net heeft verteld.

We zweren bij deze spullen. Mijn broer en ik nemen het nu (in onze jaren 50), mijn naturopathische arts heeft aanbevolen om hoge doses ala te proberen om te helpen bij de symptomen van de hersen mist. Met dit product kan ik de aanbevolen dosis volgen zonder de bank te breken, en het is vegetarisch. Ik neem ala (2 per dag) om mijn lever te ondersteunen en als een algemene antioxidant te fungeren, en om mijn gedachten beter te laten werken (im 35, met chronische vermoeidheid en regelmatige hersen mist). Ik heb zeker een beter begrip en een gevoel van beter welzijn gezien na een paar weken van het nemen van het. Ook, de kracht, prijs en vcaps van nu voedsel kunnen gewoon niet worden verslaan! Ik verloor mijn gevoel van geur als gevolg van veel sinus infecties. De dokter die me in een smaak- en geurkliniek heeft getest, heeft mij geadviseerd om dagelijks 400 tot 600 mg alfa lipoïnezuur te nemen om te zien of het zenuwstelsel zal stimuleren om te regenereren en mijn cognitieve werking te beschermen. Ik heb het geur niet hergebruikt, maar het zorgt ervoor dat ik me duidelijker denkt. Ik hou van de nu-voedingsversie van alfa lipoïnezuur veel beter dan die van de lokale winkels. Het is effectiever en meer redelijk geprijsd. Ik heb alfa lipoic acid vcaps gedurende 6 maanden voor neuropathie. De neuropathie is verbeterd, terwijl de gevoelloosheid zeer opmerkelijk is gedaald.

Vergelijkbaar product:
NatraBio, bioAllers, Allergy Treatment, Grass Pollen, 1 fl oz (30 ml): Supplementen, Homeopathie, Allergieën, Allergie

Review: Now Foods, Alpha Lipoic Acid, Extra Strength, 600 mg, 120 Veg Capsules

Ontvangen product zoals beloofd. Ik heb moeite gehad met het vinden van de kracht, aanbevolen door mijn dokter, tegen een redelijke prijs in mijn lokale winkels, maar dit product voldoet aan al mijn behoeften. Ik heb een gezondheidstoestand die me nodig heeft om deze dagelijks te nemen en zo te vinden in de grotere grootte, was precies wat ik zocht. Het heeft een zeer belangrijke rol gespeeld bij het verbeteren van mijn algemene gezondheid en is iets wat ik de rest van mijn leven zal doorlopen. Ik zal deze producten altijd van Ekodrogist.nl bestellen. Bedankt voor het aanbieden van dit tegen een zeer redelijke prijs. Een zeer tevreden klant! Het kopen van ala was het beste wat ik ooit heb gedaan. Ik heb jarenlang been-, enkel- en voetkrampen gehad. Sinds ik ala begon, heb ik niet meer krampen en kan ik een goede nachtrust krijgen. Ik beveel het sterk aan aan iedereen die lijdt aan krampen die door neuropathie worden veroorzaakt. Ik gebruik dagelijks mijn neuropathie in mijn voeten. Voordat ik begint met ala, zou ik pijn ervaren alsof iemand naalden aan het einde van mijn tenen plaatst en een elektrische lading aan hen en hot spots op de bal van mijn voeten toepast. Nu heb ik een beetje gevoelloos gevoel, zoals een stukje tape aan de onderkant van mijn voet en ik probeer er doorheen te voelen. Ik kan er mee leven, ik ga altijd alfa lipoïnezuur en ik geniet echt van de hogere mgs.

Dus ik hoef niet zo veel te nemen. Maar ala laat mijn maag soms zelfs met voedsel verbranden. Mijn zus vertelde me dat er een 600mg versie van de tijdversie was die zachtder op de maag was. Maar ik denk dat ik het verkeerde ding bestelde, omdat dit ook soms brandt. Alpha lipoïnezuur is essentieel in mijn regime voor het verlagen en handhaven van normale bloedsuikerspiegels, en ik vind het merk nu zeer bevredigend. Gestabiliseerd r-lipoïnezuur (na-rala) is veel beter dan alfa lipoïnezuur. Ik vind de 600 mg capsules handig om te gebruiken. Helpt bij geheugenproblemen. Dit product heeft me dagenlang ziek gemaakt! Het label zegt glutenvrij, maar het kan niet! Ik heb mijn hard verdiende geld op dit product verspild dat ik niet kan tolereren! Deze dingen werken. Beschermt de lever bij het nemen van medicijnen die moeilijk op de lever zijn.

Plus, mensen reageren altijd op mijn huid. Ik had al een goede huid, maar mensen vertellen me altijd de hele tijd. Een vriend stuurde me een krantenartikel over hoe ala goed was voor diabetische neuropathie. Ik ben niet diabetisch, ik heb fibromyalgie – maar het is nog steeds zenuwpijn, dus ik dacht dat ik het zou proberen. Heeft veel hoop gehad. Wow, was ik verrast. Begon in een paar dagen een symptoomverlichting te hebben.

Ala lijkt het immuunantioxygeen niveau te versterken en de stemming te verbeteren.