Ekodrogist.nl: Gezondheid, Huid, Stekken Littekens, Cacao Boter

Now Foods, Solutions, Cocoa Butter, 7 fl oz (207 ml): Cacao Boter, Gezondheid, Stekken Littekens, Huid

Solutions, Cocoa Butter, 7 fl oz (207 ml) by Now Foods-Cacao Boter, Gezondheid, Stekken Littekens, Huid

€ 5,00

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Now Foods, Solutions, Cocoa Butter, 7 fl oz (207 ml). Inhoud: 0.23 kg, 7.9 x 7.4 x 7.4 cm
Categorieën: Cacao Boter, Gezondheid, Stekken Littekens, Huid, Cocoa Butter, Health, Stretch Marks Scars, Skin

Nu eten, oplossingen, cacaoboter, 7 fl oz (207 ml) – 100% zuiver. Multi-purpose moisturizer. Voorwaarde: huid die behoefte heeft aan een multifunctionele, vochtinbrengende hele lichaam. Oplossing: 100% pure cacaoboter is een natuurlijke vochtinbrengende stof die veilig is voor gebruik op zelfs de meest gevoelige huidtypes. Het is populair voor zonnebrand, droge dunne huid, littekenweefsel en rekkenmerken. In de natuurlijke staat is de cacaoboter stevig bij kamertemperatuur, en kan variëren in kleur en uitstraling. Nu is 100% pure cacaoboter voedselkwaliteit. Dit product is uiteraard moeilijk en de kleur / textuur kan variëren afhankelijk van de temperatuur. Dit product smelt bij hoge temperaturen en wordt weer vast wanneer het cool is. Dit is natuurlijk en kan het uiterlijk beïnvloeden, maar zal de kwaliteit van het product niet schaden. Als het moeilijk is, kan het verzacht worden door 30 minuten in een pan warm water te zetten of gedurende enkele seconden te microwaved. mironon Ive gebruikte crèmes, oliën en lotions sinds het overlijden van een vuur op 17-jarige leeftijd. Onnodig te zeggen, sindsdien is mijn huid vrij droog. Ik heb honderden producten geprobeerd en expert op huidvochtinbrengende middelen geworden.

Minkolie werkt goed. Maar het is duur. Burts bijen wortel voedende huid lotion is erg goed. En de prijs is goed. Maar dit spul is een luxe. Zo goed als in een Japanse onsenweefsel. Het heeft een groot nadeel. Het is moeilijk, en je moet door je keukengereedschap gaan om een ​​gereedschap te vinden om er weg te spuiten. Vervolgens stort je de chips in een klein microwaveglas en laat het dan afkoelen en laat het afkoelen. Maar als je het gebruikt, net na het uitstappen van de douche en net voordat je 's nachts naar bed ging, zou de volgende morgen de uitgebreide cacaoboterceremonie die je doorgaat om het op je lichaam te krijgen, het allemaal waard zijn. Je huid zal voelen alsof het nog 17 is. Als ik nu een suggestie kon maken: gebruik een elegante container en plak een wick in deze harde-als-wassen cacaoboter. Markt de spullen als een aroma-therapie-achtige kaars die smelt in een rijke lichaamsolie. Ik maak mijn eigen, zelfgemaakte, ongezoete chocolade met deze cacaoboter, cacaopoeder, stevia en vitafiber suikervrije zoetstof. Cacaoboter is duur op ongeveer $ 1,00 of meer een ons.

Vergelijkbaar product:
Zenwise Health, Keto-Lift BHB, Beta-Hydroxybutyrate, Raspberry Lemonade, 8.18 oz (232 g): Gezondheid, Energie, Sport

Now Foods, Solutions, Cocoa Butter, 7 fl oz (207 ml): Cacao Boter, Gezondheid, Stekken Littekens, Huid

Dit is de meest betaalbare cacaoboter die ik heb gevonden. Houd er rekening mee dat, hoewel het als huidverzorgingsproduct wordt verkocht, het pure cacaoboter is en ik heb het met goede resultaten gebruikt om heerlijke chocolade in mijn keuken te maken. Dit wordt verkocht als een cosmeticaproduct, maar is voedselkwaliteit – wat is mijn doel. Het heeft een prachtig chocoladeachtig aroma – beter dan veel chocolade – dat bijdraagt ​​aan een zeer mooie, subtiele chocolademelk aan iedereen die je bakt. Ik loooooove deze cacao boter. Het ruikt hemels en absorbeert goed in mijn huid. Het is moeilijk, dus ik gebruik een plastic lepel om er op te schrapen, waardoor het makkelijk smeltbaar is. Meer werk dan lotion, maar minder onnodige chemicaliën, omdat dit natuurlijk is.

