Ekodrogist.nl: Kruiden, Kava Kava

Now Foods, Kava Kava Extract, 2 fl oz (60 ml): Kruiden, Kava Kava

Kava Kava Extract, 2 fl oz (60 ml) by Now Foods-Kruiden, Kava Kava

€ 9,90

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Now Foods, Kava Kava Extract, 2 fl oz (60 ml). Inhoud: 0.14 kg, 3.8 x 3.8 x 11.7 cm
Categorieën: Kruiden, Kava Kava, Herbs, Kava Kava

Nu voedsel, kava kava extract, 2 fl oz (60 ml) – ontspanning. Kruidenvredes. Met glycerine. Een voedingssupplement. Vegetarisch – Veganistisch. Bloemblaadjes / kruiden. Familie eigendom sinds 1968. Gmp kwaliteit verzekerd. mironon Geweldige formule! Het is een beetje kleverig, maar de smaak is niet vreselijk, dus ik kan het direct onder mijn tong zetten wanneer dat nodig is. Het doet mijn tong en keel gevoelloos, maar ik vind het niet erg. Ik verslep langzaam van valium en bij het vechten van benzo-onttrekking angst, maak ik een kopje van wat ik mijn wonderthee noem. Ik brouw een mok verse, hete groene thee en voeg twee druppelsvlees van deze spullen toe, twee druppelsvlees van nu voedselvaleriaanse wortelxtract en druppel in het poeder van een 200 mg capsule van nu voedingsmiddel l-theanine. Misschien wilt u eerst contact opnemen met uw arts voordat u zo'n krachtige combo probeert.

Ik ben niet veelbelovend dat het goed zal proeven, maar het is het enige dat mijn benzo-angst in de kiem voor een paar uur rustig zal nippen tijdens het ergste angsttijd van mijn dag. Dit is een geweldig product! Zeer ontspannend en snelwerkend, en het smaakt zelfs goed, in tegenstelling tot veel kruidenextracten. Kan gedurende de dag gebruikt worden voor stressvermindering, of 's avonds om de dag af te wikkelen. Er is een waarschuwing over het gebruik van kava langer dan 4 weken of zo. Dus, neem een ​​pauze en probeer skullcap of valerian, kom dan later later terug naar Kava als je het leuk vindt. Het werkt. Het bevat ook geen siberische ginseng zoals nows capsules. Het krijgt 5 sterren. Ik heb kava gebruikt voor mijn moeder, die soms een snelle puls heeft. Kava is zeer goed geweest om de puls naar veilige niveaus te laten vallen. Ik heb ontdekt dat het een grote kalmte voor angst is, en kan mijn bp verlagen als het ook te hoog is. Voor degenen die niet de smaak van kava-extract hebben, maar die het effect hebben dat het kruid heeft, zet een eyedropper vol in een 000 gelatine capsule.

Vergelijkbaar product:
Paradise Herbs, St. Johns Wort, 90 Veggie Caps: Kruiden, St. Johns Wort

Now Foods, Kava Kava Extract, 2 fl oz (60 ml): Kruiden, Kava Kava

Zet dan de capsule snel af en sluk het. Ik vind kava een veilig en betrouwbaar kruid met een mellow effect op de geest en het lichaam. Ik kocht dit voor mijn moeder om haar te helpen ontspannen. Ze was voorgeschreven een milde anti-angst medicatie toen mijn vader overleed en ik dacht dat dit een natuurlijke substituut zou kunnen zijn, zodat ze niet op de medicatie zou moeten doorgaan. Ze zei dat het hielp. In welke mate weet ik het niet. Maar zij heeft haar voorschrift niet hervuld. Sterke smaak. Handig om te gebruiken. Sterkte gelijkwaardig aan het nemen van 2 x 30% kavalacton capsules, ik heb in het verleden een andere kava-tinctuur geprobeerd, van mijn naturopaat, dus ik weet wat kava is. Mijn oude tinctuur bevatte alcohol, ik vind het leuk dat deze in een glycerine basis zit, makkelijker in de mond te houden.

En man, is dit soort intens! Ik pakte twee druppels vol onder mijn tong voor het bed, en voelde meteen een golf van ontspanning. Bijna te krachtig! Heeft ook een lichte mondstoornis effect. Ik zal de volgende keer nog een druppel proberen. Zal zeker opnieuw kopen! Goed voor angst en slaap. Ik heb dit extract al een tijdje gebruikt omdat ik de kalmerende effecten van kava leuk vind, maar soms is het gewoon teveel moeite om het van nu af te maken. De effecten hiervan zijn ongeveer hetzelfde als het uit het wortelpoeder drinken, misschien zelfs een beetje sterker. Werkt binnen enkele minuten!

Now Foods, Kava Kava Extract, 2 fl oz (60 ml): Kruiden, Kava Kava

Niet de beste proeverij wanneer u het met alleen water drinkt. Ik meng twee druppels met een kopje ontspannen organische valeriaanse thee. Voeg dan wat agave toe om het te verzachten. De combo is geweldig en de enige hint van de kava is de lichte numbing. Herinner dit niet aan kinderen tot 18 jaar. Hou ervan, het werkt goed! Maakt me veel kalmer / stabieler met stemmingen en gedachten.

