Ekodrogist.nl: Bad, Schoonheid, Tandpasta, Mondverzorging, Tandheelkundige Tandvleesmuntjes

NutriBiotic, Dental Gel, Peppermint, 4.5 oz (128 g): Bad, Schoonheid, Tandpasta, Mondverzorging, Tandheelkundige Tandvleesmuntjes

Dental Gel, Peppermint, 4.5 oz (128 g) by NutriBiotic-Bad, Schoonheid, Tandpasta, Mondverzorging, Tandheelkundige Tandvleesmuntjes

€ 5,00

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: NutriBiotic, Dental Gel, Peppermint, 4.5 oz (128 g). Inhoud: 0.16 kg, 4.6 x 16.8 x 4.6 cm
Categorieën: Bad, Schoonheid, Tandpasta, Mondverzorging, Tandheelkundige Tandvleesmuntjes, Bath, Beauty, Toothpaste, Oral Dental Care, Dental Gum Mints

Nutribiotische, tandheelkundige gel, pepermunt, 4,5 oz (128 g) – waar de wetenschap van nature werkt. Met grapefruitzaad-extract, Aloe Vera, Vitamine C & Koeksoda. Gezondheid bevorderende grapefruitzaad extract. Genezing van aloë vera. Weefselversterking vitamine c. Tanden whitening koeksoda. Versnelt adem. Nutribiotische tandheelkundige gel smakelijk combineert de beste ingrediënten van zachte volksgezondheid met de beste moderne wetenschap: het helen van aloë vera, weefselversterkende vitamine C, tandenbloedsoda, botgebit boor en calcium, de antioxidant vitamine e en de gezondheid bevordering van eigenschappen van grapefruitzaad extract. Dagelijks gebruik van voedingsbanden tandheelkundige gel zorgt voor een helderder, gelukkiger lach. mironon Als een gepensioneerde tandarts moet ik je vertellen dat dit tandheelkundig middel alles heeft wat ik zou willen dat een van mijn patiënten zou gebruiken. Als ik nog aan het oefenen was zou ik dit aan mijn patiënten geven, of in ieder geval in bulk kopen om te verkopen. Gisteren heb ik het voor het eerst geprobeerd. Ik zou heel goed zeggen. Ik hou van milde grapefruit smaak gemengd met munt. Tanden voelen ook erg schoon. Deze tandpasta zorgt goed voor het houden van gingivitis in de baai, doet ook een goede taak om plaque te elimineren.

Dit is een van de beste tandpasta's die ik ooit heb geprobeerd. Ik zal er lang voor houden. Voor deze heb ik de ene met neem en granaatappel van Himalaya Herbals gebruikt, het was leuk, maar niet zo goed als dit! Enkele maanden later bestelt ik het opnieuw), de smaak is ook beter en het doet mijn tandvlees niet pijn. Ik was op zoek naar een tandreiniger die geen schadelijke ingrediënten had die de meeste tandpasta doen. Vooral xylitol. Deze is xylitolvrij. Yay! Ik heb dit een keer gekocht, en de handen daaronder zijn de beste natuurlijke tandpasta die we hebben gebruikt in vergelijking met andere merken. Moest het herbestellen!

Vergelijkbaar product:
Bad, Schoonheid, Deodorantspray, Voetenvoetsorg: Thai Deodorant Stone, Crystal Deodorant Mist, 8 oz (240 ml)

NutriBiotic, Dental Gel, Peppermint, 4.5 oz (128 g): Bad, Schoonheid, Tandpasta, Mondverzorging, Tandheelkundige Tandvleesmuntjes

