Ekodrogist.nl: Vitaminen, Vitamine D3

Now Foods, Vitamin D-3 & K-2, Liposomal Spray, D-3 1.000 IU / K-2 100 mcg, 2 fl oz (59 ml): Vitaminen, Vitamine D3

Vitamin D-3 & K-2, Liposomal Spray, D-3 1.000 IU / K-2 100 mcg, 2 fl oz (59 ml) by Now Foods-Vitaminen, Vitamine D3

€ 9,00

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Now Foods, Vitamin D-3 & K-2, Liposomal Spray, D-3 1.000 IU / K-2 100 mcg, 2 fl oz (59 ml). Inhoud: 0.09 kg, 13 x 3.3 x 3.3 cm
Categorieën: Vitaminen, Vitamine D3, Vitamins, Vitamin D3

Nu voedsel, vitamine d-3 & k-2, liposomale spuit, d-3 1, 000 iu / k-2 100 mcg, 2 ml (59 ml) – ondersteunt de gezondheid van de bot. D-3 1, 000 iu / k-2 100 mcg. Snel vloeibare levering. Cardiovasculaire ondersteuning. Non-gmo. Een voedingssupplement. Vitaminen. Familie eigendom sinds 1968. Gmp kwaliteit verzekerd. Nu combineert vitamine d-3 & k-2 liposomale spray twee voedingsstoffen die bekend zijn voor hun voordelen in botten, tanden en het cardiovasculaire systeem. mironon Dit heeft een aangename oranje smaak. Voor jullie die zich bezighouden, heb ik nu contact opgenomen met voedingsmiddelen voordat ik dit kocht en het is eigenlijk niet-GMO. Ik zou de ingrediëntenlijst moeten hebben gelezen, aangezien ik vind dat dit product fosfolipiden (soja) bevat. Nu heeft het eten veel goede producten en ik bewonder hun doelen om te werken naar de totale GMO-vrije status zodra ze kunnen, totdat ik kan bevestigen dat deze soja niet gmo is, zal ik waarschijnlijk dokter Mercolas of een andere bron gebruiken. Een beetje te zoet voor mijn smaak, maar dat is gewoon een smaak, geen wezenlijk probleem.

Met de spray d-3 / k-2 kan ik optimaal profiteren van deze vitaminen. Door hypothyreoïdie en hashimotos absorbeert mijn lichaam niet veel vitamines of medicijnen. Met deze formule beschikbaar voor sublinguale dosering werkt zo veel beter voor mij. Plus, één fles duurt heel lang. Te zoet voor mijn smaakpapillen, maar niet slecht. Ik dacht eerst dat het een beetje duur was, gezien hoe snel je door een fles gaat (ik doe 2000-3000iu per dag sinds ik in het noorden woon), maar het heeft zowel d3 als k2 en als je veel aanvult, kun je het waarderen de effectieve, snelle en gemakkelijke opname van onder de tongspray. Ik wens nu dat voedingsmiddelen de anti met de k2 zouden opschieten, hoewel 100-300mcg zeer weinig voor dagelijks gebruik lijkt en ook details toevoegen of de k2 in de vorm van mk-4, mk-7 of beide is. Alleen zojuist ontvangen en geprobeerd, dus ik kan het effect niet waarborgen, maar ik ben blij om vitamine k2 in een vloeibare versie te proberen. De smaak is enigszins onnatuurlijk en erg lief, maar niet zo problematisch. Werkt snel en verhoogt vitamine d3 snel.

Vergelijkbaar product:
Natures Plus, Source of Life Animal Parade Gold, Childrens Chewable Multi-Vitamin & Mineral Supplement, Natural Cherry Flavor, 120 Animals: Vitaminen, Multivitaminen, Multivariaten Voor Kinderen

Now Foods, Vitamin D-3 & K-2, Liposomal Spray, D-3 1.000 IU / K-2 100 mcg, 2 fl oz (59 ml): Vitaminen, Vitamine D3

Dit is de beste vitamine d3 die ik ooit heb geprobeerd! het is van hoge kwaliteit en een goede smaak! U zult het effect op een korte tijd zien. Noorwegen, ik vind dit een geweldig product en een must in de winter. De kracht is goed en ik vind de combo van d3 en k2 leuk. Het smaakt als snoep, dus als je niet in snoepjes bent, zijn er andere sprays met mintsmaak. Ik hou van lief, maar ik kan nauwelijks dit spul staan ​​- het is zo zachtjes zoet! Ik hou van de spray, en het feit dat dit ook k-2 heeft. Dit is een geweldige manier om d en k te krijgen maar heeft minder suiker nodig. Betere merken zijn veel minder liefhebbers.

Heb het al jaren genomen en zal, met voortdurend gebruik, dat al vele jaren doen! Heel goed product. Dit is geweldig, omdat je veronderstelt om k-2 te nemen als je vitamine d gebruikt, maakt het makkelijker. Excellant product, niet in u te kopen. K. tegen een eerlijke prijs heeft het een aangename bessenmaak. Gemakkelijk te nemen onder de tong. Ik moet proeven, nu na 2 weken van gebruik, denk ik dat het vroegtijdig een belangrijk resultaat zal zijn. Het gebruik is heel eenvoudig en makkelijk.

