Eko Drogist - Natuurijke Gezondheidsproducten

Perfect Voedsel Natuurijke Producten:

Garden of Life, Raw Organic Perfect Food, Alkalizer & Detoxifier, Lemon-Ginger, 10.1 oz (285 g)

Garden of Life, Raw Organic Perfect Food, Alkalizer & Detoxifier, Lemon-Ginger, 10.1 oz (285 g) Gezondheid, Detox, Supplementen, Superfoods, Perfect Voedsel

€ 27,00

Smaakt heerlijk als een sap en wordt ook als geheel gegeten. Er is geen reden waarom u niet meer kunt doen als u denkt dat u ze nodig hebt. Ik denk dat een deel van het probleem (vooral in de jongere generatie) is dat bijna niemand weet hoe het voedsel op de juiste manier moet worden bereid en gekookt. Ze zitten vol met carotenoïden, antioxidanten, aminozuren, vezels, enzymen, vitamines en mineralen. Deze verhogen de antioxidantenniveaus die het immuunsysteem, het bijniersysteem, het endocriene systeem, het spijsverteringsstelsel en de bloedsomloop ondersteunen. Dan is dit superfood misschien wel het belangrijkste (en heerlijke) gezondheidsvoordeel dat je dit jaar begint. Zo ben ik uiteindelijk op deze site terechtgekomen! Het enige waar ik verbaasd over ben, is dat ik niet zoveel naar de badkamer ga als ik dacht dat ik zou doen.

Dit is te vinden in pittige rode pepers, maar je hoeft ze niet op te eten om de voordelen te krijgen. Bovendien zou een waarheidsgetrouw etiketteren helpen. Het lijkt ook antioxidanten en mineralen rechtstreeks aan de benodigde cellen af ​​te gev…


Raw Organic Perfect Food, Alkalizer & Detoxifier, Lemon-Ginger, 10.1 oz (285 g) by Garden of Life

Raw Perfect Food Alkalizer&Detoxifier Lemon-Ginger Gezondheid, Detox, Supplementen, Superfoods, Perfect Voedsel

€ 27,00

Tuin van het leven, ruw organisch perfect voedsel, alkalizer & detoxifier, citroen-gember, 10. 1 oz (285 g) – Juiced Greens superfood. Usda organisch. Niet-GMO-project geverifieerd. Alkalize. Ontgiften. Energize. Vegan. Soja vrij. Glutenvrij. Volle voedingssupplement. Gecertificeerde onderneming. Certified organic by qcs. Gecertificeerde Veganist. Gecertificeerd Glutenvrij – NSF.

Raw. Soja vrij. Zuivel vrij. Organische grassap poeders ontgiften en alkaliseren natuurlijk. Rauwe, organische, perfecte voedingsalkalisator en ontgiftingsmiddel heeft extra reinigings- en alkaliserende ingrediënten om uw dagelijkse balanswerking te ondersteunen. Rauwe organische perfecte voedsel alkalizer & ontgiftingsmiddel is verpakt met 54 voedingsdichte ingrediënten, waaronder krachtige organische reinigende kruiden en balancerende alkalizers, plus levende probiotica en enzymen. Graszaden: vers geoogst, sappig en lage temperatuur gedroogd om te sluiten in voeding.

Glutenvrij gecertificeerd: door nsf. Organische aangelegenheden: gekweekt zonder gebruik van giftige pesticiden of …