Ekodrogist.nl: Bad, Schoonheid, Aromatherapie Etherische Oliën, Kruidnagelolie

Now Foods, Essential Oils, Clove, 1 fl oz (30 ml): Bad, Schoonheid, Aromatherapie Etherische Oliën, Kruidnagelolie

Essential Oils, Clove, 1 fl oz (30 ml) by Now Foods-Bad, Schoonheid, Aromatherapie Etherische Oliën, Kruidnagelolie

€ 4,00

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Now Foods, Essential Oils, Clove, 1 fl oz (30 ml). Inhoud: 0.09 kg, 3.3 x 3.3 x 8.9 cm
Categorieën: Bad, Schoonheid, Aromatherapie Etherische Oliën, Kruidnagelolie, Bath, Beauty, Aromatherapy Essential Oils, Clove Oil

Nu eten, essentiële oliën, kruidnagel, 1 fl oz (30 ml) – essentiële oliën. 100% zuiver. Eugenia caryophyllata. Zuiverheid getest / kwaliteitsverzekerd. Aroma: warm, scherp. Voordelen: warming, rustgevend, comfortabel. Extractie methode: Stoom gedistilleerd uit kruidnagels, bladeren en stengels. mironon Ik heb de meeste essentiële oliën die nu door voedsel worden aangeboden (andere dan die die in een dragerolie voorkomen). Nu bieden wij niet de duurdere oliën aan (bijvoorbeeld Rose, neroli, jasmine, helicrysum, enz.), Die ik elders aankrijg, maar wat ze aanbieden, zijn van de hoogste kwaliteit en zeer redelijk geprijsd. Nu is de enige leverancier die ik heb gezien die hun olie in 1 oz verkoopt. / 30 ml flessen. Andere verkopers bieden typisch dezelfde oliën voor een hogere prijs, en in de helft van het volume (1/2 oz. / 15 Ml). Dit maakt nu essentiële oliën een bijzonder goede waarde. De therapeutische kwaliteit van nu essentiële oliën, in mijn ervaring, is zo goed of beter dan die welke worden aangeboden door een bepaald essentieel oliebedrijf, dat ik veel te duur heb gevonden (mlms zijn meestal).

Zoals anderen hier al hebben genoemd, heb ik ook kruidnagelolie voor tandverzorging gebruikt. Het is ook een belangrijk ingrediënt in de dieven die ik meng (kruidnagel, kaneel, rozemarijn, citroen, eucalyptus). Ik bespaar mezelf een heleboel geld, vermenging mezelf in plaats van het te kopen van dat bepaalde naamloze MLM bedrijf dat een belachelijke prijs oplevert. Niet alleen is deze kruidnag essentiële olie ideaal voor aromatherapie, maar ook een geweldige pijnstiller en een natuurlijke oplossing voor tandpijn, evenals een verscheidenheid aan andere aandoeningen. Rijk aan calcium, ijzer, fosfor, natrium, pota ssium, vitaminen a, c, zoutzuur, eugenol, antioxidanten, flavonoïden en fenolen, kruidnagelolie kunnen zowel extern als intern gebruikt worden, maar het is zeer geconcentreerd en moet eerder worden verdund gebruik. Het is bekend om krachtige pijnstillende, kiemdodende, antiseptische, anti-inflammatoire, antibiotica, antibacteriële, antimicrobiële, antivirale, antifungale, rustgevende en genezende eigenschappen, het is gunstig bij het behandelen van tandpijn, tandpijn, holtes, zere gom, gom infecties, mondzweren slechte adem, wonden, snijdingen, abcessen, zweren, insectenbeten en steken, littekens, kneuzingen, kiemen, blaren, brandwonden, acne, huiduitslag, schimmelinfecties, scabies, atleetvoet, miliaria, hoofdpijn, verkoudheid, griep, hoest, koorts , bronchitis, sinusitis, astma, tuberculose, oorpijn, diarree, diabetes, indigestie, hiccups, ochtendziekte, misselijkheid, bewegingsziekte, bloating, winderigheid, ontsteking van de dikke darm, spierpijn, stress, angst, slapeloosheid, chronisch vermoeidheidssyndroom en andere aandoeningen.

Vergelijkbaar product:
Natural Dentist, Healthy Teeth & Gums, Fluoride Toothpaste, Peppermint Twist, 5.0 oz (142 g): Bad, Schoonheid, Tandpasta, Mondverzorging, Tandenbloeding

Now Foods, Essential Oils, Clove, 1 fl oz (30 ml): Bad, Schoonheid, Aromatherapie Etherische Oliën, Kruidnagelolie

