Ekodrogist.nl: Bad, Schoonheid, Cadeau Sets, Essentiële Oliën Aromatherapie, Luchtverspreiders

Now Foods, Solutions, Ultrasonic USB Oil Diffuser, 1 Diffuser: Bad, Schoonheid, Cadeau Sets, Essentiële Oliën Aromatherapie, Luchtverspreiders

Solutions, Ultrasonic USB Oil Diffuser, 1 Diffuser by Now Foods-Bad, Schoonheid, Cadeau Sets, Essentiële Oliën Aromatherapie, Luchtverspreiders

€ 20,00

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Now Foods, Solutions, Ultrasonic USB Oil Diffuser, 1 Diffuser. Inhoud: 0.27 kg, 13.7 x 11.7 x 11.7 cm
Categorieën: Bad, Schoonheid, Cadeau Sets, Essentiële Oliën Aromatherapie, Luchtverspreiders, Bath, Beauty, Aromatherapy Essential Oils, Air Diffusers

nu voedsel, oplossingen, ultrasone usb olie diffuser, 1 diffuser – bpa gratis. USB-kabel inbegrepen. Belangrijke product eigenschappen. Zeer rustig. Makkelijk schoon te maken. Voeg gewoon kraanwater en essentiële oliën toe. Koele stoom.

Geen hitte betrokken / geen risico op brandwonden. Loopt tot 4 uur. Schakelt automatisch uit. BPA-vrij. Groot voor thuis of op kantoor. 1 jaar garantie. Doe het leven 5000+ uur. Pluggen in je laptop. Roterende ledlampen. Specificaties.

Model 7523 kleur wit capaciteit 70 ml / 2. 37 fl oz looptijd tot 4 uur is voorzien van continue / aan / uit, 3 veranderende ledlampen rood, blauw, groen. Dekking 200 vierkante meter nominaal vermogen 5 w. 5 w nu oplossingen ultrasone usb olie diffuser verenigt aromatherapie met moderne wetenschappelijke innovatie om een ​​diffuser te maken die op je laptop aansluit met een usb-kabel. Deze mobiele diffuser is bpa-vrij en verspreidt essentiële oliën voor up0 tot 4 uur. Het maakt gebruik van hoogfrequente ultrasone elektrische trillingen om een ​​ultrafijne mist te creëren. Deze diffusie methode maakt geen gebruik van warmte, die elke keer dat u het gebruikt, essentiële olieintegriteit en holistische eigenschappen behoudt. Voeg gewoon 70 ml toe (2.37 fl. Oz. ) Van water en 5 druppels van uw favoriete essentiële oliën en genieten. Als het uit het water is, wordt het automatisch uitgeschakeld. Essentiële olie-info. Nu zijn essentiële oliën van oplossingen een echte afspiegeling van de botanische stoffen waarvan ze geboren zijn. Deze brede reeks essentiële oliën bestaat uit pure en natuurlijke extracten. De wetenschap van het produceren van essentiële oliën is in de loop der jaren aanzienlijk geëvolueerd. Deze dagen produceert essentiële olie die sterk geconcentreerd is, identiteitsgeverifieerd en nuttig is een ambacht dat een delicate balans tussen kunst en wetenschap inhoudt die niet in gevaar kan komen. Verse botanicals die vitaliteit uitoefenen, strikte aandacht voor detail en nauwkeurige extractiemethoden, onderscheiden de essentiële oliën van de elite uit de natuurlijke en synthetische oliën die u vandaag op de markt vindt.