Now Foods, Vitamin D-3 & K-2, Liposomal Spray, D-3 1.000 IU / K-2 100 mcg, 2 fl oz (59 ml): Vitaminen, Vitamine D3

Moeilijk iets daar te vinden w / k-2 in het, dus het zou dwaas zijn om op dit product te kloppen. Plus het is een eenvoudige spray. Goede gecombineerde prijs. Dit spul smaakt als chemicaliën en is te zacht proeverij, waarschijnlijk door xylitol. Ik kocht het omdat de een die ik normaal gesproken van thorne kreeg uitverkocht was. Ik zal het uit en door thorne gooien omdat het weer op voorraad is. Wereldwijd hebben naar schatting 1 miljard mensen onvoldoende vitamine D in hun bloed en kunnen tekorten worden gevonden bij alle etnische groepen en leeftijdsgroepen. Het hebben van voldoende vitamine D is om verschillende redenen belangrijk, waaronder het behoud van gezonde botten en tanden; het kan ook beschermen tegen een reeks aandoeningen zoals kanker, type 1 diabetes en multiple sclerose. Now Foods, Vitamin D-3 & K-2, Liposomal Spray, D-3 1.000 IU / K-2 100 mcg, 2 fl oz (59 ml) Onze sponsor, euforische kruiden, biedt unieke producten die gespecialiseerd zijn in zwangerschap en postpartum. Bovendien rapporteerde een andere meta-analyse van vier cohorten uit drie observationele studies een bescheiden maar significant omgekeerd verband tussen de vitamine d-status en het valrisico (83). Dit was een kleine maar veelbelovende studie, en er is meer onderzoek nodig voordat we definitief kunnen zeggen dat vitamine D beschermt tegen de griep. Een grotere prevalentie van vitamine D-insufficiëntie en -deficiëntie is ook waargenomen bij prediabetische kinderen die meerdere auto-antilichamen van eilandjes ontwikkelden (antilichamen tegen insulineafgifte van pancreascellen) in vergelijking met autoantilichaam-negatieve kinderen. De huidige aanbevolen dagelijkse inname (Rdi) voor vitamine D is 400 IE voor volwassenen en kinderen.

Vergelijkbaar product:
Natures Way, Vitamin A, 10.000 IU, 100 Softgels: Vitaminen, Vitamine A

Review: Now Foods, Vitamin D-3 & K-2, Liposomal Spray, D-3 1.000 IU / K-2 100 mcg, 2 fl oz (59 ml)

Thera-d bevat vitamine d 3, hetzelfde type vitamine D dat wordt geproduceerd in onze huid na blootstelling aan zonlicht. De taskforce wijst erop dat er geen studies waren over het voordeel van screening voor andere gezonde volwassenen, maar vond wel dat het behandelen van supplementen de gezondheidsresultaten niet verbeterde voor een reeks problemen, waaronder kanker, diabetes type 2 en fracturen . Er werd geen effect van vitamine D (inclusief vitamine D-analogen) gevonden voor belangrijke cardiovasculaire voorvallen, waaronder hartfalen, myocardiaal infarct en beroerte na een follow-upperiode van 1 tot 6. Jarenlang hebben deskundigen aanbevolen dat vrouwen na de menopauze calcium en vitamine nemen d supplementen om osteoporose te voorkomen. Ondanks de hoge therapietrouw was de incidentie van niet-wervelbreuken vergelijkbaar bij postmenopauzale vrouwen aangevuld met vitamine d 3 (initiële dosis van 200.000 iu gevolgd door 100.000 / maand) of placebo gedurende meer dan drie jaar in de vitamine d-beoordeling (Vida) studie (79). Zo kan een laag vitamine D-gehalte een marker zijn voor andere aandoeningen, maar niet noodzakelijkerwijs een directe oorzaak van ziekte, zegt Dr. Een studie op basis van de grote selecte trial suggereerde dat supplementen zoals vitamine E en selenium bij sommige mannen zelfs prostaatkanker verhoogden. Rachitis en osteomalacie zijn de klassieke vitamine D-deficiëntieziekten.

Meer recent onderzoek heeft gesuggereerd dat hoge niveaus van vitamine D cognitieve stoornissen kunnen voorkomen bij patiënten met de ziekte van Parkinson, terwijl een andere studie heeft aangetoond dat een hoge vitamine D-inname tijdens de zwangerschap de spierkracht van het nageslacht kan verhogen. Afhankelijk van waar u woont en uw levensstijl, kan de productie van vitamine D afnemen of volledig afwezig zijn tijdens de wintermaanden. In 1923 toonde de Amerikaanse biochemicus harry steenbock aan de universiteit van Wisconsin aan dat bestraling met ultraviolet licht het vitamine d-gehalte van voedingsmiddelen en andere organische materialen verhoogde. Een meta-analyse van deze studies vond beperkte aanwijzingen voor een effect van vitamine d-suppletie op spierkracht en mobiliteit, gebaseerd op slechts één type test voor elke uitkomst. Calcium: gezondheidsvoordelen, voedsel en tekort calcium is essentieel voor levende organismen, inclusief de mens. We hebben een bevolking nodig die begrijpt dat je vitamine D krijgt als gevolg van blootstelling aan de zon, en als je geen blootstelling aan de zon krijgt, dan moet je aanvullen omdat je niet genoeg vitamine D krijgt uit je dieet, zei hij. Vitamine D-toxiciteit kan niet-specifieke symptomen veroorzaken, zoals anorexia, gewichtsverlies, polyurie en hartritmestoornissen. (1, 27) Het bewijs is het sterkst voor colorectale kanker, waarbij de meeste (maar niet alle) observationele studies aantonen dat hoe lager het vitamine D-gehalte, hoe hoger het risico op deze ziekten.

Probiotische supplementen dragen ook bij aan de gezondheid van de urine, waardoor de frequentie van urineweginfecties wordt verminderd door een populatie van gezonde bacteriën op de therapietrouwsites van het tractus te handhaven.