Ekodrogist.nl: Gewichtsverlies, Dieet, Cortisol, Magnolia Schors (Phellodendron)

Now Foods, Relora, 300 mg, 120 Veg Capsules: Gewichtsverlies, Dieet, Cortisol, Magnolia Schors (Phellodendron)

Relora, 300 mg, 120 Veg Capsules by Now Foods-Gewichtsverlies, Dieet, Cortisol, Magnolia Schors (Phellodendron)

€ 18,50

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Now Foods, Relora, 300 mg, 120 Veg Capsules. Inhoud: 0.09 kg, 11.2 x 5.8 x 5.8 cm
Categorieën: Gewichtsverlies, Dieet, Cortisol, Magnolia Schors (Phellodendron), Weight Loss, Diet, Cortisol, Magnolia Bark, Phellodendron,

Nu voedsel, relora, 300 mg, 120 veg capsules – stress en eetlust controle. Ontspannend, maar niet-sederend. Ondersteunt gezonde cortisol niveaus al binnen het normale bereik. Relora. Een voedingssupplement. Vegetarisch – Veganistisch. Kosher. Bloemblaadjes / kruiden. Familie eigendom sinds 1968. Gmp kwaliteit verzekerd. Gemeenschappelijke dagelijkse levensstress is gebleken dat het een belangrijke bijdrage levert aan het overspillen. Relora is een klinisch gevalideerde mix van plantenextracten van magnolia officinalis en phellodendron amurense, die aangetoond zijn om het lichaam te ondersteunen op kleine, tijdelijke stress, die kan resulteren in zenuwspanning, prikkelbaarheid, vermoeidheid, verdriet en nerveus eten. Het ontspannende effect van relora is aangetoond dat het je eetlust en stressgerelateerd eten beheert, waardoor je je gewicht kunt beheren. mironon Dit product is geweldig!

Ik heb een zeer stressvolle baan en zet 10-12 uur per dag in. Ik heb dit product al ongeveer twee jaar gebruikt en zou het sterk aanbevelen aan iedereen die iets zoekt om hen te kalmeren en te helpen bij het beheersen van hun eetlust. Ik hou van het bestellen van mijn producten van Ekodrogist.nl, een geweldig bedrijf dat ik echt vertrouw en ze zijn snel! Groot alternatief voor prozac. Beide mijn 86 jarige ouders hebben dit in plaats van een medicijn genomen. En ze doen geweldig. Dokter was niet begrijpelijk dat ze het eerst hadden genomen. Maar nu ziet hij de resultaten en nu is hij. Nadat ik slechts een keer op Relora was geweest, was het mij duidelijk dat dit het product was om te gebruiken op die slapeloze nachten. Het is niet verslavend en je voelt je niet alsof je de volgende morgen ook een kater hebt. Ik zou dit sterk aanbevelen aan mensen die hun werk en zorgen brengen om met hen te slapen! Het heeft wonderen gedaan voor mij! Hoewel ik niet veel ondervinden in de eetlust, heb ik nooit een compulsieve eter geweest. De effecten op algemene stemming en stressmanagement zijn echter geweldig. Op een lege maag bij het wakker lijkt het mij echt te helpen wakker te worden en een positieve vooruitzichten voor de dag te geven.

Vergelijkbaar product:
Supplementen, Aminozuren, L Fenylalanine, Kruiden, Ginkgo Biloba: Now Foods, True Focus, 90 Veggie Caps

Now Foods, Relora, 300 mg, 120 Veg Capsules: Gewichtsverlies, Dieet, Cortisol, Magnolia Schors (Phellodendron)

Geweldig voor het voorkomen van stressvolle gevoelens / sensaties, helpt ook voor duidelijker denken. Ontspannend, maar niet-sederend is op het pakket en het is waar. Ik heb de afgelopen paar weken rustiger gebleven door een aantal gekke dingen. Ik neem ook de 7-keto en de combinatie is een winnaar! Ik kan veel duidelijker denken, meer energie hebben, lagere eetlust, en slaap 's nachts goed. Het effect van de relora is subtiel, maar het is er. Mijn suikerdruppels zijn minder intens en ik heb niet meer de stemmingswisselingen in verband met de suikerdruppels. Ik gebruik Relora om de overproductie van cortisol te verhinderen door stress die maag vet verhoogt zoals u weet. Dit mengsel bevat ook ingrediënten om uw metabolisme en schildklierfunctie af te schaffen. Ik vind het leuk en zal het blijven gebruiken, zolang mijn kinderen thuis wonen, als de laatste naar school gegaan is, kan mijn stress een beetje lichter zijn. Werk goed voor voedselgedrag en angst, maar vermoord mijn libido. Ik heb pas ongeveer 10 dagen gebruikt, maar ik voel me dat dit product een positief lichamelijk effect heeft en ik lijkt een beetje minder angstig / benadrukt te zijn, ik slaap dieper, rustiger.

