Ekodrogist.nl: Sport, Eiwit Bars

Oh Yeah!, One Bar, Peanut Butter Pie Flavor, 12 Bars, 2.12 oz (60 g) Each: Sport, Eiwit Bars

One Bar, Peanut Butter Pie Flavor, 12 Bars, 2.12 oz (60 g) Each by Oh Yeah!-Sport, Eiwit Bars

€ 21,50

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Oh Yeah!, One Bar, Peanut Butter Pie Flavor, 12 Bars, 2.12 oz (60 g) Each. Inhoud: 0.86 kg, 15.2 x 17.8 x 5.1 cm
Categorieën: Sport, Eiwit Bars, Sports, Protein Bars

Oh ja !, Eén bar, pindakaastaart, 12 bars, 2. 12 oz (60 g) elk – gecertificeerd glutenvrij. Slechts 1 g suiker 22 g eiwit. Natuurlijk en kunstmatig gegeurde eiwitbalk. Vroege ochtenden, hectische dagen, verschuivende prioriteiten, het bereiken van dromen – alles in onze dagelijkse routine. Als het gaat om het invullen van onze lichamen met eten, is het gemak de dominante factor! O ja! Eén bar is gemaakt om uw beslissingsproces te vereenvoudigen, waardoor u superieure ingrediënten kunt verdienen, zowel voedzaam als smaakvol, dat een aantal van de beste momenten van uw leven zal veroorzaken. mironon Een geweldig product voor liefhebbers van pindakaas. Een huishoudelijke favoriet, adviseer, jij bent degene. Dit merk is het beste onder de hele markt, zo geweldig! U moet dit proberen als u van pindakaas houdt! Het smaakt zacht en deluxe in vergelijking met de quest bar. Ik denk dat de textuur de mousse taart is.

Geweldige proeverij bar. Een romige pindakaad die niet wasachtig is en een dikke taai centrum met knappe stukken gepofte rijst. Een steviger, meer traditionele stijl eiwit bar vergeleken met de overwinning bar. De denseness maakt dit ook meer vulling dan de overwinning. De smaak is pinda, vooral de coating, maar niet overweldigend en ik werd niet verveeld voordat mijn doos liep. Coating was een beetje gesmolten, maar bleef vrij goed voor een Australische zomer. Over het algemeen – best gecoate lage carbide eiwit bar die ik heb geproefd. Zeer lekker, iets anders dan uw standaard chocolade! Blijft niet aan je tandvlees zoals sommige andere merken de neiging hebben om te doen, en niet overdreven zoet ook. Fantastisch zoetproeverij, zeker een van mijn favorieten! Genieten!

Vergelijkbaar product:
Sport, Stikstofoxide: ALLMAX Nutrition, H:VOL, Nitric Oxide Pre-Workout + Vascular Blood Volumizer, Pineapple Mango, 10.1 oz (285 g)

Oh Yeah!, One Bar, Peanut Butter Pie Flavor, 12 Bars, 2.12 oz (60 g) Each: Sport, Eiwit Bars

Ik ben een pindakaas en ik vind dit heerlijk. In vergelijking met de spierkruid – pindakaasbeker, heeft dit een plakkerige, pindakaasboter. Als u een pindakaasventilator bent, beveel ik dit sterk aan. Het is pinda's dromen in een bar, zo geweldig de beste. Heeft niet de slechte na-smaak de meeste bar hebben liefde, het is echt verslaafd. Verliefd op deze bars, ik vond deze bar zo leuk, zo lekker, smaakt echt goed voor pindakaasminnaars, er is een beetje na smaak maar niet te kritisch. Geweldige smaak, ik hou ervan, smaak is geweldig. Voedingsfeiten zijn van hoge kwaliteit, behalve het verzadigde vet, wat iets hoger is dan zoektocht, het was geweldig, heel erg goed. EEN. Kaneel: exotische raw jungle pinda's, ceylon kaneel en kokosnoot nectar combineren voor een heerlijke veganistische versie van honingnoot smaak. Ze kunnen ook energie leveren in de vorm van koolhydraten of vetten, evenals vitaminen of mineralen voor het ondersteunen van uw algehele gezondheid. Een belangrijke kracht achter de vertraging was het onvermogen van de categorie om winsten te matchen met andere sportvoedingscategorieën bij consumenten buiten de traditionele kerndemografie van bodybuilders en topsporters. De pindakaasbar kwam een ​​paar dagen later aan en het is misschien wel de best smakende eiwitreep die ik ooit heb gehad.