Niet meer boosheid, minder negativiteit, minder stress. Geweldig product, probeer het eens. Ekodrogist.nl is geweldig, ongelooflijk snelle levering! Bedankt. Ik gebruik dit 's nachts voordat ik ga slapen en het werkt goed om me te ontspannen van de dagactiviteiten. Kalm zonder kalming of andere opvallende bijwerkingen. Now Foods, Kava Kava Extract, 2 fl oz (60 ml) Ik heb veel verschillende angstmedicaties geprobeerd, wat voorschrift, wat otc. Kava Kava is gemakkelijk het beste. Ik heb ook de pilvorm geprobeerd. Ik verkies de vloeistof: krachtiger en sneller acteren. Dit extract werkt goed om een ​​drukke geest te vertragen en een goede slaap te krijgen. Werkt om mijn angst te helpen. Ik meng in water of thee, maar het smaakt nog steeds vies, niet de beste proeverij maar effectief voor slaap. Zeer ontspannend in minuten van gebruik.

Vergelijkbaar product:
Natures Answer, Valerian Root, 500 mg, 90 Vegetarian Capsules: Kruiden, Valeriaan

Review: Now Foods, Kava Kava Extract, 2 fl oz (60 ml)

Geweldige hulpmiddel voor een goede slaap. Voor mij is kava kave als vloeibare xanax. Ik ontspan, slaap goed en stress is in de steek. Het heeft het lang niet gebruikt, maar het hielp om te ontspannen zonder op een of andere manier dwaas te worden. Mijn vriend heeft het erg blij gemaakt en mijn vriendje uit zijn zorgwekkende cyclus. Maar ik ben er eigenlijk aan gewend. Mijn truc is om het met een stuk grapefruit of citroen te achtervolgen en het is makkelijk om je keel te krijgen. Wat betreft het gebruik, maakt het me eigenlijk zachtjes maar maakt me ook alert.

Dit product werkt goed als u angsten hebt. Ik heb last van angst die voor geen schijnbare reden gebeurt. Ik zet het in groene thee. Ik beveel dit product zeker aan. Het helpt me ontspannen in stresstijden. Het heeft een sterke smaak, maar ik zet het in wat sap, dat is niet zo slecht. Het kava kava-blad bevat een chemische stof die slecht is voor uw lever, maar de worteldosis bevat die chemische stof niet. Daarom is kava een zeer populair natuurlijk kruidensupplement geworden dat wereldwijd wordt gebruikt. In kleinere doses is het een onschadelijk stressverlager geworden. Vroege symptomen van leverschade omvatten vergeelde ogen en huid die bekend staat als geelzucht, vermoeidheid en donkere urine. Het zijn veg kava kava-capsules en elke verpakking bevat 120 capsules. Hoewel kava kava geen kalmerend kruid is op dezelfde manier als antipsychotica en benzodiazepine geneesmiddelen, werkt het goed als een slaapmiddel. Dit stress-reliëf kava-snoepje is ontwikkeld in Hawaï met premium kava-extractpoeder voor angstverlichting. Een beetje onderzoek is gedaan naar kava en aangetoond dat het mogelijk effectief is bij het helpen met de symptomen van angst en gegeneraliseerde angststoornis, en dit wordt verondersteld te zijn omdat het werkt op een manier die vergelijkbaar is met anti-angst medicijnen. De enigszins sappige, rechtopstaande vaste plant behoort tot de paprikafamilie.

Fijiërs delen gewoonlijk een drankje genaamd grog gemaakt door beukende, in de zon gedroogde kavawortel in een fijn poeder, persen en mengen met koud water. Het duurde een aantal jaren en de toegewijde inspanningen van veel medische onderzoeksteams om vast te stellen dat het kava-levertoxiciteitsrapport slordig en ongegrond was. Janskruid, zwarte peper en grapefruitsap, evenals de Afrikaanse aardappel, ginkgo, ginseng, knoflook, goldenseal en kava kava. Nu is kava kava-capsules een van de best verkochte kruiden-kava-supplementen op Amazon. Een kleine hoeveelheid zit in de formule en heeft over het algemeen kalmerende, kalmerende en mild voedende eigenschappen. Bijvoorbeeld met angst en depressie zou je de mindtrac-formule samen met kava kunnen gebruiken. Hoewel niet precies begrepen, zijn medische professionals van mening dat benzos werken omdat ze het niveau van gaba in de hersenen verhogen, wat de neurotransmitteractiviteit kalmeert en symptomen van angst vermindert. Andere mogelijke effecten zijn pijnlijke rode ogen, luiheid, verlies van libido en algemene slechte gezondheid.

Ik heb heel goede dingen gehoord over Gaia-kruiden en ze lijken echt veel om kwaliteit en klanten te geven.