Vergelijkbaar product:
Bad, Schoonheid, Zeep, Zwarte Zeep, Haar, Hoofdhuid, Shampoo, Conditioner: Alaffia, Authentic African Black Soap, Eucalyptus Tea Tree, 16 fl oz (475 ml)

Now Foods, Solutions, Ultrasonic USB Oil Diffuser, 1 Diffuser: Bad, Schoonheid, Cadeau Sets, Essentiële Oliën Aromatherapie, Luchtverspreiders

Op dit moment nemen we de kwaliteit en veiligheid van onze essentiële oliën zeer serieus en we zijn er trots op dat elke olie die wij produceren, op een manier worden gebracht die op een wetenschappelijk en milieuvriendelijk niveau is. mironon Ik ben erg blij met deze diffuser. Ik heb het bij mijn bed en gebruik het hele dag en nacht. Het schakelt automatisch uit, maar loopt tot het waterpeil laag is, maar niet helemaal droog is en het gaat uren. Toen ik het voor het eerst kocht, dacht ik dat het eigenlijk draadloos was en dat de usb werd gebruikt voor het opladen van een batterij, maar helaas was dit niet het geval. Gelukkig heb ik een hoop reserve USB-stekkers gehad. Voor de lage prijs is dit item eigenlijk heel goed. Werkt heel goed. Geweldige prijs, geweldige prijs! Ik krijg een usb-poort (degene die meegeleverd wordt met de iphone) en steek het in de wand met de diffuser. Geen klachten. Zo ontspannend en het licht verandert kleur (u kunt ook kiezen om het licht uit te zetten terwijl u loopt), dus het is 's nachts prachtig. Eenvoudig te gebruiken en met maximaal water loopt het ongeveer 4 uur en zet automatisch uit. Ondersteboven is het bedoeld om een ​​usb diffuser te zijn, dus komt het alleen met de verbindende usb-kabel.

Now Foods, Solutions, Ultrasonic USB Oil Diffuser, 1 Diffuser: Bad, Schoonheid, Cadeau Sets, Essentiële Oliën Aromatherapie, Luchtverspreiders

Er is geen elektrische stekker aanwezig. Dus, als u van plan bent het met een stopcontact te gebruiken, moet u een van uw lokale hardwarewinkel aanschaffen, of gewoon gebruik maken van de telefoonstop. Ik heb het nog steeds niet geprobeerd met een laptop usb etc. Ik heb het alleen gebruikt met een stopcontact en ik ben tot nu toe gelukkig. Hou echt van dit item. Ik wou dat de oliën zo makkelijk waren om af te geven als het apparaat moet gebruiken! Het is makkelijk te gebruiken en een paar druppels olie en wat water maakt uw huis zo goed. Now Foods, Solutions, Ultrasonic USB Oil Diffuser, 1 Diffuser U moet de instructies volgen, reinigen elke keer dat u de oliën verandert en de juiste hoeveelheid water toevoegt. Het stopt automatisch na 4 uur of wanneer het water loopt.

Vergelijkbaar product:
Bad, Schoonheid, Make-Up: Physicians Formula, Inc., Feather Brow, Black Brown, 0.021 oz (0.6 g)

Review: Now Foods, Solutions, Ultrasonic USB Oil Diffuser, 1 Diffuser

De wisselende lichten maken het leuker, maar het kan met de verlichting worden gebruikt. Geweldige aankoop voor mijn huis. Consistente prestaties. Een suggestie om dit product te verbeteren – zal geweldig zijn om een ​​extra optie te krijgen, alleen om oranje / zacht licht te hebben zonder de veranderende led kleuren. Omdat ik geen laptop thuis heb, vond ik een usb stekker die ik met de diffuser kon gebruiken. Zorg ervoor dat de uitgang 5v is. Ik heb een week geleden slechts één ster gegeven: een desktop computer is niet geschikt – dat werd vermeld in de handleiding, maar niet specifiek vermeld op de productinfo pagina. Alles wat gezegd is was dat het met laptop kan worden gebruikt. Pls geeft nog meer gedetailleerde informatie zodat we een meer ingeligte beslissing kunnen nemen wanneer we producten op de site kopen.

Zeer mooie en goede geur! Maar meer capaciteit zou goed zijn, deze diffuser is makkelijk te gebruiken. Het gewicht is licht. Ik vind het heel leuk. Chachi. Eenvoudig te gebruiken, automatisch uit wanneer water en essentiële olie mix uitloopt, USB-aansluiting! Dit is het beste wat ik al heel lang gekocht heb. Werkt geweldig en is makkelijk te bedienen. Ik heb dit elke nacht voor bed met slaaptijdolie of gedurende de dag om me op te halen met citrusoliën ed. Ik heb gevonden dat mijn angst veel calmed is en het is dankzij dit en mijn aromatherapie-oliën. Nu kan ik niet zonder dit, geweldige koop! Dit product werkt goed in kleinere kamers.

