Ekodrogist.nl: Supplementen, L Tryptofaan

Now Foods, L-Tryptophan, 500 mg, 120 Veg Caps: Supplementen, L Tryptofaan

L-Tryptophan, 500 mg, 120 Veg Caps by Now Foods-Supplementen, L Tryptofaan

€ 19,50

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Now Foods, L-Tryptophan, 500 mg, 120 Veg Caps. Inhoud: 0.14 kg, 11.7 x 6.9 x 6.9 cm
Categorieën: Supplementen, L Tryptofaan, Supplements, L Tryptophan

Nu voedsel, l-tryptofaan, 500 mg, 120 vegetarische caps – ondersteunt ontspanning. Moedig positieve stemming aan. Bevordert rustige slaap. Non-gmo. Een voedingssupplement. Vegetarisch / Veganistisch. Aminozuren. Familie eigendom sinds 1968.

Gmp kwaliteit verzekerd. L-tryptofaan is een essentieel aminozuur, daarom wordt het niet door het lichaam gesynthetiseerd en moet u dit uit het dieet verkrijgen. L-tryptofaan is cruciaal voor de productie van serotonine en melatonine, die een positieve stemming, gezonde slaappatronen en een goede werking van het immuunsysteem ondersteunen. Iedere partij van nu l-tryptofaan wordt getest om vrij van piek en microbiële besmetting te zijn. mironon Tryptofaan is een precursor (bouwsteen) tot 5-htp, dat op zijn beurt een voorloper is voor de neurotransmitter serotonine. Serotonine is nodig om het slaaphormoon melatonine te maken. Het helpt deze relatie te begrijpen wanneer u deze producten gebruikt. Sommige mensen gebruiken dit voor stemmingssteun en anderen gebruiken het om te helpen bij het slapen. Tryptofaan wordt gevonden in kalkoen en kip en kan u slaperig maken als u veel eet, 5-Htp is een goedkoper product, maar het werkt niet voor iedereen. Probeer 5 htp voordat u tryptofaan gebruikt en als het niet effectief is, geef tryptofaan een poging. Typische doses voor tryptofaan zijn 5 tot 2 gram. Dit is een aminozuur en u krijgt de beste resultaten wanneer u op een lege maag wordt genomen. Sommige mensen vinden dat het nemen van wat vitamine b6 en of b3 daarmee kan helpen, omdat het een cofactor is in de synthese van serotonine en melatonine. Als u mediatie voor depressie wilt nemen, wil u dit met uw zorgverlener wissen. Ik heb eerst jaren producten gebruikt voor jaren en geloven dat ze goede kwaliteitsproducten hebben en ze houden aan GMP-standaarden. Ze worden gemaakt in de VS en ze houden hun prijzen redelijk.

Vergelijkbaar product:
Supplementen, Rode Gist Rijst: Advanced Orthomolecular Research AOR, Advanced Series, Red Yeast Rice, 30 Softgels

Now Foods, L-Tryptophan, 500 mg, 120 Veg Caps: Supplementen, L Tryptofaan

Ik voeg eraan toe dat sommige mensen geloven dat tryptofaan gevaarlijk is omdat het jaren geleden uit de markt werd genomen om ernstige problemen en zelfs de dood te veroorzaken. Dat komt door een besmette partij tryptofaan die uit een Japanse fabrikant kwam. Het was de besmetting die mensen pijn doet, niet de tryptofaan. Zorg er altijd voor dat u het bij een gerenommeerde fabrikant koopt. Ja, goede stemmen worden gewaardeerd. Vrede en goede gezondheid. Door verschillende problemen heb ik decennia doorgebracht op zoek naar de perfecte slaap. Ik heb bijna alles geprobeerd. De meeste voedingsstoffen deden heel weinig, de meeste medicijnen lieten mij voelen als een drogende zombie. Ik roer deze in lauw water. Ze mixen gemakkelijk en volledig, en de smaak is mild zoet.

Ik neem tegelijkertijd tryptofaan- en magnesiumcapsules. Binnen enkele minuten komt een zachte slaapkom over mij. Ik slaap dan 7-8 ononderbroken uren, en word wakker en voel me geweldig. Mijn vrouw, die altijd een zeer lichte slaper geweest was en zou worden gewekt door het geringste geluid, meldt dat ze veel meer slaapt en veel minder wakker wordt. Deze combinatie werkt echt! Ik geloof dat voedingssupplementen mijn leven redden. Ik heb veel producten geprobeerd, en ik weet wat werkt en wat niet. Ik heb al jarenlang l-tryptofaan gebruikt. En wat leuk is, is dat ik in de ochtend geen drugshanger heb. Tryptofaan is een voorloper voor serotonine, dus ik vind het ook leuk om te denken dat ik het extra voordeel van een aantal stemmingsverbeteringen krijgt.