Geweldig product en goede prijs in Ekodrogist.nl zoals altijd! Geweldige tandpasta. Hou van de smaak. Reinigt ook goed. Helpt mijn tandvlees. Geweldige spullen, geen fluoride of giftige ingrediënten. Goede smaak. We gebruiken al meer dan 15 jaar de nutriotische tandheelkundige gel en houden er nog steeds van. We vinden het graag op Ekodrogist.nl. Enkele van de artikelen waren in glazen flessen en ik was bezorgd dat ze tijdens verzending zouden worden gebroken, maar ze waren in perfecte staat omdat ze zo goed verpakt waren. De tandgel heeft een prachtige smaak en laat mijn mond schoonder dan alles wat ik tot nu toe heb geprobeerd. Een andere volwassene in het huishouden voelt het niet beter dan zijn gebruikelijke, en weigerde het niet meer te gebruiken. Maar ik hou ervan en zal opnieuw ordenen als de mijne uitkomt.

 Mooie lichte pepermuntensmaak, niet te sterk. Verfrissend. Het product is erg goed en ik hou van de textuur en heb er geen flouride in. Ik heb dit geprobeerd omdat het een kruid bevat om plaque te bestrijden. Ik ben gewend aan de smaak, en ik hou van je prijs. Dit is een geweldige tandpasta – grapefruitzaad extract is geweldig voor uw tandvlees en om infectie van uw mond te houden. Beste tandpasta! Ik heb 6 van hen gekocht.

NutriBiotic, Dental Gel, Peppermint, 4.5 oz (128 g): Bad, Schoonheid, Tandpasta, Mondverzorging, Tandheelkundige Tandvleesmuntjes

Deze tandpasta is het beste dat ik ooit heb geprobeerd. Uw tanden voelen zo schoon en whiter looking. Het voelt alsof je je tanden toch voorzichtig schoonmaakt. Pepermuntensmaak is geweldig! Ik heb deze spullen al bijna 10 jaar gebruikt en ik denk dat het het beste is. Deze tandpasta komt in een van de buizen dan is plat aan het ene uiteinde, zodat u het in uw medicijnkast kan opstaan. Ik gebruikte het een keer, stond het op en toen ik ermee ging, was ongeveer een derde van de tandpasta over de bovenkant en de zijkanten. Dat was mijn enige probleem met de buis. De tandpasta zelf reinigt goed en heeft een frisse smaak. het gaat allemaal om de smaak is het niet?

 Heb je een dure Japanse tandpasta omgeschakeld, die remineraliseert zonder flouride, gelandpasta. NutriBiotic, Dental Gel, Peppermint, 4.5 oz (128 g) Goed reinigt, verwijdert plaque, verfrissert geweldig! Maar we moeten andere pasta's cheredavaten, omdat het koeksoda bevat. Dit orale elixer is een geavanceerde tand- en tandpasta die is ontworpen voor maximale energetische en fysiologische mondgezondheid! Een alcoholvrije mondwater voor degenen die niet van de smaak van mint houden of allergisch zijn voor het. Er is een reden waarom deze tandpasta wordt aangeduid als alles in een tandpasta. Mijn mondhygiëniste was onder de indruk van hoe goed mijn tanden en tandvlees het laatst waren en ze is ook overgestapt op het gebruik van tandzout! Zachte formule mondwater met een ongeprepareerde smaak (voorheen ongeprepareerde mondwater), uniek unflavored voor degenen die een gevoeligheid voor mint hebben en toch de verste adem willen hebben. Het onderzoek naar orale probiotica is exponentieel toegenomen. Ons assortiment tandverzorgingsproducten biedt alles wat u nodig heeft om uw tanden in topvorm te houden tussen bezoeken aan de tandarts. Voeg gewoon een druppel of twee toe aan je kokosolie of een andere olie naar keuze. Net als sensodyne bevat het vijf procent kaliumnitraat. Geactiveerde houtskooltanden die tandpasta wit maken, verwijdert bacteriën uit uw tanden en mond. Solis stelt voor dat je het toevoegt aan de line-up, stat.

