Ekodrogist.nl: Sport

Optimum Nutrition, Gold Standard, 100% Whey, Banana Cream, 5 lbs (2.27 kg): Sport

Gold Standard, 100% Whey, Banana Cream, 5 lbs (2.27 kg) by Optimum Nutrition-Sport

€ 59,50

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Optimum Nutrition, Gold Standard, 100% Whey, Banana Cream, 5 lbs (2.27 kg). Inhoud: 2.56 kg, 28.7 x 19.8 x 19.8 cm
Categorieën: Sport, Sports

Optimale voeding, gouden standaard, 100% wei, bananencrème, 2,1 kg (kg) – 24 g eiwit. 5. 5 g bcaas. 4 G glutamine & glutaminezuur. Natuurlijk en kunstmatig gearomatiseerd. Whey eiwit isoleren. Primaire bron. 100% van het eiwit van wei. Verboden stof getest. Proteïne poeder drink mix. 73 porties. De echte kracht van wei. Whey-eiwitisolaten (wpis) zijn de zuiverste vorm van weiproteïne dat momenteel bestaat. Wpis is duur om te gebruiken, maar onder de beste eiwitten die geld kan kopen. Daarom zijn ze het eerste ingrediënt dat u leest op het gouden standaard 100% wei label. Door het gebruik van wpi als het primaire ingrediënt, samen met premium ultrafiltreren wei-eiwitconcentraat (wpc), kunnen we 24 gram spieropbouwend eiwit in elke portie verpakken.

Op de aandacht voor detail strekt zich ook uit tot mengbaarheid. Deze superieure kwaliteit poeder is geinstalleerd om makkelijk te mengen met een shaker cup of gewoon een glas en lepel. Het is geen twijfel dat dit de standaard is waarmee alle andere weiproteïnen worden gemeten. Natuur voorkomend aminozuur profiel essentail aminozuren (EAA) conditioneel essentiële aminozuren (CAAS) essentiële aminozuren (naas) tryptofaan arginine asparaginezuur valine cystine serine threonone tyrosine glycine isoleucine histidine alanine leucine proline lysine glutamine en glutaminezuur fenylalanine methionine kenmerkende hoeveelheden per portie ~ 11 g ~ 7. 7 g ~ 5. 3 g totale bcaas 5. 5 gram boven de basis. 77% eiwit op gewicht (24 g eiwit per 31 g portiegrootte). Whey proteïnenisoleren (wpi) hoofdbestanddeel. Whey-eiwit microfracties van wei-eiwit isolaat en ultrafiltreerd wei-eiwit concentraat. Meer dan 4 gram natuurlijk voorkomend glutamine en glutaminezuur in elke portie. Meer dan 5 gram van de natuurlijk voorkomende vertakte aminozuren (bcaas) leucine, isoleucine en valine in elke portie. De gouden standaard voor eiwit kwaliteit. mironon smakelijk eiwit! Ik heb veel onderzoek gedaan naar eiwitpoeders en heb zo veel geprobeerd. En dit is waar ik stop, dit zal mijn poeder voor een lange tijd zijn. Het smaakt heel natuurlijk, niet te veel overwinnen van banaan. Ik heb ook aardbeien gehad en ik heb andere poeders gehad die aardbeien en bananen zijn.

Vergelijkbaar product:
Sport Eiwit, Sport, Eiwit Bars: BSN, Syntha-6 Protein Crisp, Peanut Butter Crunch Flavor, 12 Bars, 1.97 oz (56 g) Each

Optimum Nutrition, Gold Standard, 100% Whey, Banana Cream, 5 lbs (2.27 kg): Sport

Aan heeft geen mengsel van aardbeien / banaan. En natuurlijk maakte ik mijn eigen, duh. Het smaakt goed. De smaak is het ding, het kan alles hebben wat het lichaam nodig heeft, maar als de smaak tinnig of funky is, wat is het punt? Dit doet het niet. Proeft heel leuk. Mengt oké, met een beetje hulp, van een bal in mijn shaker of als ik dat niet kan vinden, alleen door brute kracht. Ik doe bcaas die ik denk dat het werkt.

Het eiwitpoeder heeft bcaas daarin, maar ik voel me niet zo genoeg. Ik werk 6 dagen per week uit: veel gewichten en cardio. Ik zweet veel. Voordat ik begon op het eiwit en bcaas, zou ik een uur later uitgeput worden nadat ik de sportschool verliet. Nu ben ik vol energie. Ik slaap 7-9 uur per nacht. Ik ben moe als ik het moet zijn. Ik ben al ongeveer een jaar op veel supplementen begonnen, en beslissen (op basis van onderzoek) welke voor mij werken en die zijn stapelbed. Ik vind dit een geweldig poeder. Het enige ding is dat het niet zo veel eiwit heeft als mijn vorige. Maar die was een beetje meer, smaakte niet zo goed. Ik ben er maar van bewust, en heb er een beetje yoghurt / eiwit mee.

