Ekodrogist.nl: Vitaminen, Mineralen, Calcium, Vitamine C

Now Foods, Pure, Buffered Calcium Ascorbate, Vitamin C Powder, 8 oz (227 g): Vitaminen, Vitamine C, Mineralen, Calcium

Pure, Buffered Calcium Ascorbate, Vitamin C Powder, 8 oz (227 g) by Now Foods-Vitaminen, Vitamine C, Mineralen, Calcium

€ 9,00

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Now Foods, Pure, Buffered Calcium Ascorbate, Vitamin C Powder, 8 oz (227 g). Inhoud: 0.27 kg, 6.9 x 6.9 x 11.9 cm
Categorieën: Vitaminen, Vitamine C, Mineralen, Calcium, Vitamins, Vitamin C, Minerals, Calcium

Nu voedsel, pure, gebufferde calcium ascorbaat, vitamine C poeder, 8 oz (227 g) – antioxidant bescherming. Non-gmo. Een voedingssupplement. Vegetarisch / Veganistisch. Vitaminen. Familie eigendom sinds 1968. Gmp kwaliteit verzekerd.

Vitamine C is een essentiële voedingsstof die bekend staat om zijn vitale rol in het functioneren van het immuunsysteem. Het is een zeer effectieve antioxidant die de structuur van het lichaam kan beschermen tegen oxidatieve schade die wordt gegenereerd tijdens het normale metabolisme. Vitamine C is ook nodig voor de productie van collageen en is daarom belangrijk voor huid-, bot- en gewrichtsgezondheid. Het is ook nodig voor aminozuurmetabolisme en het gebruik van veel voedingsstoffen, zoals foliumzuur en ijzer. Dit product levert calcium ascorbaat c, een gebufferde vorm vitamine C, die biologisch beschikbaar is en niet zuur is. mironon Dit calcium ascorbaatproduct dat momenteel wordt aangeboden, combineert ascorbinezuur (vitamine c) met calciumcarbonaat. Calciumascorbaat is een vorm van vitamine C, die veel meer gemakkelijk in de bloedstroom wordt geabsorbeerd dan de andere vormen van calcium. Belangrijk is dat calcium wordt gecombineerd met vitamine C om de voordelen van zowel calcium als vitamine C te leveren. Alles is goed met dit vitamine C-product, behalve dat het niet een niet-GMO-product is.

Het betekent dat dit een genetisch gemodificeerd organisme (GMO) product is. Als u een vitamine C-supplement met ascorbinezuur aanneemt en u het gokt, gebruikt u waarschijnlijk een supplement met GMO-oorsprong, tenzij het maïs organisch is gecertificeerd. De belangrijkste bron voor ascorbinezuur of vitamine C is maïs die extreem beschadigd materiaal heeft gemaakt door monsanto en anderen. In feite zijn 98% maïsgewassen gemoedig. Wat de smaak betreft, is het ph-niveau in het bereik van 7 tot 7,5, neutraal neutraal, zeer zacht tegen maag en in principe bijna smakeloos wanneer het gemengd wordt in water zonder zoetstof / smaakstofbestanddeel toegevoegd. Dit product is geschikt voor personen die gevoelig zijn voor sterke zure of maag irritatie hebben. Echter, als u op zoek bent naar iets niet-gmo-vitamine c-product, past dit u niet bij. Beste wensen en goede gezondheid voor iedereen!

Vergelijkbaar product:
DaVinci Laboratories of Vermont, A D K, 60 Capsules: Vitaminen, Vitamine A

Now Foods, Pure, Buffered Calcium Ascorbate, Vitamin C Powder, 8 oz (227 g): Vitaminen, Vitamine C, Mineralen, Calcium

Deze vorm van vitamine C kan bij hoge dosering worden ingenomen zonder bijwerkingen. Linus pauling gebruikte calcium ascorbaat voor zijn onderzoek naar de vele, vele voordelen van vitamine C. dokter Levy schreef een boek, de ongeneeslijke genezing, waarin hij de verbazingwekkende behandelingen die hij in zijn eigen medische praktijk behaalde, beschreef door patiënten met 100, 000 mg iv vitamine C te infuderen, met inbegrip van het omkeren van andere fatale doses giften en het genezen van kanker. Calciumascorbaatpoeder wordt gemakkelijk opgelost in water of sap om hoge doseringen van c te bereiken, plus het levert calcium en ondersteunt een alkalisch dieet. Dit smaakt beter dan het andere vitamine c-poeder nu voedsel. Deze heeft een beetje taart / krijtige smaak, maar wanneer u met sap gemengd bent, kunt u het niet allemaal proeven, terwijl de andere de smaak van het sap zou veranderen. Ik meng dit in met een drankje met super collageen en een wei poeder. Na het opvallen van dingen voortdurend lijkt deze mix mij te helpen om moeheid te overwinnen en ik sneller genezen.

