Ekodrogist.nl: Supplementen, Eiwitten

PlantFusion, Complete Plant Protein, Vanilla Bean, 2 lb (908 g): Supplementen, Eiwitten

Complete Plant Protein, Vanilla Bean, 2 lb (908 g) by PlantFusion-Supplementen, Eiwitten

€ 33,00

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: PlantFusion, Complete Plant Protein, Vanilla Bean, 2 lb (908 g). Inhoud: 1.04 kg, 14.7 x 14.7 x 21.3 cm
Categorieën: Supplementen, Eiwitten, Supplements, Protein

Plantfusie, compleet plantaardig eiwit, vanilleboon, 2 lb (908 g) – vertakte aminozuren – 4500 mg. Glutamine – 3350 mg. Ensiemmengsel – 100 mg. 21 G plantaardig eiwit. Niet-gmo belofte. Glutenvrij. Geen zuivel. Geen soja. Geen dier Hypoallergeen. Voedingssupplement. Smaak, kracht en verteerbaarheid in één compleet 100% plantaardig eiwit.

Goed voor je lichaam. Goed voor de planeet. Wij gebruiken, indien mogelijk, organische of wild-geoogste ingrediënten. Onze eiwitbronnen hebben geen negatieve invloed op de bodem, de omgeving of onze gemeenschap. Natuurlijk heeft het nooit zo goed geproefd. Fu sion: zelfstandig naamwoord, het samenvoegen van diverse elementen in een verenigd geheel. Vier van 's werelds meest krachtige plantaardige eiwitbronnen, versterkt met belangrijke aminozuren en spijsverteringsenzymen om een ​​compromisloze smaak, kracht en verteerbaarheid te creëren – alles in één. Gemakkelijk te verteren omdat het vrij is van alle belangrijke allergenen zoals zuivel, soja en gluten. Vergelijkt met wei-eiwit in aminozuurdichtheid en balans. Natuurlijk vervaardigde gastronomische smaken die u uitzien naar de volgende shake. mironon Ik werd onlangs door artsen verteld dat ik bindweefselziekte kan hebben, een andere auto-immuunziekte bovenop mijn myroid-schildklierziekte. Dit na 5 jaar docs, tests en persoonlijk onderzoek. Al met al heb ik door beide mijn huidige docs verteld dat ik wat veganistisch / vegetarisch zou moeten eten, dat rood vlees, varkensvlees, geraffineerde suiker en alle zuivel zou moeten snijden. Ik vecht het melkdeel omdat ik van kaas hou!

Vergelijkbaar product:
Supplementen, Bijenproducten, Bijenpollen: Y.S. Eco Bee Farms, Bee Pollen, Whole Granules, 16.0 oz (453 g)

PlantFusion, Complete Plant Protein, Vanilla Bean, 2 lb (908 g): Supplementen, Eiwitten

Hoe dan ook, tot ongeveer 3 weken geleden maakte ik ontbijt smoothies met ofwel eiwitpoeder of wei poeder, omdat ik geen soja met mijn schildklier nodules moet hebben. Ik heb geprobeerd gewoon erwt poeder, maar het is een beetje ruw proeverij. Ik hou echt van deze spullen, het smaakt goed, het maakt me niet opgeblazen of geurig zoals de meeste andere poeders, en de prijs is niet veel meer dan goedkope poeders die in onze lokale retail winkel verkocht worden. In mijn ninja voeg ik amandelmelk, bevroren aardbeien, een poedervormige poeder en 2 eetlepels kalme sinaasappelgeur toe. Het maakt een tropische smaken die geen zoetstof nodig heeft, en het houdt me vrij vol tot de lunch. Ik zal deze exacte versie blijven kopen. En ik heb het getest door ijs, jelly beans en steak te eten (niet allemaal tegelijkertijd)! Zeker het beste proeverij beschikbare eiwit poeder op Ekodrogist.nl, dit is perfect voor mij omdat ik het maagd eetplan uitvoert en ik ben op zoek naar een lagere prijsoptie dan zij op haar site aanbiedt. Het komt voorbij de helft van de prijs! Het is zonder maïs en soja, het is glutenvrij en geen zuivel! Ik voeg Stevia en kaneel toe en het is goed. Ik hou van hoe ik 2 uur later voel wanneer ik normaal gesproken hongergang heb. Een beetje zoet maar geweldig in Gree smoothie, vanwege spijsverteringskwesties, heb ik op zoek gegaan naar een eiwit van goede kwaliteit en goede proeverij zonder soja, gluten, vezel, kunstmatige smaken en kleurstoffen. Gebruikte vega tot nu toe.

