Ekodrogist.nl: Supplementen, Antioxidanten, Kruiden, Groene Thee, Egcg

Now Foods, EGCg, Green Tea Extract, 400 mg, 90 Veg Capsules: Supplementen, Antioxidanten, Groene Thee, Kruiden, Egcg

EGCg, Green Tea Extract, 400 mg, 90 Veg Capsules by Now Foods-Supplementen, Antioxidanten, Groene Thee, Kruiden, Egcg

€ 7,00

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Now Foods, EGCg, Green Tea Extract, 400 mg, 90 Veg Capsules. Inhoud: 0.09 kg, 5.1 x 5.1 x 10.7 cm
Categorieën: Supplementen, Antioxidanten, Groene Thee, Kruiden, Egcg, Supplements, Antioxidants, Green Tea, Herbs, Egcg

Nu voedingsmiddelen, bvcg, groene thee extract, 400 mg, 90 vegetarische capsules – vrije radicalen scavenger. 200 mg ecg / 80% catechines. Ondersteunt cellulaire gezondheid. Een voedingssupplement. Vegetarisch / Veganistisch. Bloemblaadjes / kruiden. Familie eigendom sinds 1968.

Gmp kwaliteit verzekerd. Eén capsule van nu groene thee-extract met 200 mg egcg bezit het fytonutriëntgehalte gelijk aan ongeveer 2-3 kopjes groene thee. De bioactieve verbindingen van groene thee omvatten polyfenolen en catechinen, die bekend zijn om sterke neutralische neutraliserende eigenschappen te neutraliseren. Zijn meest voorkomende catechine, bvcg, is wetenschappelijk aangetoond om te helpen bij het behoud van gezonde weefsels in het licht van normale metabolische stress en om de juiste celcyclusregulering te ondersteunen. mironon Natuurlijke antioxidanten variëren heel wild in hun prijsstelling. Pycnogenol en enzogenol zijn aan het hoge einde, met rode wijn extract en groene thee aan het onderkant, met natuurlijke vitamine E en c (bijvoorbeeld Madre c) ergens in de buurt, en druivenzaad ergens in het midden, samen met de goede kwaliteit carotenoïden. Als u een wholefoods, superfoods, enz. Bent Soort persoon, zoals ik ben, begrijp je het belang van het consumeren van alleen natuurlijke vormen van antioxidante stoffen (geen 1000mg lab-synthesized ascorbinezuurpillen voor mij, heel erg). U kunt ook waarderen hoe natuurlijke antioxidante voedingsstoffen smaak in hun frisse toestand, een perfect voorbeeld hiervan is de witte pith van citrusvruchten en (vooral) de witte pith van granaatappelvruchten. De laatste is bijzonder astringerend en bitter – veel mensen begrijpen niet dat dit een aanwijzing is voor het niveau van tannines en / of flavonoïden, enz.

Vergelijkbaar product:
Kruiden, Lomatium: Herb Pharm, Lomatium, Whole Root, 4 fl oz (120 ml)

Now Foods, EGCg, Green Tea Extract, 400 mg, 90 Veg Capsules: Supplementen, Antioxidanten, Groene Thee, Kruiden, Egcg

In een stof. Deze verbindingen worden gegenereerd door een plant om de inhoud van alles wat in de huid ligt te beschermen, en ze dienen ook een soortgelijk beschermend doel wanneer ze door mensen worden gegeten. Ik maak een punt om de pitten en vellen van groenten en fruit te consumeren, waar nodig, in plaats van onwetend alleen het zoete vlees te consumeren. Als u een dure, high-end, pycnogenol capsule opent en de inhoud smaakt, zult u zien hoe taart, samentrekkend en bitter zij zijn. Grapeseed is vergelijkbaar, hoewel niet in dezelfde mate (u moet meer grapeseed consumeren dan u pycnogenol gebruikt om een ​​gelijkwaardig niveau van effectiviteit te krijgen). Amla poeder is een ander goed voorbeeld van een tannine-rijke, astringerende natuurlijke stof (hoewel amla erg economisch is en vrij zuur is). Ik was erg aangenaam verrast toen ik deze groene thee-extractcapsules opende – zij hebben een uitstekende kick van bittere astringency die zeer goed voor hun werkzaamheid als antioxidant biedt. Wat de per-buck betreft, beveel ik deze green tea extract capsules sterk aan. ze zijn ongelooflijke waarde voor hun potentieel. Op dezelfde basis adviseer ik ook indiaans amla poeder (ook bekend als hogpruim. Het is rijk aan tannines en zeer nauw verwant aan vitamine c). Ook uitstekend bang-voor-de-buck is nows 250mg druivenzaad mega potentie. Zorg ervoor dat u de juiste (nu 03274) krijgt, aangezien de formulering nu met soortgelijke druivensoorten varieert, waaronder ook synthetisch ascorbinezuur.

