Eko Drogist: Supplementen, Pregnenolon 50 Mg

Life Extension, Pregnenolone, 50 mg, 100 Capsules

Life Extension, Pregnenolone, 50 mg, 100 Capsules Supplementen, Pregnenolon 50 Mg

Life Extension Pregnenolone 50mg

€ 16,50

Ga naar webwinkel >>

Product: Life Extension, Pregnenolone, 50 mg, 100 Capsules
Inhoud: 0.07 kg, 5.3 x 5.3 x 9.7 cm
Categorieën: Supplements, Pregnenolone, Supplementen, Pregnenolon 50 Mg Nederland

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Magnesium, High Potency, 500 mg, 200 Coated Tablets by Natures Bounty

E, het verhoogt het vuren van de neuronen tussen de synapsen voor sneller denken en grotere helderheid), mensen waarvan bekend is dat ze aan epileptische aanvallen lijden of die een anti-epileptische medicatie gebruiken zoals dilantin, depakote of tegretol, zouden waarschijnlijk alleen pregnenolone met hun toezicht van de arts. Ten tweede wijzen ze erop dat dhea een belangrijke therapie voor trauma kan zijn en dat verschillende gegevens het gunstige effect van dhea in situaties van kritieke ziekte aantonen, waaronder traumabloeding en sepsis. Er zijn veel online verkopers met pregnenolone te koop, maar veel hebben hogere doses dan u nodig heeft. De meest gebruikelijke manier om pregnenolone te kopen is in de vorm van sulfaat. Elke capsule van de pregneolonformule bevat 10 mg pregnenolone in een gekerfde, snel op te lossen tablet, waardoor indien nodig incrementeel kan worden gedoseerd. (Zie het supplement feiten tabblad op deze pagina voor verdere doseringsinstructies.Dat is jammer omdat de harde wetenschap zowel de veiligheid als de werkzaamheid van deze natuurlijke hormonen onderbouwt.Deze formule is gecontraïndiceerd bij mensen met borst- en prostaatkanker. Neurosteroïden: biosynthese, metabolisme en functie van pregnenolon en in de hersenen. Binnen slechts een paar dagen merkte ik voordelen op, zoals verminderde hersensmist, scherpere denk- en redeneervaardigheden en een gelukkiger en meer ontspannen houding.

U bereikt uw gezondheidsdoelen zonder het gebruik van pregnenolone of dhea. Dhea moet daarom in het algemeen niet onder de 40 worden genomen (tenzij er een bewezen tekort is), omdat de behandeling de natuurlijke productie van het hormoon op lange termijn kan verstoren. Nieuw onderzoek wijst uit dat melatonine veel meer doet dan sommige mensen helpen om beter te slapen. Als een voorloper van de ontwikkeling van geslachtshormonen, spreekt het voor zich dat pregnenolon een belangrijke rol zou spelen in de libido van een individu. Optimaal, vangt men hun bijnierkwesties vroeg waar pregnenolone het meeste voordeel oplevert. Daarom werd beweerd dat dhea een nieuw alternatief / additief kan zijn bij de behandeling van trauma en sepsis. Je bijnieren hebben ook belangrijke systemen om dit evenwicht te bewaren. Talrijke onderzoeken tonen aan dat een tekort aan pregnenolon mogelijk verband houdt met depressie.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Four Sigmatic, Lions Mane, Mushroom Elixir Mix, 20 Packets, 0.1 oz (3 g) Each

Supplementen, Pregnenolon 50 Mg – Life Extension, Pregnenolone, 50 mg, 100 Capsules

Tenslotte helpt een pregnenolonsupplement zoals biomatrix pregnenolone de vitaliteit, het libido en het seksuele genot te verbeteren door hormonale niveaus in het lichaam te verbeteren en in balans te houden. Naarmate we ouder worden, nemen onze niveaus van pregnenolone af naarmate de productie afneemt. Omdat pregnenolone en dhea in harmonie werken, schrijven sommige artsen kleine hoeveelheden van elk samen voor. De cellen van zowel de bijnier en het centrale zenuwstelsel synthetiseren pregnenolon. Omdat zowel dhea als pregnenolone de natuurlijke niveaus van testosteron en oestrogeen verhogen, is er enige bezorgdheid dat vrouwen die de supplementen innemen, meer mannelijke eigenschappen kunnen uiten, zoals mannelijke kaalheid, haargroei in het gezicht en agressief gedrag. Het wordt beschouwd als een neuroactieve steroïde (ook bekend als een neurosteroïde), een type hersenstof dat een rol speelt bij het reguleren van stemming, cognitie en stressbestendigheid. Het wordt momenteel gebruikt om de focus te verbeteren, de stemming te verbeteren en het energieniveau te verhogen. Maar misschien lijdt de grootste zorg aan hartkloppingen.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
HealthSmart Foods, Inc., ChocoRite Protein, Strawberry Cream, 14.7 oz (418 g)