Vergelijkbaar product:
Bad, Schoonheid, Shampoo, Haar, Hoofdhuid, Conditioner: Auromere, Ayurvedic Shampoo, Neem Plus 5, 16 fl oz (473 ml)

Review: NutriBiotic, Dental Gel, Peppermint, 4.5 oz (128 g)

Als u of iemand van wie u houdt, uw tanden hebben vervangen door kunstgebitten, moet u extra voorzichtig zijn om ze in goede conditie te houden. Het bedrijf heeft nog niet bevestigd of dit nano-titaandioxide gebruikt, maar ik heb dit gebruik onmiddellijk met mijn kinderen stopgezet, tenzij ze dit allemaal uit hun product verwijderen. Gezonde tanden voor een natuurlijke glimlach: de eerste stap naar een gezonde glimlach is goede mondhygiëne. Heilige wierook en mirre versmelten met alkalisch natriumbicarbonaat om je orale ecologie te verzachten en te ondersteunen door zure speeksel en bani te neutraliseren. Net als de rest van ons lichaam zijn onze tanden en mondgezondheidssystemen een levende, veranderende omgeving. De ingrediënten in deze formule zijn enkele van de beste bronnen van deze mineralen en vitamines, zoals spirulina blauwgroene algen, sinaasappel- en citroenschillen en paars dulse zeewier. Deze tandpasta maakt je tanden wit. Helaas zijn bijna alle tandpasta's op de markt rijk aan potentieel gevaarlijke en controversiële chemicaliën in plaats van gezonde. De natuurlijke tandarts in één tandpasta is gemaakt na vele experimenten om een ​​perfecte oplossing te maken voor gingivitis en andere tandvleesaandoeningen. Ze hoopten dat, door goede tandenborstelgewoonten aan schoolkinderen te leren, de nieuwe gewoonten van de kinderen andere gezinsleden zouden beïnvloeden. De tandpasta is geweldig voor mensen met tandgevoeligheid.

Met dat voorbehoud in het achterhoofd, toonden Tom's of Maine, gewoon witte, natuurlijke fluoridetandpasta in zoete munt onze favoriet, met een hoog niveau van schurend vermogen om oppervlakkige vlekken te verwijderen, maar een verrassend zachte, niet-korrelige textuur. Het is een tonicum voor de lever, het hart, de maag en de alvleesklier. Omdat we al een gedetailleerd beeld hebben gemaakt van de ergste tandpasta- ingrediënten die er zijn, laten we de goede componenten van je pasta of geltandpasta van naderbij bekijken. Hij gebruikte zijn kennis om een ​​natuurlijke tandpasta te formuleren die nu met vertrouwen de tandvleesaandoeningen bestrijdt. Maak een positieve eerste indruk en een blijvende indruk met een mooie glimlach; een glimlach begint met glanzende witte tanden, wat betekent dat flossen en poetsen belangrijk is. Ouders zoeken bijvoorbeeld vaak naar alternatieven voor gefluorideerde tandpasta's als hun kinderen allergisch of bijzonder gevoelig zijn. Hoewel de tandpasta werkt ondanks dat hij waterig is, heb ik gemerkt dat het gemakkelijk is om mensen af ​​te zetten van terugkoop omdat we over het algemeen waterige tandpasta's haten.

Deze tropische plant zit vol met voordelen voor mondverzorging, zoals vele onderzoeken hebben aangetoond, waardoor het perfect is voor je tandpasta. Deze producten zijn allemaal gemaakt om tanden witter te maken en de mond te herstellen naar een natuurlijke schone en alkalische staat zonder de toevoeging van schadelijk fluoride of andere agressieve chemicaliën. De natuurlijke tandarts was op alle fronten een winnaar. Het reinigen van uw tanden en tandvlees met zachte producten zoals de natuurlijke tandarts helpt de natuurlijke witheid van uw tanden te onthullen en gingivitis en andere mondgezondheidsproblemen te voorkomen. De natuurlijke kracht van zuiveringszout neutraliseert zuren die het glazuur verzwakken en eroderen, voor sterkere, gezondere tanden en tandvlees.