Eko Drogist - Natuurijke Gezondheidsproducten

Perfecte Mix Natuurijke Producten:

Super Nutrition, Perfect Family, Multivitamin, Iron Free, 240 Tablets

Super Nutrition, Perfect Family, Multivitamin, Iron Free, 240 Tablets Vitaminen, Multivitaminen, Perfecte Mix

€ 36,00

Thiamine: Thiamine (ook vitamine B-1 genoemd) helpt voedsel om te zetten in energie en zorgt voor gezonde zenuwen, hersenen, spieren, haar en huid. In werkelijkheid zijn multivitaminen echter allesbehalve een remedie. De verandering van seizoenen biedt een kans om regelmatige maaltijden en snacks te plannen die je energie geven en je lichaam voeden. De multivitamine zou moeten oppakken waar het voedsel ophoudt, maar verschillende merken worden niet gelijk gemaakt, ongeacht wat het label zegt. Waarschuwingen om multivitaminen met ijzer buiten het bereik van kinderen te houden zijn er voor een reden: Accidenteel ijzerverbruik is een belangrijke oorzaak van sterfgevallen door vergiftiging bij kinderen jonger dan 6. Zwangere vrouwen moeten extra voorzichtig zijn met hun vitamine A-inname, omdat overtollige hoeveelheden zijn gekoppeld aan geboorteafwijkingen (32). Meer dan een decennium lang onderzocht de Healthstudie van artsen ii de effecten van dagelijks multivitaminegebruik bij meer dan 14.000 mannelijke artsen van middelbare leeftijd. Maar dergelijke mensen kunnen meer absorbee…


Perfect Family, Multivitamin, Iron Free, 240 Tablets by Super Nutrition

Perfect Family Multivitamin Iron Free Nutrition Vitaminen, Multivitaminen, Perfecte Mix

€ 36,00

Super voeding, perfecte familie, multivitamine, ijzeren vrij, 240 tabletten – wetenschappelijk bewezen potenties. Sinds 1977. Werelds beste waarde. Non-gmo. Een voedingssupplement. Ijzer-vrij. Nieuwe look – verbeterde formule. Vitaminen a, d & k2 (mk-7) ondersteunen de gezondheid van de harten.

Menaq7 natuurlijke vitamine k2. Adk2 u. s. Patent aangevraagd. Het meest effectieve multivitamine weet de wetenschap. Optimale ondersteuning voor hart, botten, hersenen, immuniteit met extra energie voor het hele gezin. mironon Waarom is het dan wanneer je een goed product vindt en langdurig gebruiken, stoppen ze plotseling of veranderen ze naar lagere kwaliteit en geven je minder voor dezelfde of hogere prijs. Nu heeft het minder groen voedsel en kruiden dan het vroeger had. Ze hebben een aantal vitaminen opgezet, maar hebben een aantal zeer goede ingrediënten verwijderd. En de tabletten zijn bijna de helft van de grootte zoals eerder, en de prijs is voortdurend opgetrokken.

 Helaas, na de vroeger goede vitamine aanvulling voor 30 jaar, moet ik misschien zoeken naar een …