Ekodrogist.nl: Kruiden, Paardkastanje

Now Foods, Horse Chestnut, 300 mg, 90 Veggie Caps: Kruiden, Paardkastanje

Horse Chestnut, 300 mg, 90 Veggie Caps by Now Foods-Kruiden, Paardkastanje

€ 8,00

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Now Foods, Horse Chestnut, 300 mg, 90 Veggie Caps. Inhoud: 0.09 kg, 5.1 x 5.1 x 10.9 cm
Categorieën: Kruiden, Paardkastanje, Herbs, Horse Chestnut

Nu eten, paardkastanje, 300 mg, 90 veggie caps – bloedsomloopsteun. Gestandaardiseerd extract. Met extra routine. Een voedingssupplement. Vegetarisch / Veganistisch. Bloemblaadjes / kruiden. Familie eigendom sinds 1968. Gmp kwaliteit verzekerd. Paardkastanje (aesculus hippocastanum) wordt vaak gebruikt in Europese kruiden. Het heeft veel actieve bestanddelen, waaronder saponines en flavones, die wetenschappelijk waren aangetoond om de integriteit van het vaatstelsel en bindweefsel te ondersteunen. Rutin, een krachtige vrij radicale afscheider, is toegevoegd om deze formule te voltooien. mironon Mijn benen zouden de grootte van mijn taille zijn als het niet voor dit kruid was. Kan niet zonder dat leven als u aan edeem lijdt.

Ik pak de capsules tweemaal per dag, mijn benen zijn niet zo pijnlijk als voorheen, de dokter verhoogde mijn lasiz tot 60 mg. De zwelling in mijn enkels en benen is veel gestorven, en ik heb niet zo veel moeite om te lopen. Ik ben 78 jaar oud, overgewicht, met een stent en pacemaker. Ik zal de paardenkastanje capsules doorgaan, omdat ik me helpt. Dit is een must voor mensen met een slechte omloop! Ik dacht dat ik het niet langer nodig had en stopte het even te nemen en mijn handen en voeten zwommen binnen enkele dagen. Begonnen opnieuw te nemen en ik voel me geweldig! Ik vind het leuk. Het helpt bij het voorkomen van beengrampen tijdens de nacht, waardoor u een prettige slaap kunt laten zonder op te staan ​​en de kramp uit te gaan.

Ik heb dit al jaren gebruikt en het is een geweldige hulp om het oedeem te beheersen. Geweldig voor spataderen! Ik neem maar een dag per dag en het helpt echt. Gekomen zoals aangegeven met natuurlijk manier slagers bezem, mijn man klont die in een ader op zijn been kwam en was pijnlijk langzaam verdwenen nooit terug te keren. Ik heb met plotselinge been- en gezicht enz. Edeem ontwikkeld, waarschijnlijk door meerdere hormonale tekortkomingen (alleen 27), maar zelfs bij de behandeling van deze tekortkomingen ging het niet echt weg. Ik zag puffy en nog erger, het oedeem in mijn benen veroorzaakte schijnspeldjes, plantar fasciitis en achilles tendinitis, die ik met bromelain en ijsje moest behandelen, die veel geholpen hebben, maar de ontsteking heeft mij steeds constante problemen veroorzaakt. Na het beginnen van paardenkastanje is het oedeem bijna weg en ik kan zonder problemen weer lopen. Slechts af en toe als ik heel lang heb gelopen, heb ik de bromelain nodig. Mijn man denkt dat ik zelfs jonger zonder alle puffiness kijkt. Ik werd gediagnosticeerd met post-tromboflebitisch syndroom toen ik 21 was en in mijn kalveren 15 jaar zware krampen begon te hebben.

Vergelijkbaar product:
Organix South, TheraNeem Naturals, Neem Oil, Lemongrass & Lavender, 1 fl oz (30 ml): Kruiden

Now Foods, Horse Chestnut, 300 mg, 90 Veggie Caps: Kruiden, Paardkastanje

Ik ben nu 34 en de voorwaarde is vooruitgang. Het nemen van hormonale bc heeft er zeker mee bijgedragen, maar ik heb het al jaren geleden gestopt, en ik zit minstens 80% van mijn dag op de computer. Ik blijf nieuwe kapotte breien over mijn benen en zwelling is ook verslechterend. Deze supplement heeft de zwelling dramatisch verminderd, maar het werkte niet meteen (misschien na een paar weken). Het doet niets aan het patroon van de capillairen en de aderen op mijn benen, maar ik ben erg blij dat het zwelling en het zware gevoel in mijn benen weg is. Dit is geen remedie en werkt alleen als u het consequent neemt, dus ik zal doorgaan tot ik een andere oplossing vind. Ideaal voor bloedcirculatie, ideaal voor lange vluchten. Lijkt beter te werken dan andere die ik heb geprobeerd. De toevoeging van routine lijkt te helpen het is effectiviteit voor mij. Ik heb al een tijdje paardkastanje gehad, en ik heb na een lange dag niet meer edeem in de enkels en het helpt bij de bloedsomloop in de benen, die een probleem was geweest. Hou ervan! Ik heb dit product gekocht omdat een zoekopdracht heeft gemeld dat het lymfoedeem symptomen en compressie kousen verligde. Het werkt zeker voor mij en mijn compressiekous, maar ik heb ook een extra voordeel gezien dat ik niet zo vaak in de nacht moet opstaan ​​om naar de badkamer te gaan.