Life Extension, Pregnenolone, 50 mg, 100 Capsules Beoordeling

Onderzoeksresultaten met betrekking tot dhea en geslachtsdrift zijn echter tegenstrijdig. De bijnieren produceren drie soorten hormonen. Dit is een eenmalig kennismakingsaanbod, waardoor u pregnenolone kunt aanschaffen tegen een sterk gereduceerde prijs. Tot slot, voor mensen die worstelen met het krijgen van hoge kwaliteit, diepe slaap, pregnenolone is een handig hulpmiddel. Wanneer pregnenolone allopregnanolone verhoogt, vonden onderzoekers verminderde activiteit in de amygdala en insulaire gebieden van de hersenen, terwijl de activiteit steeg in de dorsale mediale prefrontale cortex (8). Lage dhea-niveaus zijn ook sterk geassocieerd met gevoeligheid voor vallen en fracturen, en zelfs met eerdere sterfte bij mannen. Life Extension, Pregnenolone, 50 mg, 100 Capsules Ik weet niet zeker of pregnenolone hier een rol in speelde, maar ik kon geen andere reden bedenken. Nb dhea wordt geclassificeerd als een anabole androgeen en is verboden in competitieve sport. In het lichaam wordt pregnenolone gemaakt van cholesterol. Toen ze zich ophoopden waar andere onderzoekers waren gestopt, ontdekten ze dat het nemen van aanvullende pregnenolone geweldige effecten op de gezondheid had. Maar ik stopte ermee om ze te nemen omdat ik probeerde uit te vinden welk supplement mijn negatieve bijwerking met mijn hormonen gaf. Ik heb de afgelopen twee maanden pregnenolone ingenomen voor ongeveer 30 mg / dag. Verzwakt en de beoordelingen van angst werden niet beïnvloed. Wanneer het lichaam onder stress staat en zich naar AFS verplaatst, zijn er twee hiervan: cortisol en dhea.

Net als dhea is de veiligheid op de lange termijn van het gebruik van pregnenolon-hormonen nog niet bekend. Vrouwen kunnen gezichtshaar of haaruitval hebben als er te veel pregnenolone in het lichaam is. Zonder gezonde pregnenolonniveaus zou het een uitdaging zijn om gezonde hoeveelheden hormonen zoals cortisol en progesteron zonder supplement te handhaven. Onderzoekers dachten, omdat pregnenolon een steroïde hormoon was, het kon worden gebruikt om te helpen met veel voorkomende problemen zoals falend geheugen, vermoeidheid, pijnbestrijding bij artritis en meer. Ik was een beetje bang om gewoon te stoppen met hormooncrèmes cold turkey. Dit supplement bevat geen vulstoffen, additieven of conserveringsmiddelen van welke aard dan ook. Naarmate de bijniermoeheid verergert, is de kans groter dat pregnenolone niet het antwoord is. Er is ook aangetoond dat het het cholesterolniveau verlaagt, wat kan helpen bij het voorkomen van hart- en vaatziekten. Interessant is dat, hoewel we tegenwoordig zoveel horen over de gevaren van een hoog cholesterolgehalte, het hebben van een laag cholesterol even slecht is omdat we dan onze steroïde hormonen niet kunnen produceren. Meer cortisol hebben dan dhea in uw lichaam kan leiden tot verminderde gevoeligheid voor bloedglucose. 3 Pregnenolon is in het bloed aanwezig als zowel vrij pregnenolon als een meer stabiele vorm, pregnenolone-sulfaat.

Hoewel dit neurosteroïde zeker veel voordelen voor de gezondheid heeft, moet u weten dat er ook enkele risico's zijn voor de bijwerkingen van pregnenolone.