 Het verligt tandpijn, verhoedt pijnlijke tandvlees, voorkomt infectie en vermindert ontsteking, vermindert de pijn van de keel en irritatie, strijdt de holtes, kalmeert en genezen beschadigde huid, verhoogt het immuunsysteem, heeft een koeling en anti-inflammatoire werking, verwijdert de nasale pauze, vermindert zwelling en ontsteking van de slijmvliezen, het verteren van hulpmiddelen, voorkomt maagzuur en zure reflux, verlaagt misselijkheid en opgeblazen, vermindert de ontsteking van de dikke darm, vergemakkelijkt genezing, verbetert de bloedsomloop, vermindert de spanning in de bloedvaten, stimuleert antioxidantactiviteit en vecht vrije radicalen, helpt de bloeden vermindert het is toxiciteit, helpt de bloedsuikerspiegel te regelen door de insuline- en glucosesponsmechanismen te regelen, waardoor stress en aids slaap worden verlicht. Ik hou van dit product: ik gebruikte het in plaats van pijnstillers na mijn verstandtandontsteking en het werkte werkelijk. Zou het zeker aanraden. Hier in Nieuw-Zeeland kunnen we de tandheelkunde niet veroorloven, omdat de kosten van levensonderhoud zo hoog zijn en niet door de nationale gezondheid worden gedekt, zodat meer mensen alleen rotte tanden trekken. Kruid- en theeboomolieproducten hebben me geholpen om langer van mijn tanden gezond te houden. Ik ben zojuist verhuisd naar een subtropisch gebied en ik kreeg te horen dat kruidnagelolie de groei van schimmelsporen op leer zou verminderen. Ik mengde kruidnagelolie met water en bespoten op de schoenen en de zakken.

Now Foods, Essential Oils, Clove, 1 fl oz (30 ml): Bad, Schoonheid, Aromatherapie Etherische Oliën, Kruidnagelolie

Now Foods, Essential Oils, Clove, 1 fl oz (30 ml)

Vergelijkbaar product:
Andalou Naturals, Cleansing Milk, Apricot Probiotic, Age Defying, 6 fl oz (178 ml): Schoonheid, Gezichtsverzorging, Huidtype Anti Veroudering Huid, Bad, Argan Gezichtsverzorging

Review: Now Foods, Essential Oils, Clove, 1 fl oz (30 ml)

Alle sporen waren binnen korte tijd weg. Terwijl het niet op het etiket staat, voeg ik het aan thee toe als onderdeel van mijn antifungale / parasitaire reinigingsroutine, dus ik neem aan dat het etensklasse is, aangezien ik dit nog steeds typ. Gebruik echter met voorzichtigheid, aangezien het de lippen kan verbranden of verteren. Ik steeg en kauwde op de kruidnagels, maar het bleek zoveel van mijn tanden. Er zijn veel andere toepassingen, omdat het ook sinussen wist en de lucht zuivert. Het is echter een sterke geur die iedereen niet op prijs stelt. Mijn vrouw had een tandinfectie die haar doodde. Dit werkte wonderen en was bijna onmiddellijk opluchting. Gecombineerd 3 druppels in kruik kokend water om dampen te ademen met 3 druppels kaneelblaarolie en 3 druppels rode tijm, gedurende 15 minuten (moet nog steeds kokend water toevoegen of een elektrische gezichtverdamper gebruiken. De eerste keer dat ik dit recept van iemand anders heb geprobeerd, zou ik het nog eens kunnen voelen op mijn sinussen voor de komende week – en het verminderde mijn heyfever nies dramatisch. Moet het wel regelmatig doen. Ik had een tand geëxtraheerd, wat resulteerde in een droge stopcontact, de oorzaak van significante pijn te dicht bij de hersenen. Zo'n drie kwart duim lengte steriele verpakkingstape in deze olie van kruidnagel slikken en vervolgens de spullen in de extractieput plaatsen, maakt een einde aan pijn van welke aard dan ook, wat een veel minder vermoeiend herstel mogelijk maakt. En alhoewel olie van kruidnag smakeloos en brandt op contact gedurende zestig seconden of zo, de verluchting die het brengt is niets minder dan wonderbaarlijk sterk aanbevolen!

Gebruik in mijn vliegafstotend middel voor paarden, ze ruiken heerlijk en geeft ze een beetje reliëf van de insecten, laat twee druppels in de mond spoelen om de tanden te poetsen om slecht ademen en mond te frissen. Het geeft ook een gevoelloos effect. Lijkt effectiever dan theeboomolie, die je lijkt te gebruiken om meer te gebruiken. Kan b gebruikt worden om blikjes, tand- en tandenborstels overnacht te ontdoen om bacteriën te ontdoen met slechts twee druppels met waterstand, net om te bedekken. Geweldige hulp voor tandvlees (verdund met olijf- of amandelolie of een soort dragerolie). Smelt geweldig om te diffunderen. Geweldige aankoop, goede prijs. Ik zet het aan en de pijn ging bijna onmiddellijk af. Goede waarde en effectief voor schimmel wanneer het met water wordt verdund, het is een zeer goed product dat ik aan iedereen aanraden. Ik had een knop in mijn bovenste tandvlees van een tandafscheiding en het product haalde het uit. het is ook voedselkwaliteit, dus men kan het ook gebruiken om voedsel te verbeteren.

Het samen met kaneelbast en tijm helpt echt verkoudheid, in geval van tandheelkundige nood, of voor eenvoudige aromatherapie, houd er een in uw kast. Ik heb dit besteld om een ​​mierprobleem uit te schakelen, en dat lijkt me te hebben gedaan! Ik heb net een volle kracht gezet waar ik wist dat ze vandaan komen en waar ze zouden reizen. De geur was aangenaam en natuurlijk is de olie veilig. Ik inadem deze olie in stoom voor sinus. Onmiddellijk verlicht tandpijn pijn. Pas op de pijnlijke tand met een klein stukje katoen of gaas.

Ik weet niet van iets anders, dat werkt helemaal.