Ekodrogist.nl: Vitaminen, Vitamine C, Vitamine C Poeder

Now Foods, Sodium Ascorbate, Powder, 8 oz (227 g): Vitaminen, Vitamine C, Vitamine C Poeder

Sodium Ascorbate, Powder, 8 oz (227 g) by Now Foods-Vitaminen, Vitamine C, Vitamine C Poeder

€ 8,00

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Now Foods, Sodium Ascorbate, Powder, 8 oz (227 g). Inhoud: 0.27 kg, 12.7 x 7.1 x 7.1 cm
Categorieën: Vitaminen, Vitamine C, Vitamine C Poeder, Vitamins, Vitamin C, Vitamin C Powder, Crystals, Supplements, Minerals, Sodium

Nu voedsel, natrium ascorbaat, poeder, 8 oz (227 g) – puur, gebufferd. Antioxidant bescherming. Vitamine C poeder. Non-gmo. Een voedingssupplement. Vegetarisch / Veganistisch. Vitaminen. Familie eigendom sinds 1968. Gmp kwaliteit verzekerd. Nu is natrium ascorbaatpoeder een goedkope gebufferde vorm van vitamine C en is farmaceutisch gehalte. Vitamine C is een essentiële voedingsstof die bekend staat om zijn vitale rol in het functioneren van het immuunsysteem. Het is een zeer effectieve antioxidant die de structuren van het lichaam kan beschermen tegen oxidatieve schade die wordt gegenereerd tijdens het normale metabolisme. Vitamine C is ook nodig voor de productie van collageen en is daarom belangrijk voor huid-, bot- en gewrichtsgezondheid.

Het is ook nodig voor aminozuurmetabolisme en het gebruik van veel voedingsstoffen, zoals foliumzuur en ijzer. Natriumascorbaat is een niet-bittere, niet-zure, gebufferde vorm van vitamine C in een zeer oplosbare vorm. mironon Er is iets over de zoutvorm van vit. C. Sodium ascorbaat, dat veel beter in het lichaam verricht dan conventionele vit. C (ascorbinezuur). Ik krijg elke keer een energieslag, terwijl het nemen van ascorbinezuur mij nooit veel heeft gedaan, heb ik nog veel veel gekneusd. Ik kan het verschil voelen met natriumascorbaat. Sommige plaatsen laden veel voor usp grade natrium ascorbaat, maar nu is het merk identiek en zeer redelijk geprijsd (het is niet duur om te produceren). Ik meng de mijne in een half glas warm water om het op te lossen en te drinken, meerdere keren per dag, het smaakt een beetje zout maar is niet onaangenaam. Sterk aanbevolen. Ik heb al tien decennia vitamine C gebruikt en dit regime, voor een groot deel, voor mijn uitstekende gezondheid. De ascorbaatvorm van c is beter geabsorbeerd en gebruikt door het lichaam, en zal geen buik veroorzaken. Zoals bij elke vitamine C-supplement moet het gedurende de dag meerdere malen worden genomen, aangezien het in water oplosbaar is. Als ik moe voel, of als er een ziekte optreedt, verdubbel ik mijn dosering. Nu mengt natriumascorbaat gemakkelijk en is het bijna smaakloos.

Vergelijkbaar product:
Vitaminen, Multivitaminen - Senioren, Schildwachter: 21st Century, Sentry, Senior, Mens 50+, Multivitamin & Multimineral Supplement, 100 Tablets

Now Foods, Sodium Ascorbate, Powder, 8 oz (227 g): Vitaminen, Vitamine C, Vitamine C Poeder

Ook economisch. Dit product heeft de groei van mijn koralen in mijn rifreservoir verbeterd en houdt ook de algegroei in de gaten. Verbazingwekkend. Ik gebruik 1 t / dag in 100gallons zout water. Vitamine C poeder is de beste manier om de vitamine C aan te vullen dat in dit tijdperk het voedsel gewoon niet genoeg heeft. Beter dan het slikken van pillen. Meestal adviseer ik het pure ascorbinezuurpoeder (aka kristallen), maar het gebufferde soda-ascorbaat is een geweldige oplossing voor mensen die moeite hebben om in de zure vorm te nemen. We voegen het soms aan salades of popcorn in plaats van zout toe te voegen. Aangezien het natrium is verbonden met vitamine C en niet op chloor, verhoogt het de bloeddruk niet zoals gewoonlijk zout. Dit is meer als kristallen dan poeder, maar het lost zich gemakkelijk op in eten of drinken, smaakt iets zout omdat het natrium heeft. Ik voeg het bij mijn katten nat eten voor extra vit.

Now Foods, Sodium Ascorbate, Powder, 8 oz (227 g): Vitaminen, Vitamine C, Vitamine C Poeder

C als ze het nodig hebben, is een klein beetje genoeg omdat de kristallen zoveel kracht inpakken en ze het gelukkig eten en het lijkt me meer energie te geven. Ik gooi het in lege capsules om mijn eigen hoge dosis vit te maken. C caps minus alle vulstoffen. Ik voeg het zelfs in mijn drinkwater toe om de hele dag te drinken, omdat het niet zuur is, het irriteert mijn gevoelige maag niet. Het is een geweldige handige manier om hoge dosis vit te nemen. C zonder zoveel pillen en de vullers die bij hen komen te slikken. En nu eten! Het label op de foto laat niet zien dat dit product in China wordt gemaakt (voor dit bedrijf). Mijn maag is zeer gevoelig voor de meeste vitamine C, maar doet er goed mee, en het natrium helpt bij mijn adrenale vermoeidheid. Goed spul. Grote waarde. Kwaliteit van het product is hoog en mengt goed met dranken.