 Het veranderen van kleur van lichten is mooi voor de ogen. Water blijft in het toestel, zelfs als het automatisch wordt uitgeschakeld, verdampt het niet volledig. Geweldig product! Ik heb het nu met olie gemonteerd en het werkt goed. Echt makkelijk te gebruiken. Werkt geweldig en super stil. Omvat ook een goede hoeveelheid ruimte voor mijn vriend die het in haar kamer gebruikt, maar zegt dat ze het ook in de gang kan ruiken, had dit al meer dan 6 maanden en hou ervan. Het duurt een paar uur. Dat is geweldig voor een kleine usb aangedreven diffuser. Werkt goed met al mijn oliën. Dit is goed omdat het bereik is. Het werkt niet voor een groot gebied, maar geweldig voor uw bed of bureau. Effectief diffundeert de geur van de essentiële olie. Klein en licht. Travel-vriendelijk.

Als u nieuw bent in aromatherapie, denk ik dat deze een proberen waard is. Deze diffuser bevat geen adapter, maar u kunt elke smartphone adapter daarbij gebruiken. Nadat ik het paar dagen heb gebruikt, kan ik me niet weerstaan ​​om een ​​andere grotere bestelling te bestellen met echte bamboe decoratie voor de slaapkamer. Ik vind het erg leuk. De normale verdunning is ongeveer 10-20 druppels etherische olie tot 30 ml dragerolie. Geweldig voor overal in uw huis, de reukverspreider met grapefruit vanille gaat tot 4 maanden mee en zorgt ervoor dat u vlamvrij van uw geur kunt genieten. Gedistilleerd van rauwe plantaardige stoffen, kunnen essentiële oliën worden gebruikt om ademhalingsaandoeningen zoals astma en irriterende hoest te behandelen; voor huidaandoeningen zoals eczeem of puistjes; om stress te verlichten en angst te voorkomen; en om je huis een geurige en uitnodigende sfeer te geven die je gasten nooit zullen willen verlaten. Ik heb gestaag gezonde alternatieven geïmplementeerd in mijn leven om niet alleen mezelf beter te maken, maar ook mijn omgeving te verbeteren. Gebruik 2-4 druppels van je gekozen essentiële olie in een kom met water. Vraagt ​​u zich af hoe u het best kunt beginnen met een essentiële oliemassage en welke oliën u moet gebruiken – hier zijn de 5 beste essentiële oliën voor massage. Het kan helpen om de concentratie te verbeteren en vermoeidheid te bestrijden, en misselijkheid en maagklachten te verzachten. Ik gebruik ongeveer 10-20 druppels etherische olie per eetlepel dragerolie.

 Ze zijn een prachtige manier om jezelf te verwennen en zijn erg praktisch in situaties waarin een volledig aromatherapiebad niet mogelijk is; bijvoorbeeld voor gehandicapten en ouderen of voor mensen die alleen in hun appartement onder de douche staan. Als je zou moeten, bouw dan een week of meer zo veel als een warmer bad om je lichaam te laten wennen aan de warmere temperaturen. Het is ook bekend dat deze etherische oliën helpen de hersenspiegel te verminderen en de receptorplaatsen in de hersenen vrij van verstopte petrochemicaliën te houden. Koud- en griepseizoen kunnen ervoor zorgen dat je ziek wordt, maar het is aan je immuunsysteem om je te verdedigen tegen deze besmettelijke ziekten veroorzaakt door virussen. Voor mannen die problemen hebben met kalend, wordt lavendelolie aanbevolen om de kaalheid te helpen reguleren. Het gebruik van etherische oliën als medicijn is een oude praktijk, en zelfs nu worden ze vaak gebruikt om misselijkheid en angst te behandelen. Arganolie en rozenbottelolie zijn enkele van de beste oliën voor een ouder wordende huid die neigt naar rimpels en verslapping.