Now Foods, L-Tryptophan, 500 mg, 120 Veg Caps: Supplementen, L Tryptofaan

Voor de slaap neem ik 2 capsules ongeveer 2 uur voordat ik in slaap wil. Werkt goed voor mij! Ik gebruik l-tryptofaan om te helpen met mijn gevoel van welzijn. Het kan me kalmeren, me ontspannen en zelfs de kwaliteit van mijn slaap verbeteren. Regelmatig gebruik is belangrijk! Dit is pure dingen. Werkt beter dan een paar andere merken die ik in het verleden heb gebruikt.

In de eerste plaats kocht ik dit product om me te helpen ontspannen en ook omdat de beschrijving zegt: “l-tryptofaan is een essentieel aminozuur dat belangrijk is in de menselijke voeding voor de synthese van melatonine en serotonine hormonen die de stemming en stresrespons regelen “Ik heb de eerste nacht een tablet geprobeerd, ik had slaap en nachtmerries gebroken (die ik normaal gesproken niet heb). Now Foods, L-Tryptophan, 500 mg, 120 Veg Caps Ik voelde me de volgende dag moe en slaperig en was erg sterk, mijn stemming was overal van boos zijn en benadrukt om te huilen. Ik was erg teleurgesteld over l-tryptofaan, omdat ik dacht dat het mij zou helpen om angstig te zijn, en ik maak me niet slechter tot het punt waar ik voelde dat ik de controle had verloren. Ik weet zeker dat het veel mensen helpt, maar als we allemaal verschillend zijn, heeft het me niet helpen, maar mijn situatie erger gemaakt. Ik hou ook van het merk nu, ik mis me niet, bijna alle andere vitaminen zijn van nu af, omdat ze een fantastische zuivere producten hebben en ik zou verloren gaan zonder het magnesiumcitraatpoeder in het bijzonder en ook de c 1000 kopen, 250 tabletten en hun amino-9 essentiële poeder. Ik gebruikte 5-htp voor milde depressie, lage serotonine kwam voort met vooruitgangende jaren. Het werkte goed maar gaf me heel slechte lagere pijn pijn.

Vergelijkbaar product:
Wakunaga - Kyolic, Aged Garlic Extract, Candida Cleanse & Digestion, Formula 102, 100 Vegetarian Tablets: Supplementen, Antibiotica, Knoflook, Gezondheid, Detox

Review: Now Foods, L-Tryptophan, 500 mg, 120 Veg Caps

Toen l-tryptofaan opnieuw werd vrijgegeven probeerde ik het in plaats en wat ik kreeg, was een rustiger avond uit mijn stemming. Het was niet zo energiek als de 5htp, maar meer matig en gelukkig. Hoe dan ook, het is wonderen voor mijn geestelijke gezondheid. Zonder het valt ik van de wagen af. Lol, ik heb een levenslange serotonine tekort (depressie wat hypomanie) die ik beter beheren met supplementen dan drugs. Tryptofaan staat centraal in dit management. Met sap of een beetje koolhydraat wordt de effectiviteit verbeterd. Doorlopende dagelijkse dosering kan meer serotonine veroorzaken waardoor slaperigheid op de dag wordt veroorzaakt. Het ontbreken van een dag voorkomt dit regelmatig.

Voor mij werkt elke tweede dag perfect. Individueel uw eigen dosis, u bent op zoek naar verfrissende slaap en verhoogde bui zonder slaperigheid de volgende dag. Bij ernstige depressie kan u de dosis verhogen en een beetje slaperigheid accepteren. Tryptofaan is een voorloper van serotonine (het gelukkige hormoon) en melatonine (het slaaphormoon). Dus, als u het doet, zal uw hersenen zowel melatonine (om u te slapen gaan) en serotonine (om u gelukkig te maken). Ik neem elke avond 4-6 pillen (2-3 gram) tryptofaan. Het laat me slapen en houdt me beter aan het slapen dan melatonine. Ik word wakker en energiek als gevolg van serotonineproductie. Het veroorzaakt ook slaapbegeleiding (als u het om 22.00 uur aanneemt, valt u om 10-11 uur in slaap aan het slapen, zelfs als u ermee gaat stoppen).

Na een tijdje verliezen het het effect, en ik moet periodiek overstappen naar iets anders. Dit komt doordat er enzymen zijn die tryptofaan afbreken. De normale hoeveelheid tryptopaan die door het dieet wordt ingevoerd, is 1,5-2 G. Kan koolhydraten verbruik verminderen. De meeste mensen eten te veel koolhydraten omdat koolhydraten tryptofaan helpen om de bloed-hersenbarrière te overschrijden (bbb). Toen obese patiënten 1, 000 mg, 2, 000 mg of 3 000 mg doses l-tryptofaan 1 uur voor de maaltijd kregen om de hoeveelheid tryptofaan te verhogen, werd een significante afname van het calorieverbruik waargenomen. De meerderheid van de vermindering van de calorie-inname was te wijten aan de hoeveelheid koolhydraten, niet eiwitten, die werden verbruikt. Hartelijk dank, we hebben l-tryptofaan weer in de markt! Het helpt zoveel om je zenuwen te kalmeren en te relaxen! Ik geef het aan mijn 16 jaar die chronische slapeloosheid heeft, en het helpt haar om te slapen en uit te slapen. Ik neem het om mijn geesten op te heffen en het lijkt me echt zo triviaal. Geweldig product van een geweldig bedrijf. Ekodrogist.nl! Molly in burnet, tx, drie familieleden nemen dit dagelijks.

