Eko Drogist: Supplementen, Vezels

NuNaturals, NuGrains, Oat Fiber, 1 lb (454 g)

NuNaturals, NuGrains, Oat Fiber, 1 lb (454 g) Supplementen, Vezels

NuNaturals NuGrains Oat Fiber

€ 3,50

Ga naar webwinkel >>

Product: NuNaturals, NuGrains, Oat Fiber, 1 lb (454 g)
Inhoud: 0.48 kg, 21.6 x 12.7 x 3.8 cm
Categorieën: Supplements, Fiber, Supplementen, Vezels Nederland

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
DIM Supreme, 60 Veggie Caps by Solaray

Resistente zetmelen gedragen zich op vergelijkbare wijze als oplosbare vezels in hun vermogen onverteerd door de dikke darm (dikke darm) te gaan en als brandstof te dienen voor de probiotica in de darm (17). Deze actie stimuleert peristaltiek, wat de samentrekking is van de spieren in het spijsverteringskanaal, de transittijd van de dikke darm vermindert en de consistentie van de ontlasting verbetert. Als u niet genoeg voedingsvezels consumeert, zult u hoogst waarschijnlijk last hebben van obstipatie, samen met andere problemen zoals hartaandoeningen, obesitas en darmkanker. Ieder van ons heeft ongeveer honderd biljoen darmflora in ons spijsverteringskanaal, tien keer zoveel als het aantal cellen in ons lichaam. 2 Dit is ruim onder de dv van 28 g voor vezels (recentelijk toegenomen van 25 g) voor een dieet met 2000 kcal. A: Het belangrijkste nadeel van supplementen is dat ze de vitaminen, mineralen en antioxidanten missen die je krijgt als je vezelrijk voedsel eet zoals groenten, fruit, volle granen, bonen en linzen. Een vergelijkbare vermindering van de energie-inname door vezelsuppletie werd waargenomen in een ander onderzoek.

Inuline wordt bijvoorbeeld sneller gefermenteerd in de dikke darm dan sommige andere vezels, wat resulteert in een verhoogde gasproductie en een opgeblazen gevoel. Er is vloeistof nodig om vezels door het spijsverteringskanaal te helpen duwen, en te weinig water met meer vezels kan constipatie verergeren. Onoplosbare vezels bestaan ​​uit voedingsmiddelen die niet in water oplossen. Een overzicht van de effecten van vezelsupplementen op gewichtsverlies 60 identificeerde 17 placebogecontroleerde klinische onderzoeken, waarvan de meeste mensen onderwerpen aan energiebeperkte diëten en vezel-supplementen (meestal onoplosbare vezels), 3 keer per dag vóór de maaltijd. Ze komen in de vorm van kauwtabletten, capsules of poeder en zijn geformuleerd met functionele vezels, die u helpen de aanbevolen hoeveelheid vezels voor uw lichaam te bereiken. Het is klinisch aangetoond dat het verhogen van de viscositeit van chymus met een viskeuze oplosbare vezel de cholesterol verlaagt voor de cardiovasculaire gezondheid, de glycemische controle verbetert bij type 2 diabetes, de ontlastingvorm normaliseert bij zowel obstipatie (verzacht harde ontlasting) als diarree (losse / vloeibare ontlasting van een bedrijf), en verbetering van de objectieve klinische metingen van het metabool syndroom (glycemische controle, lipoproteïneprofiel, body mass index / gewichtsverlies en bloeddruk). Ga naar deze handige website om een ​​specifieker overzicht van de dagelijkse inname van vezels op te zoeken, met leeftijdsindalingen.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Daily Turmeric, 2.08 oz (59.1 g) by MegaFood

Supplementen, Vezels – NuNaturals, NuGrains, Oat Fiber, 1 lb (454 g)

