Ekodrogist.nl: Supplementen, Leverproducten, Gedroogde Lever

Nutricology, Liver Beef, Natural Glandular, 125 Veggie Caps: Supplementen, Leverproducten, Gedroogde Lever

Liver Beef, Natural Glandular, 125 Veggie Caps by Nutricology-Supplementen, Leverproducten, Gedroogde Lever

€ 13,00

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Nutricology, Liver Beef, Natural Glandular, 125 Veggie Caps. Inhoud: 0.11 kg, 6.4 x 6.4 x 11.7 cm
Categorieën: Supplementen, Leverproducten, Gedroogde Lever, Supplements, Liver Products, Desiccated Liver

Nutricologie, rundvlees, natuurlijk klier, 125 veggie caps – innovatieve voeding. Hypoallergeen. Voedingssupplement. Biedt leverweefsel. Ons natuurlijk kliermateriaal is afgeleid van overheidsinspecteerde, gevarieerde dieren, opgevoed in Nieuw Zeeland en Australië, waarvan de veeteeltregels onder de strengste ter wereld staan. Het materiaal wordt gevriesdroogd, wat betekent dat het onmiddellijk bevroren wordt, dan onderworpen wordt aan een hoog vacuüm dat vocht rechtstreeks uit de vaste toestand verdampt. Geformuleerd door dr. Nicholas Gozalez m. d. mironon Grote bron van vitamine a, en ook koper en alle bs. Veel makkelijker te innemen dan de werkelijke lever! Ik wilde weten hoeveel ruwe rundvlees lever het nam om een ​​capsule van dit product te maken, zodat ik mijn vitamine een inname kon uitwerken.

Het bedrijf was erg behulpzaam en ze antwoordden: het duurt 2000 mg verse rundvleeslever om één 500 mg capsule van de leverkwaliteit natuurlijk klier te maken. We routinematig niet de vitamine a-inhoud testen, maar we weten van onze leverancier van andere projecten die ze hebben gedaan dat bevroren gedroogde rundvlees lever kan bevatten tot 50.000 mcg retinol (vitamine a) per 100 gram, die natuurlijk afbreekt over ongeveer 5 maanden tot ongeveer 20, 000 mcg's per gram. We kwamen erop omdat de man anemisch was en zich hersteld van kanker en de meeste succesvolle kankerdocumenten raden aan om een ​​leveraanvulling te nemen om de gezondheid te herstellen (zoals gerson, kelley en gonzales). Ze klonk heel goed voor me, dus ik dacht dat ik ze ook zou proberen. Ik vond dat op de dagen dat ik ze nam, ik gelukkiger was en meer energie had. Ik denk dat als er meer mensen lever aan leverden of een gedifferentieerde supplement namen, zou er minder behoefte aan anti-depressiva zijn. Ik denk dat ik waarschijnlijk al jaren zacht depressief ben geweest, maar deze leveraanvulling zorgt ervoor dat ik gelukkiger en energieker voelt dan ik ooit heb gehad. Sterk aanbevolen. Goede bron gebalanceerde vitaminen en mineralen. Opmerkelijke positieve resultaten in 2 weken.

Vergelijkbaar product:
Supplementen, Aminozuren, L Glutamine, L Glutamine Poeder: Bluebonnet Nutrition, L-Glutamine Powder, 8 oz (228 g)

Nutricology, Liver Beef, Natural Glandular, 125 Veggie Caps: Supplementen, Leverproducten, Gedroogde Lever

Dosering: 2 capsules 's morgens en 2' s avonds. Beveel deze echt aan. Ik voel me veel beter en ik heb 2 auto-immuunziekten en ik heb gebrek aan voedingsstoffen. Dit heeft alles wat ik kort ben, inc en niet alleen b12, folaat en ijzer met alle co-factoren. Briljant product. Ik neem 6 per dag. Nog steeds te zien wat mijn bloedonderzoeken zijn als de volgende keer, zoals ik nu op mijn tweede fles zit. Vingers kruisen, maar het is hoe je dat voelt. Ik hoor lichamelijke bouwers die in grote hoeveelheden leverpillen gebruiken. Stoort mijn maag helemaal niet.

Ik hoop dat dit mijn ijzeren niveaus zal verhogen. Er is veel inheemse wijsheid in het eten van de organen van dieren om onze eigen organen beter te laten functioneren, en dat geldt zeker voor dit product. Ik kon op de eerste dag van de opname van deze klier vertellen dat ik meer energie had, en in de komende dagen begon ik een toename van mijn eetlust. Ik heb al 3 maanden moeite gehad met de vetziekte, die al ongeveer 20 pond heeft verloren en twee keer per dag melkdistel opneemt. Dit product is een turbo booster voor mijn herstel. Voor iemand anders daar die vetlever heeft om te veel koolhydraten te eten, moet u ervoor zorgen dat als u meer ketogeen wordt (meer calorieën uit vet), de vezel inname drastisch verhogen en appelschijfjes door de hele dag eten. Snel gewichtsverlies en een dikke dieet kunnen galstenen veroorzaken. Ik heb de moeilijke weg geleerd. Maar hoge vezels en appelschijven door de dag hebben de galsteenprobleem omgedraaid. Veel geluk voor iedereen die hun levergezondheid wenst te herstellen! Ik voel me zo veel beter als ik dit gebruik. Geeft me energie.