Now Foods, Relora, 300 mg, 120 Veg Capsules: Gewichtsverlies, Dieet, Cortisol, Magnolia Schors (Phellodendron)

Mijn zoon 17 en mijn vrienden zoon 19 gebruiken dit beide voor angstaanvallen en het werkt echt goed voor hen. Ze nemen ze niet elke dag, net als ze de behoefte voelen en het helpt meteen. Ze hebben beide beproefde recepten en kon niets vinden dat hielp. Ze vinden echt relora leuk. Het lezen van die relora is een slaaphulp, ik begon het een paar maanden geleden te nemen. Ik had gehoopt dat het product mij zou helpen slapen. Het deed niet.

Ik merkte echter op dat ik in de nacht niet wakker werd. Ik ben momenteel op mijn derde fles en heb niet meer moeite om in de nacht te slapen. Ik heb adrenale vermoeidheid met hoge nachts kortisol en zonder dat zou ik niet kunnen slapen 's nachts! Now Foods, Relora, 300 mg, 120 Veg Capsules Als ik stress benadrukte, neem ik 1 uur voor de maaltijd 2 relora caps en ik ben niet te veel te eten. Ik heb 3 pond verloren. In 10 dagen zonder die hongerpijn te voelen! Het gevoel van hongerig de hele dag is verdwenen.

Vergelijkbaar product:
Now Foods, Cats Claw Extract, 60 Veg Capsules: Gezondheid, Arthritis, Kattenklauw (Ua De Gato)

Review: Now Foods, Relora, 300 mg, 120 Veg Capsules

Ik heb geen slaperigheid gehad en geen gevoel van grof gevoel. Geweldig product tot nu toe. Bedankt. Gebruikt in combinatie met hoodia, samen hebben ze me geholpen om over de nicotine-onttrekking te komen en de behoefte om te eten om kauwtabak te vervangen, 2 jaar en schoon. Ik neem ze nog steeds omdat ze de eetlust en de zenuw- of verveelde eetgewoonten onderdrukken, dit lijkt erg goed voor stress en helpt ontspanning. Ik vind het kan me een beetje te ontspannen doen als ik 's ochtends' s ochtends meeneem, omdat het me even wakker wordt om wakker te worden. Ik hou van dit product. Ik heb problemen met een drukke geest en als ik in de nacht wakker word, hou ik me de hele nacht wakker. Met relora slaap ik de hele nacht en heb ook mooie dromen. Ik heb gevonden dat ik beter slaap met dit product en dat het cortisol iets verlaagd heeft. Een heerlijk kruid om stress en voedingsbehoeften te verminderen en resulteert bijgevolg in verminderde buikvet. Sommige van deze kruiden bevatten angelica, kruidnagel, danshen, moederkruid, knoflook, gember, ginkgo, panax ginseng, paardenkastanje, rode klaver, kurkuma en anderen. Phellodendron-schors is in de Chinese geneeskunde gebruikt voor de behandeling van ontstekingen en botpijn (en mag niet worden gebruikt als u zwanger bent). Een bestanddeel met de naam corosolic acid helpt de bloedsuikerspiegel in balans te houden en activeert het transport van glucose naar de cellen, waardoor het nuttig is voor het overwinnen van de insulineresistentie.

Ga 33 jaar vooruit en wetenschappers hebben natuurlijke benaderingen gevonden om overmatige bloedcortisolspiegels te onderdrukken. Vergeet vetarme en koolhydraatarme diëten; eiwit is de brandstof die je lichaam 's morgens nodig heeft om zich de hele dag energiek te voelen. Zestig (60) De proefpersonen werden gerandomiseerd om supplement (30 proefpersonen) of gelijkaardige placebo (30 proefpersonen) gedurende 4 weken te ontvangen. Het werkingsmechanisme lijkt te zijn door reductie van cortisolspiegels en mogelijk waargenomen stress, waardoor de deelnemers hun lichaamsgewicht behouden. Probeer onze favoriete combinatie, hpa-balans, die relora combineert met gestandaardiseerde extracten van ashwagandha en l-theanine. Het product kan in de loop van de tijd tot gewichtsverlies leiden. Het verlagen van chronisch verhoogde cortisolspiegels kan deze onderliggende oorzaak van veel voorkomende stoornissen die gepaard gaan met veroudering helpen verlichten. Menselijke studies tonen aan dat het mengsel van lychee en groene thee de circulerende cortisolspiegel kan verlagen en ook andere fysiologische effecten van stress kan weerstaan. Ik denk niet dat het verminderen van de cortisolspiegel met relora je enig kwaad zou doen zolang je de aanbevolen dosis inneemt. Die bevinding werd ondersteund door een andere studie waarin tien gezonde mannelijke studenten werden aangevuld met 100 mg van de lychee-groene theemengeling, tweemaal daags, gedurende tien dagen voorafgaand aan het uitvoeren van fysieke activiteit uitgevoerd onder zuurstofarme condities om stress naar voren te brengen. Magnoliaschors en phellodendron-schors worden al eeuwen in de Chinese geneeskunde gebruikt.

Studies van obesitas hebben aangetoond dat obesitas is gekoppeld aan hoge niveaus van cortisol (het stresshormoon) en een slechte slaapkwaliteit. Alkaloïden in magnoliablaf ontspannen skeletspieren, waardoor de ontspanning toeneemt.