Helpt mijn zoon bij te komen slapen en slapen door de nacht. Mijn oudere zoon werkt swing-shift en had moeite om direct na het werk op 1 a te slapen. M. Takt twee l-tryptofaan en zit daar niet meer uren. Maakt de komende ochtend veel gemakkelijker tot college lessen. Hulp bij depressief gevoel ook. Ik vind dat dit me helemaal slapen en als ik wakker ben, kan ik weer slapen. L-tryptofaan heeft me geholpen om de voorgeschreven depressie medicijnen die ik heb genomen te verlaten:), gebruikten dit voor een aantal jaren als een natuurlijke anti depressant. Geen bijwerkingen en is niet verslavend zoals voorschrift meds. Ik werk in een winkel voor gezondheidsvoedsel en adviseer dit aan klanten die op zoek zijn naar stemmingssteun, eetlust, slaaphulp, enz. Maakte mijn vrouw slaperig, maar de slaapkwaliteit was slecht. De grogginess zou door de ochtend tot de middag doorgaan. Dit was op slechts 1 tablet per nacht. Ik hou van l-tryptofaan!

Het is erg leuk geweest voor mijn angst en depressie. Ik ben spenen van celexa en valium en dit heeft me toegestaan ​​om dit te doen zonder te flipperen. Belangrijk: raadpleeg uw arts voordat u dit met een antidepressivum gebruikt, omdat de combo giftig kan zijn! De eerste paar doses maakten me een beetje moe tijdens de dag, maar mijn lichaam is aangepast en nu is de vermoeidheid een algemene rust geworden. Ik merk zeker op wanneer ik dit regelmatig vergeet. Voor de beste effecten, neem deze een lege maag of met een aantal complexe koolhydraten. Neem geen eiwitten of kort voor of na het eten van eiwitten. Ook vitamine b6 p-5-p (pridoxale fosfaat) is essentieel voor maximale absorptie, niet alleen voor l-tryptofaan, maar ook voor veel andere aminozuren. Chances zijn dat uw vitamine b complex geen p-5-p versie van b6 heeft. De mijne had het niet en ik had het apart besteld, maar het was het zeker waard!

Ik zou het verschil in effectiviteit echt kunnen vertellen! Ik gebruikte drs. Beste en hield ervan, ze hebben de prijs onlangs verdubbeld, dus ik heb dit geprobeerd en dit is net zo goed tegen een lagere prijs, plus ik hoef het niet te proberen om poeders op te lossen zoals het in capsule vorm is, neem maar 2 bedtijd, slaap als een baby. Ook veel beter hoofdruimte, mijn dochter die chronische slapeloosheid heeft geprobeerd, heeft goed voor haar gewerkt, zij heeft haar eigen besteld. Geweldig product! Ik heb dit ook geprobeerd na 5-htp te hebben genomen. De 5-htp helpt echt mijn depressie op te heffen, maar helpt me niet om te slapen, dus ik heb de l-tryptofaan geprobeerd en het helpt wat met slaap, maar ik heb geen groot verschil gevonden in het in slaap vallen of de kwaliteit van Mijn slaap en het lijkt me niets te doen voor mijn depressie. Ik denk dat als 5-htp niet sterk genoeg is, een medicijn voor de depressie nodig is. Ik probeer momenteel te ontdekken of men de l-tryptofaan en de 5-htp, mogelijk op verschillende momenten van de dag, zonder nadelige effecten kan nemen. Anderzijds moet men de l-tryptofaan al een tijdje nemen voordat de resultaten kunnen worden gezien. Ik heb het maar enkele dagen regelmatig genomen. Mijn ervaring met Ekodrogist.nl is altijd betrouwbaar. Ik heb mijn product in twee dagen tegen een zeer goedkope verzendkosten ontvangen. Het is gewoon de efficiëntie van het product dat ik lijken te hebben met een probleem.

Ik slaap nu de nacht door en wakker worden tenminste 5 nachten van de week. Dit is in mijn ervaring niets minder dan wonderbaarlijk. Al de aa producten die ik gebruik zijn het nu merk en hun prijs gecombineerd met effectiviteit maakt dit een product dat ik graag meer aanraden aan iedereen. Je slaapt als een baby en heeft de volgende dag geen kater. Ik ben echt verrast. Ik heb eerder melatonine supplement aangevraagd en het werkte niet voor mij. Maar deze werkt wonderen.