Nutricology, Liver Beef, Natural Glandular, 125 Veggie Caps: Supplementen, Leverproducten, Gedroogde Lever

 Sinds het nemen van deze, heb ik opgemerkt dat ik betere energie niveaus heb, ik heb erg laag ijzer. Ik weet niet zeker hoeveel dit mijn metingen zal verbeteren, omdat het te vroeg is om te vertellen. Maar het geeft me zeker meer energie. Goed. Heeft 5 capsules 5 capsules per dag, net zoals bij een ander merk leveraftreksel, dat ook dezelfde bron en duurder is, maar heeft geen verschil opgemerkt of gevoeld met dit product. Nutricology, Liver Beef, Natural Glandular, 125 Veggie Caps Zal blijven gebruiken voor een paar weken om te zien of er een reactie is opgemerkt. Goed product. Ik kan dit nemen zonder te denken aan een orgaan. Heeft geen vreselijke geur. Ik lijd aan bloedarmoede en neem regelmatig rundvlees aan. Het verhoogt mijn kracht drastisch en ik ben minder moe (duurt ongeveer 1-2 maanden om in te schoppen als je een nieuwkomer bent bij dit supplement). Ik heb al eerder bekende bekende merken geprobeerd, en dit is de eerste die mijn maag niet verstoord maakt. Het heeft geen additieven zoals andere formules, dus geen negatieve reacties. De moeite waard de aankoop en een noodzakelijke aanvulling voor mijn gezondheidsregiment.

Vergelijkbaar product:
Jarrow Formulas, PS 100, Phosphatidylserine, 100 mg, 30 Softgels: Supplementen, Fosfatidylserine, Aandachtsverliesstoornis, Toevoeging, Adhd, Hersenen

Review: Nutricology, Liver Beef, Natural Glandular, 125 Veggie Caps

Leuk, smaakt goed. Lijkt te leveren. Ik zou opnieuw bestellen. Goede kwaliteit. Ik gebruik deze voor de mensen en dieren in mijn huis – geen klachten. Ounce per ounce, met gras gevoede runderlever is een van de voedingsmiddelen met de meeste voedingsstoffen in de hele wereld. Ik ben echter blij dat ik het positieve neveneffect ervaar van meer energie te hebben en het algehele welzijn te voelen. Naast andere belangrijke functies helpen aminozuren bij het opbouwen en repareren van spieren. Het macronutriënt eiwit helpt met tientallen functies in het lichaam, inclusief het onderhouden van spiermassa, wat vooral belangrijk is naarmate we ouder worden. Om deze reden moet de lever worden beschouwd als een eerstelijnsoptie om de ijzerstatus te beheren. Dit onderdeel van de lever werd de anti-vermoeidheidsfactor genoemd omdat wetenschappers niet precies weten wat het is dat helpt bij vermoeidheid en uithoudingsvermogen. Het voorbereiden van het supplement als een capsule, tablet of injectie maakt verdere verwerking tot een noodzaak die gepaard gaat met risico's. Om al deze functies uit te voeren, moet de lever een aantal voedingsstoffen concentreren.

Na een aantal weken werden de ratten vervolgens in een vat koud water gedaan, waar ze niet uit konden klimmen. Gebruik voorzichtig bij patiënten met hepatopathie met verminderde klaring van menselijk groeihormoon, omdat leverextract de neiging heeft om het metabolisme te normaliseren. Dit type hoogwaardige lever zit boordevol vitaminen, mineralen, eiwitten en gezonde vetten die de collageensynthese ondersteunen (denk aan huid, haar en bindweefsel), de immuungezondheid en de gezondheid van hart, hersenen en lever. Toen we begonnen uit te leggen dat mensen vaak onze gedroogde lever nemen omdat ze niet van de smaak van de lever houden, vertelde ze ons dat haar oneindig schattige zoon van 19 maanden op onze gedroogde levercapsules kauwt en smeekt om meer! Terwijl Paul onderzocht en vond de beste organische en eerlijk verhandelde producten mogelijk. Groep 3 at het basisdieet maar had 10% gedroogde lever toegevoegd aan hun rantsoenen. Waarom – omdat dezelfde enzymen die la in aa zetten ook ala (en epa) in dha omzetten.

Ons voedingsprofiel toont ongeveer 4.000 tot 5.000 IUS vitamine A voor een portie van zes capsules. Toen ik voor het eerst aan dit experiment begon, nam ik een fles gedroogde levertabletten uit mijn lokale hele voedselwinkel.