Optimum Nutrition, Gold Standard, 100% Whey, Banana Cream, 5 lbs (2.27 kg): Sport

Stiil het beste van het beste wei-eiwit, wat door diverse onderzoeken wordt bewezen. Banaan smaakt zo lekker als choco, maar niet zo veel als aardbei, een van de beste smaken gebruikt het met melk jongens. Op zoek naar andere producten, en meer verkoop, is bananensmaak heerlijk, makkelijk te maken. Optimale voeding, gouden standaard, 100% wei, banaancrème, 5 pond is echt het beste protin, ziet er geweldig uit, zeer snelle verzending. Ik ben er zeker van dat ik opnieuw met u zal bestellen. Eerste keer koper van deze smaak, naar mijn mening smaakte het erg lekker, behalve een beetje zoet. Ik mengde met 200 ml 0% dikmelk en het smaakte geweldig, smaakte bananenmelkschake. Aanbevolen. Zeer goede smaak, goed product zeer snelle verzending, snelle verzending, zeer goede test, banaan smaak is heerlijk, makkelijk maken, snelle levering aan Japan, banaan is altijd een goede keuze, vond meer de extreme chocolademelk, ik hou van banaan, het is heel lekker en behulpzaam om me gezond en sterker te maken. Optimum Nutrition, Gold Standard, 100% Whey, Banana Cream, 5 lbs (2.27 kg) Ik heb nu een fles dubbele chocolade smaak gekocht. Geloof me. Het is de meest heerlijke smaak die ik ooit heb geproefd, goed, heel leuk! Sterk aanraden deze smaak die de meest smakelijke die ik ooit heb gedronken. Whey is hetzelfde, eiwit komt en gaat, maar het is nog steeds mijn favoriete merk.

Vergelijkbaar product:
Supplementen, Wei-Eiwit, Sport: ALLMAX Nutrition, AllWhey Classic, 100% Whey Protein, Cookies & Cream, 2 lbs (907 g)

Review: Optimum Nutrition, Gold Standard, 100% Whey, Banana Cream, 5 lbs (2.27 kg)

Onder de respondenten met een lage respons was de duur van de wash-outperiode waarin de beta-alanineconcentraties terugkeerden naar de basiswaarden minder dan de helft dan die van de respondenten (6 weken versus Andro en dhea kunnen hormonensonevenwichtigheden veroorzaken bij mensen die ze gebruiken. poeders zijn handig om toe te voegen aan een shake vóór de training. Sommige onderzoeken hebben een betere bloedvatfunctie na argininesuppletie aangetoond bij mensen met een verminderde vasculaire functie, maar positieve effecten bij jonge gezonde atleten zijn minder duidelijk. Recente onderzoeken onthullen mogelijk schadelijke ingrediënten in sportsupplementen, wat aantoont dat goede productieprocessen, het testen van ingrediënten en productcertificering noodzakelijk zijn. Deskundigen die het supplementenbedrijf nauw volgen, zeggen dat Cahill een symbool is van een industrie waar producten kunnen worden verkocht zonder tests of goedkeuring door de overheid, en dat mensen met geramd verleden, zelfs criminele overtuigingen, vrij kunnen werken. Verboden medicijnen, waaronder anabole steroïden, zijn aangetroffen in sportsupplementen die worden verkocht aan de overkant van de winkelstraat in Noord-Ierland. Effecten van orale inname van aminozuren en eiwitten op de somatotrope as. 11 Dhea verhoogde de gemiddelde sterkte gedurende 12 weken suppletie niet. Veiligheid: Studies hebben geen bijwerkingen van het verse kersensap of -concentraat of van supplementen van gedroogd krentenpittenpoeder vastgesteld.

Het effect van anabole steroïden op vrouwelijke atleten. Als je moeite hebt met het vinden van energie om naar de sportschool te gaan, probeer dan een pre-workout-formule voor een extra boost. Ook inbegrepen zijn vele diuretica en maskerende middelen, omdat deze vaak worden gebruikt om de aanwezigheid van de geneesmiddelen te verbergen. Door het verwijden van bloedvaten te bevorderen, waardoor meer zuurstof in die werkende spiercellen kan komen, kunt u vermoeidheid bestrijden en harder werken! De zoete trimmer met gezweet zweet verhoogt je kerntemperatuur tijdens het trainen en verbetert de thermogene activiteit. Snelheden van ureumproductie en hydrolyse en leucine oxidatie veranderen lineair over sterk variërende eiwitinnames bij gezonde volwassenen.