Now Foods, Pure, Buffered Calcium Ascorbate, Vitamin C Powder, 8 oz (227 g): Vitaminen, Vitamine C, Mineralen, Calcium

Dit vitamine c poeder gegeven elke paar uur heeft geholpen mijn autistische zoon met zijn darm problemen. Dory, ik haal mega-doses in om de verkoudheid en griep af te sluiten. Geen ontstoke maag. Hou van het kunnen kopen van een grotere hoeveelheid in echte verpakkingen in plaats van domme kleine pakketten, uitstekende waarde. Het product is van zeer hoge kwaliteit en mengt goed met drankjes. Dit combineer ik met het l-citrulline poeder en het pure l-arginine om me te helpen mijn bloedbloemen uit de jaren heen op te ruimen. Het is een voordeel geweest en ik wens alleen dat alle drie in één container kunnen worden geplaatst. Ik zou uw eerste klant zijn, deze poederversie is heel gemakkelijk opgelost in sap, thee, koffie. Now Foods, Pure, Buffered Calcium Ascorbate, Vitamin C Powder, 8 oz (227 g) Zolang je minstens 6oz hebt. Van drank, je zult geen smaak opmerken. De smaak is bitter rechtop of gemengd in water.

Vergelijkbaar product:
Supplementen, Mineralen, Ijzer: Doctors Best, High Absorption Iron With Ferrochel, 27 mg, 120 Tablets

Review: Now Foods, Pure, Buffered Calcium Ascorbate, Vitamin C Powder, 8 oz (227 g)

Omdat het met calcium gebufferd is, moet u ervoor zorgen dat u niet teveel neemt. Mijn zoon kinderarts adviseert 1/2 theelepel (ongeveer 1, 600 mg vitamine c) per dag, en dat is 200 mg calcium, die de dokter zei niet erg geabsorbeerd door het lichaam. Dit is een geweldige vorm van c, makkelijk te mengen met sap en niet aanstootgevend in smaak. Probeer het bij het eerste teken van kou dat het helpt! Het lijkt me te lijden aan een aandoening die histadelia heet – te veel histamine in het lichaam, wat je niet alleen veel gevoeliger maakt voor allergieën, maar ook je leidt meer aan angst en depressie. Of u nu histadelia gelooft is een echte ziekte of niet, ik weet wel dat ik veel meer histamine heb dan normaal in mijn lichaam zweven. Ik heb wat deodorant gespoten, waardoor ik altijd erg wakker ben. Ik nam toen ongeveer 1/2 theelepel van dit poeder, en binnen 20 minuten waren mijn luchtwegen helemaal helder. Het werkte net zo goed als mijn ventolin inhaler die ik voor astma inneem! Ik heb de laatste week drie keer per dag 1/2 theelepel gemaakt en mijn stemming begint een beetje helderder te worden. Vitamine C vernietigt histamine terwijl calcium het uit de cellen moet loslaten, dus samen is het een geweldige natuurlijke manier om histamine uit het lichaam te verwijderen, in plaats van alleen de symptomen te blokkeren, wat alle antihistamine tabletten doen. Een ding dat ik heb gemerkt is dat ongeveer 2 uur nadat ik het heb genomen, ik krijg een histamine reactie (jeukende in mijn lichaam), maar voor zover ik weet, is dit een tijdelijk ding omdat alle histamine uit je cellen vrijkomt.

Ik zal in een paar weken / maanden updaten. Blijkbaar een kwaliteitsproduct, het is te zuur voor mij en het doet zelfs in lagere doses mijn buik op. Het poeder is geweldig voor mensen die de grote pillen niet kunnen slikken en kunnen worden toegevoegd aan smoothies, shakes en dergelijke. Het is heel erg, maar mijn man zegt dat het nog steeds zuur is. Ik hou nu van voedingsmiddelenformules, en ze zijn redelijk geprijsd in Ekodrogist.nl. Deze op zichzelf is een beetje bitter, dus ik meng het gewoon met kalm citroenpoeder om de smaak in evenwicht te brengen. Ik vond de smaak van dit poeder echt niet leuk. Ik hou van deze vitamine C beter, omdat het me niet raar voelt, ik kom uit regelmatig ascorbinezuur. Het geeft me wat energieverbetering.

Het smaakt echter vreselijk en mengt niet in koude vloeistoffen. Helemaal niet Hebben pas onlangs geprobeerd, maar ontdekte dat kleine doses beter zijn dan het gebruik van meer dan aanbevolen 1/4 theelepel, dat het overmatig gas veroorzaakt. Ik ben niet tevreden met de caps op deze nu producten containers. De caps hebben vaak scherpe randen en soms zijn ze erg strak, zodat ik vaak een lepel moet gebruiken om ze te openen. Sommige caps zijn veel strakker dan anderen (typisch voor massaproducten). Ik zal er niet meer van kopen. Swansonvitamins hebben eenvoudige traditionele schroefdopflessen die zeer goed werken en zeer gemakkelijk open en dicht zijn.

Als tijdelijke maatregel giet ik de inhoud van de flessen nu in de zwanencontainers. Ik twijfel niet aan de kwaliteit van de inhoud van de container nu.