Eko Drogist - Natuurijke Gezondheidsproducten

Pregnenolone Natuurijke Producten:

DHEA, 50 mg, 90 Veggie Caps by MRM

DHEA MRM Supplementen, Pregnenolone, Dhea

€ 8,00

Mrm, dhea, 50 mg, 90 veggie caps – micronized. Ondersteunt levensduur. Hplc is getest op de zuiverheid van de potentie. Voedingssupplement. Geproduceerd in een gecertificeerde faciliteit – GMP (goede productiemethoden). Dhea (dehydroepiandrosteron) wordt geproduceerd in de adrenale klieren van pregnenolon en zet zich om in testosteron, estron en estradiol. Naarmate we ouder worden, dalen onze dhea niveaus, die een factor vormen in onze algemene gezondheidsstatus. Dhea supplementatie heeft aangetoond dat het mogelijk is om circulerende dhea concentraties te ondersteunen die vergelijkbaar zijn met die van jongere jaren. mironon Ok, de waarheid is. Toen de manliefde interesse verloor, was hij heel maer, moe en de hele tijd meer gestoord dan een lam.

Ik wist dat er iets mis was. Hij heeft deze al een paar maanden in gebruik genomen, en ik kan getuigen van een veel gewilde 15 pond gewichtsverhoging, meer energie en uithoudingsvermogen en vernieuwde interesse in seks. Wij zijn allebei erg blij met dit product. Dat is mijn keuze omdat ik zoveel geleerd heb in het verbeteren van …


DHEA, 25 mg, 90 Veggie Caps by MRM

DHEA MRM Supplementen, Pregnenolone, Dhea

€ 5,00

Mrm, dhea, 25 mg, 90 veggie caps – micronized. Ondersteunt levensduur. Hplc is getest op potentie en zuiverheid. Voedingssupplement. Gmp-geproduceerd in een gecertificeerde faciliteit goede productie praktijken. Dhea (dehydroepiandrosteron) wordt geproduceerd in de adrenale klieren van pregnenolon en zet zich om in testosteron, estron en estradiol. Naarmate we ouder worden, dalen onze dhea niveaus, die een factor vormen in onze algemene gezondheidsstatus. Dhea supplementatie heeft aangetoond dat het mogelijk is om circulerende dhea concentratie te ondersteunen die vergelijkbaar is met die van jongere jaren. mironon Mrm dhea is een eerste klas behandeling voor chronische vermoeidheid. Dit product is goedkoop en de porto van Nederland is onverslaanbaar. Ik heb geen last van ongeveer 50 jaar oude mannen.

Ik ben de laatste 5-6 jaar in mijn libido gestart. Dhea werd door mijn dokter aanbevolen, omdat hij niets anders verkeerd kon vinden. Nou, het lijkt de truc te doen. Neem maar een 25 mg capsule elke ochtend met ontbijt en binnen een paar weken zul je een groot verschil merken….


MRM, DHEA, 25 mg, 90 Veggie Caps

MRM, DHEA, 25 mg, 90 Veggie Caps Supplementen, Pregnenolone, Dhea

€ 5,00

Omdat het wordt omgezet in andere geslachtshormonen, kan het nemen van te veel dhea symptomen veroorzaken zoals acne, onregelmatige menstruatie, vruchtbaarheidsproblemen, gezichtshaargroei bij vrouwen en verhoogd testosteron. Bijnierstress kan resulteren in verminderde pregnenolone niveaus. Pregnenolone is, net als dhea, een volledig natuurlijk hormoon dat in het lichaam wordt geproduceerd. Pregnenolone verbetert de gemoedstoestand, heeft een mild antidepressief effect bij doses van 50 mg tot 200 mg per dag, en verbetert het energieniveau door onze energieproducerende mitochondriën te beschermen tegen toxines die hen anders zouden beschadigen. Vervanging bij vrouwen met bijnierinsufficiëntie. Het effect van saw palmetto is om het enzym testosteron 5a-reductase te doden, zodat testosteron de ongewenste overdracht niet kan maken. 8 Uiteraard moet elke persoon die bekend staat als kanker van welke aard dan ook, zijn arts raadplegen wanneer hij een nieuw supplement of medicijn gebruikt.

Ondanks het overweldigend positieve wetenschappelijke onderzoek (alleen al vorig jaar zijn…


MRM, DHEA, 50 mg, 90 Veggie Caps

MRM, DHEA, 50 mg, 90 Veggie Caps Supplementen, Pregnenolone, Dhea

€ 8,00

De oudste suggereert dat hogere dhea-niveaus geassocieerd kunnen zijn met een verhoogd risico, maar het meer recente artikel laat een beschermend effect van hogere dhea-niveaus zien. Dhea is een hormoon dat voornamelijk wordt afgescheiden door de bijnieren. Het is bekend dat duisternis de aanmaak van melatonine uit uw pijnappelklier stimuleert en uw lichaam aldus in slaap brengt. De onderzoekers concludeerden dat dhea een anti-aging effect in de huid zou kunnen uitoefenen door de biosynthese van collageen te stimuleren, de structurele organisatie van de dermis te verbeteren tijdens het moduleren van het keratinocytenmetabolisme. Bij één persoon die leed aan jicht en niet reageerde op traditionele medicijnen, resulteerde pregnenolone-therapie in een dramatische reactie binnen drie dagen na aanvang van de therapie. Josh Ax is op een missie om u en uw gezin te voorzien van de hoogste kwaliteit voedingstips en gezonde recepten in de wereld. In verhouding tot dhea, vooral in grote hoeveelheden, heeft pregnenolon minder kans op het creëren van masculiniserende effecten bij vrouwen (z…