Oh Yeah!, One Bar, Peanut Butter Pie Flavor, 12 Bars, 2.12 oz (60 g) Each: Sport, Eiwit Bars

Je hebt zeker geen flinke pre-workout eiwitreep of een dikke steak nodig. Voor de meer serieuze sporter, wanneer gecombineerd met dagelijkse, rigoureuze trainingsroutines, kunnen eiwitrepen atleten helpen slankere spieren te bouwen tegen soja- versus weiproteïnebars: effecten op de oefeningsinvloed op de vetvrije lichaamsmassa en antioxidantstatus. De hoeveelheid eiwit die voor dit voordeel nodig is, is ongeveer 6 gram (minder dan 1 ounce vlees). Ik draag deze in mijn tas voor snackvervanging of halveringstraining. Quest-voedingsheld hero-eiwitreep, bosbessen-schoenmaker, 17 g eiwit, 10 g vezels, 4 g netto-koolhydraten, 170 cals, weinig koolhydraten, glutenvrij, soja-vrij, 2. Deze hebben een zeer dunne chocoladelaag die een beetje kan smelten als je deze draagt op je persoon, maar het is heel klein, ze reizen vrij goed zonder een enorme puinhoop. Als je het na een zware training consumeert, kun je beter op het goede spoor blijven. Quest voedings eiwitreep, bestseller variëteitpakket, 12 smaken, eiwitrijke repen, low carb bars, glutenvrij, soja vrij, 2. Om dingen in het juiste perspectief te plaatsen, hebben muscletech nitro-crunch en bsn protein crisp bar slechts vijf gram en twee gram suiker per portie, respectievelijk. Oh Yeah!, One Bar, Peanut Butter Pie Flavor, 12 Bars, 2.12 oz (60 g) Each Toffee-vanille is een smaak die normaal gesproken jeuk veroorzaakt voordat je zelfs maar een hapje neemt, maar deze repen houden eigenlijk hun zoetheid onder controle.

Vergelijkbaar product:
Sport, Eiwit Bars: Detour, Whey Protein Bar, Chocolate Chip Caramel, 12 Bars, 3 oz (85 g) Each

Review: Oh Yeah!, One Bar, Peanut Butter Pie Flavor, 12 Bars, 2.12 oz (60 g) Each

Bij aaa supplementen zijn we toegewijd aan het verbeteren van uw gezondheid, vitaliteit en kwaliteit van leven door middel van goede voeding, fitness en suppletie. De fijne details: slechts 10 g eiwit per 45 g bar, een beetje minder dan wat de meeste mensen graag direct na een zware trainingssessie wegleggen. Marktbereik: de markt voor sportvoeding en -supplementen ziet een snelle groei, aangedreven door een toenemende vraag naar sportvoeding van consumenten van verschillende leeftijden en inkomenscategorieën. Het zien van eiwitrepen met sucralose en kunstmatige voedingskleurstoffen komt regelmatig voor. Zelfs zonder eiwitrepen en andere voedingssupplementen krijgen atleten meer eiwitten dan nodig is. Experts geloven dat toegevoegd eiwit kan helpen deze gezondheidstoestand te voorkomen. Met dat zou het nu een goed moment zijn om erwteneiwit in je sporttas te stoppen. Nieuw onderzoek suggereert dat het eten van eiwitten voordat je traint, de spierontwikkeling kan optimaliseren. Hun criteria: Bars die het dichtst bij echt voedsel liggen en die hoogwaardige eiwitbronnen en de meest natuurlijke ingrediënten bevatten.

Wanneer je tijdens een drukke dag op het werk rondloopt of diep in het bos bent tijdens een inspannende wandeling, is er niets boven het onthouden dat je een bevredigende eiwitreep hebt ingepakt om te eten op het ongelegen moment waarop de honger toeslaat. Bodybuilders en atleten die alleen geïnteresseerd zijn in het opbouwen of onderhouden van spiermassa, kunnen dit nodig hebben. Hun doel: om atleten te overtuigen hebben ze extra eiwitten nodig om spieren op te bouwen en te herstellen van oefening. dus, zo dankbaar om soja-vrije veganistische proteïnebars te vinden nadat mijn faves plotseling werden stopgezet. 9 Gms pro / lb), heb je 144 gram eiwit nodig, een hoeveelheid die je gemakkelijk zou kunnen consumeren van een dagdieet met 1 kwart magere melk (30 Gms eiwit), 1 kan tonijn (30 Gms pro) en 8 ons kip borst (70 Gms pro). Gewapend met deze kennis over wat te zoeken in eiwitrepen, hebben we dapper ons een weg gebaand door zoveel mogelijk mensen. Het omvat sportvoeding zoals eiwitpoeders, eiwitrepen, pre-workout drankjes, enz. Bovendien waren haar trainingsmaatjes enthousiast over deze producten als essentieel voor hun trainingen, en al snel voelde het hebben van haar eigen voorraad sportvoeding-snacks net zo belangrijk als het dragen krachtige fitnessapparatuur.

Daarnaast heeft erwteneiwit vrijwel geen cholesterol en verzadigd vet.