Now Foods, Horse Chestnut, 300 mg, 90 Veggie Caps: Kruiden, Paardkastanje

Ekodrogist.nls prijzen en levertijden zijn ook een pluspunt. Dit product verminderde echt mijn gezwollen voeten en enkels. Dit product is geweldig, ik wou dat ik het eerder had gevonden. Now Foods, Horse Chestnut, 300 mg, 90 Veggie Caps Hartelijk bedankt. Ik neem regelmatig en helpt bij de oomretentie en stijfheid. Het kan brandwonden veroorzaken wanneer het op de lege stomack wordt genomen. U zou minstens 8 weken moeten duren om de resultaten te zien, met dit product om een ​​geval van lymfoedeem te ondersteunen, waardoor het gebruik van compressie kousen voorkomt. We kunnen dit nemen zonder dat er maag ontstaat. Lijkt te werken aan de aderproblemen. Ik lijd aan ernstige veneuze stasis, waardoor mijn enkels blauw zijn geworden. Niets dat ik heb geprobeerd inclusief diabetiderm heeft zo veel geholpen dat ik tweemaal daags 300 mg paardenkastanje geniet, samen met een venaforce verzachtende paardenkastanje-bengel. De pijn en zelfs de blauwheid is begonnen te vervagen! Het is geweldig!

Vergelijkbaar product:
Kruiden, Komfrey: Christophers Original Formulas, Comfrey Root Extract, 2 fl oz (59 ml)

Review: Now Foods, Horse Chestnut, 300 mg, 90 Veggie Caps

Ik heb arve aderen in mijn benen geërfd. Ik heb paardkastanje genomen en heb sindsdien geen nieuwe spataderen gezien. Het zaadextract van het kruid is door sommigen gebruikt als een natuurlijke remedie tegen diarree. Gedebiteerde, gedroogde en gemalen zaden zijn een goede voeding voor paarden en runderen. In bewerkte vorm, vrij van esculine, is kastanje voor de meeste mensen voor korte tijd veilig. De meest gebruikelijke dosering van paardenkastanje is 300 mg tweemaal daags, gestandaardiseerd om 50 mg aescine per dosis te bevatten, voor een totale dagelijkse dosis van 100 mg aescine. Andere hedendaagse maar nog niet geteste toepassingen van paardenkastanje zijn vergrote prostaat, menstruatiepijn en eczeem.

 Hoewel niet alle bijwerkingen bekend zijn, wordt aangenomen dat paardekastanje mogelijk veilig is wanneer deze gedurende een korte periode wordt ingenomen. Het kan interageren met kruiden zoals ginkgo biloba, knoflook en saw palmetto. De noten van paardenkastanje zijn behoorlijk voedzaam. De tanninen die aanwezig zijn in paardenkastanje kunnen ook bijdragen aan deze ontstekingsremmende en anti-oedeem eigenschappen. Ik heb de paardekastanje (gevarieerde merken) of venastat al een aantal jaren gebruikt en ik krijg de kramp in mijn benen niet zoals ik ooit deed. De rauwe of onverwerkte zaden, bladeren, schors en bloemen van de paardenkastanje mogen nooit worden gegeten; ze bevatten esculin, wat giftig is en het risico op bloedingen kan verhogen. Flavonoïden in paardenkastanje (Aesculus hippocastanum) zaden en poedervormige afvalwaterbijproducten. Veiligheidswaarschuwing: raadpleeg deskundig medisch advies voordat u het inneemt tijdens zwangerschap of borstvoeding, of in geval van een nier- of leveraandoening.

 Met moeder aarde naast je, ontdek je de beste en laatste informatie die je wilt bij het kiezen van natuurlijke remedies en het beoefenen van preventieve geneeskunde; koken met een focus op voeding en het hele voedsel; een niet-toxisch huis creëren; en tuinieren voor eten, wellness en plezier. Om een ​​paardenkastanjeboom te laten groeien, moeten de zaden worden geschild en in gesteriliseerde potten worden gezaaid in een 50/50 mengsel van aarde en compost, op een diepte van 1/2 inch (1 cm) van het oppervlak. Topisch gezien is paardenkastanje in verband gebracht met zeldzame gevallen van allergische huidreacties.