Ik gebruik dit als aanvulling voor mijn hond, dus het is moeilijk om feedback van hem te krijgen! Gebruikte dit product maar ze veranderden leveranciers en ik verdragen de nieuwe formule niet. Now Foods, Sodium Ascorbate, Powder, 8 oz (227 g) Was een 5 -sterren nu is het een 2. Hoge kwaliteit verhuisde naar deze na het gebruik van ascorbinezuur voor een lange tijd dit veroorzaakt minder maagproblemen. Ik neem zoveel als 15 ga dag als ik ziek en het werkt als een magie, hielp me samen met spirulina om een ​​slechte schoudersontsteking te genezen Met behulp van het natriumcarbonaat-poeder van nu voedsel voor meerdere jaren. We gebruiken dit voor onszelf maar ook voor onze honden. Poeder is gemakkelijk te doseren. Vroeger gebruikte ik ascorbinezuur dat zuur was en mij darmkrampen veroorzaakte. Nu is dit product echt leuk en ik kan zelfs grote doses verbruiken zonder enig probleem. Dit is de minder zure vorm van vitamine C en is ideaal omdat het gemakkelijk geabsorbeerd is en een goed alternatief voor kauwbaar is. Uitstekend voor kinderen en voor degenen die problemen hebben. Het is makkelijker op de maag dan ascorbinezuur.

Vergelijkbaar product:
Michaels Naturopathic, Teen Boys Tabs, Daily Multi-Vitamin, 60 Tablets: Vitaminen, Multivitaminen, Multivariaten Voor Kinderen

Review: Now Foods, Sodium Ascorbate, Powder, 8 oz (227 g)

Ik heb dit direct uit de lepel, zet water in mijn mond, doe het poeder in en slik, makkelijk, alles weg. Natrium ascorbaat die gemakkelijk op te lossen en absorberend door het lichaam. Pdt is betaalbaar en koopt op zijn gemak. Ik meng dit met warm water en het lost zich snel op. Het smaakt een beetje zout, maar niet overweldigend. Ja, het gaat niet zo goed als iets zoals emergen-c proeven. Maar het heeft ook niet alle kunstmatige smaken en conserveermiddelen die emergen-c heeft. Ik beveel dit product zeker aan.

Het is van hoge kwaliteit en de prijs is uitstekend. Het beste van alles is het in de VS gemaakt, natrium ascorbaat is de bioidentische vorm. Als poeder is het goed in de dagelijkse waterbottel. Een hoge dosis helpt bij het chelaten van slagaders onder andere voordelen. Goede bron van vitamine C tegen een goede prijs. Goede Ekodrogist.nl service zoals gebruikelijk. Ik hou van natriumascorbaat omdat het minder kans heeft om tanden te ergeren en minder kans op gezamenlijke problemen bij hoge doseringen. Dit merk is een goede waarde.

Andere supplementen die diarree kunnen veroorzaken, zijn curcumine / kurkuma, st. Camu camu fruit, amla (Indiase kruisbes) en acerola kersen. Om een ​​aantal redenen is dit echter niet zo'n punt van zorg met groene thee (wat misschien zelfs helpt), en er zijn zelfs manieren om het niersteenrisico te minimaliseren bij het drinken van zwarte thee. Hoe meer vitamine C nodig is om uw systeem te spoelen, hoe meer uw lichaam vitamine C nodig heeft. De patiënten in deze studie rapporteerden bijna uniform een ​​verlies van hunkering naar drugs tijdens het gebruik van megascorbate. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat personen met autisme lagere niveaus van melatonine- of melatoninemetabolieten hebben dan mensen zonder autisme (Rossignol, dev med child neurol 2011). Vermijd vochtige lepels en spatten en plaats de dop altijd weer terug na gebruik. ) Bij het nuttigen van ongeveer een volle theelepel hiervan per dag, samen met een paar 1000 mg l-lysine-tabletten. Belangrijkste punt: hoewel elke vorm van vitamine c effectief kan zijn, zijn niet alle supplementen gelijk in termen van kwaliteit en waarde. Om het label waardig te zijn, moet een vitaminesupplement slechts 10% plantaardige of van fruit afgeleide ingrediënten bevatten. Aanvulling van vitamine c had ook de training van voetballers ongeveer 10% gemakkelijker gemaakt en verminderde vermoeidheid met maar liefst 55%.

Omdat natriumascorbaat meestal wordt gebruikt voor vitamine c-megadoses, bieden we geen tabletvorm aan, omdat dit zou leiden tot een grote opname van hulpstoffen. Er is ook een groter risico op bloedingsproblemen met synthetische vitamine e in hoge doses, zodat de bovengrens voor vitamine e voor volwassenen 1.100 IE synthetische vitamine E, maar 1.500 IE natuurlijke vitamine E is. Klanten zeggen dat deze gummies heerlijk zijn, op het punt dat ze net als snoep smaken en je ze wilt nemen. Daarna zijn we overgestapt op het geven van ascorbinezuur vitamine C en calcium ascorbaat vitamine C in sap. Een lage inname van vitamine C kan een oorzaak zijn voor een aantal haargerelateerde problemen die onze haargroei beïnvloeden. Verklaringen met betrekking tot voedingssupplementen zijn niet beoordeeld door de FDA en zijn niet bedoeld om een ​​ziekte of gezondheidstoestand te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.