Now Foods, EGCg, Green Tea Extract, 400 mg, 90 Veg Capsules: Supplementen, Antioxidanten, Groene Thee, Kruiden, Egcg

 Om uw spectrum van beschermende stoffen te verbreden, beschouw ook Twinlabs van goede kwaliteit citrus bioflavanoid caps (twl-00715), en artsen besteden uitstekende waarde astaxanthine product (drb-00261). Astaxanthine is zowel lipide-oplosbaar als in water oplosbaar. Vitamine E en ubiquinol zijn alleen lipoplosbaar. Zo complimenten ze elkaar allemaal, in het krijgen van verschillende delen van cellen en weefsels, en in het molecuul recyclen van elkaar in het lichaam. Men hoeft niet alle wateroplosbare en alle lipide-oplosbare antioxidanten elke dag te consumeren – het is de bedoeling om ze elke dag te variëren, om een ​​breder spectrum van bescherming te krijgen en natuurlijk zouden die dieet de primaire bron moeten zijn van beschermende verbindingen (controleer bijvoorbeeld de voedingsstoffen in de kale). Now Foods, EGCg, Green Tea Extract, 400 mg, 90 Veg Capsules Ik gebruik ook gezonde afkomst pycnogenol 100mg (hog-41372), en het is uitstekend, maar als u op een budget bent, dan is een combinatie van noughts groene thee-extract en hun mega-sterkte druivensaad 250mg uw behoeften te dekken, ideaal gecomplimenteerd door een dubbeloplosbare of lipide-oplosbare antioxidant. Het is de moeite waard om te leren hoe verschillende antioxidanten elkaar in het lichaam hergebruiken, omdat dit helpt bij het optimaliseren van de effectiviteit van de antioxidanten die zij kopen en consumeren. Bijvoorbeeld, vitamine E wordt gerecycleerd door carotenoïden, en carotenoïden worden gerecycleerd door vitamine C – wanneer c uitgeput wordt, wordt het uitgescheiden via de nieren. Dit verklaart ook waarom c moet vaker aanvullen dan andere antioxidanten. Ik zou kunnen vertellen dat deze egcg mij heeft geholpen om trimmer te blijven.

Vergelijkbaar product:
Kruiden, Ginseng Chinees, Adaptogen: Herb Pharm, Asian Ginseng, 1 fl oz (30 ml)

Review: Now Foods, EGCg, Green Tea Extract, 400 mg, 90 Veg Capsules

Dat had ik verwacht. Maar ik ben verbaasd en blij om te melden dat het het beste wat ik ooit heb gedaan voor mijn vette, vlekachtige huid. Als ik stop met dit, komt de irritatie van de gezichtsbehandeling terug en poriën worden verstopt. Ik heb al ongeveer een maand en een half groene thee aan het nemen en ik heb al opgemerkt dat ik de weg verloor heb. Dit heeft ook mijn eetlust onderdrukt. Ik neem drie pillen per dag, twee in de ochtend en één in de avond. Ik zal voor altijd eCG nemen! Het is absoluut geweldig! Veel groene thee phytochemicals. De hoeveelheid cafeïne is verwaarloosbaar en veroorzaakt geen effecten in mij (meestal gevoelig voor cafeïne). Ik kan eerlijk zeggen dat deze me meer energie hebben gegeven, terugtrekken als je niet met voedsel meeneemt, kunnen ze je maag ontsteld maken. Ik heb 2 pond verloren in 2 weken zonder veranderingen in dieet enz. Zal blijven gebruiken. Ik was op zoek om ongeveer 12 pond te verliezen (bij 58,5 Ga van 140 tot 128) en zijn op dit gewicht gestopt voor wat voor altijd lijkt.

Ik ben ongeveer twee en een half geleden met twee tabletten begonnen en ik kan zeggen dat ik meer energie heb en dat ik niet zo veel moet eten om vol te zijn. Dit product lijkt ook behulpzaam te zijn met watergewichtstoename en opgeblazen gevoel en ik voel me nooit duizelig of misselijk zoals ik op andere eetlustonderdrukkers heb. Ik heb mijn ochtend kopje koffie voor deze pillen gesprongen en het was goed, maar ik weet niet hoe je met koffie en 2 in de am zou zijn. Na ongeveer 12 dagen met bvcg in de ochtend, veel waterverbruik en kleine verandering in eetgewoonten (ik heb al 5x per week uitgewerkt) Ik heb 4 pond verloren! Zo opgewonden om op de schaal te stappen en 136 vanmorgen te zien. Ik weet dat dit mij zal helpen om mijn doelen te bereiken en daar te blijven. Ik heb tot twee kilo gewichtsverlies verloren bv. Is zeker nodig voor gewichtsverlies, ik zal binnenkort bestellen bedankt, hij lijkt stofwisseling te verhogen en de late nachtcarbat-cravings te verminderen. Mijn vrouw heeft een constipatieprobleem, en ze zegt dat deze hulp haar ook regelmatig houdt (in plaats van het drinken van Chinese theeters thee). Geweldig product! Ik neem één per dag, met mijn ontbijt. Ik heb het gevoel dat het me minder gegeten heeft en mijn eetlust verandert. Ik heb ook opgemerkt dat ik wat gewicht verliezen. Ik lees over hoe groene thee, en het is extract helpt echt de huid en immuniteit.

