Ekodrogist.nl: Supplementen, Diindolylmethaan (Dim)

Olympian Labs DIM-100, 60 Vegetarian Capsules: Supplementen, Diindolylmethaan (Dim)

60 Vegetarian Capsules by Olympian Labs DIM-100-Supplementen, Diindolylmethaan (Dim)

€ 14,00

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Olympian Labs DIM-100, 60 Vegetarian Capsules. Inhoud: 0.05 kg, 10.7 x 5.6 x 5.6 cm
Categorieën: Supplementen, Diindolylmethaan (Dim), Supplements, Diindolylmethane, Dim,

Olympische labs inc. , Dim-100, 60 vegetarische capsules – farmaceutische kwaliteit. Ondersteunt evenwichtige hormoonniveaus. Ondersteunt lean spiermassa. Uitstekend voor zowel mannen als vrouwen. Vegetarisch. Niet gmo. Allergen vrij. 60 porties. Voedingssupplement. Olympische labs, incl. De producten worden gemaakt van de hoogste kwaliteit ingrediënten en vervaardigd volgens de huidige goede productiepraktijken (cgmp). mironon Net begonnen met het nemen van prostaat- en urineproblemen. Dit kan ook negatieve bijwerkingen hebben, dus ik volg de wet van drie regels: ik neem de ene elke andere dag, dan kijk hoe het lichaam reageert, neem dan een andere de dag na een pauze.

Maandagen, woensdagen en vrijdagen, dan sla het over het weekend over, waardoor de lever en de nieren voldoende tijd hebben om te verwerken en te reinigen. Wees altijd voorzichtig. Zeer belangrijk om veel water te drinken, vooral voor senioren. Nierfunctie kan worden aangetast: het nemen van supplementen en medicijnen zorgt voor extra eisen aan de nieren en lever, u moet ze veel vloeistof voor verwerking geven. Het menselijk lichaam bestaat uit 70% water om een ​​reden. Beter extra bezoeken aan de badkamer dan aan het ziekenhuis. Supplementen mogen niet licht worden genomen (geen woordspeling is bedoeld). Alles heeft een effect. Let op wat je lichaam vertelt: rugpijn (niet te verwarren met een slechte rug) is het eerste signaal van de nieren dat er iets op is. Stop onmiddellijk alle supplementen te nemen totdat alle pijnsignalen afnemen. Verhoog de vloeistoffen voorzichtig. Vervolgens ga je geleidelijk – na vijf dagen hiatus – opnieuw met je zorg. Heeft enorm geholpen met oestrogeen dominantie.

Vergelijkbaar product:
Supplementen, Appelcider Azijn: Natures Life, Apple Cider Vinegar, 250 mg, 250 Tablets

Olympian Labs DIM-100, 60 Vegetarian Capsules: Supplementen, Diindolylmethaan (Dim)

Vettig haar en huid verbeterd. Endo symptomen sterk afgenomen. Stemming verbeterd. Pijn verminderde. Geen bijwerkingen. Het werkt! Eindelijk ontdekte het supplement dat de extreem uitputting en chronische vermoeidheid die ik twee decennia geleden heb geleden wegens ongediagnosticeerde oestrogeen dominantie. Een pil en ik voel het verschil. Belangrijke reliëf in 15-20 minuten, maar het werkt super snel! Ik ben blij met dit. Ik neem ook pregnenolone en maca met af en toe progesteronroom maar uit de 4, dit is de cadillac van oestrogeen nukers! Helaas omdat ik 4 per dag heb, liep ik op de herdenkingsdag en moest bij mijn lokale winkel bestellen: ze hadden dit niet, dus ik kocht een ander merk dat dubbel is en half geldig is.

Dit is de beste bar geen! Ik heb geen andere merken nodig. Stop dit alstublieft! Ik heb veel dims geprobeerd en niemand is zo goed als dit merk, 2 caps per dag is genoeg om me door te zien en ernstige pms te vermijden. Deze dim schijnt gel met mijn beste lichaam. Ik heb een enorme verbetering opgemerkt in mijn huid, hormoon niveaus zijn evenwichtig (gecontroleerd na 4 maanden van het gebruik van 200mg van deze dim dagelijks) en de liefde handgrepen vet smelt weg meestal is dit de laatste plaats die ik vet verloor en is zeer koppig. Heel blij met deze dim en arriveert altijd snel en tegen een redelijke prijs.