Natuurlijk zou je zeven pillen per dag verslinden, dus als je een enorme boost in vezelinname nodig hebt, zoek dan naar een poeder op basis van een supplement als je de smaak kunt verdragen. Het maakt gebruik van zowel natuurlijke als kunstmatige smaakstoffen, evenals de kunstmatige zoetstof aspartaam ​​en de kleurstof geel 6. Glucomannaan, een in water oplosbaar vezelsupplement afgeleid van de olifantensap, heeft belofte getoond als een effectief afslanksupplement. Dit is natuurlijk afhankelijk van het type vezel en de hoeveelheid die wordt geconsumeerd. Ze raadt dergelijke cliënten aan om supplementen te kopen totdat ze hebben deelgenomen aan wat ze noemt een zevendaagse uitdaging van 3-2-1: drie stukken fruit eten, twee liter water drinken en een portie havermout of zemelen hebben voedsel per dag gedurende een volledige week. Het is helemaal niet gearomatiseerd, dus het zal een beetje krijtachtig en droog zijn als je het recht opdrinkt, maar het is perfect om je te mengen met een eiwitshake of een smoothie. In plaats van te kijken naar kinderen een kleinere dosis van een vezelsupplement voor volwassenen te geven, bekijk dan deze 4 producten die kid couture zijn. De onoplosbare vezels in voedingsmiddelen zoals volle granen en groenten bulken op in de ontlasting en kunnen voedsel sneller door het spijsverteringsstelsel helpen. Het Institute of Medicine adviseert mannen en vrouwen dagelijks 38 gram en 25 gram vezels te consumeren. NuNaturals, NuGrains, Oat Fiber, 1 lb (454 g)

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Natures Answer, Plant Based Cal-Mag, 500/250 mg, 120 Vegetarian Capsules

NuNaturals, NuGrains, Oat Fiber, 1 lb (454 g) Beoordeling

Het nemen van twee van deze gummies is al genoeg om je de hoeveelheid dagelijkse vezels te geven die je nodig hebt voor de regelmaat. Soms kunnen mensen met bepaalde gezondheids- of leefomstandigheden niet alle vezels krijgen die ze nodig hebben uit voedsel. De beste bron van vezels van omega-3 olie, hoewel ze vet zijn, is echt gezond voor je, dus maak je geen zorgen over de beste bron van vezels. Bovendien verwijdert vezel ook overtollige hormonen, slijm en toxines. Vezel supplementen kunnen de absorptie van bepaalde medicijnen, zoals aspirine en carbamazepine (Carbatrol, tegretol) en anderen verminderen. Je kunt er dichtbij komen met een kom zemelengranen voor ontbijt en bonensoep voor de lunch. Methylcellulose wordt meestal gevonden in de schappen in producten zoals citrucel met smartfiber, dat 100 procent oplosbare vezels is en wordt gevonden in poedervorm. Het kan ook helpen om uw cholesterol onder controle te houden, wat natuurlijk goed is voor uw hart.

Vrouwen hebben slechts ongeveer 25 g fiberdaily nodig voor een gezond spijsverteringsstelsel. Zorg ervoor dat u vezelsupplementen gebruikt zoals aangegeven op het etiket. Oplosbare vezels van psyllium, als onderdeel van een gezond dieet met weinig verzadigd vet en cholesterol, kunnen het risico op hartaandoeningen verminderen. Mijn dieet bestaat voornamelijk uit groenten, dus mijn lichaam is gewend om veel vezels te hebben. De kauwproducten zijn suikervrij en bevatten ook zes b-vitamines en 100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid foliumzuur. De vezel is plantaardig en gebonden aan cellulose en stearinezuur (afgeleid van plantaardige bronnen, dus geen problemen voor vegetariërs en veganisten) en levert 1. Ze pakken een verrassende stoot: elke gummy bevat 2 gram oplosbare vezels, wat behoorlijk is goed voor een op pil gebaseerd vezelproduct. Deze aandoeningen verhogen het risico op coronaire hartziekten, dus het innemen van vezelinname kan nuttig zijn bij de behandeling van patiënten met een hoog risico op cardiovasculaire problemen.

Dit type vezel lost op in water en kan worden afgebroken door de natuurlijke bacteriën (Bacteria) in de darmen. Consumenten kunnen ook vezelsupplementen kopen om het cholesterol te helpen verlagen, het gewicht te beheersen of de bloedsuikerspiegel te stabiliseren. Levert onoplosbare vezels en eiwitten, vlas is ook een van de beste bronnen van plantaardige omega-3 vetzuren (Ala). Wanneer het goed wordt ingenomen, houdt vezel je spijsvertering in beweging, zegt Faye, maar ironisch genoeg kan het het tegenovergestelde effect hebben als je niet genoeg water drinkt.