Now Foods, Solutions, Cocoa Butter, 7 fl oz (207 ml): Cacao Boter, Gezondheid, Stekken Littekens, Huid

Mijn beste vriend bezocht en hield ervan, ze gebruikte het met goede resultaten op haar huid, die gevoelig is voor vlekken. Het ruikt en smaakt als chocolade! Cacaoboter is uiteraard erg sterk. Ik gebruik het voor het maken van mijn eigen witte chocolade. Ik heb wat van een ander bedrijf gekregen en het was verschrikkelijk. Ik zorgde ervoor dat deze een etensklasse zei toen ik het bestelde. Ik meng het ook met verschillende hoeveelheden cacaopoeder en zoetstof als lichte agave nectar om stevige chocoladejes te maken. Cacaoboter is een van de meest stabiele vetten die bekend zijn en bevat natuurlijke antioxidanten die ranciditeit voorkomen en een houdbaarheid van twee tot vijf jaar geven. Dat is waarschijnlijk waarom de fabrikant op dit product geen vervaldatum heeft geplaatst. Ik heb dit product echt lief, het heeft een mooie geur, omdat het mijn huid zo glad en zacht mengt met (shea boter + kokosolie + avocado olie + zoete amandelolie) in gelijke hoeveelheden. Now Foods, Solutions, Cocoa Butter, 7 fl oz (207 ml) U ziet een grote verschil in uw huid als u regelmatig wordt gebruikt! Waard het te proberen. ? +? +? +? + ?. Ik hou echt van deze cacaoboter.

Vergelijkbaar product:
Out of Africa, Shea Body Oil with Vitamin E, Vanilla, 9 fl oz (266 ml): Bad, Schoonheid, Shea Boter, Huid, Massageolie

Review: Now Foods, Solutions, Cocoa Butter, 7 fl oz (207 ml)

Het is leuk om te weten dat ik geen gevaarlijke chemicaliën op mijn huid zet, vooral omdat ik zwanger bent! U moet het voor een beetje wrijven tussen uw handen om het te verzachten, maar ik vind het de moeite waard. Ik maakte chocolade hierbij (samen met nu agave siroop van levensmiddelen) en het smaakte heel goed. Het enige probleem was dat het echt moeilijk was om uit de pot te komen, zodat ik het in het hete water legde en wachtte tot het smolt, wat heel lang was en de pot een beetje vervormde, zodat ik niet weet hoe gezond dat is! : O, ik smelt dit naar beneden en gebruik het voor het maken van natuurlijke giftige vrije deodorant met koeksoda, en shea boter. De beste deodorant ooit! Geen geur doorbreken en het is helemaal veilig. U moet een beetje Shea Boter gebruiken omdat het zachter is en het makkelijker maakt om te solliciteren. Cocobutter is natuurlijk erg moeilijk wanneer het koud is, zodat het moeilijker is om onder de arm te glijden, als je de shea boter er niet in hebt.

Dit bedrijf produceert ook de shea boter. Ik vond het leuk. Ik vind het product echt leuk. Dit is mijn eerste cacaoboterproduct en het lijkt een goede kwaliteit van cacaoboter te zijn, zelfs als het lichter is dan wat we kunnen zien. Ik gebruik het nu al 2 maanden en ik merk dat mijn huid gelijk is. Actueel denk ik dat het helpt bij het beschermen van de huid tegen de zon. Ik zal andere merken proberen te vergelijken maar ik ben vrij tevreden met deze. Gewoon precies, ik gebruik het niet in zijn rauwe vorm omdat het erg moeilijk is. Ik gebruik het geslagen met een lichtere olie en aloe vera gel. Goede natuurlijke huidverzorging. Ik gebruik het op mijn hele lichaam: gezicht, armen, benen, elleboog, knie, zelfs op mijn haar! Dit product heeft een mooie aroma geur. Ik voel me alsof ik in chocolade wakker ben! Cacaoboter maakt mijn huid erg zacht beter dan elke lotion die ik heb geprobeerd. Tips: Ik smelt dit product door het dicht bij mijn notebookcomputer te plaatsen voordat ik naar de douche ga.

 Hahaha) het zal daarna klaar zijn, zoals alle voedingsproducten, geweldige waarde en goede kwaliteit (ook van de verpakking), de boter heeft een fijne geur en smelt en smelt gemakkelijk. Combineert goed met kokosolie om tonnen verschillende lichaams- en haarverzorging te maken. Zonder een bedrijf te noemen, hou je van de cacao boter pepermunt lippenbalsem die voor 5 dollar per 7 gram verkoopt? Combineer 1 theelepel gesmolten of verzachtte cacaoboter, 1 theelepel kokosnootolie, en voeg 2-3 druppels etherische olie pepermunt toe. Meng en winkel in een kleine container! Je hebt net 5 dollar gered en een goede lippenbalsem!, Ruikt zo goed, laat je denken dat je een hersheys chocoladereep hebt geopend! Goede spullen, ideaal voor het mengen met lotions en crèmes. Ruikt als chocolade Zeer mooie moisturizer, dit is moeilijk bij kamertemperatuur waardoor het moeilijk is om uit de container te komen.

Ik schrapte wat van de top in kleine spleten en dan smolt het gemakkelijk in mijn handen. Ik gebruik het alleen voor droge huidverzorging. Een beetje gaat een lange weg. Ik ben van plan om het in een zonnig raam te zetten om het een beetje te smelt en meng het nu met voedselkososolie om een ​​betere consistentie te krijgen. De cacaoboter is moeilijk, maar dat is de manier waarop het moet zijn. Ik hou van het aroma. Dit is de eerste keer dat ik cacao boter gekocht heb om mijn eigen slagboter te maken. Ik smolt de boter en voegde avocado olie en kokosnootolie toe en sloeg ze op met een blender op een bedje ijs. De lichaamsboter ruikt verslavend dankzij de geur van deze cacaoboter! Ik denk niet dat ik ooit terugkeer naar conventionele lotions. Ik zal zeker terugkoop. Grote geur, verzachtende en hydraterende eigenschappen! Ik hou ervan.

Dit volume zal al jaren volstaan.