 Het heeft ook mijn huid geholpen bij mij met weinig nee tegen acne en minder vette gezichtshuid. Het is de moeite waard om te proberen. Zelfs van plan om een ​​fles te kopen met meer caps in het, ik hoorde op een nieuws cast dat egcg zou kunnen verminderen uw kans op borstkanker met 50%. Ik gebruik veel groene thee maar kon de tijd niet vinden of ik zou het vergeten. Het is veel makkelijker om gewoon de egcg te nemen. Gekocht voor mijn moeder. ze wordt gewild alsof het gaat. Geen bijwerkingen en extra voordelen van ooggezondheid en anti-kanker eigenschappen maken dit een winnaar. Ik heb het maar een paar weken genomen maar het heeft grote dingen gedaan. Tot nu toe heeft mijn huid bijna helemaal gewist! Ik heb normaal gesproken een cluster van vlekken en puistjes die geen huidverzorgingsproduct hebben geholpen. Maar nu zijn ze weg, zelfs zonder menstruatie. Ik ben net begonnen met oefenen en in plaats van 2kg per week te verliezen, verloor ik 4,5lbs. Daarbij nemen slechts 1 capsule per dag. Ik hou er van en zal het blijven aannemen!

Met egcg green tea extract, merkte ik een betere concentratie op, maar de bonus lijkt te zijn dat ik een paar kilo gedaald heb, zonder veel andere veranderingen in mijn routine! Dit is veruit het beste merk van groene thee die op de markt beschikbaar is. U neemt minder capules dan de goedkopere merken en dit gestandaardiseerde product geeft u meer voordelen! Groene thee is een van de meest bekende en onderzochte producten. De meeste mensen weten het waarschijnlijk omdat het een krachtige antioxidant is, namelijk eccg, die een belangrijke factor is die bijdraagt ​​aan de levensduur van de Japanse mensen. Weet je ook dat groene thee acne behandelt, bloedglucosegehalte beheersen en diabetes bestrijden, obesitas bestrijden, kanker, hartziekten verhinderen, hersenfunctie versterken, ongezond cholesterol, anti-aging, immuun booster, ontspanning ontspannen en veel anderen! Alles voor een lage prijs en 180 caps! In het algemeen is het het beste om één capsule bij elke maaltijd te nemen (net als de Japanse of Chinese groene thee drinken tijdens het eten van hun maaltijd). Dat zal waarschijnlijk 3 capsules per dag zijn en nog 30 dagen duren! Koop de betere fles met 180 caps, zodat u meer kunt besparen! Een capsule bezit phytonutriënten die gelijk zijn aan ongeveer 2-3 groene thee, wat vrijwel gelijk is aan wat het gemiddelde dat de japans gemiddeld drinken. Dit product is ook zeer cafeïnehoudend, dus er is geen probleem met het cafeïne.

De caps zijn vegetarisch, niet te groot en gemakkelijk te slikken. Het product bevat magnesiumstearaat. Of er sprake is van gezondheidseffecten van magnesiumstearaat zoals beweerd, is het zeer debatteerbaar. Ik heb twee capsules per dag voor ongeveer een maand en heb ongeveer 5 pond verloren met slechts kleine aanpassingen aan mijn dieet. De afgelopen 4 jaar ben ik niet in staat om gewicht te verliezen zonder drastisch dieet en lichaamsbeweging, dus ik ben vrij zeker dat het egcg een verschil voor mij heeft gemaakt. Het geeft me energie, maar ook een beetje gevoelig gevoel als ik ook cafeïnehoudende dranken drink. Ik zal zeker dit aanvulling blijven volgen. Wanneer ik deze egcg pillen neem, voel ik me bijna ongemakkelijk. In feite deed ik de laatste keer dat ik er een had. Deze zijn erg hard in mijn buik en ik kan ze niet met eten of zonder voedsel meenemen. Ik weet niet wat het gaat over deze pillen, maar het is niet goed voor mij. Ik heb egcg gekocht omdat ik veel lees over het effect op gewicht. En het is waar!

Ik verloor 2 kg (4 pond) in twee weken zonder mijn maaltijdplan of oefening te veranderen. Ik neem een ​​cps na het ontbijt en soms moet ik me drijven om te eten, omdat ik geen honger heb. Ik beveel iedereen aan. Ik was het nemen van het 2 keer per dag ( 's ochtends en' s avonds), dan merkten frequent urineren 's nachts. Dus, ik snij een keer per dag terug. Ik stopte geleidelijk met het nemen en begon gewicht te krijgen. Denk dat het helpt met gewichtsverlies en het niet realiseerde.

Ik begint het dagelijks opnieuw te nemen, ik kan het niet extra bekostigen. Nou, de titel zegt het allemaal, inderdaad, dit is ideaal voor iedereen die serieus kankerpreventie wil nemen, speciaal als hun dieet niet het beste is. Het is een vrije radicalenverschrikker en moet opgenomen worden in het moderne menselijke gezondheidsarsenaal. Ook, en als bonus, verhoogt de stofwisseling en maakt u gewicht verliezen.