Olympian Labs DIM-100, 60 Vegetarian Capsules: Supplementen, Diindolylmethaan (Dim)

Zowel mijn man als ik heb dit product gebruikt. Mijn man heeft energie en uithoudingsvermogen hergebruikt, en zijn manbroek is aanzienlijk verminderd in omvang. Hij is 66 jaar oud. Ik heb het niet zo regelmatig als hem genomen, maar ik merk op een toename van energie wanneer ik dat doe. Uitstekend product. Eigenlijk gebalanceerd mijn hormonen. Ik gebruik ook maca poeder, maar dit maakte een groot verschil op een positieve manier. Dit is de derde fles die ik heb gehad en om eerlijk te zijn, het grootste resultaat tot nu toe is om een ​​deel van mijn manheid terug te krijgen. Ik was meer dan tevreden over de resultaten van dit product en zal het blijven gebruiken voor zo lang ik de voordelen voelt. Ik wil ook graag Ekodrogist.nl feliciteren met een geweldige en tijdige service die ze over de hele wereld leveren (altijd sneller dan mijn lokale leveranciers van om de hoek) goedkoper dan ook. Blij dat ik dit product zonder soja heb gevonden. Dit product bleek van de hoogste kwaliteit te zijn en bleek zeer effectief te zijn.

Olympian Labs DIM-100, 60 Vegetarian Capsules

Ik heb dit product gebruikt als onderdeel van een estrogeen detox. Binnen de eerste 7 dagen ging ik over een jurkgrootte in mijn dijen, een gebied waar grote huidvouwen het hoge oestrogeengehalte in mensen aanduidden. Dit product deed precies wat het moest doen, het was makkelijk te nemen en ik voelde me goed terwijl ik mijn detox maakte. Ik kom terug naar dit product volgende keer dat ik een detox doe! Bedankt, ik gebruik dit in combinatie met thorne calcium d-glucaraat om mijn lichaam te helpen overtollige oestrogeen te verwerken en te scheiden. Deze twee supplementen hebben samen mijn symptomen van hete flitsen, nachtzweten, weepigheid en opgeblazen elimineren. Vorig jaar begon ik met verschrikkelijke hormonale acne nadat ik breasfeeding stopte.

Vergelijkbaar product:
Supplementen, 5-Htp, Aminozuren: Nutricology, Free Aminos, 100 Veggie Caps

Review: Olympian Labs DIM-100, 60 Vegetarian Capsules

Ik heb altijd slechte huid gehad, behalve de tijden die ik zwanger ben of bfing, dus ik wist dat mijn huid waarschijnlijk een beetje erger zou worden, aangezien mijn hormonen opnieuw wonky zouden gaan. Goed. Mijn gezicht is letterlijk opgeblazen, voor iets meer dan 6 maanden ging mijn huid bijna helder tot het punt waar mijn hele gezicht overbelast was en gevuld was met ontstoken puistjes (die diepe, monsterachtige die onmogelijk zijn om te verbergen). Ik heb geprobeerd alles wat ik kon denken. Vitamine a, visolie, zink, eten echt schoon, ik elimineerde zuivel en gluten uit mijn dieet (ik probeer het nog steeds te doen) en niets hielp. Toen lees ik over dim en begon 2 capsules per dag te nemen, één met ontbijt en één met lunch. Na twee weken zag mijn gezicht heel anders uit, het was niet meer een vette, rode puin met twee miljard rode vlekken meer.

Ik ben nu al 5 maanden dikker en ik ben bijna altijd duidelijk en mijn gezicht heeft een mooie, even mooie toon. Als ik een pauze krijgt, is het om mijn ovulatie en / of als ik heel wat vreselijk eet voor een paar dagen. Ik hou van deze spullen, het heeft me echt geholpen. Ik heb ongeveer een jaar nodig om mijn oestrogeenverhouding te verbeteren tot anti-kanker. Zeer goed product! Dit product heeft me ernstige leverproblemen veroorzaakt, wees voorzichtig met de dosering. Ik heb deze tabletten al een jaar gebruikt en ze hebben mijn huid aanzienlijk verbeterd en gewist. Ik kan ze sterk aanbevelen!

Het maakte eigenlijk de willekeurige haren op mijn gezicht erger. Het zou kunnen zijn omdat mijn hormonen net zo gek zijn. Ik zal het nogmaals proberen nadat ik calcium d glucaraat heb genomen, waarmee ik beter geluk heb. Ik bracht enkele flessen van deze dim en het werkte wonderen, maar dan veranderden ze de pillen (ik weet niet zeker hoe de ingrediënten vermeld hetzelfde zijn, ze kijken en ruiken een beetje anders) en daarna komen alle symptomen terug en Ze stopten met werken. Hoewel ik sceptisch voel, heb ik wat onderzoek gedaan naar dim, en het heeft heel wat positieve voordelen voor de gezondheid. Als iemand met pcos, heb ik geprobeerd reliëf te vinden van veel van de symptomen. Ik geloof dat dit mij heeft geholpen met mijn cyclus, moet me doorgaan om te kijken of de volgende maand hetzelfde is of als deze maand een fluke was.

Dit zijn de vuilste proeverij die ik ooit heb gehad in 50 jaar van het nemen van supplementen.