PlantFusion, Complete Plant Protein, Vanilla Bean, 2 lb (908 g): Supplementen, Eiwitten

Het smaakt redelijk goed en is goedkoper dan het vega merk. Kan meer vanille aroma hebben. Ik hou ervan om smoothies en shakes te maken met kokosmelk of amandelmelk. Mijn enige andere kwalificatie is dat het niet gecertificeerd is zoals het vega-merk. Zal het zeker weer kopen. Niet een slecht product in het algemeen, maar waarom wordt silica toegevoegd? Quote silica is een gebruikelijk additief bij de productie van levensmiddelen, waar het hoofdzakelijk gebruikt wordt als vloeibare middel in poedervorm, of om water te absorberen in hygroscopische toepassingen. Het is de primaire component van diatomeeënaarde die veel toepassingen heeft, variërend van filtratie tot insectencontrole. Het is ook het primaire bestanddeel van rijsthalsas, die bijvoorbeeld wordt gebruikt bij filtratie en cementproductie. Unquote Ik denk dat iedereen die vegetarische eiwitpoeders drinken moet accepteren dat ze minder romig en roervriendelijk zijn dan wei, dus ik denk dat het toevoegen van silica niet onnodig is. Niet de ergste maar niet de beste. PlantFusion, Complete Plant Protein, Vanilla Bean, 2 lb (908 g) Dit is mijn favoriete eiwitpoeder. Ik adviseer het aan de meeste mensen met spijsverteringskwesties, vanwege hoe hoog eiwit, maar toch gemakkelijk verteerbaar is, is het allemaal. Ik ben een vegetariër, en ik ben soja en zuivelintolerant, met een simpele gevoelige maag, en niets doet me beter. Ik hou niet van de Stevia-zoetheid, maar ik ben verrast door opmerkingen over die kunstmatige smaak.

Vergelijkbaar product:
Natures Bounty, Ultra Strength Probiotic 10, 60 Capsules: Supplementen, Probiotica, Gestabiliseerde Probiotica

Review: PlantFusion, Complete Plant Protein, Vanilla Bean, 2 lb (908 g)

Het is gewoon te zoet. Anders dan denk ik dat de smaak fantastisch is. Zou van een ongezoete versie houden. Zelfs met de overdreven-steviaanse smaak, moet ik het 5 sterren geven. Hoge eiwitten, nongmo, mengsels, gemakkelijk verteerbaar en vrij van mijn allergenen. Het is gewoon goed gedaan. Dit is mijn nieuwe gevonden favoriete eiwitpoeder. Smaakt goed en bevat geen xylitol, dus ik kan het naar australië verzenden! Heerlijke mix, gemaakt met wat fruit in een fruit smoothie, hemelse smaak, 10/10! Ik had meer eiwitten nodig voor gewichtsbeheer en dit is het beste dat ik heb gevonden. Smakelijk en glutenvrij en sojavrij. Dit is het beste eiwitpoeder dat ik ooit heb geproefd!

 De enige reden dat ik het niet vijf sterren gaf, is omdat ik niet denk dat het zo goed is als de vega-producten, maar voor de prijs kan het niet worden geslagen. Dit nam wat wennen aan, zoals ik van een wei-eiwitmatrixproduct overschakelde, wat zoeter, minder korrelig en romeriger was in een schudding. Echter, na 2-3 weken, vind ik het echt leuk. Hoewel dit erg stoffig is en geen sterke vanille-smaak heeft, mengt het goed met water. Ik gebruik het met een 50/50 mengsel van water en amandelmelk, die ik nu goed vind smaakt. Ik ben van plan om in de toekomst weer plantfusie te kopen en wil graag andere smaken proberen om te zien hoe ze zijn. Ik kocht dit, zodat ik wat spier kon krijgen maar ik kan gewoon niet de smaak in de mond zetten. Het is zo ongebruikelijk en overweldigend dat ik probeerde een smoothie met verschillende vruchten te maken en de smaak nog steeds doorkomt. Het heeft een raar na smaak dat ik mijn vinger niet kan krijgen, maar het smaakt zeker niet als vanille. zal dit niet meer zijn! Plantfusion (1 scoop) wordt elke ochtend gebruikt in mijn ontbijtschudding met: vitale greens utos 3-6-9 olie-ongesoete amandelmelk, het mengt goed, smaakt geweldig en geeft me het energieboek om me voorbij de lunch tijd door te brengen. Hou er absoluut van.

Dit is een zeer goed veganistisch eiwitpoeder dat geen soja of gluten bevat. Met een smoothie toegevoegd, houdt het me uren vol! Ik zal dit product zeker aanraden en ik zal het vaak gebruiken. Maak elke ochtend een plantaardige eiwit smoothie voor mijn ontbijt en dit eiwitpoeder is het beste. Geen additieven, alles compleet eiwit van planten, 22 gram eiwit en is perfect voor een smoothie van gewoon een drankje, gemengd met amandelmelk of zelfs water. Prijs is ook heel redelijk, want dit product is zo goed! Geweldig in shakes, pannenkoeken en hartige gerechten zullen opnieuw kopen, we mixen dit met een banaan- en amandelmelk en het is geweldig! Heerlijk ontbijt dat ons vol houdt en ons energie geeft. Niet korrelig zoals sommige poeders. Mijn dieet is een beetje arm, dus dit eiwitpoeder is de beste manier om mijn groenten te eten.

 Het duurde me even om de smaak te wennen (het is het eerste eiwitpoeder dat ik heb geprobeerd), maar ik ontdekte dat het zo veel beter met melk smelt, hoewel het makkelijker met water mengt. Het wordt geleverd met een scoop waarmee u 30 gram per stuk kunt opnemen. Van poeder.